Gunaydin hanimlar 28.haftasinda olup da kan uyuşmazlık testi yaptiraniniz var mi??
Gunaydin hanimlar 28.haftasinda olup da kan uyuşmazlık testi yaptiraniniz var mi??[/QUOT
CANIM BENDEN BÖYLE BİRŞEY İSTENMEDİ AMA KAFAMA TAKILDI ŞİMDİ MADEM BÖYLE BİR ŞEY VAR NEDEN DOKTORUM SÖYLEMEDİ Kİ. BUGÜN ARAYIP SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
günaydın herkese arkadaşlar,
ben varım 10. haftamda ilk yaptırmıştım bir de 26+0 iken yaptırdım. ikisinde de bir sorun yoktu. doktorum takipte.
günaydın sevgili anneler,
herkese bol baharlı bir gün diliyorum...
artık su dogum izinleri gelse de, evde kahvaltimizi yaparken yazsak buraya, sonra cikip soyle bir temiz hava alsak... ooohhh misss...
calismayan anneler, bu durumun kıymetini bilin walla :))... iple cekiyorum dogum iznini...
[/QUOTE]Valla doktoruma sinir olmaya başladım herseyi arastirip ben soruyorum. Sanki ben doktorum o hasta(
CANIM BENDEN BÖYLE BİRŞEY İSTENMEDİ AMA KAFAMA TAKILDI ŞİMDİ MADEM BÖYLE BİR ŞEY VAR NEDEN DOKTORUM SÖYLEMEDİ Kİ. BUGÜN ARAYIP SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
cevap icin tşk bizde de kan uyusmazligi var ama herhangi bir test falan yapilmadi 28.haftada yapilmali diye okudum doktorumuz birsey soylemedi. Kontrolumuzde 2 hafta sonra acaba daha once gidip yaptirsam mi??
ben nisanın sonunda çıkmayı düşünüyorum. zaten son 21 gün kala yasaya göre de çalıştırılmıyormuş. ben bunu yeni öğrendim. bende son haftaya kadar çalışırım diyordum.ama kızlar izne çıkınca ben sizden kopucam galiba. çünkü benim evde bilgisayarım yokartık cep telefonundan girer takip ederim sizi ama cevap yazamıyorum cepten ...
ohhh maşallah bebişinee
Oyy maşallah aslan parçasııı
Canım ne güzel tombiş bir bebek geliyor deseneee
Ohh miss gibi tontiş bebeğini alacaksın kucağına maşallah
kızlar sizce bu duvar kağıdı nasıl bebişimin odasına bu modeli düşünüyorum. ikeanın sitesinde gördüm sizlerde beğenirse alıcam...
kızlar hepinizi ayrı ayrı mucukluyorummçok tşk ediyoruz
herkese günaydınn,
sana da günaydın.kuzum inşallah doktorun dediği kiloda bir bebek doğurursun valla ben çok heveslendim şimdi neredeyse 4 kg.hazır büyümüş bebek ne güzel
Ben beğendim çok hoş duruyor.kızlar sizce bu duvar kağıdı nasıl bebişimin odasına bu modeli düşünüyorum. ikeanın sitesinde gördüm sizlerde beğenirse alıcam...
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?