ah kuzuuumm biz istanbuldayız keşke hepimiz bir arada olsaydık da bol bol görüşebilseydik kızlar(
kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
ben çok heves etmiştim ama plan yaparken bana o kadar uzak yerlerden bahsedildi ki gelmeye çalışsam yolda doğururum Allah korusunönce dedim eşim getirir ama sonra ya dönüşü? adam çalışıyor cumartesi günleri, hadi sabah bıraktı diyelim sonra nasıl dönücem :18 yüzden ben bir daha bişey yazmadım. istinyede oturuyorum bu arada
ben de dün ilk defa çavdar ekmeği aldım dün akşam ve bu sabah onu yedim. bakalım
kızlar buluşma konusunda hala kimseden bir ses çıkmadı. bu yüzden biz bir kaç arkadaş kararlaştırdık hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. herkes çok sevinmişti bu organizasyona ama geçen hafta gün belirleyelim dedim kimse tek bir cevap bile atmadı. dün minikkuş ozgnmn ile de konuştuk bizim evlerimiz birbirine çok yakın hafta sonu kahvaltı yapıcaz farklı bir programınız yoksa gelmek isteyenler lütfen gelsin.hep beraber çok eğleniriz
Ben tam buğday ekmeği yiyorum hamileliğimin başından beri.Sabahları 2 dilim kızartıyorum öğlene kadar çok sıkı tutuyor beni. Doktorum günde 5-6 dilim yiyebilirsin tam buğday ekmeğini demişti. Çavdarı ben pek sevemedim.
Canım, buluşma olayına katılmayı çok istiyorum ama o taraflara gelmem mümkün değil. Kazadan sonra uzun süren otobüs, minibüs vs seyehatlaerinden kaçınıyorum. Dün biraz fazla ayakta durdum belim felaket ağrıdı ödüm patladı.Eşim öldürür beni karşıya geçiyorum desem.
Yolunuz bu taraflara düşerse birgün seve seve.Hem alışveriş de yaparsınız buralarda diye ayartmaya çalışayım sizi.
tokoyaycım sen bakırköy de oturuyordun sanırım değil mi ? o zaman dur bakalımbende minikkuş ve ozgnmeni ayartırım alışverişe çıkalım kızlar bir ara diye kaçıp sana geliriz. bizi misafir edersin herhalde
Boraelis bacaklarım benim de felaket durumda. Sürekli kasılıyor. Özellikle akşamları ve geceleri.Dün gece de sol ayağımın ve baldırımın ağrısından oturdum ağladım yatağın içinde. Kalktım sıcak su tuttum, eşim masaj yaptı yok. Mümkün değil geçmiyor. Geçmesini bırak hafiflemiyor bile. En sonunda dayanamadım saat 3 falandı parol içtim bir tane. 1 saat sonra falan sızmışım. Çok şükür şu an ağrımıyor.
Göbek deliğime gelince benim ki gerildi ama dışarı çıkmadı hiç. Pek çıkacak gibi de durmuyor. Çıkmasın zaten, mümkünse
Evet canım Bakırköydeyim.Siz gelin yeter ki. C.tesileri çoğunlukla çalışıyor eşim. Bir c.tesi beklerim. Size bütün hamile giyimleri gezdiririm Bakırköydeki söz.
ben de dün ilk defa çavdar ekmeği aldım dün akşam ve bu sabah onu yedim. bakalım
faydasını görüceksin inan.daha tok tutuyo kesinlikle
ya hamilelikte normal derler ya bu duruma ama bende hiç olmuyor. bende gariplik var herhalde. yoksa hamile kadına sıcak basması normal yani
ya kızlar zaman ne cabuk gecıo ya
cogunuz 30. haftaya gelmıssınz nerdeyse
ay ne hos ya ınsan bı degısık oluo dogum yaklastı ııce
Cnm çook geçmiş olsun :26::26:ya nasıl oldun sen öyle çok dikkat kendine doktor ne diyosa yap bebişlerimizden önemli değil hiçbişeygerçekten canım sıkıldı şimdi nasılsın peki, dinlenirken de sancı varmı yada kanaman devam ediyomu:26:
aslında bende de buaralar gariplik var kanamam yok ama çok yürüdüğümde çok ayakta kaldığımda oluyodu önce kasıklarım ağrıyodu ve sanki bebişim tam kasıklarımda top gibi toplanıyodu ve aşağıya baskı yapıyodu biran önce yatıp dinlenme ihtiyacı duyuyodum şimdi 3-4 gündür bebeği hep kasıklarımda aşağı baskı yapar şekilde hissediyorum ve ağrı sancı hissediyorum belim ve kasıklarımdaazıcık bile yürüyemiyorum hemen sancı başlıyo acaba bende demi başladıki kasılmalar, bende dikkat etmedim marketlere gittim ağır yük taşıdım çok 2 saat bir fiil otobüsde ayakta kaldım yervermediler songünlerde düşününce hepsi üst üste gelmiş :18:
kızlar geçen düşündüm de bu konudan hiç bahsetmedik sanırım doğumdan sonra korunma yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz??
Bir kaç arkadaşıma sordum emzirdikleri için hap kullanamıyorlar , spiral i herkez önermiyor bana en mantıklısı aylık iğneler geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar geçen düşündüm de bu konudan hiç bahsetmedik sanırım doğumdan sonra korunma yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz??
Bir kaç arkadaşıma sordum emzirdikleri için hap kullanamıyorlar , spiral i herkez önermiyor bana en mantıklısı aylık iğneler geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?