Ben de çok merak ediyorum. Artık yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz. Miniklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah20'li haftalar bitiyor 30'lu haftalar başlıyor.. İlk haftalardan beta hgc değerlerimizi takip ediyorduk acaba gebelik kesin mi diye..
Azıcıktık çoğaldık.. Şimdi inanamıyorum geçen zamana.. Bir hafta sonra 10 hafta kalmış olacak o da bebeklerimiz erken gelmezse..
Hangimiz önce doğuma gidecek başımıza neler gelecek merak ediyorum:))
20'li haftalar bitiyor 30'lu haftalar başlıyor.. İlk haftalardan beta hgc değerlerimizi takip ediyorduk acaba gebelik kesin mi diye..
Azıcıktık çoğaldık.. Şimdi inanamıyorum geçen zamana.. Bir hafta sonra 10 hafta kalmış olacak o da bebeklerimiz erken gelmezse..
Hangimiz önce doğuma gidecek başımıza neler gelecek merak ediyorum:))
paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.
Takvimdeki resme bakınca çok duygulandım gözlerim doldu. Zaten pazartesi sendromundayım hava da kapalıCanım bebeğim benim
ay evet o günlere götürdün benii, gerçekten bugunlere nasıl geldik inanamıyorum
Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.
Sonuçların güzel çıkmış gözün aydın canım, o dediğin şeyi ben de geçen yedim ama bitince keşke manavla evlenseymişim dedim
Çok güzel, iyi günler de kullanın canım.. Saraylı bir de oğlumuz oldu :))
Tokoyay;Bayıldım oğluşunun odasına çok asil ve sade işte böyle şeyleri seviyorum
Bitmiş halinide koyarsın değil mi meraklandık valla
Doğumdan sonra dağılmasak bari.. Şimdi nasıl her şeyi birbirimize soruyoruz, paylaşıyoruz o zamanda ihtiyacımız olacak..
Diğer annelerin topiklerine bakıp ben daha çömezim bu kadar ilerleyebilecek miyim diye iç geçiriyordum :))
Ben doğum yapabilecek miyim hiç bilmiyorum.. Son zamanlarda korkmaya başladım..
Dün bir yazı da okudum bu haftalarda doğum ve bebekle ilgili endişeler artmaya başlıyormuş.. Ben de bariz oldu..
Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim
kızlar belki komik gelecek ama bebek anne karnında hıçkırır mı acaba. ben günde bir kez mutlaka içimde belirli aralıklarla hıçkırık gibi zıplamalar hissediyorum...
kızlar belki komik gelecek ama bebek anne karnında hıçkırır mı acaba. ben günde bir kez mutlaka içimde belirli aralıklarla hıçkırık gibi zıplamalar hissediyorum...
Bebek içerde hıçkırıyor tabi ki canım. Önceki aylarda daha çok hıçkırıyordu benimki ama şimdi o kadar değilkızlar belki komik gelecek ama bebek anne karnında hıçkırır mı acaba. ben günde bir kez mutlaka içimde belirli aralıklarla hıçkırık gibi zıplamalar hissediyorum...
Gercektenmiii uzuldum simdi,bende 6 7 ay yatsa yeter diyodum ama oda da yapacagim nasil olsa diyordum,ama olsyn napalim aldim artik
ne kadar yatarsa
Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz
Sende mi bizdensin canım :)) Gününüz aydın olsun inşallah:))
Buda yeni doğan banyomuzzz
kıyamam ama ya
[video=youtube;HsGpozJMugE]http://www.youtube.com/watch?v=HsGpozJMugE[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?