2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yanlış anlamışım canım pardon Mlsvt arkadaşımız tarif etti sağolsun
Sanada teşekkür ederim bu chicco liteway modeli baston tarzımı
Hangi model alacağımıda bilmiyorum daha
Ayy çok heyecanlandım gene

Hatırlamıyorum ki canım :) Geldim hatta sordum göremedim iyi mi diye sağ olsun Merve her şeyi hatırladığı için o söyledi :))
Çok zayıf yüzünü gördüm sanki, siyah bir örtü örtmüşsün başına yüzünün yarısını kapatmış KK'ya bir şeyler yazıyorsun gibi anımsıyorum..

Sende mi hap yutamayanlardansın yoksa canım
kendini zorla canım iç kan ilacını doktoruna söyleseydin ya
Eğer hap yutamıyorsan şurup yazaydı sana:26:

evet canım anladım şimdi.İyi yapmışsın oralardan almamakla.Kayınvalideler illaki yapacaklar kaynvalideliklerini.Bıraksam benimkide karışır.Ama karıştırmayarak en iyisini yapıyoruz.

Benim kayınvalide çok sık gelmez zaten 8 aylık evliyim akşam yemeği davetlerimiz dışında 2 kere geldi kalmaya birisi de annem geldiğinde 2 gün geldi kaldı o, aslında o zaman gelmesi saçmaydı bence aynı dili bile konuşamıyolar ne birbirileriyle konuşabildiler ne biz annemle konuşabildik ona ayıp olmasın diye komik bir 2 gündü herkes birbirine gülümsüyo falan Burda adet kayınvalideyle oturmak ama eşim sağolsun ayrı ev aldı daha biz nişanlanmadan önce Şimdi de hiçbişeyimize karıştırtmaz ben gidelim demesem annesigile kendi gider beni götürmez İstemeden gitmiyim diye düşünüyo herhalde bi de eltimle altlı üstlü yaşıyolar yeme içme bir çok yüzgöz olmuşlar eşime ders olmuş herhalde annesini çok iyi tanıyo o yüzden beni uzak tutuyo galiba bizde arada bi akşam yemeğine gidiyoruz o zaman da bulaşık falan derken zaten k.v.'mi çok az görüyorum o yüzden maşallah diyim bi problem yaşamadık şimdiye kadar

Asıl çocuk olunca napcaz onu bilmiyorum burda 40'ı çıkmadan yıkamıyolarmış hala kundaklıyolarmış Allahım hangi devirde yaşıyoruz ne kundağı yaaaa K.V. de gelir kalır yine dur yapmadan da anlamaz çok meraklı ve rahat bi insan Eşime diyorum artık birimiz kollarından birimiz bacaklarından çekeriz çocuğu annemle birbirlerine girmeseler bari :18: Yine eşime düşecek annesini durdurmak herhalde

Ay canım işcanı işhanı diye okumuşum
Teşekkür ederim tarif için hemen eşime söyledim oda tamam dedi 2-3 güne gideriz
Sen hangi marka hangi model aldın peki bide fiyatını söylersen çok mutlu olurum

İnşallah sende gönlüne göre bulursun tatlım
Ben Mamas&Papas Urbo yu yoğun pazarlık ve ısrar sonucu anakucağı dahil 900 tl ye aldım
Geçen günlerde bi arkadaş gitti mümkün değil indirmemişler o fiyata sanırım çene ve azim gerektiriyor

Güzel model valla tercihini beğendim
Bebeğin sağlıcakla kullansın
Ya ama ben pazarlık yapamamki:26::26: İlla pazarlık yapmak mı gerekir?
Ne olacak şimdi neyse eşim yapar o zaman

kızlar bebek bezi araştırdınız mı. ya hergün yada her hafta ayrı bi konuyu masaya yatırsak :) bugün seks hayatı yattı masaya

kızlar bebek bezi araştırdınız mı. ya hergün yada her hafta ayrı bi konuyu masaya yatırsak :) bugün seks hayatı yattı masaya

ben bebek bezi olarak primaya karar verdim
Islak mendil olarakta Unibaby yenidoğan pamuksu alın diyorlar ONU tercih edeceğim inş:)

bende 3 yaş olsun bir tane daha istiyorum daha bu doğmadan, inşallah birde kızım olurr
Aynı kafadayız desene. Daha bu paşa doğmadan ikinci çocuk planını yaptım bile. Nasip olur da sağlıklı doğarsa bebeğim, 2-2,5 yaşındayken kardeş çalışmalarına başlıycaz. Bu sefer de Mevlam bana bir kız çocuk verir inşallah

Güzel model valla tercihini beğendim
Bebeğin sağlıcakla kullansın
Ya ama ben pazarlık yapamamki:26::26: İlla pazarlık yapmak mı gerekir?
Ne olacak şimdi neyse eşim yapar o zaman

Çok teşekkür ederim tatlım :)
Neden pazarlık yapın dedim çnkü sabit fiyat yok tutturduklarına ısrarcı olmak gerek sanırım

merve02 dogum günü hediyen süpermiş adama fazla yüklenme bu mevsimde 10 tane alabildigine şükret fazlasıyla pahalı diger arkadaşında dogum günü kutlu olsun ismini unuttum

Ah canım yeni gördüm hakkını helal et teşekkür ederim sağol evet son 1 tane kaldı yemeye kıyamıyorum

Çok teşekkür ederim tatlım :)
Neden pazarlık yapın dedim çnkü sabit fiyat yok tutturduklarına ısrarcı olmak gerek sanırım

Dediğin iyi oldu canım valla salak ben hemen atlardım sazan gibi
Havuzluhandada öyle diyorlar.çok teşekkür ederim tekrar

Son düzenleme:

valla ben kiloları kafama taktım taktım şimdi bi hasta oldum 3 gündür çok kötü öksürüyorum ciğerlerim parçalnıyo 1,5 kilo verdim 3 günde çorba dışında bişey yiyemiyorum üzülmeye başladım artık boşverin kiloları siz ve bebişler sağlıklı olsunda sonra veririz gider

bizdede aynı sıkıntı var, tek bir pozisyonumuz var malum pozisyon, onun dışında ikimizde rahat edemiyoruz ve bendeki kuruluk sadece o pozisyonda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…