yaaaaaaa ben artık 35. haftama gelmek ıstıormmmmmmmmmmm
29 haftada olanlar sızı cok kıskanıorm ben
eweeeeeet
yaa ben çook istekliyim hamiş kaldığımdan berieşimi sıkıştırıyorum sürekli o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme...
nooluyo sana diyehormonlar dan galibaaaa :44:
ama eşim çekinmeye başladı yapmayalım içim rahat diil falan diyoodaha üç ay ver doğuma amaaaa
ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım
ayyy çok iyimiş ya ben zaten tatlıcıyım hamilelikte dahada fena oldum hemen hemen herşey yiyosun çok güzel
kendime dur demem lazım bu hafta dişimi sıkıp bı kılo kontrolü yapıym bakalıım
Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
valla sende olsa tedavi olmadan durabileceğin bir hastalık değil:)bende 4 yıldır var.ara ara ilaç tedavisi gördüm.ilacı bıraktım 3-5 ay sonra tekrarladı.böyle ansızın gelen yarım saat 45 dk süren korku panik dolu bir zaman yaşıyorsun.çarpıntı mide bulantısı baş dönmesi terleme yaşıyorsun.kiminde ölüm korkusu oluyor.kiminde çıldırıyorum galiba düşüncesi.sürekli bir iç sıkıntısı,kaygı.o yarım saat bir ömür gibi geliyor.tabi panik atak tedavi olmazsan zamanla depresyona çeviriyor.depresyon bende genelde fiziksel sıkıntılarla patlak veriyor.tansiyon mide bulantısı gece uykusuzlukları halsizlik vs vs.nitekim berbat bir hastalık.allah vermesin.en son hamile kalmadan 3 ay önce ilacı bıraktım bebek için zararlı diye.işte toplamda 9 aydır içmiyorum.şimdilik istisnai durumlar hariç iyi sayılırım.ama son 1-2 haftadır gece uykusuzlukları başladı.hamileliktendir diye düşünmek istiyorum.
seni yine şafak sıkıştırmaya başlamış tatlım
sayma haftaları bir ay sonra sende 29-30 olacaksın işte
kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
Kiralkaya kaderdaşim senin 3. Cocuk degil mı bu esın daha deneyimli olmalı hala mı korkuyor yahu seninki böyle ise bizimkiler ne yapar kimbilir:))))
HGORGULU bende sprial daha yatkın geliyor bir defa taktiriyorsun bitiyor zaten esın kabul etmezse bende bu yöntemi düşünüyorum
Kizlar korkmayın eşlerinizi de siz rahatlatın bence ben bı defa sancım olduğunu söyledim yanıma yaklaşmalara başladı simdi sancın ağrımda olsa ona belli etmiyorum soruyor yok diyorum sancım var desem bir daha da yanıma yaklaşmaz böyle olmasıda hoş degil eksi birsey olmadıgı sürece ve doktorun da bı tavsiye ettigi sürece kendinizi ve esinizi kısıtlamayın korkularınızı endişelerinizi bi kenara atın
Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verinBebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu
kızlar buluşma konusunda hala kimseden bir ses çıkmadı. bu yüzden biz bir kaç arkadaş kararlaştırdık hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. herkes çok sevinmişti bu organizasyona ama geçen hafta gün belirleyelim dedim kimse tek bir cevap bile atmadı. dün minikkuş ozgnmn ile de konuştuk bizim evlerimiz birbirine çok yakın hafta sonu kahvaltı yapıcaz farklı bir programınız yoksa gelmek isteyenler lütfen gelsin.hep beraber çok eğleniriz
canım visko ben yatalak hastalara öneriliyor diye dıuydum çünkü vücudun şeklini alan bi yatak
onlarda hava almasını ve rahat etmelerini sağlıyormuş bize yatak satan biri söylemişti normal insanlar için
ortapedik yataklar öneriliyor ama şimdi çok azı visko kalanı normal olan yataklar var onlarıda tercih edebilirsin
ben sanırım öyle yapıcam
Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verinBebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu
minikkuuuuuuşşşşş huuu nerdesin.dün sabahlara kadar ayaktaydın bugün uykuya yenik düştün sanırım. yaa bebişler insanı böyle dengesizleştiriyo işte.şimdiden başladılar bizle oynamaya
ben çok heves etmiştim ama plan yaparken bana o kadar uzak yerlerden bahsedildi ki gelmeye çalışsam yolda doğururum Allah korusunönce dedim eşim getirir ama sonra ya dönüşü? adam çalışıyor cumartesi günleri, hadi sabah bıraktı diyelim sonra nasıl dönücem :18 yüzden ben bir daha bişey yazmadım. istinyede oturuyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?