2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah Minikusscum kolay doğumlara yoralım inşallah bu arada pijam ve gecelik çok şık güzel günlerde kullan inş

Merve02 Evet Doğumu İstanbul'da düşünüyorum inşallah Nisa Hastanesi Asiye Uzun düşünüyorum :13: gelmeden bi 15 gün önce randevu aldırtcam anneme sonra randevular dolu molu diye ortada bırakmasınlar beni zaten eşim yabancı olduğu için sigortam da yok hastane aratmasınlar bana 8. ayımdan sonra
Haşim İşcan'da pazarlık yapamazsan bile ilk söyledikleri fiyatlar bile internettekilere ya da bebek mağazalarına göre çok ucuz düşün 270 nerde 140 nerde ama sen yine de pazarlık yapıp daha da düşürmeye bak derim Evet baston tarzı ama tam yatıyo portbebe gibi oluyo o yüzden doğumdan itibaren kullanabiliyosun annem de içine elyaftan yatak dikecek anakucağı koymuş gibi olacak inşallah böyle becerikli bir annem olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi Ben anakucağını da ordan alıcama ama onun için bi model belirleyemedim kafamda daha Kraft alırım belki

geridonusumkutusu Ben bebek bezi için Prima düşünüyorum inşallah burda pampers adı bi de bimbers diye taklitleri falan bile var çok komik aslında bim'in bezini de çok övüyolar ama Cezayir'de bim yok malesef Islak mendil kullanmayı düşünüyoum ne kadar dayanabilirim bilmiyorum Göğüs pedlerini suyla ıslatıp onları kullanmayı düşünüyorum inşallah

2. çocuk planları Daha bunu bi doğurup ortaya çıkartmadan ben de ikinci üçüncü çocuk planları yapanlardanım Eşim ben hamile kalmadan önce 3 çocuk istiyodu hamile kaldım 4'e çıktı bebişin tepiklerini o da yemeye başlayınca 5'e çıkardı diyorum bu gidişle çocuk doğana kadar 10 çocuk isteyeceksin 4 yine iyi de 5 de çok yaa Bi de ben 2 sene emzirip sütten kestikten sonra çalışmalara başlamak istiyorum inşallah Araları 3 yaşa yakın olur Bunu bi doğurayım seri üretime geçicem anlayacağınız Allah izin verirse

biricikkuzucuk çocuğun pozisyonuyla alakalıymış o ağrılar ters dönerse rahatlarsın biraz inşallah şimdi ters döner de doğuma yakın yine aşağıya döner sen de rahat edersin biran önce

zeyyyyno senin doğum yine haziran başı benimki ortasında tabi o da vaktinde gelirse o sıcakta çocuğu sarıp sıkmak mantıklı gelmiyo bana hele ki Cezayir sıcağında (Afrika kıtasında yer aldığından) kucağıma alırım sarılırım güvende hissetmesi için anne kucağından güzel bişey var mı sopa gibi yapıyolar çocukları yazık günah kıpırdayamıyo çocuklar Eşim de senin gibi bişeyler söyledi yok kundaklanmayan çocuk uyuyamazmış, sakat olabilirmiş vs. ben de "seni kundaklayayım bi gece dayanırsan tamam" dedim hiç gelemez sıcağa zaten Bi de dedim "walla annenle aramızın açılmasını istemiyosan baştan benim yanımda ol bu sefer yaşlı kadındır sabredeyim ne olacak demem ona göre"
Kalça çıkıklığı için falan diyolar ama 2 tanıdığımın bebeklerinde hafif kalça çıkıklığı vardı sıkmanın aksine biri kaç ay bacaklarının arasına yastık koydu arasını açtı diğerininki daha azdı o da büyük bez kullanıyodu bacakları birbirinden ayrılsın diye.
Ama herkesin kendi tercihi tabi

Aysun20 kayınvalidem aslında arabayla 10 dk mesafede oturuyo ama doğumdan sonra annem de bizde olacağı için gelir diye düşünüyorum yatılı kalacağı için bi yere gitmez Zaten yatılı kalmazsa ağzımı açıp yıkadım demem yemeğine/çayına uyku ilacı falan mı koysam acaba Ama çok uzun kalmaz diye düşünüyorum en azından öyle ümit ediyorum Aman onu dinlemicez zaten annemle yıkıcaz inşallah oğluşumu hergün

canım kaç kilosun hangi bedenini aldın? L alalım dimi, ben de alıcam çok beğendim, zaten kırmızı lahusa tacı takmak gerekiyomuş, aslında ben 3-4 takım aldım ama hepsi pembe, sırf tac için bunu da alayım daha da almam.

kızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demiş zaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum

h s
meyye ıslak mendili ne için kullancan. orayı anlamadım

amann canım ya benimde k.validem Ankaraya taşınıcak yazın şimdiden düşünüyorum ne yapıcam diye ..neden karışırlarki bilmiyorum..umarım üzmezler bizi

amann canım ya benimde k.validem Ankaraya taşınıcak yazın şimdiden düşünüyorum ne yapıcam diye ..neden karışırlarki bilmiyorum..umarım üzmezler bizi

sen de mi ankaradasın ? ay keşke benimkiler de başka şehire taşınsalar, ya çok zor var ya şimdiden ben olacakları görebiliyorum, bi kıyamet kopcak ama umarım fazla yara almadan atlatırız, çok doluyum çünkü.

evet canım Ankaradayım k.validem tek başına o yüzden taşınıcak,stresi şimdiden sardı..ama yanlış yapıyorum biliyorum kötü düşününce aynen beklediğim şeyler oluyor..bol bol dua edicem ve düzenimi bozmamaya gayret edicem inşallah hayırlısı olur canım

Ben 62 kilo oldum canım, M beden aldım.. Lc waikinin M bedenleri bana oluyor hatta biraz bol bile duruyor ama rahat diye ve kilo alırım diye M beden alıyorum.. Ayrıca bende boy yok 1.55 :) Loğusa tacımı alırken çok sordum renk renk alınıyor takılıyor dediler gelenek ortadan kalkmış canım Ben bir takım daha almıştım internetten onları iade ettim çok babaanne işi geldi bana.. bunlar hem rahat hem şık..

Ben de benzer şeyler yaşıyorum ve bunlardan çıkardığım bir ders var ki o da şu;
Başkaları ne derse desin sen bir şekilde kendi bildiğini yap..

canım pamuk mu bunlar?

güzel canım nerden ne kadara aldın? benim daha alıncak bisürü şeyim varr insanlarla uğraşmaktan vakit bulamıyorum ki

cANIM BEN E BEBEĞİN İNTERNET SİTESİNDE BEĞENDİM ORADA 159 LİRAYDI ANCAK STOKTA KALMAMIŞ. BEN DE BEBEKCHİCK SİTESİNDEN 147 YE ALDIM. OKİEDOG MARKASI:)) GİTTİ GİDİYORDA DA KAMPANYA VAR:))

canim daha cicegi burnunda evliymissin.masallah diyeyim sizefarkli kulturler farkli gelenek gorenekler bence kisa surede genede iyi uyum saglamissin.esin de epeyce anlayisliymis birde annesini iyi taniyor anlasilan.mesafeyi korumak her zaman icin iyidir.insallah bundan sonrada bir probleminiz olmaz.
bence esindogum sonrasinda ki olasi tartismalardan da korur seni ve bebegini.allah bozmasin muhabbetinizi.
bende gurbetteyim yillardir ama senin ki daha zor gibi canim

Allahım yaa onlara ne acaba karışmasalar olmuyor çocuk senin oda senin kararlar senin her şeye karışmasalar olmaz ben bile çokk sinirlendim bizim hiç mi hevesimiz yok ilk defa çocuk sahibi oluyoruz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız işte, benim k.validemde aldığınız beşikte 3 yaşına kadar yatar oda takımı için erken değilmi dedi yok 10 yaşına kadar yatsın dedim aldığım beşik sepet beşik ve 10 ay falan anca yatar içinde, hiiiiç anlamıyolar hiiiçç

tatlım kimseye aldıklarını söyleme kimse anlamıyor herkes çok akıllı bu durumlarda..

ben bir biberon beğendim aldım o sırada geçen sene doğum yapan bir kadın gördü beni,aaay ne erken başlamışsın ben doğumuma az bişey kala almıştım dedi.. aferim size nasıl tebrik etsem sizi bilmedimki şimdi görüşmek üzere dedim :)

bana yapılsa o hareket neye uğradığımı şaşırırım fakat işte kv ve kp bunlar gibi şeyler söylenmior..

en iyisi kimseye bişi söylememek...

benimde doğum yapmış bir arkdaşım ben 35. haftamda almıştım herşeyi havuzluhandan dedi. ama onların arabası var. ben aynı olamam ki. herkesin sağlık durumu enerjiside farklı. kaldı ki ben bişi almadım sayılır. daha çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…