2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Vet cnm iyi bı konuya değindin hiç konuşulmadı an gecen gün hamile bı arkadaşımla bu konuyu tartıştık 3-4 yıl cocuk düşünmediğinden spiral taktirmayi düşünüyordum iğneye ilaca guvenemem valla ama neden önermiyorlar anlamlar hep o yöntemle korunuyorlar merak ettim şincik

Denizkizi, borealis kizlar valla ben kisi kısa tayt atlet şortla geçirdim üzerine kıs bitti daha bı pike dahi almadım üstüm açık yatıyorum normal suda içmedim bı iki dondurma yedim bozuk çıktı artık dondurmayida yemiyorum ama dolaptan soğuk soğuk meyve yiyorum hararet olunca

rananaaaaaaaaa
sen nerelerdeydın arkadasım

Kizlar iyi hoş diyorsunuz da erkekler de pek yanaşmıyor böyle seylere sizleri bilmem ama benim eşim istemiyor sen korun diyorum hiç isim olmaz öyle seylerle nasıl yapayım diyor yoksa bende isterim esım korunsun biz bayanlar da biraz rahat edelim bı de o sıkıntımız olmasın diye ama golgen diyene sakata gelmeyelim:)))

ne demek ısım olmaz ranana
bıraz anlayıslı olcaklar
ben zaten hep kadının korunmasına karsıyım bırsuru hap ıcıorz ne hale getırıo bızı
neden hep bız cekıorz kı
haaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyttttttttttt

ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım

Aynen benim eşimde öle sen korun diyor işine gelmiyor bunların sanırım o yüzden ben iğneye başlıcam doğum yaptıktan sonra 40 gün sonra yani sakata gelmeyelim diyorum dikkat de atmak gerekiyor tabi :))

biz önceden oldugu gibi yne prezrvatifle korncaz

Benim korunma konusunda ki mantıgım eşimin korunmasından yana işliyoor.En sağlıklısıda bu aslında.Bence eşler bu konularda birbirlerine anlayış gösterebilmeliler.

Ben evlenmeden önce bir kadın doğumcuyla görüşmüştüm. Bana kesinlikle doğum kontrol hapı kullanmanı istemiyorum demişti. Eşin kabul etmezse korunmayı en fazla 5 ay demişti. Konuşmuştuk sonra bu konuyu eşim 5 ay bile kullanma demişti. 2 yıl korunduk daha doğrusu eşim korundu. Doğumdan sonra da o korunacak.

Bence erkeklerin hepsi anlayışlı olmak zorundalar. Onlar korunmayacaklar diye eşleri mi hormon içeren ilaçlar alacak yani.

offf bende aynıyım ya galiba doğum yaklaşıyo ya oonun korkusumudur nedir anlayamadım
erken doğum olursa? bebişime bişi olursa?? gibii saçma sapan düşünceler sonra dua ediyorum rahatlıyorum

cok saol canim allah kuzucuklarimizi korusunyok canim aslinda tek yaptigim tatliyi kesmekonuda arada kacamak yapiyorum ama tadimlik.birde 20 dk yuruyus.meyve sinirsiz yemek istedigim herseyi ekmekte yiyorum.aburcubur ve tatli da bitiyor olay
ayyy çok iyimiş ya ben zaten tatlıcıyım hamilelikte dahada fena oldum hemen hemen herşey yiyosun çok güzel
kendime dur demem lazım bu hafta dişimi sıkıp bı kılo kontrolü yapıym bakalıım

Eklentiler

• $Bebe Kol Çantası_WQ8.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Anne Bebek Çantası_YAF.webp
    704 bayt · Görüntüleme: 22

Nerde olacam kiz evdeyim valla arada bı gezmeye gidiyorum o benim bulantılar bitti ya is güç bitmiyor valla aksamlarida esım oluyor giremiyorum öyle iste sen neler yapıyorsun:)

Heyyttt be kim tutar seni TATLIM haklisin ya bende isyan bayrağını çıkarıyorum aksam gelince soylicem sen korunursan kotun ben korunmuyorum diyeceğim ikinci cocuğu zaten pek düşünmüyor isterse korunmasın ))yasasın kötülük

ya bu ara bende aynı senın gıbıyım
cok sacmalıorm
bebegım ozurlu olcakmıs yada karnımda ölcekmişş gibi gelio
nerden aklıma dustu bole seyler bılmıorm gercekrten

Cnm eşin nasıl korunuyor peki bilgi verirsen bende eşime veririm

birde dogum kontrol haplarının bir çok yan etkisi varmış, kilo alımı, damar tıkanıklıgı, kist yapma gibi... ama erkegin korunma yönteminin ona saglık açısından hiç bir zararı yok.

Çok geçmiş olsun. Ben de bazen hızımı alamayıp ağır şeyler taşıyorum. Azıcık uzansam bişi olmaz diye mutfak raflarına uzanıyorum
kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
Benimki içe doğru derinleşti. Kuyu gibi oldu. Dışarı falan çıktığı yok
Kesinlikle kondom. Ben ilk evlendiğimde 2-3 ay hap kullanmıştım. Eşim cart curt dese de sonra mecburen kondomla korunduk. Zorlayacaksın erkekleri. Yoksa sorsan hiçbiri istemez kolay kolay.
Bence de, ben de çok karşıyım. Oh o keyfine baksın hiç bir fedakarlık yapmasın, benim kimyasal dengem bozulsun yok öyle yağma

ayyy çok iyimiş ya ben zaten tatlıcıyım hamilelikte dahada fena oldum hemen hemen herşey yiyosun çok güzel
kendime dur demem lazım bu hafta dişimi sıkıp bı kılo kontrolü yapıym bakalıım
[/QUOTE]

Benim aslında hamilelikte aldığım kilolar o kadar umrumda değil canım,bir yolunu bulup vericez allahın izniyle.Helede bebek emerse,diyetti dukandı derken veririz.Benim kaygım tatlı zaafımdan dolayı bebeğimin karbonhidratla yüklenmemesi,normal kiloda olsun,tatlı sevgim yüzünden gereksiz kilo almasın.neredeyse hergün 100-150 gr kırmızı et ve türevlerini yiyorum.Protein ağırlıklı beslenmeliyiz.Olabildiğince tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…