bez depolamaya gerek yok.belki çok kaliteli olsa bile aldığın bez bebeğine pişik yapıcak.değiştirmek zorunda kalacaksın.sonra elinde patlar valla.
Allahım yaa onlara ne acaba karışmasalar olmuyor çocuk senin oda senin kararlar senin her şeye karışmasalar olmaz ben bile çokk sinirlendim bizim hiç mi hevesimiz yok ilk defa çocuk sahibi oluyoruz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız işte, benim k.validemde aldığınız beşikte 3 yaşına kadar yatar oda takımı için erken değilmi dedi yok 10 yaşına kadar yatsın dedimaldığım beşik sepet beşik ve 10 ay falan anca yatar içinde, hiiiiç anlamıyolar h iiiçç
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
oyyy maşallah bir buçuk kilo süper ya.bıyuda uzun olacak sanırım.
masallah diyelim bebisine3800 gr ideal sinirlarda zaten.
Ne güzel haberler ne güzel haberler bebişine maşallah olsun tatlım, epeyce büyümüş rabbim nazarlardan saklasın.
ay ay maşallah. allah nazarlardan saklasın. 30+1 hımmmmmmmmmmmmmmmm süpperaferin bebişine
hiç sorma canım ya sanki onlardan bişey bekleyen var, kendimiz gidiyoruz heveslenmişiz bakıyoruz ne karışıyosun dimi, valla hayrlısıyla bebeklerimizi kucağımza alsak, biz gerildikçe onlar da geriliyor
hapşururken kaburgaları batan tek hamile ben değilimdir diye umuyorum:26:
sadece hapşururken olsa yine iyi, bazen ne oturabiliyorum nede yatabiiyorum canım yaaa
kızlar merhaba,bugün kk ya giremedim çünkü sabah 7 den beri hummalı bir çalışma içindeydimeşime sürpriz doğum günü partisi yaptım:124:günboyu mutfaktan çıkmadım diyebilirim,bi güç geldi bana ama bebeğimi çok yormaktan da korktum açıkcası.çok yoruldum ama herşey; eşimin ardaşları aynı anda kapıda belirdiğinde takındığı yüz ifadesiyle geçti gitti şok oldu resmen hiç beklemiyordu.doğum günü pastasınada 'iyiki doğdun babacım' yazdırmıştım birde bebek biblosu koydurmuştum.çok hoş bir anı oldu bize....
benim doğum günümde 4 haziran , inşallah ozaman bebişimizde yanımızda olur,üçümüz beraber kutlarız
Değilsin merak etme az önce uykumdan uyandım öyle bir ağrıki Allah'ım nasıl sıkıştırıyorrrhapşururken kaburgaları batan tek hamile ben değilimdir diye umuyorum:26:
kendimi kaybettim markafoniden bir sürü şey aldım 130 lira tuttu. ay ben bakmıyım buralara hiç ya durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?