Canım maşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyle.peki kaç kg aldın sen bebeğe gitmiş epey biçok sevindim senin adına
cnm çok tşklerben toplamda 9.5-10 kilo aldım.
Ben de toplam da 10 kilo aldım senden bi hafta gerideyiz canım yani 28deyim ben bebegim de 1567 olmuşş :)) Demek ki yediklerimiz onlara da yarıyor ama doktorcumm bana abur cubur ve şekeri kes dedi 3 gündür yemiorum((
Kızlar ya dün geceden beri bebeğimin hareketleri 2-3 defa anca hissetim çikolata da yedım ama panik oldum şimdi gitsem mi izin alıp doktora
cnm çok tşklerben toplamda 9.5-10 kilo aldım.
senin bebişede maşallahh canımyanlız ben 10 kilonun büyük kısmını zaten ilk zamanlar aldım.(sigarayı bir anda bırakınca) son aylarda dikkat ediyorum. aburcubur, şeker zaten yok hayatımda.az az sık sık yiyorum. birde akşam ögünü tüketmiyorum akşam öğünü yerine sadece 1 bardak süt içiyorum. buna ragmen kilosunun güzel çıkması beni ayrıca mutlu etti. sende üzülme lütfen aburcubur,şeker çokda gerekli şeyler degil hayatımızda sonuçta bizim sağlımızda önemli bebişimizin bize fazlasıyla ihtiyacı olacak
Kızlar ya dün geceden beri bebeğimin hareketleri 2-3 defa anca hissetim çikolata da yedım ama panik oldum şimdi gitsem mi izin alıp doktora
senin bebişede maşallahh canımyanlız ben 10 kilonun büyük kısmını zaten ilk zamanlar aldım.(sigarayı bir anda bırakınca) son aylarda dikkat ediyorum. aburcubur, şeker zaten yok hayatımda.az az sık sık yiyorum. birde akşam ögünü tüketmiyorum akşam öğünü yerine sadece 1 bardak süt içiyorum. buna ragmen kilosunun güzel çıkması beni ayrıca mutlu etti. sende üzülme lütfen aburcubur,şeker çokda gerekli şeyler degil hayatımızda sonuçta bizim sağlımızda önemli bebişimizin bize fazlasıyla ihtiyacı olacak
Gunaydin guzel anneler. Bugun full enerjik hissediyorum kendimi. İzne ayrilmama az kaldi belki de ondan:)))
bende iple çekiyorum doğum iznini.muhtemelen mayısın 2inci haftası çıkacağım..tabi o zamana kadar dayanabilirsem.aynen bence çalışmayan anneler çok şanslı .hem doğum öncesi hem doğum sonrası dönem içingünaydın sevgili anneler,
herkese bol baharlı bir gün diliyorum...
artık su dogum izinleri gelse de, evde kahvaltimizi yaparken yazsak buraya, sonra cikip soyle bir temiz hava alsak... ooohhh misss...
calismayan anneler, bu durumun kıymetini bilin walla :))... iple cekiyorum dogum iznini...
ne güzel düşünmüşsün,bu halinle uğraşmışsın ,yorulmuşsun eşin çok şanslı bence..daha hepberaber nice seneleriniz olsun inşallah.kızlar merhaba,bugün kk ya giremedim çünkü sabah 7 den beri hummalı bir çalışma içindeydimeşime sürpriz doğum günü partisi yaptım:124:günboyu mutfaktan çıkmadım diyebilirim,bi güç geldi bana ama bebeğimi çok yormaktan da korktum açıkcası.çok yoruldum ama herşey; eşimin ardaşları aynı anda kapıda belirdiğinde takındığı yüz ifadesiyle geçti gitti şok oldu resmen hiç beklemiyordu.doğum günü pastasınada 'iyiki doğdun babacım' yazdırmıştım birde bebek biblosu koydurmuştum.çok hoş bir anı oldu bize....
benim doğum günümde 4 haziran , inşallah ozaman bebişimizde yanımızda olur,üçümüz beraber kutlarız
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
Eki Görüntüle 655661 kIZLAR ANNE BEBEK ÇANTAMIZI ALDIK :)) NASIL BEĞENDİNİZ Mİ:))
zeynoo cum aynen bende senin gibi sigarayı bırakınca direk kilo alanlardanım.İnşallah bi daha başlamayız bu bize vesile olur...
maşallah.iyi beslemişsin bebişi..sağlıkla doğsunlar da kilosu önemli değil.benim ilk bebeğim de 3870 doğmuştu.bakalım bu ne kadar olacak
yaaa hanımlar bikac gundur takip edemedım ama bulusma istanbulda bana cok uzak bıyerde gerceklesıyomus
belki beylikkdüzü tarafındaki hatunlardan donuş olur da tanısırız ınsallh cok ıstemıstım oysa:26:
ben bu yüzden doktor değiştirdim daha çok başında. 8 haftalık falanken. benden ne toksoplazma testi istemişti ne rubella... sonra ben de araştırdım gebeliğin başında yapılan standart testlermiş. başka bir doktora gittim hemen tavsiye üzerine... onu da deneyeyim diye ben hiçbişey söylemedim. baktım hepsini kendisi sıralıyor. kanlarımızı da o sormuştu. benimki negatif eşim pozitif olunca daha önce herhangi bir düşük doğum ya da kürtaj var mı diye sordu yok dedim. o zmn dedi şimdi bi bakalım bir de 27. haftada bakıcaz diye kağıdıma not düşmüştü. ben unutmuşum ama(( bu sefer kontrole gidince o hatırlattı
siz senin doktorla daha önce bu konuyu konuştunuz mu? sordu mu yani kan uyuşmazlığı durumunu? hiç bahsi geçmediyse bugüne kadar hoş değil tabi ama daha önce konuştuysanız belki bi bildiği vardır. bilemedim ki şimdi...
resim çok güzellll
bu resme bakınca benim bebeğin ters olduğunu düşünmeye başladım. tekmeler hep aşağıda oluyor. yukardan tekme yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?