2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Normal magazalarda bebk kıyafetlerini pahalı satıyorlar gibi geliyor, intde de emin olamıyorum indirimli degil mi..Birinde bir şey azsa digerinde daha pahalı zaten..Bi de kargo parası..Ne yapsam intten mi magazadan mı sizce?

Normal magazalarda bebk kıyafetlerini pahalı satıyorlar gibi geliyor, intde de emin olamıyorum indirimli degil mi..Birinde bir şey azsa digerinde daha pahalı zaten..Bi de kargo parası..Ne yapsam intten mi magazadan mı sizce?

bulunduğun yerde civil mağazası varsa hiç şaşma derim ben. hem çok uygun hemde kalite kalite ürün var. aradığın herşey de var orada. internetten ben zıbın aldım yüzde yüz pamuklu olmasına aldandım ama alakası bile yok.

ya kızlar zaman ne cabuk gecıo ya
cogunuz 30. haftaya gelmıssınz nerdeyse
ay ne hos ya ınsan bı degısık oluo dogum yaklastı ııce

ya kızlar zaman ne cabuk gecıo ya
cogunuz 30. haftaya gelmıssınz nerdeyse
ay ne hos ya ınsan bı degısık oluo dogum yaklastı ııce

evet daha dün değil miydi kalp atışlarını duymak için gün saydığımız günler. şimdi kıpırdamaları bile normal geliyor minnakların :) ben doğum için gün bile aldım cumartesi günü doktorumdan. 17 mayıs sezeryan tarihim. şura da ne kaldı ki

Benimde perşembe kontrolüm var. Konuşmayı düşünüyorum sezeryan tarihiyle ilgili. İkili testten sonra büyük ihtimal 23 mayıs olur demişti. Bakalım ne diyecek. Gerçi daha erken net bir şey söylemek için. Bebiş 1 hafta önden gidiyor. Bu doğum zamanını etkiliyor mu bilmiyorum. :44:

Tek dileğim; bebeğim annesi gibi aceleci olmaz inşallah. 31 haftalık doğmuşum.

aaaaaaaaaaaaaa
ama senın cok az kalmıs doguma bende gun ıstesem dr dan verırmıkı

Ya nasıl ama 17 mayıs erken değl mi ki doğum için bende sezeryan istiyorum acaba bana ne zamana gün verir ki ya??:44:

C&A yı da tavsiye ederim. burda civil yok yoksa oda oldukça iyi istanbuldan biliyorum. C&A da gayet uygun olabiliyor, internete güven olmuyo çok ya denemiş yanılmış biri olarak söylüyorum

seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.acaba benimde mi 17 mayıs olur :)))) çok heyecanlandım :)

kızlar 28.haftamdayım ve hala çıkarıyorum var mı acep benim gibi olan? İlk aylarda her gündü şimdi her hafta, yavrum kuzum ben böyle bu kadar kasılırken o ne oluyo acaba diyorum üzülüyorum. Çıkardığım gün yüzüme kan oturuyo ve kırmızı çillerim çıkyo. Cildiyeden solüsyon aldım hamilelikte olurmuş

Ya nasıl ama 17 mayıs erken değl mi ki doğum için bende sezeryan istiyorum acaba bana ne zamana gün verir ki ya??:44:

canım benim normal doğum tarihim 06.06.2013 dedi doktor. ama sezeryanı 2 hafta önceden yapıyorlar ya o yüzden.doktor 20 mayıs dedi ama pazartesine denk geliyor ben cumaya denk getirmek istiyorum çünkü annem çalışıyor cumartesi pazar hastahanede kalacağımız için işyerinden ekstradan izin almak zorunda kalmasın vermezlerse kim vurdu ya gitmeyelim :))

canım neden sezeryan? sen mi öyle istiyosun tıbben mecbur musun?

cnm kusura bakma geçmişi tam okuyamadım görmediğim bi şey varsa hakkını helal et de neden 2 hafta önce alınması gerekiyor cnm bebek için bir gün bile önemli dedi doktorum hatta benim gittiğim hastanede sezeryan olacağı bile kesin olsa normal doğum günğ ve süreci gelmeden bebeği almıyorlar

seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.acaba benimde mi 17 mayıs olur :)))) çok heyecanlandım :)

sezeryan düşünüyorsan aynıdır tabiki. benim ilk bebeğim sezeryan sonra da bir tane kürtajım var o da sezeryan şeklinde oldu o yüzden doktor fazla bekletmek istemiyor ama senin de 20-22 mayıs da olur diye düşünüyorum... zaten sormasan da doktorlar bu aydan sonra doğum tarihi veriyorlar artık.gerçekten çokk heyecanlı :))

Sağlık dolu güzel haftalar teyzoşlar...
Ben hafta sonu prensesimin kapı süsünü yaptım kendi emeğim olsun istedim bakın bakalım nasıl olmuş...

canım neden sezeryan? sen mi öyle istiyosun tıbben mecbur musun?

yok hayatım ben istemiyorum ama ilk bebeğim kendi isteğimle sezeryan oldu ve bir de kürtajım var oda rahim de doku yapışmasından dolayı sezeryan şeklinde oldu ve şuan normal doğum yapmam imkansız hale geldi. hatta ben özel hastahaneler para için öyle söylüyor düşüncesiyle ssk ya da gittim sanki orada doğum yapmak istiyormuşum gibi ama onlar da tıbben imkansız olduğunu bu hakkımın kalmadığını söylediler...

sezeryan da suyunun gelmemesi gerekiyormuş çok haklısın aslında ama benimde anlam veremediğim bir konu bu. hatta eşim son güne kadar kalma taraftarı ama doktor sezeryanlar 2 hafta önce yapılır dedi. bir de beni bekletmek istemiyor. hafif bir doku yapışıklığı var dedi. bilmiyorum ki canım bende çok evhamlıyımdır. doktor en geç 20 mayıs dediya şimdi ben ölsemde bekleyemem korkudan birşey olacak diye :)

aaaaaaaaaaaaaa
ama senın cok az kalmıs doguma bende gun ıstesem dr dan verırmıkı

Aaaa hullycim daha 15 haftamız var bu ne acele ya hu zamanı gelince zaten tutsanda kalmaz doğacak mecbur:))) ben son anına kadar bekleyeceğim normal dogum yapmak istiyorum inşallah öyle de olur

Aaaa hullycim daha 15 haftamız var bu ne acele ya hu zamanı gelince zaten tutsanda kalmaz doğacak mecbur:))) ben son anına kadar bekleyeceğim normal dogum yapmak istiyorum inşallah öyle de olur

ne kadar güzel düşünüyorsun.keşke bende zamanında korkmasaydım da normal doğum diye diretseydim 3. kez kestirip biçtiricem .bende istiyorum bebeğimin içimden çıkışını izlemeyi hemen kucağıma almayı ( ama sezeryan da öyle mi...çocuk doğuyor yaklaşık yarım saat bir saat senden ayrı kalıyor sen uyanıcanda kendşne gelicende bebeğini görücen. senden önce herkes görüyor.en son sen görüyorsun düşün yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…