bende eşimin korunmasından yanayım bu güne kadar hep öyle oldu...
bizdede aynı sıkıntı var, tek bir pozisyonumuz var malum pozisyon, onun dışında ikimizde rahat edemiyoruz ve bendeki kuruluk sadece o pozisyonda olmuyor
Ayy canım valla bu zamana kadar sabretmişsin ne iyi.Ben erkenden almaya başlamıştım parça parça şimdi o aldıklarım eskimiş gibi falan geliyor düşün artık baka baka eskittim gözümde.Giysi alma hevesim bitti şimdilik taki bebeğim gelene kadar artık bundan sonra alacaklarımı onunla birlikte almak istiyorum.İnşallah ve amin.
yuppiii mesainin bitmesine 20 dk kalmışş
bu günüde bitirdik.Bu saatler gelincede akşama ne pişirsem derdi alıyor beni:18:
ben bebek bezi olarak primaya karar verdim
Islak mendil olarakta Unibaby yenidoğan pamuksu alın diyorlar ONU tercih edeceğim inş:)
kızlar siz de bu kaburga ağrılarından benim kadar şikayetçi misiniz?
Aynı kafadayız desene. Daha bu paşa doğmadan ikinci çocuk planını yaptım bile. Nasip olur da sağlıklı doğarsa bebeğim, 2-2,5 yaşındayken kardeş çalışmalarına başlıycaz. Bu sefer de Mevlam bana bir kız çocuk verir inşallah
Hamilelikte genelde kadın üstte pozisyon tercih ediliyor diye biliorum.. Daha rahat oluor sanki..
Bu arada Lc waikiki'nin internet sitesinde hamile pijaması ve geceliği var ben kırmızı istediğimden sipariş verdim yarın gelmiş olur..
Emzirme fonksiyonlu her ikiside.. günlük kullanıma uygun diye yedek olarak aldım.. Loğusa tacım kırmızıydı takım oldu :)
Gecelik:26,90
Pijama:39,90
50 Tl üzeri olunca kargo bedava
Eki Görüntüle 655596 Eki Görüntüle 655597
kızlar selamlar
bütün gün hastanedeydim yeni geldim sayılır
şeker yükleme yaptılar,iyi çıktı sonucum Allah'ıma bin şükür.çünkü çok kilolu hamile kaldım,gerçi hamilelik sürecimde kilo almadım hatta 6 kilo verdim ama,kilolar şeker nedeni bi de annemde de bize hamileyken gebelik şekeri olmuş risk faktörleri taşıyordum yani.
bebişimizide gördük maşallah iyimiş oğluşumuzda ona da sevindik.
Allah hepimizin yavruşlarını sağlıcakla kucaklarımıza almamıza nasip etsin inşallah
aaaa bunlar çok güzelmiş canım yaaa bendemi alsammm
kızlar selamlar
bütün gün hastanedeydim yeni geldim sayılır
şeker yükleme yaptılar,iyi çıktı sonucum Allah'ıma bin şükür.çünkü çok kilolu hamile kaldım,gerçi hamilelik sürecimde kilo almadım hatta 6 kilo verdim ama,kilolar şeker nedeni bi de annemde de bize hamileyken gebelik şekeri olmuş risk faktörleri taşıyordum yani.
bebişimizide gördük maşallah iyimiş oğluşumuzda ona da sevindik.
Allah hepimizin yavruşlarını sağlıcakla kucaklarımıza almamıza nasip etsin inşallah
riske rağmen şekersiz hamilelik,sağlıklı bir minik ve bebişinle hasret giderme oooh ne güzel
Valla ben de beğenerek aldım, bütün alışverişimi tamamladığımda bütçem el verirse şık bir takım almayı düşünüyorum ama bir taraftan da gereksiz geliyor.. Bunlar yeterli diye düşünüyorum..
Allah sağlık sıhhat versin canım.
Benim kayınvalide çok sık gelmez zaten 8 aylık evliyim akşam yemeği davetlerimiz dışında 2 kere geldi kalmaya birisi de annem geldiğinde 2 gün geldi kaldı o, aslında o zaman gelmesi saçmaydı benceaynı dili bile konuşamıyolar ne birbirileriyle konuşabildiler ne biz annemle konuşabildik ona ayıp olmasın diye komik bir 2 gündü herkes birbirine gülümsüyo falan Burda adet kayınvalideyle oturmak ama eşim sağolsun ayrı ev aldı daha biz nişanlanmadan önce Şimdi de hiçbişeyimize karıştırtmaz ben gidelim demesem annesigile kendi gider beni götürmez İstemeden gitmiyim diye düşünüyo herhalde bi de eltimle altlı üstlü yaşıyolar yeme içme bir çok yüzgöz olmuşlar eşime ders olmuş herhalde annesini çok iyi tanıyo o yüzden beni uzak tutuyo galiba bizde arada bi akşam yemeğine gidiyoruz o zaman da bulaşık falan derken zaten k.v.'mi çok az görüyorum o yüzden maşallah diyim bi problem yaşamadık şimdiye kadar
boşver kayınvaliden bi ara gittiği zaman yıkayıverirsin boşver herşeyi bilmek zorunda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?