canım kaç kilosun hangi bedenini aldın? L alalım dimi, ben de alıcam çok beğendim, zaten kırmızı lahusa tacı takmak gerekiyomuş, aslında ben 3-4 takım aldım ama hepsi pembe, sırf tac için bunu da alayım daha da almam.Bu arada Lc waikiki'nin internet sitesinde hamile pijaması ve geceliği var ben kırmızı istediğimden sipariş verdim yarın gelmiş olur..
Emzirme fonksiyonlu her ikiside.. günlük kullanıma uygun diye yedek olarak aldım.. Loğusa tacım kırmızıydı takım oldu :)
Gecelik:26,90
Pijama:39,90
50 Tl üzeri olunca kargo bedava
Eki Görüntüle 655596 Eki Görüntüle 655597
kızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demişzaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum
amann canım ya benimde k.validem Ankaraya taşınıcak yazın şimdiden düşünüyorum ne yapıcam diye ..neden karışırlarki bilmiyorum..umarım üzmezler bizi
sen de mi ankaradasın ? ay keşke benimkiler de başka şehire taşınsalar, ya çok zor var ya şimdiden ben olacakları görebiliyorum, bi kıyamet kopcak ama umarım fazla yara almadan atlatırız, çok doluyum çünkü.
canım kaç kilosun hangi bedenini aldın? L alalım dimi, ben de alıcam çok beğendim, zaten kırmızı lahusa tacı takmak gerekiyomuş, aslında ben 3-4 takım aldım ama hepsi pembe, sırf tac için bunu da alayım daha da almam.
kızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demişzaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum
Eki Görüntüle 655661 kIZLAR ANNE BEBEK ÇANTAMIZI ALDIK :)) NASIL BEĞENDİNİZ Mİ:))
Bu arada Lc waikiki'nin internet sitesinde hamile pijaması ve geceliği var ben kırmızı istediğimden sipariş verdim yarın gelmiş olur..
Emzirme fonksiyonlu her ikiside.. günlük kullanıma uygun diye yedek olarak aldım.. Loğusa tacım kırmızıydı takım oldu :)
Gecelik:26,90
Pijama:39,90
50 Tl üzeri olunca kargo bedava
Eki Görüntüle 655596 Eki Görüntüle 655597
güzel canım nerden ne kadara aldın? benim daha alıncak bisürü şeyim varrinsanlarla uğraşmaktan vakit bulamıyorum ki
Benim kayınvalide çok sık gelmez zaten 8 aylık evliyim akşam yemeği davetlerimiz dışında 2 kere geldi kalmaya birisi de annem geldiğinde 2 gün geldi kaldı o, aslında o zaman gelmesi saçmaydı benceaynı dili bile konuşamıyolar ne birbirileriyle konuşabildiler ne biz annemle konuşabildik ona ayıp olmasın diye komik bir 2 gündü herkes birbirine gülümsüyo falan Burda adet kayınvalideyle oturmak ama eşim sağolsun ayrı ev aldı daha biz nişanlanmadan önce Şimdi de hiçbişeyimize karıştırtmaz ben gidelim demesem annesigile kendi gider beni götürmez İstemeden gitmiyim diye düşünüyo herhalde bi de eltimle altlı üstlü yaşıyolar yeme içme bir çok yüzgöz olmuşlar eşime ders olmuş herhalde annesini çok iyi tanıyo o yüzden beni uzak tutuyo galiba bizde arada bi akşam yemeğine gidiyoruz o zaman da bulaşık falan derken zaten k.v.'mi çok az görüyorum o yüzden maşallah diyim bi problem yaşamadık şimdiye kadar
Asıl çocuk olunca napcaz onu bilmiyorum burda 40'ı çıkmadan yıkamıyolarmış hala kundaklıyolarmışAllahım hangi devirde yaşıyoruz ne kundağı yaaaa K.V. de gelir kalır yine dur yapmadan da anlamaz çok meraklı ve rahat bi insan Eşime diyorum artık birimiz kollarından birimiz bacaklarından çekeriz çocuğu annemle birbirlerine girmeseler bari :18: Yine eşime düşecek annesini durdurmak herhalde
Allahım yaa onlara ne acaba karışmasalar olmuyor çocuk senin oda senin kararlar senin her şeye karışmasalar olmaz ben bile çokk sinirlendim bizim hiç mi hevesimiz yok ilk defa çocuk sahibi oluyoruz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız işte, benim k.validemde aldığınız beşikte 3 yaşına kadar yatar oda takımı için erken değilmi dedi yok 10 yaşına kadar yatsın dedimkızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demişzaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum
benimde kayınvalidemler aldı annem almış onları daha göremedim annem istda çünkü bana bişey kalmadı yani benim hiç hevesim yok giysi de işte bakım malzemelerimi sebamedden almayı düşünüyorum bir de eşimle bebek arabamızı aldık graco ultima. sırada süt pompası biberon vs var onlara bakıyorum artık...
barbunya yaptım ben bugün buzluğumda vardı... :)
gule gule kullansin canim bebeginiz cicilerinizisizinkiler baya hevesli galiba masallah
sebamedde indirim vardi canim galiba her zamn mi oluyor bilmiyorum ama.bebek arabanizda iyi secim olmus.ben aldimsut pompasini biberonuda vardi icinde o yeterli olur mu ki?baska almadim.o unibaby temizleme pamklarindan aldim bende herkes bu markadan bahsediyor iyiir heralde.
bilseydim yapardim barbunya vallahi baska bisey yaptim artik yarin aksama yapariz
tatlım kimseye aldıklarını söyleme kimse anlamıyor herkes çok akıllı bu durumlarda..
ben bir biberon beğendim aldım o sırada geçen sene doğum yapan bir kadın gördü beni,aaay ne erken başlamışsın ben doğumuma az bişey kala almıştım dedi.. aferim size nasıl tebrik etsem sizi bilmedimki şimdi görüşmek üzere dedim :)
bana yapılsa o hareket neye uğradığımı şaşırırım fakat işte kv ve kp bunlar gibi şeyler söylenmior..
en iyisi kimseye bişi söylememek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?