2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende eşimin korunmasından yanayım bu güne kadar hep öyle oldu...

Efeeet ben de bu fikirdeimki zaten şimdiye kadar hep eşim korundu.. Ben hiç korunmadım ve Ağustosta bebek kararı verdik,eylülde 4-5 ilişki sonrası ekimde hamile idim.. Kadın için de erkek içinde herhangi bir sağlık sorunu yaratmıyor..

Heeemde tertemiz iş

canım bebegi kundaklamanın sağlıklı oldugunu okumuştum bir yerde bebek kendini daha çok güvende hissedermiş ve kemik yapısı ve vücudu için yararlıymışş,
benim kayınvalidem ve annemde kundak yapmak istiyorlar bende olur çok sıkmamak kaydıyla yapabilirsiniz dedim

yanlız çok sıcak havalarda yapılmamalıymış.. belki dogduktan sonra 10 gün falan yaptırabilirim.. sonrasında havalar iyice ısınmış olur.

Son düzenleme:
bizdede aynı sıkıntı var, tek bir pozisyonumuz var malum pozisyon, onun dışında ikimizde rahat edemiyoruz ve bendeki kuruluk sadece o pozisyonda olmuyor

Hamilelikte genelde kadın üstte pozisyon tercih ediliyor diye biliorum.. Daha rahat oluor sanki..

benimde kayınvalidemler aldı annem almış onları daha göremedim annem istda çünkü bana bişey kalmadı yani benim hiç hevesim yok giysi de işte bakım malzemelerimi sebamedden almayı düşünüyorum bir de eşimle bebek arabamızı aldık graco ultima. sırada süt pompası biberon vs var onlara bakıyorum artık...

yuppiii mesainin bitmesine 20 dk kalmışş

bu günüde bitirdik.Bu saatler gelincede akşama ne pişirsem derdi alıyor beni:18:

barbunya yaptım ben bugün buzluğumda vardı... :)

ben bebek bezi olarak primaya karar verdim
Islak mendil olarakta Unibaby yenidoğan pamuksu alın diyorlar ONU tercih edeceğim inş:)

bende netten baktım canım aynı şekilde düşünüyorum.. unibaby nin yenidoğan ıslak mendili iyiymiş ama ilk doğduğunda 40 ı çıkana kadar pamuk ev su ile etemizlemek istiyorum bakalım..

Bu arada Lc waikiki'nin internet sitesinde hamile pijaması ve geceliği var ben kırmızı istediğimden sipariş verdim yarın gelmiş olur..
Emzirme fonksiyonlu her ikiside.. günlük kullanıma uygun diye yedek olarak aldım.. Loğusa tacım kırmızıydı takım oldu :)

Gecelik:26,90
Pijama:39,90

50 Tl üzeri olunca kargo bedava

aynen canımm bende öyle düşünüyorum 3 yaşına geldiğinde kız çocuk çalışmaları başlasınnn

benim en rahat ettiğim pozisyon o senin dediğin aslında ama o zaman korkuyorum sanki çocuğa bişey olucak gibi geliyor . aslında cinsel ilişkide bebeğe zarar vermek ona bişey yapmak fiziksel açıdan mümkün değil diyor doktorlar ama benim aklım almıyor ki orda işte bebek oralarda biyerlerde sonuçta ya ona gelirse

Kızlaar gebelikte rahim duvarında incelme diye bişey duydunuz mu bu konuda bilgisi olan var mıııı ? internette doğru düzgün işime yarar bi bilgiye rastlamadım :44::44:

aaaa bunlar çok güzelmiş canım yaaa bendemi alsammm

kızlar selamlar

bütün gün hastanedeydim yeni geldim sayılır

şeker yükleme yaptılar,iyi çıktı sonucum Allah'ıma bin şükür.çünkü çok kilolu hamile kaldım,gerçi hamilelik sürecimde kilo almadım hatta 6 kilo verdim ama,kilolar şeker nedeni bi de annemde de bize hamileyken gebelik şekeri olmuş risk faktörleri taşıyordum yani.

bebişimizide gördük maşallah iyimiş oğluşumuzda ona da sevindik.

Allah hepimizin yavruşlarını sağlıcakla kucaklarımıza almamıza nasip etsin inşallah

riske rağmen şekersiz hamilelik,sağlıklı bir minik ve bebişinle hasret giderme oooh ne güzel

Ama öbür türlüsünde de sanki bebeğin üstüne yatacakta bebişimi sıkıştıracak gibi oluor :)

Zaten bize süresiz yasaklandı bu işler :)

Farklı yöntemler şunlar bunlar işte :)

Ben hamile kaldığımdan beri isteksiz oldum hep ama eşimin maşallahı vardı hep bir istek hep bir arzu hep bir özlem, üzülüyordum isteksizim diye.. Aslında isteksizlik değilde, ilişki anı güzeldeee sonra duştu saç kurutmasıydı bir dünya iş gibi geliordu.. Şimdi istesemde tııııık olmaz :)

Allah sağlık sıhhat versin canım.

evet bende bunları alsam birde krem rengi şık bir gecelik istiyorum ikisi yeter, daha öncedende bol pijamalarım var zaten, dediğin gibi fazlasıda gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…