Normal magazalarda bebk kıyafetlerini pahalı satıyorlar gibi geliyor, intde de emin olamıyorum indirimli degil mi..Birinde bir şey azsa digerinde daha pahalı zaten..Bi de kargo parası..Ne yapsam intten mi magazadan mı sizce?
ya kızlar zaman ne cabuk gecıo ya
cogunuz 30. haftaya gelmıssınz nerdeyse
ay ne hos ya ınsan bı degısık oluo dogum yaklastı ııce
evet daha dün değil miydi kalp atışlarını duymak için gün saydığımız günler. şimdi kıpırdamaları bile normal geliyor minnakların :) ben doğum için gün bile aldım cumartesi günü doktorumdan. 17 mayıs sezeryan tarihim. şura da ne kaldı ki
evet daha dün değil miydi kalp atışlarını duymak için gün saydığımız günler. şimdi kıpırdamaları bile normal geliyor minnakların :) ben doğum için gün bile aldım cumartesi günü doktorumdan. 17 mayıs sezeryan tarihim. şura da ne kaldı ki
Normal magazalarda bebk kıyafetlerini pahalı satıyorlar gibi geliyor, intde de emin olamıyorum indirimli degil mi..Birinde bir şey azsa digerinde daha pahalı zaten..Bi de kargo parası..Ne yapsam intten mi magazadan mı sizce?
Buda yeni doğan banyomuzzz
kıyamam ama ya
[video=youtube;HsGpozJMugE]http://www.youtube.com/watch?v=HsGpozJMugE[/video]
Ya nasıl ama 17 mayıs erken değl mi ki doğum için bende sezeryan istiyorum acaba bana ne zamana gün verir ki ya??:44:
canım benim normal doğum tarihim 06.06.2013 dedi doktor. ama sezeryanı 2 hafta önceden yapıyorlar ya o yüzden.doktor 20 mayıs dedi ama pazartesine denk geliyor ben cumaya denk getirmek istiyorum çünkü annem çalışıyor cumartesi pazar hastahanede kalacağımız için işyerinden ekstradan izin almak zorunda kalmasın vermezlerse kim vurdu ya gitmeyelim :))
canım benim normal doğum tarihim 06.06.2013 dedi doktor. ama sezeryanı 2 hafta önceden yapıyorlar ya o yüzden.doktor 20 mayıs dedi ama pazartesine denk geliyor ben cumaya denk getirmek istiyorum çünkü annem çalışıyor cumartesi pazar hastahanede kalacağımız için işyerinden ekstradan izin almak zorunda kalmasın vermezlerse kim vurdu ya gitmeyelim :))
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.acaba benimde mi 17 mayıs olur :)))) çok heyecanlandım :)
canım neden sezeryan? sen mi öyle istiyosun tıbben mecbur musun?
cnm kusura bakma geçmişi tam okuyamadım görmediğim bi şey varsa hakkını helal et de neden 2 hafta önce alınması gerekiyor cnm bebek için bir gün bile önemli dedi doktorum hatta benim gittiğim hastanede sezeryan olacağı bile kesin olsa normal doğum günğ ve süreci gelmeden bebeği almıyorlar
aaaaaaaaaaaaaa
ama senın cok az kalmıs doguma bende gun ıstesem dr dan verırmıkı
Aaaa hullycim daha 15 haftamız var bu ne acele ya hu zamanı gelince zaten tutsanda kalmaz doğacak mecbur:))) ben son anına kadar bekleyeceğim normal dogum yapmak istiyorum inşallah öyle de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?