2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Borealis:[/QUOTE]ayy sorma ateş basması bende de var.camları bende açıyorum sürekli.bide bacaklarım çok huzursuzhiçbir yerde rahat edemiyorlar.sabaha kadar kıpır kıpır bir sağ bir sola dönme öyle[/QUOTE]

aynen ya ellerim ve ayaklarım cok yanıyor benim bide hararet oluyor ağzımda ben onceden nasıl yatarsam öyle kalkarsın simdi dön oyanı dön Buyana derken sabahı ediyoruz bı türlü rahat edemedik bide bizim kiz sagolsun uykuya sakıncaya kadar tepik üstüne tepikler atıyor bir müddette onu izliyorum :))))

ah kuzuuumm biz istanbuldayız keşke hepimiz bir arada olsaydık da bol bol görüşebilseydik kızlar (

Ya keşkeler le olmuyor degil mı cnm ya neyse saglık olsun ne yapalım artık beni görmek isteyenler artık profilime baksın bı tane fotom var Buda bişey ne yapalım herkes fotosunu kıyasda hiç olmazsa öyle görebilsek

Son düzenleme:
ben de dün ilk defa çavdar ekmeği aldım dün akşam ve bu sabah onu yedim. bakalım

faydasını görüceksin inan.daha tok tutuyo kesinlikle

ya hamilelikte normal derler ya bu duruma ama bende hiç olmuyor. bende gariplik var herhalde. yoksa hamile kadına sıcak basması normal yani [/QUOTE]

belki ilerleyen haftalarda başlar sende de.ben normalde çok üşüyen biriydim.biranda ters döndü

kızlar bir ara topik de bir kaç kitap isminden bahsetmiştiniz.çocuk gelişimi hamilelikle falan ilgili. tavsiye ettiğiniz okuduğunuz bir kitabın adını yazar mısınız? almak istiyorum...

Ben tam buğday ekmeği yiyorum hamileliğimin başından beri. Sabahları 2 dilim kızartıyorum öğlene kadar çok sıkı tutuyor beni. Doktorum günde 5-6 dilim yiyebilirsin tam buğday ekmeğini demişti. Çavdarı ben pek sevemedim.

Canım, buluşma olayına katılmayı çok istiyorum ama o taraflara gelmem mümkün değil. Kazadan sonra uzun süren otobüs, minibüs vs seyehatlaerinden kaçınıyorum. Dün biraz fazla ayakta durdum belim felaket ağrıdı ödüm patladı. Eşim öldürür beni karşıya geçiyorum desem.

Yolunuz bu taraflara düşerse birgün seve seve. Hem alışveriş de yaparsınız buralarda diye ayartmaya çalışayım sizi.

tokoyaycım sen bakırköy de oturuyordun sanırım değil mi ? o zaman dur bakalımbende minikkuş ve ozgnmeni ayartırım alışverişe çıkalım kızlar bir ara diye kaçıp sana geliriz. bizi misafir edersin herhalde

Boraelis bacaklarım benim de felaket durumda. Sürekli kasılıyor. Özellikle akşamları ve geceleri. Dün gece de sol ayağımın ve baldırımın ağrısından oturdum ağladım yatağın içinde. Kalktım sıcak su tuttum, eşim masaj yaptı yok. Mümkün değil geçmiyor. Geçmesini bırak hafiflemiyor bile. En sonunda dayanamadım saat 3 falandı parol içtim bir tane. 1 saat sonra falan sızmışım. Çok şükür şu an ağrımıyor.

Göbek deliğime gelince benim ki gerildi ama dışarı çıkmadı hiç. Pek çıkacak gibi de durmuyor. Çıkmasın zaten, mümkünse

Evet canım Bakırköydeyim. Siz gelin yeter ki. C.tesileri çoğunlukla çalışıyor eşim. Bir c.tesi beklerim. Size bütün hamile giyimleri gezdiririm Bakırköydeki söz.

canım doktorum magvital verdi ona başladım bende umarım faydasını görürüm.Berbat bir his şu kasılma olayı.Doktorum bu aylardan sonra daha sık olur dedi.Vede kasılma anında soğuk suyu önerdi.Soguk suyu dizlerinden aşağı iyice gezdir dedi.:26:
Bebeğimiz için katlanıcaz artık annesi

Evet canım Bakırköydeyim. Siz gelin yeter ki. C.tesileri çoğunlukla çalışıyor eşim. Bir c.tesi beklerim. Size bütün hamile giyimleri gezdiririm Bakırköydeki söz.

Cnın kötüsünüz ya ama ama ben gelemem ki izmir nere İstanbul nere ya uff ((

Kizlar dikkat edin sağınıza solunuza kendinize bebişleri fazla sarsmayın arada mola verin çay kahve icin olur mü:)))

belki ilerleyen haftalarda başlar sende de.ben normalde çok üşüyen biriydim.biranda ters döndü[/QUOTE]

Ben de BEN de yanıyorum resmen ayaklarımdan ateş çıkıyo. hergece yatarken ayrı temiz çorap giyme alışkanlığı olan ben artık giymiyorum gece üstümü açıyorum ve içim yanıyooo dondurma yiyorum hergün koca tabak bitince de üzülüyorum

ya kızlar zaman ne cabuk gecıo ya
cogunuz 30. haftaya gelmıssınz nerdeyse
ay ne hos ya ınsan bı degısık oluo dogum yaklastı ııce

hully cim diyet nasıl gidiyor ben,m şeker felan cıkmadı cok şükür ama 16 kilo almışım ay bayılcam yaaa neden böyle oluyo napıcam ben ya kilolarda degilim ama artık nefes alamıcam doguma girerken sen verebildinmi kilo neler yapıyosun:26:

canım o kasılmalar yalancı kasılmalarmış bende bi kaç hafta öncesinden başlamıştı bebeişim kendini top gibi yapıyodu karnım taş gibi oluyodu sonra yavaş yavaş düzeliyodu agır bi şey mi yapıyorum dersen hayır tek yaptıgım yatmak

kızlar geçen düşündüm de bu konudan hiç bahsetmedik sanırım doğumdan sonra korunma yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz??

Bir kaç arkadaşıma sordum emzirdikleri için hap kullanamıyorlar , spiral i herkez önermiyor bana en mantıklısı aylık iğneler geliyor siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de BEN de yanıyorum resmen ayaklarımdan ateş çıkıyo. hergece yatarken ayrı temiz çorap giyme alışkanlığı olan ben artık giymiyorum gece üstümü açıyorum ve içim yanıyooo dondurma yiyorum hergün koca tabak bitince de üzülüyorum[/QUOTE]

Şortla atletle yatıyorum bende üstüm zaten açık.Göbek dışarda.Menepozdakiler gibi olduk canım benim dondurmayı canım çekmiyor.Soğuk su içmeye başladım işte:26:doğuma kadar sürer artık bu yanmalar

merve02 dogum günü hediyen süpermiş adama fazla yüklenme bu mevsimde 10 tane alabildigine şükret fazlasıyla pahalı diger arkadaşında dogum günü kutlu olsun ismini unuttum

Benim korunma konusunda ki mantıgım eşimin korunmasından yana işliyoor.En sağlıklısıda bu aslında.Bence eşler bu konularda birbirlerine anlayış gösterebilmeliler.

emzırceım ıcın esım korunsun dıorm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…