2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm eşin hiç birşey yapamıyorsa geri çekilsinn kafamı bozmasınn

Tmm cnm sen kafanı bozma eşime selamını söylerim))
Geri çekilme ne kadar güvenilirlin ki tarlim valla onada ben guvenemem ya neyse olmazsa ben sprial taktiririm kim uğraşacak onlarla ya

Erkekler için iğne gibi bir şey var mı inan bilmiyorum. Ama öyle bir şey olsa bende onun iğne olmasını kabul etmezdim. Hem onun için hem benim için sağlığımızı etkilemeyecek tek yöntem bu.

Anladım cnm cok sagol bilgi verdigin icin zaten dogum kontrol ilacı hiç kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum da artık bı sekilde korunacağız

Geri çekilme ne kadar güvenilirlin ki tarlim valla onada ben guvenemem ya neyse olmazsa ben sprial taktiririm kim uğraşacak onlarla ya

canım senin kafanı bozmasın yazmak istemiştim sen yinede selamımı söyleyebilirsin

yani buda bir yöntem, biz bebegimiz dogdugunda 3 yılı bitirmiş olacagız, kullandıgımız tek yöntem bu. tabi sende haklısın karşılıklı güvenle alakalı bir durum. güvenmiyorsan önlem al derim ben.

27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn... ( Çok mu ki ya

bende tam 10.5 kg aldım doktor bana da çok kızdı zaten şeker de çıktı...doktor hep bu kilolardan dolayı çıktı şekerin diyo Üffff yaaa hamilelik tam bir arınma nefsine hükmetme gibi geçiyor bana...Sigara yok,tatlı yok,fazla yemek yok,eğilip kalkma yok,düzenli hayat var....
bir an önce gelsin 38. hafta (

sen dr una benım selamımı sole o anlar dekı 15 kılo almıs bı arkadasın sana selamı var

Moralimi bozdu benim yaa...Hemşire de o da aşırı tepki verdiii...Hemşire tarttı beni...Ben kaç dedi sessizce kulagıma egilip söylüyor :/ Doktor da kaç dedi söyledii...Çok dedi direkt ( 28. haftadayım ben artık napiim alıyor insan bu kadar ( ama çikolata bisküvi falan kestim ki deli gibi canım çekiyooorrrr (

Geri çekilme çok güvenilir değil. Bebekten sonra doğum kanalları açılacak ve döllenme şansı çok fazla artacak.Spiralle hamile kalan komşu var bende. Kanama yapması gibi durumlar da oluyormuş.

Bence eşinin korunması için ısrar et.

Tmm ama oda güzeldi hiçbir bayanın kafasını bozmasın bu erkekler akıllı olsun yani söylerim cnm

Güvenle alakalı degil TATLIM eşine güveniyorum da bı arkadasım böyle geri çekme yöntemi ile korunuyordu hamile kaldı bı sperm falan gider kaçaklar olur aradan sizanlar olur neme lazım güvenilir bı korunma yöntemi lazım bize

Benim de eşim korunuyordu yine o korunacak mecbur hem temiz oluyor öyle:)) Hoş bu gidişle korunmaya da gerek kalmayacak:))) Hamile kaldığımdan beri toplamda 5 kez bilemedin 6 kez ancak olmuştur.:)) Zaten de o da kalmadı artık :)))

evet sende haklısın, o zaman tokayayın dedigi gibi yada kendi bildigin gibi yapmaktan başka bir seçenegin kalmıyor..

Vet cnm bende senin gibi düşünüyorum cok güvenilirliği gelmedi geri çekilme yöntemi ablamlar sprial ile korunuyorlar valla bilmiyorum ki her yöntemin bir riski var dediğin gibi erkeğin korunması en güzeli bakalım ne diyecek sevgili esım:))))

hully slm;
senin nasıl gidiyor diyet?ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin bi de zorlanıyomusun?Ben çook zorlayınıyorum da

ya hanı benım kan sekerım dusuo dıe saldırıodum ya
dr onun ıcın bı ılac verdı kan sekerım dusmesın dıe
onun sayesınde sanırım cok zorlanmıorm

bu gun 8. gunum benım dıyette
gayet ıyı gıdıo bence
daha mutluyum yıne hersey yıorm ama saatlı ve dozunda yıorm
uzun lafın kısası sadece 2 gun zor oldu sımdı rahatım evden yemek falan getırıorm ıse
oyle cok kılo vermedım ben 1.5 kılo falan anca ama amacım zaten kılo vermek degıl cok
kılo almamak ve saglıklı beslenmek artık
ama boyle gıderse rahat 4 kılo verırım 1 2 ay ıcınde hemde bebege kılo aldırırım
pes etme derım

Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.

Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?

evet sende haklısın, o zaman tokayayın dedigi gibi yada kendi bildigin gibi yapmaktan başka bir seçenegin kalmıyor..

Valla canimcim kendi bildigim ve denediğim hiçbir yöntem yok evlendim evleneli daha hiç korunmadım ben ikimizde cocuk istediğimizden korunmadık ama bundan sonra yaşayıp göreceğiz artikin ben bu sorumluluğu esimin üzerine atmaya karar verdim zaten bir sütü sorumluluğumuz var anne olmak öyle kolay degil yani:)))

son bikaç defadır bende de oluyo canım uzun sürede bir olduğu için gbi geliyo bana.bide bende karnımda sertleşme oldu böyle yarım saate kadar ancak geçti bende ondan çok korktum sancı yoktu ama karnım taş gibiydi:18::18:

Şortla atletle yatıyorum bende üstüm zaten açık.Göbek dışarda.Menepozdakiler gibi olduk canım benim dondurmayı canım çekmiyor.Soğuk su içmeye başladım işte:26:doğuma kadar sürer artık bu yanmalar[/QUOTE]

Benim cnm da dondurma çekiyor ama büyükler sakın yeme bebekte kulak iltihabı yapar diyorlar soğuk şeyler ben de tam cesaret edemedim daha :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…