2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???

mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???

vajinal görünebilir ama görünür heralde ozaman yaa ama kese görünür sadece sanırım

Canim degerin baya yukselmis olur heralde ama garanti olsun istiyorsan bayramdan sonra git ben oyle yapmayi dusunuyorum

hmmm anladım tamam ozaman sade içerim. bende biraz netten araştırdım sade soda deniyor çok teşekkür ederim canım

Canim degerin baya yukselmis olur heralde ama garanti olsun istiyorsan bayramdan sonra git ben oyle yapmayi dusunuyorum

bayramdan sonraya dayanamam kii :)) bakalım görünür diyolar hcg 1500 olunca görünüyomuşş. sen nie bayramdan sonraya bıraktın canım.. bence gitmelisin doktor testler yapıyo kansızlık tiroid şeker vs. bi sıkıntı cıkars hemen önlem alıyo çünkü..

her doktor farklı ki ama :) benim doktorum da folbiol'u yazıyordu, "ben zaten kullanıyorum" dedim; "afferim sana kızım" dedi

cumartesi saat 10a özelden randevu aldım, inş kalp atışlarını duyarız
31 ekimi bekleyemedim

bende folibol kullanıyorum doktorumda onu yazdı ama şüphe girdi şimdi içime zararı olmaz herhalde dimi..

canım ya çocugun çok küçükmüş..isteyerek mi oldu

İsteyerek oldu cnm benm. Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sprealımı cıkarttım hemen gebe kalmısım zaten drum demısdı yumurtlama donemın dıye . ellerımde ugurludur bak goreceksın demısdı nasipmıs. kız dıye doguyor ıcıme bakalım ..

kızlar söylemeyi unutmuşum doktorum bana yağlı yemek, börek,talı ve pilavı çok yeme dedi.kiloyu kontrol altında tutmak açısından söyledi sanırım..ayrıca yürüyüş yapacaksan 10 ar dk yürü her gün dedi. en fazla 20 dk dedi..fazlası şuan zararlı olabilirmiş..

onu bende kullandım canım bir ay sonra doktor folibol yazdı. devam edeyim bari doktorda zararı olacak bişi yazmaz herhalde dimi..

yok cnm bırsey olmaz tabıkı calsıum takvıyesı bunlar ama durumun ıyıyse bence benımkını al ılk cocugumdada aynısını kullandım ben hastanede calısıyorum sımdıde eczacı bır arkadas geldı folık asıd kullanılması daha ıyı dıyor daha cok fayda var

evet canım bende öle duymuştum eşim almıştı onu eczacı öle demiş. doktorda folibol yazınca ona devam ediyordum bende. değiştireyim bari kalsiyum eksikliği var bide bende daha iyi olur herhalde..

benim daha minik ya salı kan testi yaptırdım 276 çıktı önümüzdeki salı gitsem mi acaba?? işten izin almak da zor oluyor

evet canım bende öle duymuştum eşim almıştı onu eczacı öle demiş. doktorda folibol yazınca ona devam ediyordum bende. değiştireyim bari kalsiyum eksikliği var bide bende daha iyi olur herhalde..

aaa bu arada doğum tarihlerimiz aynıymış

günaydın güzel anneler

arzucum yazını bir solukta heyecanla okudum.çok tatlı anlatmışsın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
bende sabaha kadar tuvallete taşındım.uykum sürekli bölünüyorhemende uyuyamıyorum,napıcaz böyle

kalsıum ıcın bu folıc asıd e gec bebek resmı olacak uzerınde saklama kutusunda unutma... bol bol yumurta peynır sut yogurt ye bırde cevız .. ben oglumda 30 kılo aldım 85 dım doguma gırdıgımde ama oglum suan 10 aylık kılomda 65 sadece 10 kılom fazla var. bakalım bu bebek kac kılo olacak benım ıcıme kız dıye doguyor ya senın ???

canım çok sağol..ne güzel çok yakışıklı bir oğluşun olmuş..peki bişey soracagım..sen bizim zamanlarımızdayken ne olacagını hissediyordun..yada gönlünden gecen varmıydı

canım ben oğlum olacağını düşünüyordum gerçi içimden kız geçiyordu ama şimdi o düşüncelerin çok boş olduğunu anladım oğlum dünyalara bedel kız erkek ikiside aynı büyüklerimiz hep dediki erkekse çok çabuk hissedersin ve doktor hissetmezsin daha çok küçüğk dediği dönemde bile pıt pıttt oğlumu hissettim hiç pembe bişi almadım :)
sağlıkla kucağıma aldım darısı başınıza

bende hep tuvalete gıtmekden yoruldum tutunca da agrılarım oluyor zaten enfeksıyon kapmamamız ıcın hep tuvalete cıkmamız lazım bobreklere zarar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…