Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verinBebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu
canım her erkek aynı olmaz kimi her gün kimi 10 güne bir.
Bizde öyleydik mesela 10 güne bir 2haftaya bir olurdu ilişki artık tüp bebekten önce 3 haftaya bir düşmüştü
ben hiç rahatsız değilim allahtan.ama sizinki daha değişik galiba eşinde cinsel isteksizlik mi varki:26:
Bu sabah ıyı konu açtım nereden nereye geldik kızlar :))
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım :44:
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum
olmuyor işte canım kafaya takmadan da bazen diyorum ki arzuladığını söyle bana benı ıstediğini söyle sabırsızlandığını söle bn bunlarla bıle mutlu oluyorum ben dedikten sonra yapmasınında bır kıymetı kalmıyor işte eşimi tarif edemem 4/3 lük bır adam tek eksiği bu işte hiç birsey yaşamadım şimdi çoçuk olunca zannetmiyorum böle hersey yolunda olsun
Canım 1,5 sende 10 ne demekBu sabah ıyı konu açtım nereden nereye geldik kızlar :))
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Yani bir nevi erken kürtaj oluyor öyle mi? Çok acımasızca ama. Ben de ertesi gün hapı kullanmıştım bir kere bilmeden. O da döllenmiş yumurtayı parçalayıp atıyormuş. Çok üzülmüştüm öğrenince, katil mi oldum acaba diye. Spiral düşünmüyorum zaten de, ileriki dönemlerde de taktırmam artık bunu bile bileönceden hazır yataklar yokmuş yün ya da pamuk yapıyorlarmış onlar da öyle viskolar gibi vücut şeklini alan yataklar diil maalum ben de bu mantıklave bir kaç tavsiye sonucu ortapetik yatak aldım canım. bebişlerimiz omurgası tam şekil almadığı için çok yumuşak yatak tavsiye edilmiyor.
kızlar korunma yöntemine gelince... ben okulda ders olarak almıştım doğum kontrol yöntemlerini. en güvenilir ve sağlıklı olanı kondom.ama ilişki kesintiye uğradığı için tercih edilmiyor ikinci sırada mikro haplar var yani düşük dozlu doğum kontrol hapları. düzenli içildiğinde hem ucuz hem de güvenilir bi yöntem. ilişki kesintiye uğramıyor zevk alma artıyor. ancak yan etkileri ağır olabiliyor. sonrasında gebe kalmaya engel diil ayrıca yumurtalık kistlerine karşı da koruyor. şimdi aylık iğneler kadınlar için kondom vb. yeni yöntemler çıkmış onları bilmiyorum :44: gelelim sprale... spral de aslında uygulama olarak kolay ve ilişkiden keyif almanızı sağlıyor amaa beni rahatsız eden noktası şu : spral de bulunan bakır tel gebelik oluşsa bile yumurtayı çürüterek bir nevi düşük yaptırıyor. yanii döllenmiş yumurtayı tutunmadan yok ediyor ve bu yolla gebe kalmamış oluyorsunuz.
elisciğim durum illa psikolojik olacak diye bir kural da yok, bazen hormonlar veya bir maddenin eksikliği vs. de eşinin durumuna neden olabilir. Sümeyyenin dediği gibi bir doktora görünmekte yarar var bence de ama bunlar çok hassas konular, eşini incitmeden kırmadan mümkün olan en ince şekilde konuşulması lazım canımnişalıyken böle değildiki bu adam lafta bıle neler derdi basbaba kalsakta bı opsem senı derdı boleydı daha bnmde ne hoşuma giderdi ne güzel derdim ya aynı benim gibi biri demekki bu konuda derdim bütün hayallerim suya düştü
Ben alta herhangi bir yatak üste de yünden yorganlama usulü incecik yatak yapılıyo burda (Cezayir) ondan koymayı üstüne yatak koruyucu çarşaf onun üstüne de nevresim takımının çarşafını sermeyi düşünüyorumDaha ne olsun amuk yaygın olsa pamuk yatağı da aynı şekilde ince yorganlama usulu düşünebilirdim. :44: Komple yatak olunca çok yamuluyo ha bire düzelt dur gıcık oluyo insan ...
bu arada visko ne bilmiyorum :26:
Bu arada uzun bir süre sonra merhaba kızlar özledim sizleri
Maşallahİfadesinden erkek bebek olduğu nasıl da anlaşılıyor :) Efkarlımıyız birazcık yoksa uykuda mıyız
Tam sevilmelik olmuş :)
ben de İzmirdeyim ben dee, daha fazla İzmirli vardı sanki ama nerde ki bu kızlar, görünmüyorlar hiç:44:bende izmirdeyim özendirdiler valla...
nişalıyken böle değildiki bu adam lafta bıle neler derdi basbaba kalsakta bı opsem senı derdı boleydı daha bnmde ne hoşuma giderdi ne güzel derdim ya aynı benim gibi biri demekki bu konuda derdim bütün hayallerim suya düştü
Canım hoşgeldin Annen gitti galiba nerelerdeydin özlettin kendini?
ben de İzmirdeyim ben dee, daha fazla İzmirli vardı sanki ama nerde ki bu kızlar, görünmüyorlar hiç:44:
Ya anneme dersem annem ondan daha fazla alınır diyememöyle içime aıyorum işte ben de genç diyorum cahillik diyorum hamileliği karnının şişmesinden ibaret zannediyo,kendi karısı olsa yapmaz diyorum Emineye gitmeyeyim şimdi alıştım Şükrana ,bana çok rahat davranıyo biliyomusun :44:ayrıntılı ultrason dopler sonuçlarımı getirdim rahimden bebeğe giden damarlar darmış dedim o o anlık bi direnç göstermiştir, daha erken genişler takma kafana dedi :44:ben de o öyle deyince rahatladım gerçekten de ama ayrıntılıyı yapan doktor hala damarların dar olduğunu söylüyo ama bebeğin iyi beslenmiş budurumdan etkilenmemiş ama doktorun seni iyi takip etsin dedi bu gidişimde bu konuyu da diycem bakalım ne diyecek? sen şimdi kızıcan bana ama bu hafta annem gelecek memleketten 6 ayı geçti görmedim annemi o da gelsin ozaman gideriz diyorum annemde görsün toruncuğunu hem ama ağrım geçmez ve çoğalırsa gidicem hastaneye odasının önünde bekliycem belki araya sıkışıp muayene olurum.
Evet canım gittiNisan sonu mayıs başı gibi de ben İstanbul'a anacığımın yanına gidicem inşallah Sonra ver elini haşim işcan ve havuzlu han bu zamana kadar durdum bi gideyim deliler gibi alışveriş yapıcam inşallah
Evet canım gittiNisan sonu mayıs başı gibi de ben İstanbul'a anacığımın yanına gidicem inşallah Sonra ver elini haşim işcan ve havuzlu han bu zamana kadar durdum bi gideyim deliler gibi alışveriş yapıcam inşallah
:)) Canım benim eşimin de benim de 2. evliliğimiz. İlk evliliklerimizden birer çocuğumuz var. Gerçekte ikimizinde 2. çocuğu:)) Başta düşük tehlikesi vardı ya belki ondan tedirgin oldu bilmiyorum ama ben istesem de kaçıyor bebeğe bir şey olur diyor:)) Sinirleniyorum bazen ama babalık işte diyorum şimdiden korumaya alıyor:)) Onun için kendinden vazgeçiyor. Şimdi de plesentam aşağıda ilişki yasak bu yüzden eşime gün doğdu yani:)) Bunda da vardır bir hayır diyorum:)) Bebeğim sağlıkla gelsin de ne yapalım artıkın sabredeceğiz:)) Doğumdan sonra zaten istenilmiyor ben kızımda öyle olmuştum yani:)) Bakalım:)) Senin bebişin kilosu nasıl ben azıcık tombiş olsun istiyorum. Ne yesek ki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?