ben de İzmirdeyim ben dee, daha fazla İzmirli vardı sanki ama nerde ki bu kızlar, görünmüyorlar hiç:44:
canım madem açtın konuyu konuşalım.
erkekler genel olarak daha istekli taraf oldukları için istemedikleri zaman anormal bir durum mu var acaba diye düşünülebilir. fakat aslında sağlık açısından bir sorun da olmayabilir.. yani demek istedigim günümüzde hayat şartları çalışma saatleri stres herşeyi anormalleştirebiliyor. eşini başkalarının eşleriyle mukayese etme. yada kendinizi başka çiftlerle kıyaslama. herkesin hayat şartları sahip oldukları yada yapıları çok farklı çünkü. eşin herşeyi çok fazla takıyor olabilir, zor bir iş hayatı olabilir, çok yoruluyor olabilir.. tabi olmaya dabilir... bu konuda eşinle çok açık bir şekilde konuşup sana söyleyeceklerini dogru yorumlamaya çalışmalısın. ondan sonrasına zaten kendin karar verirsin bir sorunu oldugunu düşünüyorsan doktor için ikna etmeye çalışman gerekecektir...
Tamam işte bak konuşman işe yaramış İnşallah doğumdan sonra hiç olmazsa bir üroloji doktoruna gidipZEYNOCUM inan neler yapmadım neler konuşmadım ne gözyaşları dökmedim her seferınde tamam dedi düzelicem dikkat edicem dedi ama aynı 3 hafta olmadığını biliyorum ben ilk evlendiğimiz zamanda zor oldu bizim korktum felan sonra düzene girdi tabı ama sadece bnm açımdan böle dewam ederse yatakta iki yabancı olacağımızı herseyı anlattım gurunu onurunu kırmadan onun çok tembel çok hersey bumu diyor banaEger doğumdan sonrada bole dewam edersem dedi söz veriyorum gidicem doktora sen yeterki üzülme diyor
Hmm anladım cnm o zaman normal az kaldı azıcık daha dişinizi sıkın TATLIM :))
Valla iki hafta önce boyu 30cm kilisuda 620kg fi tabi tontiş olmadı guzel olur ama once sağlıklı oldunda kilosu önemli degil ben istahsizim ya bazen hiçbirşey yemiyor bazense fazla kaçırıyorum cok düzeneğe besleniyorum anlayacağın
ortada bir sorun varhadi sen de isteksiz olsan aman dersin canıma minnet ama durum farklı ve zaman geçtikçe senin psikoljini de olumsuz etkiler çünkü her kadın arzulanmak ister bu çok doğal kendini suçlama sakın sen durumun gayet normal eşin o senin tabiki istekli olacaksın
ama belki de sorun küçük ve çözümü de çok kolay olabilir. Belki eşinin hormon salgılamasında bir problem var. Eşinin geçmişinde yaşadığı bir travma da olabilir. Ya da ilk zamanlarda yaşadığınız bi olay bi laf bi hareket soğumasına ya da gurur yapmasına sebep olmuştur. Başaramamaktan korkuyo olabilir erkekler bu konularda çok hassastır en ufak olumsuz bişeyi başarısızlık addederler belki de yorgunken ilişkiyi tamamlayamayacağından korktuğu için yanaşmıyodur. Bunların tek çözümü eşinle konuşmak ve problem fizyolojikse de psikolojikse de doktora gidip tedavi olmasını sağlamak...
Ama şimdi bebeğini düşün ve bunları kafana takıp kendini üzme... Madem sevgi saygı anlamında bi sıkıntınız yok bu konuyu da medenice konuşarak halledebilirsiniz inşallah... Ama konuşurken çok dikkatli olmak lazım bu konularda erkekler çok hassaslar erkeklerinin söz konusunu olduğunu düşünüyolar çünkü...
bende tam 10.5 kg aldım doktor bana da çok kızdı zaten şeker de çıktı...doktor hep bu kilolardan dolayı çıktı şekerin diyoÜffff yaaa hamilelik tam bir arınma nefsine hükmetme gibi geçiyor bana...Sigara yok,tatlı yok,fazla yemek yok,eğilip kalkma yok,düzenli hayat var....
bir an önce gelsin 38. hafta(
Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
Aktif cinselliğin doğum için iyi olduğunu ben de okumuştum.
Zaten bu Bir Derdim Var'da hep eşler hamileyken aldatıyor ya karısını o benim bilinçaltımda saçma şeyler oluşturdu. İlişki olmazsa kocamın gözü kayar diye korkuyorum ne alakaysa
yok şekerim benim kocam bu özgüveni yemezya bırak seksiliğim şurda dursun benimle bebek sesi çıkartarak falan konuşuyor.bir yemek yedirmesi var görseniz aç aç aç uçak geliyooooo falan yapıyo yaaa adam ümidi kesmiş benden
çok şekersiniz ya annişler yorumlar süper..yazık eşimde 'bebişimiz hayırlısıyla bi doğsun tutmayın beni' modunda artıkyani ben doğumdan sonrasını düşünüyorum daha çok
Bi akşam sen full maktaj sexi saten gecelikleri giy bakıyım
Gözü o göbeği görüyor mu
O çocksu davranışlardan eser kalıyormu
saol hayatım iyiyim Allaha şükür.günde bir kaç kez oluyor bana öyle nefesim falan azalıyor sanki.doktora sordum da bebek diyaframa baskı yapıyormuş.eee sen ne yapıyorsun bugün geç geldin.bağardım huu minikkuuuşşş nerdesin die
Bu sabah ıyı konu açtım nereden nereye geldik kızlar :))
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum
O zaman doğumunu burada mı yapacaksın?Yani İstanbulda kısmet olursa
Ooo alışveriş demeee heyecanlanıyorummm
Havuzluhanı biliyorumda Haşim işcanı ilk defa duydum canım orası neresi?:26:
Ayy canım valla bu zamana kadar sabretmişsin ne iyi.Ben erkenden almaya başlamıştım parça parça şimdi o aldıklarım eskimiş gibi falan geliyor düşün artık baka baka eskittim gözümde.Giysi alma hevesim bitti şimdilik taki bebeğim gelene kadar artık bundan sonra alacaklarımı onunla birlikte almak istiyorum.İnşallah ve amin.
Ranana nasılsın canım kız daha senin bulantıların geçmedi mi yaa
ZEYNOCUM inan neler yapmadım neler konuşmadım ne gözyaşları dökmedim her seferınde tamam dedi düzelicem dikkat edicem dedi ama aynı 3 hafta olmadığını biliyorum ben ilk evlendiğimiz zamanda zor oldu bizim korktum felan sonra düzene girdi tabı ama sadece bnm açımdan böle dewam ederse yatakta iki yabancı olacağımızı herseyı anlattım gurunu onurunu kırmadan onun çok tembel çok hersey bumu diyor banaEger doğumdan sonrada bole dewam edersem dedi söz veriyorum gidicem doktora sen yeterki üzülme diyor
Allah razı olsun canım çok makbule geçti bu haşim işhanı:):)Bebek arabası ve anakucağı almak için gidicem fiyatlar inanılmaz farkediyoBelki hatırlarsın (gerçi çok oldu ama) burda paylaşmıştım almak istediğim arabayı Chicco Liteway internette sözde indirimli fiyatı 260-270 idi geçen hafta annem gitmiş Haşim İşcan'a sormuş 140 TL Hem de daha pazarlık payı falan da yok yani düşün artık. Aksaray-Fatih tarafında İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin orada bir alt geçit, aşağı yukarı her marka var henüz araba almayan İstanbullu Hamişlere tavsiyem Haşim İşcan'a uğramadan araba almayın
Bana da annem 0-3 aylık kıyafetler getirdi özellikle istedim doğum bu belli olmaz diyebi de ilk torun çok hevesli zaten onlar var evde sadece Ben Cezayir'de yaşıyorum buraya da tekstil ürünleri İstanbul'dan geliyo hem çeşit daha az hem fiyat daha pahalı oluyo malesef Havuzluhan gibi bi nimet varken burdan almak istemedim aynı fiyata daha kaliteli şeyler alırım daha ilk bebeğim nasıl olsa kardeşleri de giyer diye düşündüm Zaten tecrübesizim, burda bana yol gösterecek bi tanıdığım da yok :44: K.V ile gitsem ne gerek var der 3 tulumla döndürür beni çarşıdan Annemin ördüğü örgülere bile karıştı "kaç tane ördünüz toplam" diye sordu ben de "saymadık bilmiyoruz" diye geçiştirdim anneme işaretle bi kaç kere sormaya çalışmış (biri sadece arapça biri sadece türkçe biliyo ortak dilleri yok) annem de anlamamazlıktan gelmiş "Yeter artık örme 3 tane yeter" diyodu ona da Annem takmadı tabi "Ben torunuma kaç tane kıyafet öreceğimi sana bile sormam kayınvaliden ne karışırmış " dedi bana da ben de verdim gazı "boş ver anne bakma sen ona, devam et" dedim
Hamdolsun iyiyim cnm sen nasılsın yok ya bulantilar gitti ama iştahım yok simdi de kimi Hamişi görüyorum canı her gördüğünü çekiyor bı defa canim birsey istesin de bende yiyim ya
Cnm yazdım ama görmedin sanırım yeni yaşın Hayirli uğurlu olsun inşallah.)
Allah razı olsun canım çok makbule geçti bu haşim işhanı:):)
Ay kuzum görmedim valla hakkını helal et çok çok teşekkür ederim canım benim
Ay canım ya üzüldüm bak şimdi beslenmene dikkat et genede yavruşunda gelişip büyüsün
Haşim işcan alt geçidi tatlım namı dğer bisikletçiler çarşısı kime sorsan tarif eder aklında bulunsun otobüslerde geçiyor
Bende bebek arabamı ordan almıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?