günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu
bende nerdeyse sebili yanıma koycam gece :)
ben de aynen öyleyim ikide bir uykum bölünüyo zaten yatınca zor nefes aldığım için uykuya çok zor geçiyorum.sizde de oluyor mu bu durum?bi de bu çiş olayı doğuma kadar sürecek.bebişimizin kesesi büyüdükçe idrar kesesinin yeri biraz daha daralacak ve her geçen gün daha bi sidikli olcaz
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
ovvv yooooneden yatıonca zor nefes alıyosunki hamilelikte mi oldu bu? valla öleymiş ben çok sık tuvalete gidiyorum dedim, çocuğu olan arkadaşlarım ilerleyen zamanlarda bazen altına bile kaçırcaksın daha dur dediler
meyveli sodayı bilmiyorum ama maden suyu çok yararlı.Selam kızlar gerkez mutlu bir gün diliyorum.. Kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum ve duyacak olanlarada zamanın geçmesi için dua ediyorum hemen duysunlar diye...
şimdi maden sodası içmem zararlı mı acaba bunu merak ettimde içim çok yanıyor soğuk bişeyler içesim var meyveli soda aldım ama içip içmemekte tereddütlerim var yardımcı olur musunuz..
canım ben geceleri sol tarafıma dönüp yatınca felaket karnım ağrıyo.ama sağ tarafa yani bebişimin olduğu yana yada sırt üstü yatarsam problem yaşamıyorum.bence bu ağrı bebeğin hangi tarafta olduğuyla çok ilgili.ben de bu hafta yeni keşfetmeye başladım.ikiz de güzel tabiki ama şöyle bi düşününce hamileliği tek sefer değil de ayrı ayrı iki kez yaşamanın da ayrı bi güzelliği olur bence.sağlıklı olsunlar da kaç tane olurlarsa olsunlar.
Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyorah şu bulantılar olmasa
sonunda bugün pıt pıtları duydum öyle hızlı çarpıyor ki yavrumun kalbi biz onu izlerken heyecanlandı sanırım, kıpırdamaya bile başlamış
Hepimize nasip olsun sevinçleri..
farkı neki. ben iki kere almıştım ikiside pahalıdı baya.
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
Selam kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah uzun zamandır takip ediyorum sizi ama üye olup sevincimi sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş :) herkeze rahat mutlu gebelikler dilerim :)
Benim ilk gebelikde kalp atışı 9. hafta içince durmuştu ve aldırmak zorunda kalmıstım.
Bir ay sonra yıne hamıle kaldım ama bu kez de bhcg de sorunlar oldu vs derken ben kalp atısını duymadan
eşime haber vermek ıstemedım.
Dün kalp atışlarını duydum çok şükür;
doktorum da kan pıhtılasması sorunu ıcın kocaman ıgneler verdı;
hamılelık sonuna dek kullanacakmısım.
Bu ıgnelerı KK da cok duymustum ama basıma gelecegı hıc aklıma gelmezdı.
Aslında bendekı dusuk duzeylı bır kan pıhtılasması;
testlerın nerdeyse tamamı temız sadece 2 mutasyonda tasıyıcıymısım.
Ama onlem olarak aspırın ve ıgne kullanmam gerekıyor..
Neyse ıste bu ıgnelerı de esım yapsınıstedım cunku ben ınsulın ıgnesı gıbı kucuk bısı sanıyordum ama
baya kalın uclu ıgneler.
Esıme de tahlıl sonucuna gore bana ıgne verıldı, gebelıktne once de baslamam gerekıyormus, dedım.
Aksam ılkını sen yaparsın oyle devam ederız, dedım.
Sonra o gelmeden kamerayı ayarladım.
Bebişin ağzındna ona bir mektup yazdım ve ıgnelerın oldugu kocaman kutunun ıcıne kodum en uste..
Mektup dedıysem kısa bır not:"Babişkocum ben yine geldim ama bu kez kalmak için senin yardımına ihtiyacım var,
Annemin karnında sağlıkla büyümek ve 2013 de bu evde yanınızda olmak istiyorum.." gibi bişilerdi..
Aksam esım geldı, yemekten once dusa gırdı cıktı, yemegı yedık..
Ben ona caktırmadan kamerayı acmak ıcın bın numara yaptım..
Önce vazgectım ıgne kutusunu aldım yazıyı gormesın dıye.
O sırada prospektusu okuyordu..
Sonra bı bahaneyle odadan cıkardım tekrar kamerayı kurdum..
Yenıdne geldıgımızde artık ıgneyı yapmaya karar vermıstık..
Kutuyu actı, bu ne, bunu ne zaman koydun buraya dıyıp notu aldı..
Ama notta oyle bırsey yazacagını tahmın etmıyordu tabii.
Okudu, gözleri doldu, kendını tutamadı bana sarıldı;
ben de tutamadım ıkımız de agladık, ben elımı karnıma goturup bugun tam 1,5 aylık, dedim..
İnanamadı; nasıl yani dedi, bı bana bı karnıma bakıyo, yenıden sarıldı;
Boyle yuksek sesle agladık yanı kısa sure de olsa.. :))
O kadar mutlu oldu kı ben de cok sevındım..
İlk gebelıgımde bu kadar sevınmemıstı hatta benı kıskandıgı ıcın bebekten, ısteksız gelıyordu baya..
Ama sımdı o kayıptan sonra o da cok ıstemeye baslamıstı,
bı de bırden 1.5 aylık dıyınce cok sasırdı, sevındı; duygulandı.
Sonra ıgne kutusundan bebısın ultrason resımlerını gosterım;
kalbı atıyo, bugun duydum dedim;
o kadar guclu atıyor kı dedım; daha da duygulandı..
Böyle ıste kızlar,
sonra bana o kokrkunc ıgneyı yaptı ve canım o kadar yandı kı anlatamam..
Saglık ocagında yaptırmaya karar verdım sonrasını....
Hıc aklıma gelmeyen seyler yasadım ama bu bana ozgu degıl, hepımız hayatlarımızda
bıze olmaz sandıgımız seylerı yasıyoruz..
bu ıgneler, bebek aldırmalar bana cok uzaktan baktıgım konulardı
ama hepsını yasadım
o sebeple Rabbim herkese güzel günler götsersin; acılarımız son bulsun diye dua edıyorum
dünya üzerinde yaşayan tüm insanlar, anneler, çocuklar acı yüzü görmesin..
kötülük kalplere uğramasın
herkes mutlu ve insan gibi yaşasın istiyorum
inşallah bir gün böyle güzel bir dünyada yaşamak hepimize naisp olur..
sevgilerimle...
günaydın kızlarrrr bugün 5.30ta randevum var bende görebilcem inşallah bebeğimin pıt pıtlarınıııı
neden yatıonca zor nefes alıyosunki hamilelikte mi oldu bu? valla öleymiş ben çok sık tuvalete gidiyorum dedim, çocuğu olan arkadaşlarım ilerleyen zamanlarda bazen altına bile kaçırcaksın daha dur dediler
Selam kızlar gerkez mutlu bir gün diliyorum.. Kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum ve duyacak olanlarada zamanın geçmesi için dua ediyorum hemen duysunlar diye...
şimdi maden sodası içmem zararlı mı acaba bunu merak ettimde içim çok yanıyor soğuk bişeyler içesim var meyveli soda aldım ama içip içmemekte tereddütlerim var yardımcı olur musunuz..
ben de haziran 2013 annesi olacağım inşallah Allah'ın izniyle.. eylülde hamile kalmak isteyenler topicinden buraya atadım kendimi.çok şükür hamile kaldım eylülde durursa inşallah bebişim.kahverengi akıntım oldu progestana başladımama bebişimin kalbi atıyo onu da duydum dokotra gidince. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Benide listeye ekler misiniz?yasim 28,14 eylul regli tarihimdi bat 12 ekimdi, tahmini dogum tarihi 21 haziran
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
Selam kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah uzun zamandır takip ediyorum sizi ama üye olup sevincimi sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş :) herkeze rahat mutlu gebelikler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?