2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bak söylediğin iyi oldu bu belirtiler bende de var. menopozlular gibiyim her an sıcaktan patlayacak gibi oluyorum bazen. nefesim kesiliyor o an ter basıyor ellerim sırtım falan.sende de olduğuna göre demek ki normal bir durum.
horlamaktan laf açılmışken benim elime su dökebileceğini sanmıyorum. eşimin söylemesine göre bu dalda oscarlık bir halim varmış. inanmazdım ama bir gece telefona çekmiş.

Ben seviyorum erkek çocuklarındaki yaramazlığı çok sevimli geliyorlar bana
Ama anne karnında bebek uyku düzeni hareketliliği nasılsa dokğduktan sonra bir süre o şekilde devam ettiğini söylüyorlar hayırlısı ile doğuralım inşallah test edicem bu söyleneni bakalım benim kızım ben uyuduğumda o zamanda uyicak mı?
Bu dedikleri doğru ise sen şimdiden bol bol dinlen cnm o zaman her fırsatta uyu işin zor demekki

Toplu taşımayla gerçekten zor iş yeri servisi bile olsa, ben minibüse binmeye korkuyorum, öyle bir zıplıyorum ki korkuyorum birşey olacak diye.. Senin yolunda uzun sürüyor.. iyi dayanıyorsun yine
Çalışanlar için ben de dua ediyorum şu izinler uzasın diye.. Biraz daha rahat nefes aldırır en azından..
Ben çalışmıyorum ama o nefesin kesilme hali bende de mevcut merdiven bile çıkmakta zorlanıyorum..

Bizimkinin seninki gibi elinde bir kanıtı olmadığı için ben reddediyorum şimdilik bir taraftan da düşünüorum öyle ise serviste işe gelirken de uyuyorum ben ve horluyorsam bütün şirkete rezil oldum demektir.Napalım yapcak bişe yok
Son trimester zor geçer diyorlardı demek doğruymuş sıcak basmalar nefes alamamalar uyuyamamalar çok şükür bu haftalara kadar geldik
Ama şu bir gerçek hamileliği en güzel dönemlerde geçirenleriz.Yaza geldiğini düşünemiyorum şu son trimesterın Aman Allah'ım kabus olurdu herhalde

Benim ki latife birazda şu an da sağlığından başka bir şey düşünemiyorum ama o kadar çok merak ediyorum ki neye benziyor acaba.. yüzü, ifadesi.. tanışmak için sabırsızlanıyorum oğlumla :))
Senin kızın maşallah pek uslu
Ben uyumaya çalışsam da oğlum izin vermiyor uyumama, karnıma değen her şeyi itme huyu var..
Misal şimdi pc de mesaj yazarken kolumun karnıma değen kısmını itiyor.. ta ki ben oradan kolumu çekene kadar.. elim değse tekrar başlıyor :)

kızlar bende dün bir arkadaşımın hamileliği konusun da kötü haber aldım.hamile olan kişi eltimin çok yakın arkadaşı. şu an 8 aylık hamile. oğlu olacak... 6 aylık hamileyken bebeğinin tek böbrekli olduğunu fakat mevcut böbreğinde yerinde olmadığını öğrendi.böbrek kalçasının üstünde bir yerde oluşmuş.Geçtiğimiz hafta heyet raporu çıktı bir insan tek böbrekle yaşayabiliyormuş ama böbrek doğru yerde olmadığı için görevini yapar mı yapmaz mı onun kararı verilecekti.heyetten gelen haber net değil. böbreğin şuan görevini yapıp yapmadığını öğrenmek için anne karnında bebeğin kordonundan sıvı almaları gerekiyormuş fakat anne kabul etmemiş. çünkü son derece riskli bir operasyonmuş. ben bebeğimin doğmasının bekleyeceğim ve ne olacaksa o zaman olsun diyormuş. çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum bile bile bu anı beklemek çok zor

ya minikuss onu bende farkettim. karnıma değen ne varsa dikkatini çekiyor ama nasıl hissediyor ki anlamadım. :26::26:

Çok hoşsun :)) Ben de akıllı uslu uyurken eşimin horlamasına sıçrayıp uyanıyorum.. Bu sıcak basması son zamanlarda özellikle oluyormuş diye biliyorum hatta kayın validem ben üşüdüm diyince tuhaf tuhaf bana bakıyordu, hamile üşür müymüş yanman lazım derdi.. O da olmaya başladı..

canım ben ilk bebeğime hamileyken çok zorlandım. 14 ağustos doğum tarihi oğlumun.böyle sıcaK yaşamadım ömrümde ben.tansiyon düşmeleri bayılmalar göz kararmaları falan haziran temmuz da tuttu yakamı :) çok zor çook.biz yine iyiyiz mayıs sonu haziran başı doğurup rahatlıycaz.en güzel zamanlarda bebeklerimiz toparlanıcaklar. artık koyarız bebek arabalarına bebişlerimizi sen ben ozgnmn. ineriz sahile altın kızlar gibi yanyana

Geçmiş olur inşallah.. umarım güzel haberler alırlar.. Böbrek sorunu özellikle erkek bebeklerde sıkıntı yaratıyor..
Off çok zor onun halini düşünemiyorum şimdi.. Umarım doğumla birlikte çok güzel haberler alırlar..

Sorma içim gidiyor sokakta bebek arabasıyla gezinenleri görünce.. Nasıl hırs yaptıysam şimdiden benim oğlumun arabası da güzel biz de gezicez yakında diye iç geçiriyorum.. Çok güzel olur gerçekten biz de sıkılmadan bebeklerimizi gezdirmiş oluruz, bebeğimin de iki arkadaşı bir den olur.. Gelişimleri için kremlenip bol bol güneş almaları lazım, bizim de kiloların gitmesi lazım :))
Bir taşla iki kuş

kızlar GÜNAYDIN herkese hayırlı, mutlu ,güzel haftalar diliyorum....

benim öğlen kontrolüm var.birde kendi doktorum bakıcak herşey yolunda mı diye, inşallah bebişimin sağlığı iyidir.eşimde saolsun o günden beri çok dikkatsiz olduğumu başıma kakıp duruyor.ben istermiydim hiç düşmeyi

akşamda diyetisyen randevum var.ne kadar dikkat etsemde şekerimi pek düşüremedim.neolacak bakalım,sanırım banada iğne vericekler

günaydın kızlarrrr :119:
mutlu ve huzurlu bir hafta olsun hepimiz için

Benim kızımın henüz bebek arabası yok karar verip te alamadık hala ya sadece kıyafetalıyorum benden çok kıyafeti oldu valla hiçbirşey alamadıkça cicil bicili elbiseler alıyorum herkes giydiremiceksin diyor birde iyice deliriyorum hevesim var alıcam giymezse de bir kere giydirip foto çekerim artık napiiim başka bişeye karar verip te alabildiğimiz yok zaten canım kızıma

günaydın kızlaaarrrrrrr
hepınıze ıyı ve cabuk gecen bır hafta dılıorm
sabah tartıldım 73.7 olmusum
sanırım 1 ayda 3 kılo daha verırım

Kızlar orbit bebek arabası hakkında araştırma yapan almayı düşünen var mı?
Biz galiba onda karar kılıcaz??:44:

Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.

Takvimdeki resme bakınca çok duygulandım gözlerim doldu. Zaten pazartesi sendromundayım hava da kapalı Canım bebeğim benim

Bakınmaya başla artık çünkü giderek ağırlaşıyoruz, büyük parçalar da bakınmadan dolaşmadan alınmıyor..

20'li haftalar bitiyor 30'lu haftalar başlıyor.. İlk haftalardan beta hgc değerlerimizi takip ediyorduk acaba gebelik kesin mi diye..
Azıcıktık çoğaldık.. Şimdi inanamıyorum geçen zamana.. Bir hafta sonra 10 hafta kalmış olacak o da bebeklerimiz erken gelmezse..
Hangimiz önce doğuma gidecek başımıza neler gelecek merak ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…