Kesinlikle.
Prezervatif ile canım.
Baska bı yöntemi yok mü cnm iğne gibi mesela
Baska bı yöntemi yok mü cnm iğne gibi mesela
cnm eşin hiç birşey yapamıyorsa geri çekilsinnkafamı bozmasınn
Erkekler için iğne gibi bir şey var mı inan bilmiyorum. Ama öyle bir şey olsa bende onun iğne olmasını kabul etmezdim.Hem onun için hem benim için sağlığımızı etkilemeyecek tek yöntem bu.
27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn...( Çok mu ki ya
Tmm cnm sen kafanı bozma eşime selamını söylerim))
Geri çekilme ne kadar güvenilirlin ki tarlim valla onada ben guvenemem ya neyse olmazsa ben sprial taktiririm kim uğraşacak onlarla ya
27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn...( Çok mu ki ya
sen dr una benım selamımı sole o anlar dekı 15 kılo almıs bı arkadasın sana selamı var
Geri çekilme çok güvenilir değil. Bebekten sonra doğum kanalları açılacak ve döllenme şansı çok fazla artacak.Spiralle hamile kalan komşu var bende. Kanama yapması gibi durumlar da oluyormuş.Tmm cnm sen kafanı bozma eşime selamını söylerim))
Geri çekilme ne kadar güvenilirlin ki tarlim valla onada ben guvenemem ya neyse olmazsa ben sprial taktiririm kim uğraşacak onlarla ya
canım senin kafanı bozmasın yazmak istemiştimsen yinede selamımı söyleyebilirsin
yani buda bir yöntem, biz bebegimiz dogdugunda 3 yılı bitirmiş olacagız, kullandıgımız tek yöntem bu. tabi sende haklısın karşılıklı güvenle alakalı bir durum. güvenmiyorsan önlem al derim ben.
sen dr una benım selamımı sole o anlar dekı 15 kılo almıs bı arkadasın sana selamı var
Tmm ama oda güzeldi hiçbir bayanın kafasını bozmasın bu erkekler akıllı olsun yani söylerim cnm
Güvenle alakalı degil TATLIM eşine güveniyorum da bı arkadasım böyle geri çekme yöntemi ile korunuyordu hamile kaldı bı sperm falan gider kaçaklar olur aradan sizanlar olur neme lazım güvenilir bı korunma yöntemi lazım bize
Geri çekilme çok güvenilir değil. Bebekten sonra doğum kanalları açılacak ve döllenme şansı çok fazla artacak.Spiralle hamile kalan komşu var bende. Kanama yapması gibi durumlar da oluyormuş.
Bence eşinin korunması için ısrar et.
hully slm;
senin nasıl gidiyor diyet?ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin bi de zorlanıyomusun?Ben çook zorlayınıyorum da
evet sende haklısın, o zaman tokayayın dedigi gibi yada kendi bildigin gibi yapmaktan başka bir seçenegin kalmıyor..
Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
Ben de BEN de yanıyorum resmen ayaklarımdan ateş çıkıyo. hergece yatarken ayrı temiz çorap giyme alışkanlığı olan ben artık giymiyorum gece üstümü açıyorum ve içim yanıyooo dondurma yiyorum hergün koca tabakbitince de üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?