2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben de çok merak ediyorum. Artık yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz. Miniklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah

ay evet o günlere götürdün benii, gerçekten bugunlere nasıl geldik inanamıyorum

al bende de o kadar öle değişik tepikler atıyorkı artık bos bulundugum anlarda sıpa korkutuyor beni :)

gunaydın hanımlar ben bu bakım cantalarını bı turlu sevemedım gıttı
bol gozlu normal bı canta alıyım dıorum yada derı sırt cantası accessories de gordum bı tane gayet guzeldı
tak sırtına gez rahat rahat
daha kullanıslı olur sanki:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay evet o günlere götürdün benii, gerçekten bugunlere nasıl geldik inanamıyorum

Doğumdan sonra dağılmasak bari.. Şimdi nasıl her şeyi birbirimize soruyoruz, paylaşıyoruz o zamanda ihtiyacımız olacak..

Diğer annelerin topiklerine bakıp ben daha çömezim bu kadar ilerleyebilecek miyim diye iç geçiriyordum :))

Ben doğum yapabilecek miyim hiç bilmiyorum.. Son zamanlarda korkmaya başladım..
Dün bir yazı da okudum bu haftalarda doğum ve bebekle ilgili endişeler artmaya başlıyormuş.. Ben de bariz oldu..

Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.

Dün çok yoruldum eve geç geldim. Bir bardak süt içip yattım. Bizim ki coştu. Durdurabilene aşk olsun. Özellikle akşamları çok hareketli. Artık resmen dirseğiyle yada başka sert bir yeriyle içerden ittirip gezdirdiğini görebiliyorum. Süt içtikten sonra oturduk izledik eşimle karnımı. Bir dahaki sefere kameraya çekicem.

Sonuçların güzel çıkmış gözün aydın canım, o dediğin şeyi ben de geçen yedim ama bitince keşke manavla evlenseymişim dedim

Çok şükür iyi çıktı canım. Ama kendi doktorumda endokrin uzmanımda 10 gün sonra tekrarlanmasını istedi. Tedbiri elden bırakmak istemiyorlar. Birde fruktozamin diye bir tahlil istediler. Sanırım ortalamaya bakacaklar. Dikkat ediyorum yediklerime ama şu iki gün yakınlarımın doğumgünüydü. İpin ucu kaçtı.

Çok güzel, iyi günler de kullanın canım.. Saraylı bir de oğlumuz oldu :))

Tokoyay;Bayıldım oğluşunun odasına çok asil ve sade işte böyle şeyleri seviyorum
Bitmiş halinide koyarsın değil mi meraklandık valla

Teşekkür ederim kızlar. Cicili bicili şeyleri ezelinden beri sevmem. Bebek odası içinde cicili bicili şeyleri beğenemedim bir türlü. Yarın ya da öbür gün siparişi veriyoruz inşallah. Teslimat için 4 hafta demişlerdi bakalım.

Daha odayı boşaltmadım. Oda boşalacak, boyanacak...Nasıl gözümde büyüyor. İyice tembel bir şey oldum ben.
Bitince muhakkak eklerim.

canım dagılacagımızı düşünmüyorum, sonuçta o zamanlar geldiginde burdaki paylaşımlara ve deneyimlere daha çok ihtiyacımız olacagını düşünüyorum, en azından ben takip etmeye ve yazamaya devam edicem

ben dogumdan korkmuyorum, şöyle düşünüyorum bu bir süreç ve bu süreci herkes gibi bende öyle yada böyle tamamlicam.. sonuçta şu an tek istedigim şey oğlumu sağlıklı ve hayırlısıyla kucagıma almak ve görmek..endişelerimiz her zaman olacak,ama bu sevgi bu aşkk öyle bişey ki herşeyi göze almaya deger.. sende korkularını endişelerini at bir tarafa bu sürece eşlik et sadece.tadını çıkar

kızlar belki komik gelecek ama bebek anne karnında hıçkırır mı acaba. ben günde bir kez mutlaka içimde belirli aralıklarla hıçkırık gibi zıplamalar hissediyorum...

Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim

Ay cnm beniim doğum günün kutlu olsun sabah sabah güldürdün beniafiyet olsun yakın zamanda çoğalır inşallah da hepimiz çatır çutur tuza bana bana yeriz

kızlar belki komik gelecek ama bebek anne karnında hıçkırır mı acaba. ben günde bir kez mutlaka içimde belirli aralıklarla hıçkırık gibi zıplamalar hissediyorum...

CNM BEN DAHA ÖNCE Bİ YERDE OKUMUŞTUM BUNDAN SONRAKİ HAFTALARDA BEBEGİNİZ SIK SIK HIÇKIRIR VE SİZDE BU HIÇKIRIKLARI HİSSEDEBİLİRSİNİZ DİYE, BAZEN BENDE HİSSEDİYORUM TEKMEDEN FARKLI BİRŞEY OLUYOR ÇÜNKÜÜ

Son düzenleme:

Hıçkırmaz mı hiç bu tıpta da tespit edilmiş bişey bazen benim kızımın da hıçkırdığını anlıyorum sürekli aynı şiddette pıt pıt pıt karnımda hissediyorum seyirmesini

Bebek içerde hıçkırıyor tabi ki canım. Önceki aylarda daha çok hıçkırıyordu benimki ama şimdi o kadar değil

Son 1 haftadır bende hissediyorum. İlk başta minik minik vuruyor sanıyordum ama değilmiş. O kadar uzun süre aynı şiddette ve düzende vuramaz. Bacakı ağrır çocukun.

Gercektenmiii uzuldum simdi,bende 6 7 ay yatsa yeter diyodum ama oda da yapacagim nasil olsa diyordum,ama olsyn napalim aldim artik
ne kadar yatarsa

Yaa canim, sen simdi boyle dyince uzuldum ben. Bak soyle yeniden aciklayayim. Bebegim oyle sigamaz falan olmadi, yanlis anlasilmasin. Gunduz uyku saatlerini azaltmaya basladi, ama daha gunduzleri o kadar az uyumak icin kucuktu. Neden olabilir diye arastirirken yatagin kucuk geliyor olabilecegi bilgisine denk geldim bir yerde. Algilama gucu arttikca dar mekandan sikiliyor seklinde. Yatagi degistirdim, buyuttum, eski uykularina geri dondu. Her bebek icin ayni olacak diye birsey ok ama.

oohh tosun gibi yedim oturdum aşağı yine

tüm güzel hamişlerin güzel bir hafta dileğiyle

Önceden bebişlerin gazları durumunda önlemimizi almak bilinçlenmek lazım dimi

[video=youtube;z9O3gz5C7Rg]http://www.youtube.com/watch?v=z9O3gz5C7Rg[/video]

Buda yeni doğan banyomuzzz

kıyamam ama ya

[video=youtube;HsGpozJMugE]http://www.youtube.com/watch?v=HsGpozJMugE[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…