biliyorum biliyorum haftasonu da oraya gtcez zaten, ordakinde var mı sen aldın mı canım bişeler?
kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştümdüştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla
kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştümdüştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla
bende bakırköyde radyotom radyomar adında bir yerde 250 liraya yaptırdım.ama memnun kalmadım önermem.Arkadaşlar merhaba istanbulda 4d ultrasona girenler fiyatları be yeri paylaşabilirmi
anne çantaları internette çok pahalı geldi bana.ebebekte 100 lira civarı.mothercare de 50 lira.genelde sırt çantası öneriyorlar ama benim hiç hoşuma gitmiyor.Anne çantası aldınız mı kızlar model marka söyleyin ben napcam bilemedim
ben yarın havuzluhana gidicem merve orda 180 lira demişti ücretine.internette değişiyor fiyatlar bende anlamadım.kidboo linensin bebek ürünü birde linens mağazalarından sormak lazımarkadaşlar kidboo'yu ne kadara alıyorsunuz? bir arkadaş 130 gibi bir fiyat demişti sanırım ama internet sayfasında 200ün üstünde görünüyor. bu şekilde funnababy ile neredeyse aynıya geliyor. canlı halini görenler funnababy ile kıyaslayabilirler mi? arada fark var mı? teşekkürler...
canım korkma.popo üstüne düşüşleri tehlikeli bulmuyor doktorlar.inşallah iyi haberlerle dönersin.kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştümdüştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla
Canım benim doktorumda öyle sayılır ama adama hak veriyorum benle günde nerdeyse 200 hastaya bakıyor. Bu kadarına şükür diyorum bendeAkşamımız hayrolsun hanımlar..biz bugün oğluşumla muayene olduk herşey yolundaymış ama kendimi yormayıp sık sık dinlenmem gerekiyomuş minikim büyüdükçe zorlarmış biraz beni o yüzden temkinli olmalıymışım..783 gr olmuşuz bide
doktorumuz çok enteresan kızlar ya ultrason kağıdımızı istemezsek vermiyo ben sormasam bebeğin ağırlığını söylemiyo sadece hayati meselelerle ilgileniyo gibi bi hali var :44:doktor bey bebeğin ağırlığını öğrenebilir miyim diyorum,ne işe yarar bilmiyorum ama söylim 783 gr diyo.bana mı tuhaf geliyo sizce de tuhaf mı:44:
şeker yükleme mevzusunu sordum yaptığı kan tahlilinde şekerim normal olduğu için gerek duymadığını söyledi.böyle bi durumla karşılaşan var mı?
kızlar bende bugün perinatoloğa kontrole gitmiştim çok şükür bebişimin beynindeki kist yok olmuşçok mutluyum kızım tombişleşmiş 890gram olmuş boyu da 35cm . Doktor teyzemiz maşallah dedi gününe göre tombiş bi kiz gelişimi cok iyi dedi. Bir de rahimden bebege giden damarlarım dardı hala aynıymış genişlememiş daha ama budurumdan bebek etkilenmemiş gelişimi iyi hatta gününden 4gün önde 25+3günlükmüş yine de doktorun seni iyi takip etsin tansiyonun yükselmemesi gerekiyo dedi bende zaten yükselmiyo düşüyo hatta dedim, bu iyi dedi ve az tuzlu yememi söyledi, cips falan yeme dedi e zaten öyle yapıyorum tuza dikkat ediyorum .
aa hadi haayırlı olsun.çok sevindim bebeğindeki problemin yok olmasına.zaten bu tarz kistlerin genelde yanıltıcı olduğu haftalar ilerledikçe kendi kendine kaybolduğu söyleniyor.kilosunada maşallah.kocaman oluyorlar artık.
artık cok zorlanıorm
ınanın hıc halım kalmıo
bır an once 32. haftaya kavusmak ıstıorm
benim de aynı durumum canım nefesim daralıyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum,korkuyorum da bazen kalbim durcak gibi oluyor
Anne çantası aldınız mı kızlar model marka söyleyin ben napcam bilemedim
teşekkürler canım evet aslında doktorumda 27-28i tamamlarsan risk azalıyor dedi ama benim hedefim 32 ve üzeri olsunda kuzularım çok zayıf olmasın diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?