2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu

ben de aynen öyleyim ikide bir uykum bölünüyo zaten yatınca zor nefes aldığım için uykuya çok zor geçiyorum.sizde de oluyor mu bu durum?bi de bu çiş olayı doğuma kadar sürecek.bebişimizin kesesi büyüdükçe idrar kesesinin yeri biraz daha daralacak ve her geçen gün daha bi sidikli olcaz

bende nerdeyse sebili yanıma koycam gece :)

kızlar vücudumuzun suya bu kadar aç olması doğanın mükemmel dengesinin bi göstergesi.çünkü su direk süt üretiminin baş rol oyuncusu.o yüzden vücudumuz bunu otomatik olarak yapıyor.susamayı beklemeden içmeye çalışın bol bol sütümüz olur inşallah

neden yatıonca zor nefes alıyosunki hamilelikte mi oldu bu? valla öleymiş ben çok sık tuvalete gidiyorum dedim, çocuğu olan arkadaşlarım ilerleyen zamanlarda bazen altına bile kaçırcaksın daha dur dediler

canım benim ya çok zor şeyler atlatmşsın çok üzüldüm.umarım dr yanılmıştır yada bebişin orda biyerde saklanmıştır da ordadır.ama eğer yoksa da sen sağlam dur içini ferah tut ki yeniden sağlıklı bi bebişin olsun.

Selam kızlar gerkez mutlu bir gün diliyorum.. Kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum ve duyacak olanlarada zamanın geçmesi için dua ediyorum hemen duysunlar diye...

şimdi maden sodası içmem zararlı mı acaba bunu merak ettimde içim çok yanıyor soğuk bişeyler içesim var meyveli soda aldım ama içip içmemekte tereddütlerim var yardımcı olur musunuz..

neden yatıonca zor nefes alıyosunki hamilelikte mi oldu bu? valla öleymiş ben çok sık tuvalete gidiyorum dedim, çocuğu olan arkadaşlarım ilerleyen zamanlarda bazen altına bile kaçırcaksın daha dur dediler
ovvv yoooo istemiyorum bunu, inş yaşamam

meyveli sodayı bilmiyorum ama maden suyu çok yararlı.
her gün 1 tane içmelisin bence :))

benım de kızım ve düşüğüm de sağdaydı bunu da sagda zannedıyordum agrılaım hep sagdaydı ama kese soldaymıs??? dr solda dıyınce sasırdım solum da agrırdı ama sag tarafım kadar degıl

Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyor ah şu bulantılar olmasa

canım ben de aynen senin gibiyim bütün gün yatıyorum çıkarmıyım diye.doktorum bana bi bulantı hapı verdi çok iyi geldi bu gün başladım kullanmaya Zofran adı.bidahaki kontrolünde mutlaka doktoruna söyle bulantıyı.

arkadaşlar ya bu kalp atışlarının haftası hamilelik takvimindeki haftaya göre mi yoksa kan tahlilindeki haftaya göre mi :26:

farkı neki. ben iki kere almıştım ikiside pahalıdı baya.

kızlar fiyat farkı markadan dolayı değil.folbiol ü genelde sağlık ocakları yazıyor.ben de hamile kalmadan önce 2 ay folbiol kullandım.sonra doktorumu bulunca kullandığım folikasiti ona söyledim.bunu kullanmana gerek yok ki bunu biz beyin ve kemik gelişiminde sorun olan gebelere veriyoruz dedi.yani sağlık ocakları bu işi çok da bilinçli yapmıyor.şimdi yaklaşık 1 aydır folidoce kullanıyorum.çok güzel bi ilaç çünkü içinde b12 de var.folik asitin emilimi b12 ile sağlanıyormuş aklınızda olsun.

tebrik ederim canım benim çok sevindim.şimdi cinsiyeti beklicez artık heycanlar bitmiyo burda

Selam kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah uzun zamandır takip ediyorum sizi ama üye olup sevincimi sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş :) herkeze rahat mutlu gebelikler dilerim :)

hayırlı olsun tatlım hoşgeldin aramıza.doğum tarihlerimiz aynı seninle

ay allahm yabbim ya ah şu hormonlar geberdim ağlamaktan

evet canım hamilelikte oldu.kontrolde doktoruma söyledim tansiyondur senin o hissettiğin dedi ama beni çok rahatsız etmeye başladı üstüne düşücem biraz.ben arkadaşlarımdan gece yatarken ve dışarı çıkacağı zaman bebeğine aldığı bezlerden kesip koyan bile duydum allah sonumuzu hayır etsin

Kızlar bu arada ve derede bir de sürücü kursuna kaydoldum.
1 Kasımda kurs başlıcak, Ocak ayı sonunda falan alırmışım ehliyetimi.
Bu zamana kadar beklettiğim çok büyük hata yaaaaaaa..

canım benim gebelikten önce gastiritim vardı ve zaman zaman karnım 5 aylık hamile gibi şişiyordu.NEXİUM diye bi ilacı ömür boyu kullanmam gerekiyormuş.ama hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım.doktorum midem için bu gidişimde pastil verdi bi de bol bol sade soda iç meyveli değil ama dedi.sadece sadesini iç dedi.mineral bakımından da en zengin olanı sade soda zaten.

Merhaba hanımlar, nasılsınız

sabah kan testlerimizi olduk aile hekimimiz ücretsiz tüm testleri yapıyor gebelik takibini de yapıyormuş.. yarında sonuçlarımızı alıcağız.. Ben skolyoz hastası oldğum için ortopedi doktorumda görüşmem lazımmış bu aylarda normal doğum yapıp yapamayacağıma karar verecekmiş, inş. normal doğum yapmama müsade ederler..

hoşgeldin canım , hayırlı olsun bebeişin.. inş. sağlıkla kucağına da alırsın..

Benide listeye ekler misiniz?yasim 28,14 eylul regli tarihimdi bat 12 ekimdi, tahmini dogum tarihi 21 haziran

hoşgeldin ttalım , sağlıkla kucağına da alırsın inş. bebeğini

gözünaydın canım çok güzel birşey dimi bende dün duydum pıt pıtları çok heyecalandım..

Selam kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah uzun zamandır takip ediyorum sizi ama üye olup sevincimi sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş :) herkeze rahat mutlu gebelikler dilerim :)

hoşgeldin canım hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…