kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
Bdamlagozbebeğim borealis ve seyzen sizlere de günaydın kizlar:)
Ve aleykum selam golgen hosgeldin cnm:)
Bdanlagozbebegim cnm benim göbek iyice küçüldü valla çıkmadı ama heran çıkabilir gibi dışa dogru geliyor artık:)
Seyzen kiz nerde o yerler bende kızıma birşeyler almak istiyorum dün ilk defa siftah yaptım bı tulum hastane çıkışı ve iki tane yazlık Yelek aldım cok eksik var daha:)
Günaydınnn herkesee
Benim göbek deliğim hala içeride hiç çıkıcak gibi durmuyor :44:
Bdanlagozbebegim cnm benim göbek iyice küçüldü valla çıkmadı ama heran çıkabilir gibi dışa dogru geliyor artık:)
Seyzen kiz nerde o yerler bende kızıma birşeyler almak istiyorum dün ilk defa siftah yaptım bı tulum hastane çıkışı ve iki tane yazlık Yelek aldım cok eksik var daha:)
benim çıkmadı canım ama buradan hatırlayamadım şimdi kim oldugunu ama birkaç arkadaşın olmuştu galiba
benim göbüş deliği diye bişey kalmadı karnımla birlikte dümdüz duruyo çok komik
benim göbüş deliği diye bişey kalmadı karnımla birlikte dümdüz duruyo çok komik
herkese günaydın kızlar,
göbek deliğim bayağı bi değişti ama henüz dışarı çıkmadı.
bir de ben son 3-4 gündür doymuyorum arkadaşlar ya sürekli açım sanki, her zaman ettiğim normal kahvaltımı ediyorum bitince diyorum ki eee noldu bitti mi şimdi ama ben doymadım ki
kızlar buluşma konusunda hala kimseden bir ses çıkmadı. bu yüzden biz bir kaç arkadaş kararlaştırdık hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. herkes çok sevinmişti bu organizasyona ama geçen hafta gün belirleyelim dedim kimse tek bir cevap bile atmadı. dün minikkuş ozgnmn ile de konuştuk bizim evlerimiz birbirine çok yakın hafta sonu kahvaltı yapıcaz farklı bir programınız yoksa gelmek isteyenler lütfen gelsin.hep beraber çok eğleniriz
ama ben de ıstrım
ama gelemem kı taaaaaaa ızmırden
gunaydınnnnnnnnnnn
birdgirl bayıldım fotoya
ne cekıosunuz ben cekmeyın dıye sınırlenmıs bır halı var sankı
masallah
cok tatlı darısı basımıza
butun arkadaslarımada tek tek selam olsun
http://www.unnado.com
burayı tıkla üye ol tatlım. ben oğlumun bütün kıyafet ihtiyacını aldım. kendime hamile kıyafetleri de burdan aldım bi şikayetim yok üç taksit te yapılıyoo... bi alışverişte kargo ücreti var diğerine yok. bi bak derim
Desty ozgnmn, birdgirl sizlerede gunaydin his geldiniz kizlar.:)
Borealis; hiç sorma cnm bugun topiğin açılışını ben yaptım Hayirli uğurlu bereketli olur inşallah:)) yok bu sefer bebişim degil de ateş basmasından uykuslarım gece kalkıp pencereyi actım elimi ayağımı soğuk su ile yıkadım eşimde yazık üşümüş bu gidişle beni yataktan atar yasa hasta olur:)))
Bdamlagozbebeğim; aynen ya bide kıyafetlerin altından belli olacak ama son ayda kesin çikar kizlar
Nerede buluşuyorsunuz kizlar ya yakın mısınız bana bakim İzmir'den kimler var valla ne guzel olurdu ha mümkün olsada herkesi görsem
Desty ozgnmn, birdgirl sizlerede gunaydin his geldiniz kizlar.:)
Borealis; hiç sorma cnm bugun topiğin açılışını ben yaptım Hayirli uğurlu bereketli olur inşallah:)) yok bu sefer bebişim degil de ateş basmasından uykuslarım gece kalkıp pencereyi actım elimi ayağımı soğuk su ile yıkadım eşimde yazık üşümüş bu gidişle beni yataktan atar yasa hasta olur:)))
Bdamlagozbebeğim; aynen ya bide kıyafetlerin altından belli olacak ama son ayda kesin çikar kizlar
Nerede buluşuyorsunuz kizlar ya yakın mısınız bana bakim İzmir'den kimler var valla ne guzel olurdu ha mümkün olsada herkesi görsem
kızlar buluşma konusunda hala kimseden bir ses çıkmadı. bu yüzden biz bir kaç arkadaş kararlaştırdık hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. herkes çok sevinmişti bu organizasyona ama geçen hafta gün belirleyelim dedim kimse tek bir cevap bile atmadı. dün minikkuş ozgnmn ile de konuştuk bizim evlerimiz birbirine çok yakın hafta sonu kahvaltı yapıcaz farklı bir programınız yoksa gelmek isteyenler lütfen gelsin.hep beraber çok eğleniriz
aynen bende sürekli ne yesem modundayım.işte oldugum için kurtarıyorum gndüzleri ama akşam ne yesem diye aranıyorum.meyveye saldırıyorum en masumu o çünkü.2-3 portakal 1 elma kocaman bir muz çok rahat yiyorum.Birde tam bugday ekmegine başladım.o epeyce tok tutuyor ince 2 dilim kafi geliyor.tavsiye ederim
ayy sorma ateş basması bende de var.camları bende açıyorum sürekli.bide bacaklarım çok huzursuzhiçbir yerde rahat edemiyorlar.sabaha kadar kıpır kıpır bir sağ bir sola dönme öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?