yaaaaaaa ben artık 35. haftama gelmek ıstıormmmmmmmmmmm
29 haftada olanlar sızı cok kıskanıorm ben
kızlar bir ara topik de bir kaç kitap isminden bahsetmiştiniz.çocuk gelişimi hamilelikle falan ilgili. tavsiye ettiğiniz okuduğunuz bir kitabın adını yazar mısınız? almak istiyorum...
ama ben de ıstrım
ama gelemem kı taaaaaaa ızmırden
ya bu ara bende aynı senın gıbıyım
cok sacmalıorm
bebegım ozurlu olcakmıs yada karnımda ölcekmişş gibi gelio
nerden aklıma dustu bole seyler bılmıorm gercekrten
27. hafta bimek üzeree toplamda 9 10 kilo aldım...Doktorum dedi ki çok almışsıııınnn...( Çok mu ki ya
Kızlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Bize doktor kanma ya da ağrı olmazsa son bir aya kadar yasaklamıyoruz demişti.
Zaten haftada bir ancak oluyor ama son defasında canım yandı, kuruluk vardı. Var mı böyle bir şey yaşayan?
hully alemsinn yaa.. 40 değilde, neden 35.hafta canım
kıskanmaaaa kıskanmaa seninde olurrr:13:
Kızlar bu sebamedin bebek bakım ürünlerinden şampuan ve pişik kremini aldım.Tek tek aldım.Set halinde almadım.Başka neleri var almam gereken?
kızlar geçen düşündüm de bu konudan hiç bahsetmedik sanırım doğumdan sonra korunma yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz??
Bir kaç arkadaşıma sordum emzirdikleri için hap kullanamıyorlar , spiral i herkez önermiyor bana en mantıklısı aylık iğneler geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
valla itiraf edeyim bende çok özeniyorum o haftalara gelmek istiyorum.. 28-29 da da hadi bi 32 olsa deriz sonra da 40 ı bekleriz... ayy inşallah o günlerde gelecek hayırlısıyla... :):18:
ben genelde erkekler korunuyor sanıyordum :44: erkegin korunması bana göre daha uygun ve kolay.. hap yada igne kadının tüm vücut düzenini alt üst ediyor onun için bu görevi eşlere vermenizden yanayım
cnm eşin hiç birşey yapamıyorsa geri çekilsinnkafanı bozmasınn
sen dr una benım selamımı sole o anlar dekı 15 kılo almıs bı arkadasın sana selamı var
birde sabunu olabilir ..üçü ana kalem
bebek yağını ben kullanmaya gerek duymamıştım ama, zamanı gelince ihtiyaç duyarsan onuda alabilirsin..
Valla ben o iğneleri hayatta bir daha kullanmam.. Bende kist yaptı hem de 3 aylık kullanımda..2 ay kadar regl olamadım.. 50 kilodan 61 kiloya çıktım vücudum hep ödem topladı.. Üstelik tüm bunlardan kurtulmak için yaklaşık 3 aylık tedavi gördüm..
Ama benim başka bir arkadaşım kullanıyor ve hiç bir etkisini hissetmedi, sorun yaşamadı ama doktorların tavsiye etmediğini biliyorum en azından benim ki.. O yüzden ben de bir şey kullanmayı düşünmüyorum..
Bu sabah ıyı konu açtım nereden nereye geldik kızlar :))
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum
benim ne hamilelikten önce doğru düzgün eşimle ilişkim vardı nede hamilelikten sonra olacağını düşünmüyorum eşim pek düşkün değiiBen anlamadım neden böle bnde aksı gıbı o kdar düşkünüm hergün dese her gün hazırım ama inanırmısınız kocam bana başım ağrıyor yorgunum der Bu çoçuk ta nasıl oldu anlamadım
Herseyı ama aklına gelebılıceke herseyı yapmama rahmen çok bir isteği yok ne diyim artık yoruldum 25 yaşımdayım 1,5 senelik evliyim toplasan 10 kere birlikte anca olmusuzdur hamılelikten once düşünün benı deli gibi seviyor eminim bundan ama bu konuda malesef böleyiz o yüzden korunmasam bıle olur diye düşünüyorum
canım ne demek 1.5 yılda 10 kere
sımdılık uzme kendını ama dogumdan sonra esınle konus mutlaka dr a gıdın bırlıkte
seks cok onemlı bır ılıskıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?