2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ortada bir sorun var hadi sen de isteksiz olsan aman dersin canıma minnet ama durum farklı ve zaman geçtikçe senin psikoljini de olumsuz etkiler Çünkü her kadın arzulanmak ister bu çok doğal kendini suçlama sakın sen durumun gayet normal eşin o senin tabiki istekli olacaksın

Ama belki de sorun küçük ve çözümü de çok kolay olabilir. Belki eşinin hormon salgılamasında bir problem var. Eşinin geçmişinde yaşadığı bir travma da olabilir. Ya da ilk zamanlarda yaşadığınız bi olay bi laf bi hareket soğumasına ya da gurur yapmasına sebep olmuştur. Başaramamaktan korkuyo olabilir erkekler bu konularda çok hassastır en ufak olumsuz bişeyi başarısızlık addederler belki de yorgunken ilişkiyi tamamlayamayacağından korktuğu için yanaşmıyodur. Bunların tek çözümü eşinle konuşmak ve problem fizyolojikse de psikolojikse de doktora gidip tedavi olmasını sağlamak...

Ama şimdi bebeğini düşün ve bunları kafana takıp kendini üzme... Madem sevgi saygı anlamında bi sıkıntınız yok bu konuyu da medenice konuşarak halledebilirsiniz inşallah... Ama konuşurken çok dikkatli olmak lazım bu konularda erkekler çok hassaslar erkeklerinin söz konusunu olduğunu düşünüyolar çünkü...

ZEYNOCUM inan neler yapmadım neler konuşmadım ne gözyaşları dökmedim her seferınde tamam dedi düzelicem dikkat edicem dedi ama aynı 3 hafta olmadığını biliyorum ben ilk evlendiğimiz zamanda zor oldu bizim korktum felan sonra düzene girdi tabı ama sadece bnm açımdan böle dewam ederse yatakta iki yabancı olacağımızı herseyı anlattım gurunu onurunu kırmadan onun çok tembel çok hersey bumu diyor bana Eger doğumdan sonrada bole dewam edersem dedi söz veriyorum gidicem doktora sen yeterki üzülme diyor

Tamam işte bak konuşman işe yaramış İnşallah doğumdan sonra hiç olmazsa bir üroloji doktoruna gidip
Hormon sperm testi vs yaptırır.

Ranana nasılsın canım kız daha senin bulantıların geçmedi mi yaa

duş almadan asla yanına yaklaşmam kokumu sıkarım hafif makyajımı yaparım hoşalndığı seylerıde gıyerım ama dur bakalım bır doğurayımda ne olucak ne bıtıcek

canım allah yardımcın olsun valla çok haklısın ben de olsam çatlardım 1,5 senede sadece 10 kez ne demek . ama iki konuda çok şanslısın. birincisi eşin ne güzel sen yeter ki üzülme doktora gidicem demiş. bu bir erkek için çok büyük meziyet.. gurur yapıp hiç sallamayabilirdi de seni. ikincisi de eşinin bundan başka sorunu yokmuş işte bunu da hallettin mi al sana 4/4 lük koca . benim sorumsuz kocacıımı da doktora götürsem geçer mi ki ilaçla filan .

Bu ne yoğunluk bugün böyle.. Oku oku yetişemedim bir türlü..

Ben bir ara fena saldım, benim vücudum, benim hayatım falan diye depresif durumlarım da vardı.. Şimdi daha iyiyim.. Tekrar senin dediğin gibi arınmaya geçtim.. Ama eski halimi özlemiyorum desem yalan olur :S

Benim eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri istemiyor, denedim, sıkıştırdım ama yok iradesi çok kuvvetli..
Bir süre sonra da ben kendimi saldım.. Üzülüyorum bazen hatta hormonlardan sebep kıskanmaya bile başlamıştım her hareketi gözüme batıyordu ki, normalde kıskanan biri de değilim..
Arada hevesli görünüyor ama sadece o kadar araya soğukluk girmesinden korkuyorum ben de..

Bence canım senden ümidi kesmek yerine kendi durumunu bastırıyor gibi geldi bana :))

çok şekersiniz ya annişler yorumlar süper..yazık eşimde 'bebişimiz hayırlısıyla bi doğsun tutmayın beni' modunda artık yani ben doğumdan sonrasını düşünüyorum daha çok

Eşimde bazen aynı moda giriyor.. bazıları böyle demek ki :)

Bi akşam sen full maktaj sexi saten gecelikleri giy bakıyım
Gözü o göbeği görüyor mu
O çocksu davranışlardan eser kalıyormu

Valla canım ben deneyeyim dedim o saten gecelikleri birine bile olmadığım gibi daha da kötü hissettim kendimi..
Dışarı çıkarken bakımımı ihmal etmem evde de dikkat ederim artık ama ne alsam iki gün sonra olmuyor kilo da almadım aşırı..

Duydum sesini geldim yazdım ama sen yoksun şimdi de :))

Bazı erkekler yapı olarak bu konuda soğuk olabiliyor ki normaldir.. Erkeklere sürekli yüklenen bir model var her zaman istekli ve talepkar olmaları gerekiyormuş gibi.. Aslında öyle değil.. Onlarında bizim gibi geri çevirme istememe hakları var..
Biz de eşimle bu konuda eşit değiliz o her zaman daha sakindir ama ben daha aktifim.. bunlar gayet normal..
Ama diğer arkadaşların da dediği gibi sizdeki durum biraz farklı gibi görünüyor..
Sen kendine baktığında evli bir kadın olarak bu konuda çaba gösterdiğini düşünüyorsan eşini yönlendirmeye çalış bir uzman için..

O zaman doğumunu burada mı yapacaksın?Yani İstanbulda kısmet olursa
Ooo alışveriş demeee heyecanlanıyorummm
Havuzluhanı biliyorumda Haşim işcanı ilk defa duydum canım orası neresi?:26:

Bebek arabası ve anakucağı almak için gidicem fiyatlar inanılmaz farkediyo Belki hatırlarsın (gerçi çok oldu ama) burda paylaşmıştım almak istediğim arabayı Chicco Liteway internette sözde indirimli fiyatı 260-270 idi geçen hafta annem gitmiş Haşim İşcan'a sormuş 140 TL Hem de daha pazarlık payı falan da yok yani düşün artık. Aksaray-Fatih tarafında İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin orada bir alt geçit, aşağı yukarı her marka var henüz araba almayan İstanbullu Hamişlere tavsiyem Haşim İşcan'a uğramadan araba almayın

Bana da annem 0-3 aylık kıyafetler getirdi özellikle istedim doğum bu belli olmaz diye bi de ilk torun çok hevesli zaten onlar var evde sadece Ben Cezayir'de yaşıyorum buraya da tekstil ürünleri İstanbul'dan geliyo hem çeşit daha az hem fiyat daha pahalı oluyo malesef Havuzluhan gibi bi nimet varken burdan almak istemedim aynı fiyata daha kaliteli şeyler alırım daha ilk bebeğim nasıl olsa kardeşleri de giyer diye düşündüm Zaten tecrübesizim, burda bana yol gösterecek bi tanıdığım da yok :44: K.V ile gitsem ne gerek var der 3 tulumla döndürür beni çarşıdan Annemin ördüğü örgülere bile karıştı "kaç tane ördünüz toplam" diye sordu ben de "saymadık bilmiyoruz" diye geçiştirdim anneme işaretle bi kaç kere sormaya çalışmış (biri sadece arapça biri sadece türkçe biliyo ortak dilleri yok) annem de anlamamazlıktan gelmiş "Yeter artık örme 3 tane yeter" diyodu ona da Annem takmadı tabi "Ben torunuma kaç tane kıyafet öreceğimi sana bile sormam kayınvaliden ne karışırmış" dedi bana da ben de verdim gazı "boş ver anne bakma sen ona, devam et" dedim

Ranana nasılsın canım kız daha senin bulantıların geçmedi mi yaa

Hamdolsun iyiyim cnm sen nasılsın yok ya bulantilar gitti ama iştahım yok simdi de kimi Hamişi görüyorum canı her gördüğünü çekiyor bı defa canim birsey istesin de bende yiyim ya

Cnm yazdım ama görmedin sanırım yeni yaşın Hayirli uğurlu olsun inşallah.)

Anne gelince papucumuz dama atılmış :) Seni rüyamda görmüştüm bayaa oldu :)
Merve söyledi annesi geldi diye.. hoşgeldin sen de tekrar

cnm olumlu tepki vermesine çok sevindim..baktın dogumdan sonra da degişen birşey yok, o zaman birlikte gidersiniz doktora
şu anda çok takılma bu konuya, çözülmeyecek hiç bir şey yok şu hayatta... benim arkadaşımda aynı sıkıntıları yaşıyordu en son ikna etti gittiler doktora.. ve çocuk ameliyat olmak zorunda kaldı. sperm kanallarında sorun oldugu tespit edildi. buda ilişkiden zevk almamasına sebep oluyormuş :26 yüzden de hayatında gerekli görmüyormuş... yani kendini üzüp seni begenmiyormu gibi düşüncelere kapılmanı istemiyorum.. şu an hamilesin biraz zamana bırak... herşey belli olur..

bu arada benim eşimde bu olaydan sonra bende seni götürcem doktora diye takılıyordu bana bizdede ben fazla istekli dilim. eşim yanaşmasa hiç aklıma bile gelmezz

Allah razı olsun canım çok makbule geçti bu haşim işhanı:):)

Ay kuzum görmedim valla hakkını helal et çok çok teşekkür ederim canım benim
Ay canım ya üzüldüm bak şimdi beslenmene dikkat et genede yavruşunda gelişip büyüsün

Elis23 Ne güzel bir çözüm yolu bulmuşsunuz inşallah doğumdan sonra tamamen probleminiz hallolur...
Minikuss Nasıl gördün anlatsanaaaaaa merak ettim bak
Merve02 Haşim İşhanı değil kuzum HAŞİM İŞCAN geçidi Öyle iş hanı falan bekleme yani bildiğin alt geçit dükkanlarla dolu hepsi de bebek arabası puseti bisiklet vs. satıyo. Çok merkezi bi yer bi sürü otobüs tam önündeki duraktan geçiyo...

Bana da annem 0-3 aylık kıyafetler getirdi özellikle istedim doğum bu belli olmaz diye bi de ilk torun çok hevesli zaten onlar var evde sadece Ben Cezayir'de yaşıyorum buraya da tekstil ürünleri İstanbul'dan geliyo hem çeşit daha az hem fiyat daha pahalı oluyo malesef Havuzluhan gibi bi nimet varken burdan almak istemedim aynı fiyata daha kaliteli şeyler alırım daha ilk bebeğim nasıl olsa kardeşleri de giyer diye düşündüm Zaten tecrübesizim, burda bana yol gösterecek bi tanıdığım da yok :44: K.V ile gitsem ne gerek var der 3 tulumla döndürür beni çarşıdan Annemin ördüğü örgülere bile karıştı "kaç tane ördünüz toplam" diye sordu ben de "saymadık bilmiyoruz" diye geçiştirdim anneme işaretle bi kaç kere sormaya çalışmış (biri sadece arapça biri sadece türkçe biliyo ortak dilleri yok) annem de anlamamazlıktan gelmiş "Yeter artık örme 3 tane yeter" diyodu ona da Annem takmadı tabi "Ben torunuma kaç tane kıyafet öreceğimi sana bile sormam kayınvaliden ne karışırmış" dedi bana da ben de verdim gazı "boş ver anne bakma sen ona, devam et" dedim [/QUOTE]

evet canım anladım şimdi.İyi yapmışsın oralardan almamakla.Kayınvalideler illaki yapacaklar kaynvalideliklerini.Bıraksam benimkide karışır.Ama karıştırmayarak en iyisini yapıyoruz.

Ay kuzum görmedim valla hakkını helal et çok çok teşekkür ederim canım benim
Ay canım ya üzüldüm bak şimdi beslenmene dikkat et genede yavruşunda gelişip büyüsün

Onemli degil tahmin ettim o yüzden tekrardan yazdım rica ederim sende cok sagol cnm evet ya bide ilaçlarımıza kullanmıyorum kanım düşmeye başlamış bu sebepten bir haftadır günde bir defa kan ilacını icmeye özen gösteriyorum inşallah büyür benden fazla etkilenmez henuz daha 4 kilo aldım ben

Haşim işcan alt geçidi tatlım namı dğer bisikletçiler çarşısı kime sorsan tarif eder aklında bulunsun otobüslerde geçiyor
Bende bebek arabamı ordan almıştım:)

Ay canım işcanı işhanı diye okumuşum
Teşekkür ederim tarif için hemen eşime söyledim oda tamam dedi 2-3 güne gideriz
Sen hangi marka hangi model aldın peki bide fiyatını söylersen çok mutlu olurum

Son düzenleme:
yuppiii mesainin bitmesine 20 dk kalmışş

bu günüde bitirdik.Bu saatler gelincede akşama ne pişirsem derdi alıyor beni:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…