- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
Bizde de şu an tam tersi bir durum söz konusu eşim benim horladığımı iddia ediyor
Seninki de babsını işe göndericek demekki ne güzel hem ayrıca sesleri de duyuyorlar artık demek saat sesi rahatsız ediyor miniğinii
Bende bu aralar çok fena terleme durumları oluyor yalnız gece su içinde kalıyorum gündüzleri de avcumun içi yanıyor resmen normalmi ki acaba:26:
Günaydın canım, şanslısın ne diyim.. Benim oğlum artık sadece yatarken değil annesi hareket halindeyken, yemek yerken, konuşurken herşeye tepki veriyor...Eşim çocukluğunda çok yaramaz aşırı hareketliymiş kapı pervazlarında dolaşırmış.. Ona çekecek diye korkuyorum.. Sonra çatıdan, pervazdan çocuk topla :))
evet benim eşimde aynı şeyi söylüyor.sen doğsun da o zaman gör canımıza okuyacak diyor. sağlıklı olsun da yaramaz olsun bebeklerimiz razıyız koşuşturmaya.
ben nisanın sonunda ayrılmayı düşünüyorum ama eğer 6 aya çıkarsa izin 15 nisan da falan çıkarım her halde. dayanamayacakmışım gibi geliyor.iş yerim gebze de ve servisle 1,5 saat sürüyor.serviste oturamıyorum sabah 6 da biniyorum servise.şimdiden nefesim kesiliyor bunalıyorum. bilmiyorum valla nasıl olucak ama düşüncem bu.
bak söylediğin iyi oldu bu belirtiler bende de var. menopozlular gibiyim her an sıcaktan patlayacak gibi oluyorum bazen. nefesim kesiliyor o an ter basıyor ellerim sırtım falan.sende de olduğuna göre demek ki normal bir durum.
horlamaktan laf açılmışken benim elime su dökebileceğini sanmıyorum. eşimin söylemesine göre bu dalda oscarlık bir halim varmış.inanmazdım ama bir gece telefona çekmiş.
Ben seviyorum erkek çocuklarındaki yaramazlığı çok sevimli geliyorlar bana
Ama anne karnında bebek uyku düzeni hareketliliği nasılsa dokğduktan sonra bir süre o şekilde devam ettiğini söylüyorlar hayırlısı ile doğuralım inşallah test edicem bu söyleneni bakalım benim kızım ben uyuduğumda o zamanda uyicak mı?
Bu dedikleri doğru ise sen şimdiden bol bol dinlen cnm o zaman her fırsatta uyu işin zor demekki
Benim ki latife birazda şu an da sağlığından başka bir şey düşünemiyorum ama o kadar çok merak ediyorum ki neye benziyor acaba.. yüzü, ifadesi.. tanışmak için sabırsızlanıyorum oğlumla :))
Senin kızın maşallah pek uslu
Ben uyumaya çalışsam da oğlum izin vermiyor uyumama, karnıma değen her şeyi itme huyu var..
Misal şimdi pc de mesaj yazarken kolumun karnıma değen kısmını itiyor.. ta ki ben oradan kolumu çekene kadar.. elim değse tekrar başlıyor :)
bak söylediğin iyi oldu bu belirtiler bende de var. menopozlular gibiyim her an sıcaktan patlayacak gibi oluyorum bazen. nefesim kesiliyor o an ter basıyor ellerim sırtım falan.sende de olduğuna göre demek ki normal bir durum.
horlamaktan laf açılmışken benim elime su dökebileceğini sanmıyorum. eşimin söylemesine göre bu dalda oscarlık bir halim varmış.inanmazdım ama bir gece telefona çekmiş.
Çok hoşsun :)) Ben de akıllı uslu uyurken eşimin horlamasına sıçrayıp uyanıyorum.. Bu sıcak basması son zamanlarda özellikle oluyormuş diye biliyorum hatta kayın validem ben üşüdüm diyince tuhaf tuhaf bana bakıyordu, hamile üşür müymüş yanman lazım derdi.. O da olmaya başladı..
kızlar bende dün bir arkadaşımın hamileliği konusun da kötü haber aldım.hamile olan kişi eltimin çok yakın arkadaşı. şu an 8 aylık hamile. oğlu olacak... 6 aylık hamileyken bebeğinin tek böbrekli olduğunu fakat mevcut böbreğinde yerinde olmadığını öğrendi.böbrek kalçasının üstünde bir yerde oluşmuş.Geçtiğimiz hafta heyet raporu çıktı bir insan tek böbrekle yaşayabiliyormuş ama böbrek doğru yerde olmadığı için görevini yapar mı yapmaz mı onun kararı verilecekti.heyetten gelen haber net değil. böbreğin şuan görevini yapıp yapmadığını öğrenmek için anne karnında bebeğin kordonundan sıvı almaları gerekiyormuş fakat anne kabul etmemiş. çünkü son derece riskli bir operasyonmuş. ben bebeğimin doğmasının bekleyeceğim ve ne olacaksa o zaman olsun diyormuş. çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum bile bile bu anı beklemek çok zor
canım ben ilk bebeğime hamileyken çok zorlandım. 14 ağustos doğum tarihi oğlumun.böyle sıcaK yaşamadım ömrümde ben.tansiyon düşmeleri bayılmalar göz kararmaları falan haziran temmuz da tuttu yakamı :) çok zor çook.biz yine iyiyiz mayıs sonu haziran başı doğurup rahatlıycaz.en güzel zamanlarda bebeklerimiz toparlanıcaklar. artık koyarız bebek arabalarına bebişlerimizi sen ben ozgnmn. ineriz sahile altın kızlar gibi yanyana
Sorma içim gidiyor sokakta bebek arabasıyla gezinenleri görünce.. Nasıl hırs yaptıysam şimdiden benim oğlumun arabası da güzel biz de gezicez yakında diye iç geçiriyorum.. Çok güzel olur gerçekten biz de sıkılmadan bebeklerimizi gezdirmiş oluruz, bebeğimin de iki arkadaşı bir den olur.. Gelişimleri için kremlenip bol bol güneş almaları lazım, bizim de kiloların gitmesi lazım :))
Bir taşla iki kuş
Benim kızımın henüz bebek arabası yok karar verip te alamadık hala ya sadece kıyafetalıyorum benden çok kıyafeti oldu valla hiçbirşey alamadıkça cicil bicili elbiseler alıyorum herkes giydiremiceksin diyor birde iyice deliriyorum hevesim var alıcam giymezse de bir kere giydirip foto çekerim artık napiiim başka bişeye karar verip te alabildiğimiz yok zaten canım kızıma
Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.
Takvimdeki resme bakınca çok duygulandım gözlerim doldu. Zaten pazartesi sendromundayım hava da kapalıCanım bebeğim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?