mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???
mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???
canım benim gebelikten önce gastiritim vardı ve zaman zaman karnım 5 aylık hamile gibi şişiyordu.NEXİUM diye bi ilacı ömür boyu kullanmam gerekiyormuş.ama hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım.doktorum midem için bu gidişimde pastil verdi bi de bol bol sade soda iç meyveli değil ama dedi.sadece sadesini iç dedi.mineral bakımından da en zengin olanı sade soda zaten.
bayramdan sonraya dayanamam kii :)) bakalım görünür diyolar hcg 1500 olunca görünüyomuşş. sen nie bayramdan sonraya bıraktın canım.. bence gitmelisin doktor testler yapıyo kansızlık tiroid şeker vs. bi sıkıntı cıkars hemen önlem alıyo çünkü..
kızlar fiyat farkı markadan dolayı değil.folbiol ü genelde sağlık ocakları yazıyor.ben de hamile kalmadan önce 2 ay folbiol kullandım.sonra doktorumu bulunca kullandığım folikasiti ona söyledim.bunu kullanmana gerek yok ki bunu biz beyin ve kemik gelişiminde sorun olan gebelere veriyoruz dedi.yani sağlık ocakları bu işi çok da bilinçli yapmıyor.şimdi yaklaşık 1 aydır folidoce kullanıyorum.çok güzel bi ilaç çünkü içinde b12 de var.folik asitin emilimi b12 ile sağlanıyormuş aklınızda olsun.
İsteyerek oldu cnm benm. Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sprealımı cıkarttım hemen gebe kalmısım zaten drum demısdı yumurtlama donemın dıye . ellerımde ugurludur bak goreceksın demısdı nasipmıs. kız dıye doguyor ıcıme bakalım ..
kızlar söylemeyi unutmuşum doktorum bana yağlı yemek, börek,talı ve pilavı çok yeme dedi.kiloyu kontrol altında tutmak açısından söyledi sanırım..ayrıca yürüyüş yapacaksan 10 ar dk yürü her gün dedi. en fazla 20 dk dedi..fazlası şuan zararlı olabilirmiş..
yok cnm bırsey olmaz tabıkı calsıum takvıyesı bunlar ama durumun ıyıyse bence benımkını al ılk cocugumdada aynısını kullandım ben hastanede calısıyorum sımdıde eczacı bır arkadas geldı folık asıd kullanılması daha ıyı dıyor daha cok fayda var
yok cnm bırsey olmaz tabıkı calsıum takvıyesı bunlar ama durumun ıyıyse bence benımkını al ılk cocugumdada aynısını kullandım ben hastanede calısıyorum sımdıde eczacı bır arkadas geldı folık asıd kullanılması daha ıyı dıyor daha cok fayda var
evet canım bende öle duymuştum eşim almıştı onu eczacı öle demiş. doktorda folibol yazınca ona devam ediyordum bende. değiştireyim bari kalsiyum eksikliği var bide bende daha iyi olur herhalde..
bayramdan sonraya dayanamam kii :)) bakalım görünür diyolar hcg 1500 olunca görünüyomuşş. sen nie bayramdan sonraya bıraktın canım.. bence gitmelisin doktor testler yapıyo kansızlık tiroid şeker vs. bi sıkıntı cıkars hemen önlem alıyo çünkü..
evet canım bende öle duymuştum eşim almıştı onu eczacı öle demiş. doktorda folibol yazınca ona devam ediyordum bende. değiştireyim bari kalsiyum eksikliği var bide bende daha iyi olur herhalde..
arzucum yazını bir solukta heyecanla okudum.çok tatlı anlatmışsın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
bende sabaha kadar tuvallete taşındım.uykum sürekli bölünüyorhemende uyuyamıyorum,napıcaz böyle
kalsıum ıcın bu folıc asıd e gec bebek resmı olacak uzerınde saklama kutusunda unutma... bol bol yumurta peynır sut yogurt ye bırde cevız .. ben oglumda 30 kılo aldım 85 dım doguma gırdıgımde ama oglum suan 10 aylık kılomda 65 sadece 10 kılom fazla var. bakalım bu bebek kac kılo olacak benım ıcıme kız dıye doguyor ya senın ???
canım çok sağol..ne güzel çok yakışıklı bir oğluşun olmuş..peki bişey soracagım..sen bizim zamanlarımızdayken ne olacagını hissediyordun..yada gönlünden gecen varmıydı
canım ben oğlum olacağını düşünüyordum gerçi içimden kız geçiyordu ama şimdi o düşüncelerin çok boş olduğunu anladım oğlum dünyalara bedel kız erkek ikiside aynı büyüklerimiz hep dediki erkekse çok çabuk hissedersin ve doktor hissetmezsin daha çok küçüğk dediği dönemde bile pıt pıttt oğlumu hissettim hiç pembe bişi almadım :)
sağlıkla kucağıma aldım darısı başınıza
arzucum yazını bir solukta heyecanla okudum.çok tatlı anlatmışsın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
bende sabaha kadar tuvallete taşındım.uykum sürekli bölünüyorhemende uyuyamıyorum,napıcaz böyle