2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaaa hanımlar bikac gundur takip edemedım ama bulusma istanbulda bana cok uzak bıyerde gerceklesıyomus
belki beylikkdüzü tarafındaki hatunlardan donuş olur da tanısırız ınsallh cok ıstemıstım oysa:26:

Değilsin merak etme az önce uykumdan uyandım öyle bir ağrıki Allah'ım nasıl sıkıştırıyorrr

Ohh boşverrrr hayırlı uğurlu olsun aldıkların neler aldın say bakalım

cotton box nevresim takımı
2 tane tulum
bir pike
2 tane ayaklı alt
mini damla yenidoğan havlusu banyo için yani
güya cotton boxtaki nevresim takımını almak için girdim 75 tl alışveriş yaparsam kargo bedavaydı bi baktım aldıklarım 128 lira olmuş hiçbirinden de vazgeçemedim hepsi benim oldu

Çok güzelmiş çok ciciymiş güle güle iyi günlerde kullan

ne aldın markafonide bebekle ilgili pek birşey yokki bir lkampmanyamı ne var :)

buldum canım bi kampanya baby room ismi. güya nevresim takımı alacaktım sadece. bir önceki mesajımda yazdım canım uzun uzun neler aldığımı cotton box nevresim takımı arıyordum sadece güya

Ohh miss gibi tontiş bebeğini alacaksın kucağına maşallah

Yarın 100 gr şeker yüklemesi ve kontrolümüz var..
Sabahın köründe yollara düşücez yine.. Umarım sorun çıkmadan atlatırız..
Biz gidip yatalım en iyisi ama karnım o kadar gergin ki bir yere çarpsam yırtılacak gibi duruyor
Böyle nasıl uyunur bilmem..

Ayy okudum dellendim bak şimdi neysee..
Boşver sen kendi bildiğinden şaşma

buldum canım bi kampanya baby room ismi. güya nevresim takımı alacaktım sadece. bir önceki mesajımda yazdım canım uzun uzun neler aldığımı cotton box nevresim takımı arıyordum sadece güya
canım son adet tarihini biliyor musun tam olarak merak ettim günlerimiz aynı da nette baktıklarım hep 12 haziran gözüküyır ama burdamı ne bakmıştım 13 gözüküyordu :) gerçi bebeğimde ileride ama spon adet tarihi öenmliymiş

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Uyunmuyorki canım ya bak uykumdan uyandım az önce
Nasıl sıkıştırıyor iç organlarımı

5 eylül 2012 canım. benim kız son 3 kontrolde 1 hafta önden gidiyor. ama 5 eylüle göre doğum tarihi 12 haziran tatlım

5 eylül 2012 canım. benim kız son 3 kontrolde 1 hafta önden gidiyor. ama 5 eylüle göre doğum tarihi 12 haziran tatlım
tamam aynıyız ozamn benimde 5 eylül benimkide öyle cuma gittik 5 6 gün önde çıktı tontonum :) benimkide kız acaba eylülün bu tarhindemi birşey var ki :)

tamam aynıyız ozamn benimde 5 eylül benimkide öyle cuma gittik 5 6 gün önde çıktı tontonum :) benimkide kız acaba eylülün bu tarhindemi birşey var ki :)

hehehe bilmem ki çin takviminde benim erkek diyordu gerçi. o yaş ve çocuğun olduğu aya göre hesaplanıyor ya. benimki tutmadı. günlerimiz aynı bakalım kim önce doğrucak .... ay çok heyecanlı

hehehe bilmem ki çin takviminde benim erkek diyordu gerçi. o yaş ve çocuğun olduğu aya göre hesaplanıyor ya. benimki tutmadı. günlerimiz aynı bakalım kim önce doğrucak .... ay çok heyecanlı
benimkide tutmadı oda erkek diyince ben hep erkek düşündüm bakalım kim önce doğuracak ama ben biraz sezeryan tarafındayım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum iki sene olmadı bebeğim birde doğumlarla ilgili şeyler duyunca aslında ağrı eşiğim felan yüksektir kendi adıma doğuruum diye düşünüyorum ama ne bilim ya sezeryan bebek için daha garanti gibi gel,yor allah bilir tabide

Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallsh yarin canim, bende ayni durumdayim cookk gerildi karnimmm uyu uyuyabilirsen...

ben epilepsi hastasıyım, normal doğumda nöbet geçirme ihtimalim varmış. bu sebeple doktorlar pek önermiyor. o yüzden benimki de büyük ihtimal sezeryan olacak. kısmet artık. bizim ve daha önemlisi bebek için hangisi iyi olacaksa o olsun diye dua ediyorum ben hep. iyi geceler tatlım. yatayım artık. yarın iş var uyumak gerek... öpüyorum seni. sevgiler...

iyi geceler hakkımızda hayırlısı :)

kızlar ne yazışmışsınız siz bugün böyle
oku oku bu gece bitiremem sanırım
günün konusu neydi merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…