kızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demişzaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum
Ben de atlattım aynı rahatsızlığı yıllar önce ama benim ki geçti çok şükür, tedavi gördüm uzunca bir süre..
aklına getirme.. uykusuzluğunun sebebi hastalığın değil hamileliliğin böyle düşün..
Doktorum derdi ki; korkma en kötü bırak kendini bayıl, yığıl bir yere ne yapıyorsan.. Korkarsan üstüne gelir atak geçirirsin..
Geçmiş olsun..
benimde doğum yapmış bir arkdaşım ben 35. haftamda almıştım herşeyi havuzluhandan dedi. ama onların arabası var. ben aynı olamam ki. herkesin sağlık durumu enerjiside farklı. kaldı ki ben bişi almadım sayılır. daha çok şey var
wooouuuwww abartılı bir şekilde sade hemde..
göz alıcı beyazlıkta :)
canım pamuk mu bunlar?
Aslında sade baskısız falan olsun istiyorum da zaten kendi gibi temiz beya..Ama gözüme de çok sade gözüktüüü...
iyi akşamlar kızlar, kaç saattir geçmişi okumaktan yazamadım :)
dün dr.daydık. yakışıklı oğlum kocaman olmuş yerim ben onu :) 1200gr 35 cm
suyum fazlaymış şekere çok dikkat et, dedi. 100mg lık iyi çıktı diye rahat davranma tehlikeli bir durum olmasın, dedi. şu ana kadar 8-9 kg almış bulunuyorum. bu sefer iyi buldu kilomu.
yazdıklarınızı okuyorum da hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz, aynı kaygılar, aynı heyecanlar... vakit geldi gidiyor neredeyse 10 haftamız kaldı :)
hazırlıklar devam ediyor. h.sonu mobilya baktık, ben normal beşik ve iki kapılı dolap istiyorum. bu şekilde yapılan takımlar sunta ise 1000, mdf ise 2000 i buluyor... bakmaya devam edicez. maskoya baktık sadece şimdilik. haşim işcan a da gitmek istiyorum ama acaba orada mobilya var mı?
dışarda gezmek için artık portatif wc arayışına gireceğim sanırım dk başı çişşşş :))
bir de ben çok duygusal ve kolay sinirlenir oldum şu günlerde. ağlamak için 20 sn yeter bana o derece :)
doğum korkusu başladı yavaş yavaş... normal düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum. belki bilmemek daha iyidir diye düşünüyorum :)
hemde nasıl ağrıyor...kızlar siz de bu kaburga ağrılarından benim kadar şikayetçi misiniz?
kızlar bebek bezi araştırdınız mı. ya hergün yada her hafta ayrı bi konuyu masaya yatırsak :) bugün seks hayatı yattı masaya
Bana kalırsa da gayet güzel :) Ben sade olanları çok seviyorum ilk doğduğundaki masumluğuyla çok güzel duracaktır..
hemde nasıl ağrıyor...
prima premium care alıcam ben.biraz daha pahalıymış sanırım ama yeni doğan için kullanan herkes çok memnun.
ıslak mendil için uni baby
alt açma bezlerinden hani şu ayıcıklı falan kumaş yastık tarzı şeylerden almadım ben kullanışlı değilmiş onun yerişne can bebenin kullan at alt değiştirme bezlerinden alıcam.
wooouuuwww abartılı bir şekilde sade hemde..
göz alıcı beyazlıkta :)
benim iki tane hastane çıkışım var. ikincisini haftasonu aldım beyaz benimki de fakat üzerinde arma var biraz hareketlendir bence ama senin fikrin tabii..
İlk doğduğunda prima premium care alıcam. 25TL paketi..
Sonrasında prima alıcam o da 20TL..
Ama bu fiyatlardan daha uygununu da gördüm başka marketlerde..
İlk doğduğunda prima premium care alıcam. 25TL paketi..
Sonrasında prima alıcam o da 20TL..
Ama bu fiyatlardan daha uygununu da gördüm başka marketlerde..
bende bi marketten premium care in 1 numara ve 3 numarasını aldım. 18 tl idi. az daha alsam mı almasammı onu düşünüorum.tecrübeliler stok yapmayın dio ama bilemedim. çok pahalı bezler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?