2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bez depolamaya gerek yok.belki çok kaliteli olsa bile aldığın bez bebeğine pişik yapıcak.değiştirmek zorunda kalacaksın.sonra elinde patlar valla.

Evet böylede bir durum var, aslında depo etmek istiyorum fakat ya pişik yaparsa diye korkuyorum iki ara bir deredeyim yani..

kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuş gelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:

hiç sorma canım ya sanki onlardan bişey bekleyen var, kendimiz gidiyoruz heveslenmişiz bakıyoruz ne karışıyosun dimi, valla hayrlısıyla bebeklerimizi kucağımza alsak, biz gerildikçe onlar da geriliyor

oyyy maşallah bir buçuk kilo süper ya.bıyuda uzun olacak sanırım.

masallah diyelim bebisine3800 gr ideal sinirlarda zaten.

Ne güzel haberler ne güzel haberler bebişine maşallah olsun tatlım, epeyce büyümüş rabbim nazarlardan saklasın.

Ne güzel haberler ne güzel haberler bebişine maşallah olsun tatlım, epeyce büyümüş rabbim nazarlardan saklasın.

tatlım sanada çok tşkler : evet baya büyüdüü tepiklerinden ben büyüdüm anne diyor zatenn

hapşururken kaburgaları batan tek hamile ben değilimdir diye umuyorum:26:

ay ay maşallah. allah nazarlardan saklasın. 30+1 hımmmmmmmmmmmmmmmm süpper aferin bebişine

ohhh maşallah bebişinee

hiç sorma canım ya sanki onlardan bişey bekleyen var, kendimiz gidiyoruz heveslenmişiz bakıyoruz ne karışıyosun dimi, valla hayrlısıyla bebeklerimizi kucağımza alsak, biz gerildikçe onlar da geriliyor

gerçekten öyle, bir an önce geçsin istiyorum bu günler, bebişlerimize kavuşalım sağlıklı bir şekilde inşallah

kızlar merhaba,bugün kk ya giremedim çünkü sabah 7 den beri hummalı bir çalışma içindeydim eşime sürpriz doğum günü partisi yaptım:124:günboyu mutfaktan çıkmadım diyebilirim,bi güç geldi bana ama bebeğimi çok yormaktan da korktum açıkcası.çok yoruldum ama herşey; eşimin ardaşları aynı anda kapıda belirdiğinde takındığı yüz ifadesiyle geçti gittişok oldu resmenhiç beklemiyordu.doğum günü pastasınada 'iyiki doğdun babacım' yazdırmıştım birde bebek biblosu koydurmuştum.çok hoş bir anı oldu bize....

benim doğum günümde 4 haziran , inşallah ozaman bebişimizde yanımızda olur,üçümüz beraber kutlarız

ne güzel allah sana eşine ve bebeğine uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah.

kendimi kaybettim markafoniden bir sürü şey aldım 130 lira tuttu. ay ben bakmıyım buralara hiç ya durduramıyorum kendimi

Oyy maşallah aslan parçasııı
Canım ne güzel tombiş bir bebek geliyor deseneee

hapşururken kaburgaları batan tek hamile ben değilimdir diye umuyorum:26:
Değilsin merak etme az önce uykumdan uyandım öyle bir ağrıki Allah'ım nasıl sıkıştırıyorrr
kendimi kaybettim markafoniden bir sürü şey aldım 130 lira tuttu. ay ben bakmıyım buralara hiç ya durduramıyorum kendimi

Ohh boşverrrr hayırlı uğurlu olsun aldıkların neler aldın say bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…