ne aldın markafonide bebekle ilgili pek birşey yokki bir lkampmanyamı ne var :)kendimi kaybettim markafoniden bir sürü şey aldım 130 lira tuttu. ay ben bakmıyım buralara hiç ya durduramıyorum kendimi
Değilsin merak etme az önce uykumdan uyandım öyle bir ağrıki Allah'ım nasıl sıkıştırıyorrr
Ohh boşverrrr hayırlı uğurlu olsun aldıkların neler aldın say bakalım
Bu arada Lc waikiki'nin internet sitesinde hamile pijaması ve geceliği var ben kırmızı istediğimden sipariş verdim yarın gelmiş olur..
Emzirme fonksiyonlu her ikiside.. günlük kullanıma uygun diye yedek olarak aldım.. Loğusa tacım kırmızıydı takım oldu :)
Gecelik:26,90
Pijama:39,90
50 Tl üzeri olunca kargo bedava
Eki Görüntüle 655596 Eki Görüntüle 655597
ne aldın markafonide bebekle ilgili pek birşey yokki bir lkampmanyamı ne var :)
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
kızlar haftasonu oda bakmaya çıktık eşimle bizde, çok beğendim ya ne güzel takımlar var ama çıkmadan kayınpederim çok moralimizi bozdu. Eşimle tel.de konuşuyıolardı ben dinlemedim, üzerimi filan giydim, neyse çıktık evden ama eşimin suratı düştü, ben de üzerine gittim, ne oldu neden moralin bozuk dedim, babası daha ne kadarrr erken ne işiniz var odayla demişzaten kayınvaldem oda almamı hiç istememişti, ne gerek var odaya görümcenin beşiği duruyo onu kullan diyodu kesin kayınpeder de onun dolduruşuna gelmiştir, ay ne gıcıklar ya, neresi erken allah aşkına, ancak alırız, beğeniriz gelir, zaten şurda bir ay sonra iyice ağırlaşcaz bi yere gidesimiz bile gelmez, şimdi bile iki mağaza gezdik nasıl yoruldum hiç sevmiyorum ya onları, bu tepkilerinden sonra iyice soğudum bebek olunca yardım ediyim diye sık gelcektir ben de o zaman naparım bilmiyorum hadi şimdi gitmiyorum görmüyorum
canım son adet tarihini biliyor musun tam olarak merak ettim günlerimiz aynı da nette baktıklarım hep 12 haziran gözüküyır ama burdamı ne bakmıştım 13 gözüküyordu :) gerçi bebeğimde ileride ama spon adet tarihi öenmliymişbuldum canım bi kampanya baby room ismi. güya nevresim takımı alacaktım sadece. bir önceki mesajımda yazdım canım uzun uzun neler aldığımıcotton box nevresim takımı arıyordum sadece güya
Yarın 100 gr şeker yüklemesi ve kontrolümüz var..
Sabahın köründe yollara düşücez yine.. Umarım sorun çıkmadan atlatırız..
Biz gidip yatalım en iyisi ama karnım o kadar gergin ki bir yere çarpsam yırtılacak gibi duruyor
Böyle nasıl uyunur bilmem..
canım son adet tarihini biliyor musun tam olarak merak ettim günlerimiz aynı da nette baktıklarım hep 12 haziran gözüküyır ama burdamı ne bakmıştım 13 gözüküyordu :) gerçi bebeğimde ileride ama spon adet tarihi öenmliymiş
tamam aynıyız ozamn benimde 5 eylül benimkide öyle cuma gittik 5 6 gün önde çıktı tontonum :) benimkide kız acaba eylülün bu tarhindemi birşey var ki :)5 eylül 2012 canım. benim kız son 3 kontrolde 1 hafta önden gidiyor. ama 5 eylüle göre doğum tarihi 12 haziran tatlım
tamam aynıyız ozamn benimde 5 eylül benimkide öyle cuma gittik 5 6 gün önde çıktı tontonum :) benimkide kız acaba eylülün bu tarhindemi birşey var ki :)
benimkide tutmadı oda erkek diyince ben hep erkek düşündüm bakalım kim önce doğuracak ama ben biraz sezeryan tarafındayım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum iki sene olmadı bebeğim birde doğumlarla ilgili şeyler duyunca aslında ağrı eşiğim felan yüksektir kendi adıma doğuruum diye düşünüyorum ama ne bilim ya sezeryan bebek için daha garanti gibi gel,yor allah bilir tabidehehehe bilmem kiçin takviminde benim erkek diyordu gerçi. o yaş ve çocuğun olduğu aya göre hesaplanıyor ya. benimki tutmadı. günlerimiz aynı bakalım kim önce doğrucak .... ay çok heyecanlı
Yarın 100 gr şeker yüklemesi ve kontrolümüz var..
Sabahın köründe yollara düşücez yine.. Umarım sorun çıkmadan atlatırız..
Biz gidip yatalım en iyisi ama karnım o kadar gergin ki bir yere çarpsam yırtılacak gibi duruyor
Böyle nasıl uyunur bilmem..
benimkide tutmadı oda erkek diyince ben hep erkek düşündüm bakalım kim önce doğuracak ama ben biraz sezeryan tarafındayım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum iki sene olmadı bebeğim birde doğumlarla ilgili şeyler duyunca aslında ağrı eşiğim felan yüksektir kendi adıma doğuruum diye düşünüyorum ama ne bilim ya sezeryan bebek için daha garanti gibi gel,yor allah bilir tabide
iyi geceler hakkımızda hayırlısı :)ben epilepsi hastasıyım, normal doğumda nöbet geçirme ihtimalim varmış. bu sebeple doktorlar pek önermiyor. o yüzden benimki de büyük ihtimal sezeryan olacak. kısmet artık. bizim ve daha önemlisi bebek için hangisi iyi olacaksa o olsun diye dua ediyorum ben hep. iyi geceler tatlım. yatayım artık. yarın iş var uyumak gerek... öpüyorum seni. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?