Elis23 Ne güzel bir çözüm yolu bulmuşsunuz inşallah doğumdan sonra tamamen probleminiz hallolur...
Minikuss Nasıl gördün anlatsanaaaaaa merak ettim bak
Merve02 Haşim İşhanı değil kuzum HAŞİM İŞCAN geçidiÖyle iş hanı falan bekleme yani bildiğin alt geçit dükkanlarla dolu hepsi de bebek arabası puseti bisiklet vs. satıyo. Çok merkezi bi yer bi sürü otobüs tam önündeki duraktan geçiyo...
Elis23 Ne güzel bir çözüm yolu bulmuşsunuz inşallah doğumdan sonra tamamen probleminiz hallolur...
Minikuss Nasıl gördün anlatsanaaaaaa merak ettim bak
Merve02 Haşim İşhanı değil kuzum HAŞİM İŞCAN geçidiÖyle iş hanı falan bekleme yani bildiğin alt geçit dükkanlarla dolu hepsi de bebek arabası puseti bisiklet vs. satıyo. Çok merkezi bi yer bi sürü otobüs tam önündeki duraktan geçiyo...
Onemli degil tahmin ettim o yüzden tekrardan yazdım rica ederim sende cok sagol cnm evet ya bide ilaçlarımıza kullanmıyorum kanım düşmeye başlamış bu sebepten bir haftadır günde bir defa kan ilacını icmeye özen gösteriyorum inşallah büyür benden fazla etkilenmez henuz daha 4 kilo aldım ben
evet canım anladım şimdi.İyi yapmışsın oralardan almamakla.Kayınvalideler illaki yapacaklar kaynvalideliklerini.Bıraksam benimkide karışır.Ama karıştırmayarak en iyisini yapıyoruz.
Ay canım işcanı işhanı diye okumuşum
Teşekkür ederim tarif için hemen eşime söyledim oda tamam dedi 2-3 güne gideriz
Sen hangi marka hangi model aldın peki bide fiyatını söylersen çok mutlu olurum
İnşallah sende gönlüne göre bulursun tatlım
Ben Mamas&Papas Urbo yu yoğun pazarlık ve ısrar sonucu anakucağı dahil 900 tl ye aldım
Geçen günlerde bi arkadaş gitti mümkün değil indirmemişler o fiyata sanırım çene ve azim gerektiriyor
merve02 dogum günü hediyen süpermiş adama fazla yüklenme bu mevsimde 10 tane alabildigine şükret fazlasıyla pahalıdiger arkadaşında dogum günü kutlu olsun ismini unuttum
Benim korunma konusunda ki mantıgım eşimin korunmasından yana işliyoor.En sağlıklısıda bu aslında.Bence eşler bu konularda birbirlerine anlayış gösterebilmeliler.
kızlar bebek bezi araştırdınız mı. ya hergün yada her hafta ayrı bi konuyu masaya yatırsak :) bugün seks hayatı yattı masaya
amaaaaaaaaan gelırsek gelırız
benım kı 3 yas olsun hemen bı tane daha yapcam valla
cok sevdım
ıkı kardes olsunlar hem
Aynı kafadayız desene. Daha bu paşa doğmadan ikinci çocuk planını yaptım bile. Nasip olur da sağlıklı doğarsa bebeğim, 2-2,5 yaşındayken kardeş çalışmalarına başlıycaz. Bu sefer de Mevlam bana bir kız çocuk verir inşallahbende 3 yaş olsun bir tane daha istiyorum daha bu doğmadan, inşallah birde kızım olurr
Güzel model valla tercihini beğendim
Bebeğin sağlıcakla kullansın
Ya ama ben pazarlık yapamamki:26::26: İlla pazarlık yapmak mı gerekir?
Ne olacak şimdineyse eşim yapar o zaman
merve02 dogum günü hediyen süpermiş adama fazla yüklenme bu mevsimde 10 tane alabildigine şükret fazlasıyla pahalıdiger arkadaşında dogum günü kutlu olsun ismini unuttum
Çok teşekkür ederim tatlım :)
Neden pazarlık yapın dedim çnkü sabit fiyat yok tutturduklarına ısrarcı olmak gerek sanırım
kızlar siz de bu kaburga ağrılarından benim kadar şikayetçi misiniz?
Hepimiz koca göbekliyiz
Hepimiz hala sexiyiz
hully cim diyet nasıl gidiyor ben,m şeker felan cıkmadı cok şükür ama 16 kilo almışım ay bayılcam yaaa neden böyle oluyo napıcam ben ya kilolarda degilim ama artık nefes alamıcam doguma girerkensen verebildinmi kilo neler yapıyosun:26:
bizdede aynı sıkıntı var, tek bir pozisyonumuz var malum pozisyon, onun dışında ikimizde rahat edemiyoruz ve bendeki kuruluk sadece o pozisyonda olmuyorkızlar konu güzel, hepimizin konuşmaya çekindiği bi konuyu açmışsınız.
bu konuda biz de dertliyiz.
bi sıkıntı yok çok şükür ama haftada , 10 günde bir yapmaya çalışıyoruz eşimin isteği üzerine.
bana kalsa çok isteksizim hamile olalı ama zaten sık değil, o yanaştığında belli etmiyorum.
ama şöle bi sıkıntımız var bizim de.
pozisyon alamıyoruz ki karnımdan , yani bebeğe bişey olcak diye
bazen yarıda kaldığı bile oluyor bu yüzden.
ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?