2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaaaaaaa ben artık 35. haftama gelmek ıstıormmmmmmmmmmm
29 haftada olanlar sızı cok kıskanıorm ben

seni yine şafak sıkıştırmaya başlamış tatlım
sayma haftaları bir ay sonra sende 29-30 olacaksın işte

Son düzenleme:

eşin öyle yapıyorsa birde doğum sonrası 40 gün lohusalık süresini hatırlat bence, bir daha düşünsün
ayrıca kıymetinide bilsin

ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım

ben evliliğin başında hapla korunayım demiştim. bünyemi altüst ettim. düzenli ilaç içemeyen biriyim. hapı almayı unutuodum . o yüzden bi ayda 3 kez adet bile oldum. sonra eşim korundu. sonra korunmamaya rağmen 18 ay olmamıştı zaten. hiç düşünmedim bu konuyu ama eşim korunur sanırım. bu konuda arıza çıkartmaz. çıkartamazda zaten

ben daha önce de yazmıştım, haftada bir de olsa yapıyoruz biz . kocama kalsa daha sık olucak ama ben rahat edemiyorum ki. libidom azaldı resmen . sırtüstü yatsam nefesim daralıyor, e diğer pozisyonlarda da ben çok rahat edemiyorum nasıl desem işte anlayın yazılmaz ki burda da öyle açık açık . bir an önce eski günlerime dönmek istiyorum artık ben rahat günlerime.

ayyy çok iyimiş ya ben zaten tatlıcıyım hamilelikte dahada fena oldum hemen hemen herşey yiyosun çok güzel
kendime dur demem lazım bu hafta dişimi sıkıp bı kılo kontrolü yapıym bakalıım

Benim aslında hamilelikte aldığım kilolar o kadar umrumda değil canım,bir yolunu bulup vericez allahın izniyle.Helede bebek emerse,diyetti dukandı derken veririz.Benim kaygım tatlı zaafımdan dolayı bebeğimin karbonhidratla yüklenmemesi,normal kiloda olsun,tatlı sevgim yüzünden gereksiz kilo almasın.neredeyse hergün 100-150 gr kırmızı et ve türevlerini yiyorum.Protein ağırlıklı beslenmeliyiz.Olabildiğince tabi.[/QUOTE]

ben et yiyemiorum ya işyerinde etli yemekler çıkıyor aslında ama güvenipte yiyemiorum. kasaptan da güvenip et alamıyorum

korunma ilişki vs. vs. : ben 18 yaşımdan beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. şuan 31'im. polikistik over hastayım bu sebeple kullanıyorum doğum kontrol hapını. ocakta bıraktım eylülde hamile kaldım ama kızım doğduktan sonra emzirirken ilaç kullanmam, spiral de taktirmam ben bu sebeple eşim korunacak yapacak bişey yok
valla ben kendimi çok seksi hissediyorum. iç çamaşırımla aynanın karşısında her sabah bakarım kendime ya da duştan sonra. çok beğeniyorum şu aralar vücudumu, kadınlığın zirvesi bence doğum, bir can taşıyabilmek Allahın izniyle... o yüzden hiç öyle aldatırmı falan gibi düşüncelerim yok, ben onun çocuğunu taşırken göbeğim çıktı diye aldatırsa da selametle canım... :))))
plasenta previa teşhisi sebebiyle artık ilişki yok bizde ama her ikimizin de rahatlaması için başka yöntemler var malum öyle takılıyoruz:)

ben bu zamana kadar istiordum. eşim pek gönüllü değildi. çocuk vardı diye psi. olarak rahatsız oluyordu. son hafta dediğin gibi şeyler oldu bende de. artık bende istemiorum. bundan sonra daha olmaz sanırım. bu karınla zor oluyor zaten

Ben de atlattım aynı rahatsızlığı yıllar önce ama benim ki geçti çok şükür, tedavi gördüm uzunca bir süre..
aklına getirme.. uykusuzluğunun sebebi hastalığın değil hamileliliğin böyle düşün..
Doktorum derdi ki; korkma en kötü bırak kendini bayıl, yığıl bir yere ne yapıyorsan.. Korkarsan üstüne gelir atak geçirirsin..
Geçmiş olsun..

Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verin Bebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu

:)) Canım benim eşimin de benim de 2. evliliğimiz. İlk evliliklerimizden birer çocuğumuz var. Gerçekte ikimizinde 2. çocuğu:)) Başta düşük tehlikesi vardı ya belki ondan tedirgin oldu bilmiyorum ama ben istesem de kaçıyor bebeğe bir şey olur diyor:)) Sinirleniyorum bazen ama babalık işte diyorum şimdiden korumaya alıyor:)) Onun için kendinden vazgeçiyor. Şimdi de plesentam aşağıda ilişki yasak bu yüzden eşime gün doğdu yani:)) Bunda da vardır bir hayır diyorum:)) Bebeğim sağlıkla gelsin de ne yapalım artıkın sabredeceğiz:)) Doğumdan sonra zaten istenilmiyor ben kızımda öyle olmuştum yani:)) Bakalım:)) Senin bebişin kilosu nasıl ben azıcık tombiş olsun istiyorum. Ne yesek ki:)))

Kızlar konu almış başını gitmiş de iki dakka bana da bi cevap verin Bebek yatagı için visko zararlı mı öyle bir şeyler okudum...Ne alıcaz pamuk mu

canım visko ben yatalak hastalara öneriliyor diye dıuydum çünkü vücudun şeklini alan bi yatak
onlarda hava almasını ve rahat etmelerini sağlıyormuş bize yatak satan biri söylemişti normal insanlar için
ortapedik yataklar öneriliyor ama şimdi çok azı visko kalanı normal olan yataklar var onlarıda tercih edebilirsin
ben sanırım öyle yapıcam

ben et yiyemiorum ya işyerinde etli yemekler çıkıyor aslında ama güvenipte yiyemiorum. kasaptan da güvenip et alamıyorum[/QUOTE]

et yiyemiyorsan bakliyata yönel canım.nohut,kurufasulye,mercimek gibi

Evet yapalım hamile kahvaltısı zaten sürekli açım :)
Son bir kaç gündür müsli+yoğurt ile kahvaltı yapıyorum çimleri bile yiyebilirim

Marka fiyat araştırdın mı canım?

Ben alta herhangi bir yatak üste de yünden yorganlama usulü incecik yatak yapılıyo burda (Cezayir) ondan koymayı üstüne yatak koruyucu çarşaf onun üstüne de nevresim takımının çarşafını sermeyi düşünüyorum Daha ne olsun amuk yaygın olsa pamuk yatağı da aynı şekilde ince yorganlama usulu düşünebilirdim. :44: Komple yatak olunca çok yamuluyo ha bire düzelt dur gıcık oluyo insan ...

bu arada visko ne bilmiyorum :26:
Bu arada uzun bir süre sonra merhaba kızlar özledim sizleri

Kızlar bu sebamedin bebek bakım ürünlerinden şampuan ve pişik kremini aldım.Tek tek aldım.Set halinde almadım.Başka neleri var almam gereken?

minikkuuuuuuşşşşş huuu nerdesin.dün sabahlara kadar ayaktaydın bugün uykuya yenik düştün sanırım. yaa bebişler insanı böyle dengesizleştiriyo işte.şimdiden başladılar bizle oynamaya

canım ya sorma.. dün akşam pert oldum valla düzelemedim bir türlü ama gece iyi uyudum kesik kesik de olsa.. Eşim horladığımı iddia ediyor :) ben de kendi horultundur o diyip kendime toz kondurmuyorum..
O kadar keyifli uyurken sabahın köründe kuzenim aradı :S uyuyor musun dedi uyuyorum dedim yine de kapatmadı sağolsun :))
Markete alış verişe gittim geldim falan derken geriden de olsa geliyorum..

Sen napıyorsun?

Ben de yıllarca Baltalimanında oturdum, annemler hala orada ve ben sürekli geliyorum o tarafa.. Gerçekten uzaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…