2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cevap icin tşk bizde de kan uyusmazligi var ama herhangi bir test falan yapilmadi 28.haftada yapilmali diye okudum doktorumuz birsey soylemedi. Kontrolumuzde 2 hafta sonra acaba daha once gidip yaptirsam mi??

günaydın herkese arkadaşlar,
ben varım 10. haftamda ilk yaptırmıştım bir de 26+0 iken yaptırdım. ikisinde de bir sorun yoktu. doktorum takipte.

günaydın sevgili anneler,

herkese bol baharlı bir gün diliyorum...

artık su dogum izinleri gelse de, evde kahvaltimizi yaparken yazsak buraya, sonra cikip soyle bir temiz hava alsak... ooohhh misss...

calismayan anneler, bu durumun kıymetini bilin walla :)) ... iple cekiyorum dogum iznini...

Valla doktoruma sinir olmaya başladım herseyi arastirip ben soruyorum. Sanki ben doktorum o hasta(

CANIM BENDEN BÖYLE BİRŞEY İSTENMEDİ AMA KAFAMA TAKILDI ŞİMDİ MADEM BÖYLE BİR ŞEY VAR NEDEN DOKTORUM SÖYLEMEDİ Kİ. BUGÜN ARAYIP SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM...[/QUOTE]

ben nisanın sonunda çıkmayı düşünüyorum. zaten son 21 gün kala yasaya göre de çalıştırılmıyormuş. ben bunu yeni öğrendim. bende son haftaya kadar çalışırım diyordum.ama kızlar izne çıkınca ben sizden kopucam galiba. çünkü benim evde bilgisayarım yok artık cep telefonundan girer takip ederim sizi ama cevap yazamıyorum cepten ...

[/QUOTE]

aynen canım ya.bende de var o durum. sormazsan söylemez Allah a emanet bakıyolar işte. çok iyi çok iyi diyoruz doktorlarımıza ama en ufak bir ayrıntıyı bile söylemese benim hevesim gidiyor...

cevap icin tşk bizde de kan uyusmazligi var ama herhangi bir test falan yapilmadi 28.haftada yapilmali diye okudum doktorumuz birsey soylemedi. Kontrolumuzde 2 hafta sonra acaba daha once gidip yaptirsam mi??

ben bu yüzden doktor değiştirdim daha çok başında. 8 haftalık falanken. benden ne toksoplazma testi istemişti ne rubella... sonra ben de araştırdım gebeliğin başında yapılan standart testlermiş. başka bir doktora gittim hemen tavsiye üzerine... onu da deneyeyim diye ben hiçbişey söylemedim. baktım hepsini kendisi sıralıyor. kanlarımızı da o sormuştu. benimki negatif eşim pozitif olunca daha önce herhangi bir düşük doğum ya da kürtaj var mı diye sordu yok dedim. o zmn dedi şimdi bi bakalım bir de 27. haftada bakıcaz diye kağıdıma not düşmüştü. ben unutmuşum ama (( bu sefer kontrole gidince o hatırlattı
siz senin doktorla daha önce bu konuyu konuştunuz mu? sordu mu yani kan uyuşmazlığı durumunu? hiç bahsi geçmediyse bugüne kadar hoş değil tabi ama daha önce konuştuysanız belki bi bildiği vardır. bilemedim ki şimdi...

kızlar sizce bu duvar kağıdı nasıl bebişimin odasına bu modeli düşünüyorum. ikeanın sitesinde gördüm sizlerde beğenirse alıcam...

Eklentiler

• $duvar kağıdı.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 46

tekil gebeliklerde doğum iznini 32. haftada başlatabiliyorsun. eğer çalışmaya devam etmek istersen doktora gidiyorsun devlet hastanesi olmasa bile SGK anlaşmalı bir hastane olması önemli çalışmak istiyorum diyorsun bir rapor veriyor sana çalışmasında bir mani yoktur diye. 37. haftaya kadar çalışabiliyorsun ama 37. hafta sınır. sonrasında istesek de çalışamıyoruz. doğum izni başlıyor. ben mümkün olursa Allahın izniyle çalışıcam 37. haftaya kadar inşallah.

kızlar sizce bu duvar kağıdı nasıl bebişimin odasına bu modeli düşünüyorum. ikeanın sitesinde gördüm sizlerde beğenirse alıcam...

ben çooook sevdim benim o kadar geniş boşluk duvarım kalmayacak böyle bişey alsam hoş durmaz. yatak var. dolap aldım, alt değiştirme ünitesi aldım. bir de odada açılınca yatak olan tek kişilik bir koltuk olacak. e hepsinin bi yerlerde duvara dayanacağı düşünülürse bu görsel burdaki gibi hoş durmaz bozulur bu sebeple ben yatağının olduğu duvara alttan değil yatak hizasından yapıştırabileceğim bir görsel alıcam. sen de bu detayı düşün eğer görüntü bozulmayacaksa bence al. ben sevdim

Günaydın arkadaşlarr havalar ısınıyor artık daha bır enerjil oluyor ınsan :)

sana da günaydın.kuzum inşallah doktorun dediği kiloda bir bebek doğurursun valla ben çok heveslendim şimdi neredeyse 4 kg.hazır büyümüş bebek ne güzel

cnm inşş ben 3 kiloya bile razıyım, ayrıca doktor o şekilde söyledi ama tahmini bir deger belli de olmaz tabii:44:

resim çok güzellll

Eklentiler

• $annen ve sen.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 52
Zeyyno maşallah bebeğine tosuncuk olmuş

Minikkus pijama ve gecelikler güzel. Güle güle kullan

Bebeğinin iyi haberlerini alan tüm anne adaylarını tebrik ederim. Ben de haftasonu göreceğim miniğimi

Ben beğendim çok hoş duruyor.

Canım maşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyle.peki kaç kg aldın sen bebeğe gitmiş epey bi😃çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…