2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verin Bebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu

önceden hazır yataklar yokmuş yün ya da pamuk yapıyorlarmış onlar da öyle viskolar gibi vücut şeklini alan yataklar diil maalum ben de bu mantıkla ve bir kaç tavsiye sonucu ortapetik yatak aldım canım. bebişlerimiz omurgası tam şekil almadığı için çok yumuşak yatak tavsiye edilmiyor.

kızlar korunma yöntemine gelince... ben okulda ders olarak almıştım doğum kontrol yöntemlerini. en güvenilir ve sağlıklı olanı kondom.ama ilişki kesintiye uğradığı için tercih edilmiyor ikinci sırada mikro haplar var yani düşük dozlu doğum kontrol hapları. düzenli içildiğinde hem ucuz hem de güvenilir bi yöntem. ilişki kesintiye uğramıyor zevk alma artıyor. ancak yan etkileri ağır olabiliyor. sonrasında gebe kalmaya engel diil ayrıca yumurtalık kistlerine karşı da koruyor. şimdi aylık iğneler kadınlar için kondom vb. yeni yöntemler çıkmış onları bilmiyorum :44: gelelim sprale... spral de aslında uygulama olarak kolay ve ilişkiden keyif almanızı sağlıyor amaa beni rahatsız eden noktası şu : spral de bulunan bakır tel gebelik oluşsa bile yumurtayı çürüterek bir nevi düşük yaptırıyor. yanii döllenmiş yumurtayı tutunmadan yok ediyor ve bu yolla gebe kalmamış oluyorsunuz.

nişalıyken böle değildiki bu adam lafta bıle neler derdi basbaba kalsakta bı opsem senı derdı boleydı daha bnmde ne hoşuma giderdi ne güzel derdim ya aynı benim gibi biri demekki bu konuda derdim bütün hayallerim suya düştü

canım 1,5 senede 10 çok anormal bi rakam bence :44:kişiye göre isteğine ihtiyacına göre değişir ama bu kadarı da çok az gibi geldi bana..şöyle karşılıklı oturup konuşsan açık bi şekilde sorabilir misin belki farkında olmadan hoşlanmadığı birşey yapıyosundur veya ne bilim farklı bi tarzı vardır söyleyemez falan :44::44:

Canim durumunuz daha doğrusu eşinin durumu hiç de normal değil lohusalık dönemin geçtikten sonra mutlaka bi doktora gidin Haftada 1'e bile az diyo doktorlar ne demek 1,5 senede 10 kere Daha yaşınız da genç, sen 25mişsin eşin de olsun 35 yani, ki erkekleri yaş pek etkilemiyo bu konularda Bu konuyu ihmal etmemeni tavsiye ederim...

Canım bence eşini psikolojik destek almaya ikna etmeye çalış.Bu konuda nasıl tepkili mi bilmiyorum ama erkeklerin çoğu psikiyatrise gitme konusunda ön yargılı.Destek alması şart canım. üstüne gitmekte haklısın fakat bence üstüne gitmemeye çalış.

kızlar iş güç derken giremedim ne zamandır,neler oldu? özet olsa keşke onu okusam, 35 sayfa olmuş yahu çok şey mi istiyorum ne seviyorum sizi

bu konuyu su an sakın kafana takma ama
esının sevgısınden emınsın zaten oda emın olmasa bebek yapmazdınız
ıcın ferah olsun
ama dogumdan sonra once bu konuyu esınle konus
sonrada bırlıkte bı yolunu bulun
cozulmeyecek dert degıl

Canım 1,5 sende 10 ne demek Evlilikte 3s temeli var: sevgi, saygı,seks. Seni daha da üzmek istemem ama doğumdan sonra eşinle bu konuyu çözün mutlaka. Gerekirse bir terapiste gidin
Yani bir nevi erken kürtaj oluyor öyle mi? Çok acımasızca ama. Ben de ertesi gün hapı kullanmıştım bir kere bilmeden. O da döllenmiş yumurtayı parçalayıp atıyormuş. Çok üzülmüştüm öğrenince, katil mi oldum acaba diye. Spiral düşünmüyorum zaten de, ileriki dönemlerde de taktırmam artık bunu bile bile

elisciğim durum illa psikolojik olacak diye bir kural da yok, bazen hormonlar veya bir maddenin eksikliği vs. de eşinin durumuna neden olabilir. Sümeyyenin dediği gibi bir doktora görünmekte yarar var bence de ama bunlar çok hassas konular, eşini incitmeden kırmadan mümkün olan en ince şekilde konuşulması lazım canım

Canım hoşgeldin Annen gitti galiba nerelerdeydin özlettin kendini?

Eşinle açık açık konuş bu konuyu mutlaka çünkü böyle mutlu değilsin seninde hakkın cinselliği yaşamak
Ama şuan bunu kafana takmak için doğru bir zaman değil.Doğumdan sonra bu konuya el atmalısın
Ayıp değil günah değil sonuçta eşin o açık açık onun gururunu kırmadan tatlı dille halledebilirsin
Erkekler birde gurur yapıyor ya böyle konularda aman dikkat

canım madem açtın konuyu konuşalım.
erkekler genel olarak daha istekli taraf oldukları için istemedikleri zaman anormal bir durum mu var acaba diye düşünülebilir. fakat aslında sağlık açısından bir sorun da olmayabilir.. yani demek istedigim günümüzde hayat şartları çalışma saatleri stres herşeyi anormalleştirebiliyor. eşini başkalarının eşleriyle mukayese etme. yada kendinizi başka çiftlerle kıyaslama. herkesin hayat şartları sahip oldukları yada yapıları çok farklı çünkü. eşin herşeyi çok fazla takıyor olabilir, zor bir iş hayatı olabilir, çok yoruluyor olabilir.. tabi olmaya dabilir... bu konuda eşinle çok açık bir şekilde konuşup sana söyleyeceklerini dogru yorumlamaya çalışmalısın. ondan sonrasına zaten kendin karar verirsin bir sorunu oldugunu düşünüyorsan doktor için ikna etmeye çalışman gerekecektir...

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin Annen gitti galiba nerelerdeydin özlettin kendini?

Evet canım gitti Nisan sonu mayıs başı gibi de ben İstanbul'a anacığımın yanına gidicem inşallah Sonra ver elini haşim işcan ve havuzlu han bu zamana kadar durdum bi gideyim deliler gibi alışveriş yapıcam inşallah

Canım aradan sıvışabilirsin bazen öyle aldıklarıda oluyor azıcık ağla lütfen çok acil durumum de
Ne olacak sanki onlarda insan sonuçta.Sorma Şükranın hastaları bereketlendikçe bereketlendi:):)
Ben Emineden memnunum
Kardeşin konusuna gelince annenin kızacağını zannetmiyorum çünkü sende onun evladısın
Ve üstelik özel durumun var yani HAMİLESİN:) Valla insan hamileyken kendini çekemiyor
Kardeşi nasıl çeksin.Bende 16. haftamıydı kaçtık kardeşim geldi 2 günlüğüne
Eniştene yardım et dedim masayı kaldırırken gözlerime baktı tip tip bende hemen anneme söyledim
Bu halimle bide ona mı hizmet edeceğim diye annem bi yandan babam bi yandan hemen aradılar
Oğlum öyle yapma ablan hamile üzme onu eniştene yardım et dediler.sağolsunlar
ayy gene duygulandım bak şimdi annem babam geldi aklıma

O zaman doğumunu burada mı yapacaksın?Yani İstanbulda kısmet olursa
Ooo alışveriş demeee heyecanlanıyorummm
Havuzluhanı biliyorumda Haşim işcanı ilk defa duydum canım orası neresi?:26:

Ayy canım valla bu zamana kadar sabretmişsin ne iyi.Ben erkenden almaya başlamıştım parça parça şimdi o aldıklarım eskimiş gibi falan geliyor düşün artık baka baka eskittim gözümde.Giysi alma hevesim bitti şimdilik taki bebeğim gelene kadar artık bundan sonra alacaklarımı onunla birlikte almak istiyorum.İnşallah ve amin.

Hmm anladım cnm o zaman normal az kaldı azıcık daha dişinizi sıkın TATLIM :))

Valla iki hafta önce boyu 30cm kilisuda 620kg fi tabi tontiş olmadı guzel olur ama once sağlıklı oldunda kilosu önemli degil ben istahsizim ya bazen hiçbirşey yemiyor bazense fazla kaçırıyorum cok düzeneğe besleniyorum anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…