2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bir ara topik de bir kaç kitap isminden bahsetmiştiniz.çocuk gelişimi hamilelikle falan ilgili. tavsiye ettiğiniz okuduğunuz bir kitabın adını yazar mısınız? almak istiyorum...

Bebeğimi beklerken diye bir katap vardı sadece kargo ücretiyle internetten alınan.. Ben de var okumadıysan gelirken getireyim..

ama ben de ıstrım
ama gelemem kı taaaaaaa ızmırden

bende izmirdeyim özendirdiler valla...

ya bu ara bende aynı senın gıbıyım
cok sacmalıorm
bebegım ozurlu olcakmıs yada karnımda ölcekmişş gibi gelio
nerden aklıma dustu bole seyler bılmıorm gercekrten

bu kaygılar çoğu hamile de var bende en ufak bişeyden nem kapıyorum ama allaha emanet yavrularımız bol bol dua edip rahat olmaya çalışmak lazım ...

27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn... ( Çok mu ki ya

aman yaaa benim doktorum da dedi 8 kilo almışsın fazla dedi bence de fazla ama napayım dedim... :) akşamları biraz az yiycem artık ama valla arada tatlı falan yiyorum bende fazla da kasmıyorum..

ahhh ahhh bizim tüple olunca ilk 3 ay yasaktı sonra 1 kere oldu ondan sonra biz eşimle çok tedirgin olduk benim zaten çok canım yanıyodu bir daha da yapamadık kocama acıyorum valla ama yarıda kalıyo bizim benim canım acıyınca eşim hemen bırakıyo napalım... tek derdimiz bu olsun artıkk... allah sağlık versin de acısını çıkartırız... :) :)

hully alemsinn yaa.. 40 değilde, neden 35.hafta canım
kıskanmaaaa kıskanmaa seninde olurrr:13:

valla itiraf edeyim bende çok özeniyorum o haftalara gelmek istiyorum.. 28-29 da da hadi bi 32 olsa deriz sonra da 40 ı bekleriz... ayy inşallah o günlerde gelecek hayırlısıyla... :) :18:

Kızlar bu sebamedin bebek bakım ürünlerinden şampuan ve pişik kremini aldım.Tek tek aldım.Set halinde almadım.Başka neleri var almam gereken?

birde sabunu olabilir ..üçü ana kalem
bebek yağını ben kullanmaya gerek duymamıştım ama, zamanı gelince ihtiyaç duyarsan onuda alabilirsin..

canım ben daha önce 2 defa spirali denedim ama benim vücudum kabul etmedi kaydı
1 aylık deneme süresi var zaten o sürede belli ediyor kendini

ben hap taraftarı değilim hergün benim piskolojimi bozuyor ayrıca kk da yine bunun yan etkileriyle ilgili ciddi sorunlar yaşayan arkadaşlar vardı bakın derim ben iiyice tırstım o yüzden iğnelerde çok kanama yapıyor cilt altı kapsülleride öyle

geri çekilmeyle 3 yıl korunduk biz çok güvenilir değil ama o zaman bir çocuğum vardı şimdi 2
yani kazara 3. bebeği sanırım göze alamam

spiral aslında en rahat yöntem senelerce koruyor ilk seferinde takarken biraz acıyor ama dayanılmaz bir şey değil güvenilirliği de en yüksek yöntem

valla itiraf edeyim bende çok özeniyorum o haftalara gelmek istiyorum.. 28-29 da da hadi bi 32 olsa deriz sonra da 40 ı bekleriz... ayy inşallah o günlerde gelecek hayırlısıyla... :) :18:

evet hep sabırsızlıkla bi sonraki haftaya geçmeyi bekliyoruz..
bende başındandır 27.haftayı geçsem rahatlarım biraz dedim.. ama rahatlamadım.. hatta 30 lu haftaları bile düşününce rahatlayamıyorum..hala küçük bebeğimiz.. miadını doldurmuş olduğunu hayal edip, doğumu gözlüyorum..39-40'a odaklandım direk Allahım sağlıkla o günleri görmeyi nasip etsin inş cümlemize..

ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım

Valla ben o iğneleri hayatta bir daha kullanmam.. Bende kist yaptı hem de 3 aylık kullanımda..2 ay kadar regl olamadım.. 50 kilodan 61 kiloya çıktım vücudum hep ödem topladı.. Üstelik tüm bunlardan kurtulmak için yaklaşık 3 aylık tedavi gördüm..

Ama benim başka bir arkadaşım kullanıyor ve hiç bir etkisini hissetmedi, sorun yaşamadı ama doktorların tavsiye etmediğini biliyorum en azından benim ki.. O yüzden ben de bir şey kullanmayı düşünmüyorum..

selam arkadaşlar. iki üç gündür belim ve bacaklarım ağrıyor. sizde durum ney ve nasıl bir çözüm buldunuz yada çözüm buldunuz mu ?

bi arkadaşımda da iğneden dolayı senin yaşadığın gibi sıkıntı olmuştu,kistleşme olmuş.. bi arkadaşımda ikinci gebeliği düşündüğünde iğneyi kestiği halde 5 ay adet göremedi..haliyle ikinci gebeliği çok geç elde etti(kendisine tavsiye eden eczacı arkadaşımıza da pek söylenmişti).. doktorda ; hiç gebelik düşünmeyeceksen iğneyi kullanmak daha iyi demiş..
en iyisi hormonlarla oynamamak adına, bayanların korunmadan uzak durması görünüyor

Bu sabah ıyı konu açtım nereden nereye geldik kızlar :))

benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değii Ben anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum

canım ne demek 1.5 yılda 10 kere
sımdılık uzme kendını ama dogumdan sonra esınle konus mutlaka dr a gıdın bırlıkte
seks cok onemlı bır ılıskıde

Canım her erkek aynı olmaz kimi her gün kimi 10 güne bir.
Bizde öyleydik mesela 10 güne bir 2haftaya bir olurdu ilişki artık tüp bebekten önce 3 haftaya bir düşmüştü
Ben hiç rahatsız değilim Allahtan.Ama sizinki daha değişik galiba eşinde cinsel isteksizlik mi varki:26:

Son düzenleme:
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 16 ziyaretçi)

uzun zamandır bu kadar yoğunluk görmedim topicte..
bütün kızlar toplandık toplandıkk'' modundayızz...

canım ne demek 1.5 yılda 10 kere
sımdılık uzme kendını ama dogumdan sonra esınle konus mutlaka dr a gıdın bırlıkte
seks cok onemlı bır ılıskıde

olmuyor işte canım kafaya takmadan da bazen diyorum ki arzuladığını söyle bana benı ıstediğini söyle sabırsızlandığını söle bn bunlarla bıle mutlu oluyorum ben dedikten sonra yapmasınında bır kıymetı kalmıyor işte eşimi tarif edemem 4/3 lük bır adam tek eksiği bu işte hiç birsey yaşamadım şimdi çoçuk olunca zannetmiyorum böle hersey yolunda olsun

canım sen doğurduktan sonra ona düzenli bir şekilde keçiboynuzu kaynat içir bir de çilek gibi afrodizyaklardan yedir tahin pekmez kaymak falan al eve bunlar hep cinsel isteği arttırıyor...

Bence en güzel korunma yöntemi erkeğin korunması yani prezervatif 3 yıllık evliyiz ben hiç korunmadım hep eşim korundu sağolsun
En temizi o bence.Ve en güveniliri.Geri çekilme yöntemide erkekte erken boşalmaya yol açıyormuş
Zaten Kadınların kullandığı doğum kontrol hapları ve aylık iğneler tamamen hormonal dengeyi bozuyor
Sprial desen oda döllenmiş embriyonun rahime düşmesini engelliyor
Bence en temizi en güzeli erkeklerin pre. ile korunması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…