2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ufff burnunuzdan getirmisler isteebebegin ismine karisirlar odasina karisirlar giysisine karisirlar amannn bosver takmayin istediginizi yapin canim

Merhaba kızlar.... Ben de alışveriş için liste yapma derdindeyim... OF... Bebeğimin kapı süsüne kadar görümcem ve yetişmiş kızları düşünmeye çalışıyor. Belki iyi birşey ama benim fikrim de önemli değil mi ya.... Ben gene de hiç yokmuş gibi davransam bazı şeyleri gene istediğim gibi yaptırsam ayıp olur mu sizce.....
Allışveriş için hem bu zamanlarımız en iyi zamanımız.... Sıfır sorunla hamilelik geçirdim şu zamana kadar ama artık enerjim tükeniyor 2 st içinde... Bebiş için ben de oda takımı almayacağım,beşik aldım,sallanmayanlardan hani... Çocuk en az 4 yaşına kadar yanımdan ayrılmak istemeyecek nasılsa sonradan kendisinin de sevdiği bi takım alırsam odasını ayırdığımda keyifle yatar odasında diye düşündüm.... Moralinizi yüksek tutun,az kaldımis kokulu bebişlerimizi kucağımıza almamıza....

sağol canım sanada geçmiş olsun.bende 9 aydır iyi sayılırım ama tamamen atlatmak bidaha yaşamamak istiyorum.darısı benim başıma:)

Artııııı herkesin ekonomik durumu da farklı.. Kimisi benim gibi derki, zaten izindeyken maaş alamıcaz yavaş yavaş alayım eşyalarını hazır olsun, eşime çok yüklenmeyeyim der diy mi ama....

Herkes ne çok biliyor gerçekten..

ay evet yaa o banyo merasimi beni de çok yoruyor
yorgun argın üşeniyor insan

iyi akşamlar kızlar, kaç saattir geçmişi okumaktan yazamadım :)
dün dr.daydık. yakışıklı oğlum kocaman olmuş yerim ben onu :) 1200gr 35 cm
suyum fazlaymış şekere çok dikkat et, dedi. 100mg lık iyi çıktı diye rahat davranma tehlikeli bir durum olmasın, dedi. şu ana kadar 8-9 kg almış bulunuyorum. bu sefer iyi buldu kilomu.
yazdıklarınızı okuyorum da hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz, aynı kaygılar, aynı heyecanlar... vakit geldi gidiyor neredeyse 10 haftamız kaldı :)
hazırlıklar devam ediyor. h.sonu mobilya baktık, ben normal beşik ve iki kapılı dolap istiyorum. bu şekilde yapılan takımlar sunta ise 1000, mdf ise 2000 i buluyor... bakmaya devam edicez. maskoya baktık sadece şimdilik. haşim işcan a da gitmek istiyorum ama acaba orada mobilya var mı?
dışarda gezmek için artık portatif wc arayışına gireceğim sanırım dk başı çişşşş :))
bir de ben çok duygusal ve kolay sinirlenir oldum şu günlerde. ağlamak için 20 sn yeter bana o derece :)
doğum korkusu başladı yavaş yavaş... normal düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum. belki bilmemek daha iyidir diye düşünüyorum :)

haşim işcan'da mobilya yok diye biliyorum hani beşik falan belki vardır ama masko modoko gibi bir yer değil orası. bebek arabası, bisiklet çeşitleri falan var.

kızlar siz de bu kaburga ağrılarından benim kadar şikayetçi misiniz?
hemde nasıl ağrıyor...
kızlar bebek bezi araştırdınız mı. ya hergün yada her hafta ayrı bi konuyu masaya yatırsak :) bugün seks hayatı yattı masaya

prima premium care alıcam ben.biraz daha pahalıymış sanırım ama yeni doğan için kullanan herkes çok memnun.
ıslak mendil için uni baby
alt açma bezlerinden hani şu ayıcıklı falan kumaş yastık tarzı şeylerden almadım ben kullanışlı değilmiş onun yerişne can bebenin kullan at alt değiştirme bezlerinden alıcam.

Bana kalırsa da gayet güzel :) Ben sade olanları çok seviyorum ilk doğduğundaki masumluğuyla çok güzel duracaktır..

benim iki tane hastane çıkışım var. ikincisini haftasonu aldım beyaz benimki de fakat üzerinde arma var biraz hareketlendir bence ama senin fikrin tabii..

İlk doğduğunda prima premium care alıcam. 25TL paketi..
Sonrasında prima alıcam o da 20TL..

Ama bu fiyatlardan daha uygununu da gördüm başka marketlerde..

benim arkadaşım bu bebek bezlerini migros gibi büyük marketlerden almamı söyledi.2-3 lira daha pahalıymış.şu küçük deterjancılar varya sadece temizlik malzemeleri falan satan onlardan al demişti o da aklında olsun.

valla acikcasi bebegimin poposunu alerji yapmayan butun bezleri kullanabilirim diyorum.bu konuda marka takintim yok da.bakalim beyfendi ne tercih edecek

bende bi marketten premium care in 1 numara ve 3 numarasını aldım. 18 tl idi. az daha alsam mı almasammı onu düşünüorum.tecrübeliler stok yapmayın dio ama bilemedim. çok pahalı bezler ya.

bende bi marketten premium care in 1 numara ve 3 numarasını aldım. 18 tl idi. az daha alsam mı almasammı onu düşünüorum.tecrübeliler stok yapmayın dio ama bilemedim. çok pahalı bezler ya.

bez depolamaya gerek yok.belki çok kaliteli olsa bile aldığın bez bebeğine pişik yapıcak.değiştirmek zorunda kalacaksın.sonra elinde patlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…