2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hormonlarım beni ele geçirdiler sanırım. Burdan sonrasında ağlamaya başladım.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu.

sorma kuzu, biz de işte dün aynen böyle oturduk ağladık
biraz korku biraz umut var içimizde
inşallah bu kez o atan minik kalp hiç durmaz ve güzel günler görürüz hep birlikte..

Amin...

inan ki bu satırları okurken göz yaşlarımı tutamadım allah mutluluğunuzu çocu(klarınız)ğunuz daim etsin...

merhaba arkadaslar hepımız hayırlı saglıklı evlat almak nasıp etsın ınsallah . ben daha kalp atısını duymadım sadece kese gorundu ve 2.cı cocugum oldugu ıcın 5.haftaya gırmeme ragmen karnım 5 aylık gıbı :) . ınsallah guzel bır gebelık gecırırız . kendımız ne yasarsak karnımızdakı cocugumuz onu yaşar hısseder. güzel hislerle kalın ...

canım çok sağol..ne güzel çok yakışıklı bir oğluşun olmuş..peki bişey soracagım..sen bizim zamanlarımızdayken ne olacagını hissediyordun..yada gönlünden gecen varmıydı

sorma kuzu, biz de işte dün aynen böyle oturduk ağladık
biraz korku biraz umut var içimizde
inşallah bu kez o atan minik kalp hiç durmaz ve güzel günler görürüz hep birlikte..

Amin...

canım tahmin edebiliyorum bebk için ne kadar uğraştıgınızı..gerçekten başa gelmeyen anlamaz..benim ablacımda 7 yıl ugrastı..tüp bebek yaptı 3 kere olmadı..ablam çok üzülüyordu...neyseki 4. denemede oldu...şu an çok yakışıklı bri oğlu var..Allah o kalbin hep atmasının nasip etsin.

merhaba canımmm..hayırlı olsun..aynen benim karnım da 5 aylık gibi:) okulda 4 aylık hamile var o da adaşım :) karnım onunkinden büyük valla

valla canım kelin mehlemi olsa kendi başına sürer misali ben daha doktora gitmedim sabrediyorum bayramdan sonra gidicem hepsini birden görmek için hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun rabbim dualarımız geri çevirmesin..

günaydın kızlarrrr bugün 5.30ta randevum var bende görebilcem inşallah bebeğimin pıt pıtlarınıııı

Arzu-mu hikayen çok duygusalmış. Yine doldu gözlerim.

Bende o kahverengi göbek çizgisinden yok Bulantım da daha çok yoklamaya başladı ama çok şükür sıkıntı verecek boyutta değil.

Yeni gelen arkadaşları tebrik ederim

Kızlar 7. haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?

günaydın kızlarrrr bugün 5.30ta randevum var bende görebilcem inşallah bebeğimin pıt pıtlarınıııı

Hoşgeldin.
Bugün aynı saatlerde heyecandan ölüyor olucaz. Gelip burda güzel güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah.

merhaba canımmm..hayırlı olsun..aynen benim karnım da 5 aylık gibi:) okulda 4 aylık hamile var o da adaşım :) karnım onunkinden büyük valla

Benim karnımda bariz belli oluyor. Bu kadar erken nasıl bu kadar belirginleşti ben anlamıyorum. :44::44:

amın cnm ınsallah . cok tesekkurler. ılk cocugumda 30 kılo aldım ve oglum 11 aylık yanı bu cocugum dogdugunda 1,5 yasında olacak kılom nasıl olacak merak edıyorum sımdıden karnım kocaman ama ben azımlıyım verırım 65 kıloyla hamıle kaldım 10 kılom fazlaydı.

@ arzu_mu; ne güzel anlatmışsın, duygulandım ben de..
inş kucağınıza aldığınız an da böyle güzel geçer, özel olur..

canım ya çocugun çok küçükmüş..isteyerek mi oldu

bi çoğu da gaz galiba

canım biraz geç oldu 2 gündür girememiştim doğum günün kutlu olsun.aynı yaştayız seninle senin de ilk bebek mi?bebişin bu zamana kadar aldığın hediyelerin en güzeli olmuştur artık

ayyyy inşallahhh

Benimde sağ tarata galiba oğluşum mu olacak o zaman. Ama bu günlerde sol tarafımda ağrımaya başladı. Eşim ikiz olsun bi kız bi erkek üç dört sene çocuk düşünmeyiz rahat edersin diyo :)))

canım ben geceleri sol tarafıma dönüp yatınca felaket karnım ağrıyo.ama sağ tarafa yani bebişimin olduğu yana yada sırt üstü yatarsam problem yaşamıyorum.bence bu ağrı bebeğin hangi tarafta olduğuyla çok ilgili.ben de bu hafta yeni keşfetmeye başladım.ikiz de güzel tabiki ama şöyle bi düşününce hamileliği tek sefer değil de ayrı ayrı iki kez yaşamanın da ayrı bi güzelliği olur bence.sağlıklı olsunlar da kaç tane olurlarsa olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…