2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ya dün geceden beri bebeğimin hareketleri 2-3 defa anca hissetim çikolata da yedım ama panik oldum şimdi gitsem mi izin alıp doktora

Ben de toplam da 10 kilo aldım senden bi hafta gerideyiz canım yani 28deyim ben bebegim de 1567 olmuşş :)) Demek ki yediklerimiz onlara da yarıyor ama doktorcumm bana abur cubur ve şekeri kes dedi 3 gündür yemiorum ((

senin bebişede maşallahh canım yanlız ben 10 kilonun büyük kısmını zaten ilk zamanlar aldım.(sigarayı bir anda bırakınca) son aylarda dikkat ediyorum. aburcubur, şeker zaten yok hayatımda.az az sık sık yiyorum. birde akşam ögünü tüketmiyorum akşam öğünü yerine sadece 1 bardak süt içiyorum. buna ragmen kilosunun güzel çıkması beni ayrıca mutlu etti. sende üzülme lütfen aburcubur,şeker çokda gerekli şeyler degil hayatımızda sonuçta bizim sağlımızda önemli bebişimizin bize fazlasıyla ihtiyacı olacak

Kızlar ya dün geceden beri bebeğimin hareketleri 2-3 defa anca hissetim çikolata da yedım ama panik oldum şimdi gitsem mi izin alıp doktora

cnm bende her hissetmedigimde doktora koşuyorum ama bebiş gayet iyi çıkıyor panik olma lütfen.. her zaman hareket etmiyorlar ben bu gerçege kendimi alıştırdım, sende alışsan iyi edersin

cnm çok tşkler ben toplamda 9.5-10 kilo aldım.

Evet canımm zaten yedigim şekerlerin etkisiyle aldıysa bu kiloları iyi degil...O yüzden bıraktım yemicem...Süt ayran fındık kuru incir kayısı üzüm ceviz .bunları bol bol yiyorum bi de meyve tabi...valla aburcubur da bi tür bagımlılık yapıyor hem de ne kadar zararlııı

Gunaydin guzel anneler. Bugun full enerjik hissediyorum kendimi. İzne ayrilmama az kaldi belki de ondan:)))

Canım bende öyle oluyprum çoğu zaman ama hiç gitmiyorum korkma birşey olmaz hiç hissdemez isen gitmen daha mantıklı bence

zeynoo cum aynen bende senin gibi sigarayı bırakınca direk kilo alanlardanım.İnşallah bi daha başlamayız bu bize vesile olur...

Gunaydin guzel anneler. Bugun full enerjik hissediyorum kendimi. İzne ayrilmama az kaldi belki de ondan:)))

bende tam tersi hissediyorum havalar düzeldi artık kiloları kalın montumun altına saklayamıyorum diye çok mutsuzumbiran önce doğsada bebiş kurtulsam şu kilolardan
bende iple çekiyorum doğum iznini.muhtemelen mayısın 2inci haftası çıkacağım..tabi o zamana kadar dayanabilirsem.aynen bence çalışmayan anneler çok şanslı .hem doğum öncesi hem doğum sonrası dönem için
ne güzel düşünmüşsün,bu halinle uğraşmışsın ,yorulmuşsun eşin çok şanslı bence..daha hepberaber nice seneleriniz olsun inşallah.

maşallah.iyi beslemişsin bebişi..sağlıkla doğsunlar da kilosu önemli değil.benim ilk bebeğim de 3870 doğmuştu.bakalım bu ne kadar olacak
Eki Görüntüle 655661 kIZLAR ANNE BEBEK ÇANTAMIZI ALDIK :)) NASIL BEĞENDİNİZ Mİ:))

güle güle kullan..benim ilk bebekten var çantam ama onunla hiç rahat edemedim ..şimdi güzel bir sırt çantası almayı düşünüyorum.

zeynoo cum aynen bende senin gibi sigarayı bırakınca direk kilo alanlardanım.İnşallah bi daha başlamayız bu bize vesile olur...

inş canım :26: bende başlamayı düşünmüyorum açıkçası ama büyükte konuşmak istemiyorum :26:

maşallah.iyi beslemişsin bebişi..sağlıkla doğsunlar da kilosu önemli değil.benim ilk bebeğim de 3870 doğmuştu.bakalım bu ne kadar olacak

saol cnm evet sağlıgı herşeyden önemli, kilo konusunda çok takıntılı degilim zaten.. sağlıklı olsunda kiloyu dogduktan sonra da alır

bu arada bizimde doğuma 83 gün kala tüm hazırlıklarımız bitti..zaten ilkinden büyük gereçlerim vardı,hepsi sapasağlam şimdi ikinci kullanacak..sadece kıyafet ıvır zıvır ,kendi bakım eşyalarımı falan aldım..artık birşey alamam gibi geliyor ama bilgisayar başında otururken de bebek alışveriş sitelerine girmekten kendi alamıyorum..
bebek bezi olarak premium care aldım ,,,14 paket her bedenden aldım. eğer pişik falan olursa ki sanmıyorum tanıdık market var ordan değiştiririm diye düşündüm.
he birde göğüs pompası alıp almamak konusunda kararsızım..acaba beklesem de bi problem yaşarsam mı alayım yoksa alayım da elimin altında hazır bulunsun mu bilemedim:26:

yaaa hanımlar bikac gundur takip edemedım ama bulusma istanbulda bana cok uzak bıyerde gerceklesıyomus
belki beylikkdüzü tarafındaki hatunlardan donuş olur da tanısırız ınsallh cok ıstemıstım oysa:26:

ben o taraflardayım. floryaya falan mı gitsek :) yada torium falan olabilir.. :)

benim dr. da bahsettiğin testleri istemedi hiç. ama ben güveniorum ona. risk durumu varsa istiodur bence. yoksa benim kalp ekolarımı bile inceledi önemli olabilir diye. diğerlerinde risk görmediği için istemedi diye düşünüorum

bende dün sabah sırt üstü yatıoken birden kalktım. karnım bi tuhaf oldu. sanki çocuk içerde teryüz oldu birden gibi geldi. lavaboya gittim geldim. geri yattım. hareket yoktu. korktum. karnıma vurdum uyuyorsa uyansın die. vurdum vurdum :) sonra haraket geldi

bu resme bakınca benim bebeğin ters olduğunu düşünmeye başladım. tekmeler hep aşağıda oluyor. yukardan tekme yemedim

benim minikte bi aşağıda bi yukarda hatta bazen üç yerden hissettiriyor kendini ama genelde sağda.sağ tarafım böyle yamuk öne doğru oluyor nerde olduğunu kestiremiyorum çoğu zaman :44:ters olma mevzsunu düşünmek için erken gibi sanki canım yani öyle mi bilmiyorum ama benim ufaklık dönüyor sanki içimde sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…