kızlar sizce bu duvar kağıdı nasıl bebişimin odasına bu modeli düşünüyorum. ikeanın sitesinde gördüm sizlerde beğenirse alıcam...
Rahat bırakın bebişleri yerm onları bennnn kuzucuklar uyuyorlar işte benım oglum da cok hareket etmez korkmayın bişeycik olmaz allahın izini ile :)bende dün sabah sırt üstü yatıoken birden kalktım. karnım bi tuhaf oldu. sanki çocuk içerde teryüz oldu birden gibi geldi. lavaboya gittim geldim. geri yattım. hareket yoktu. korktum. karnıma vurdum uyuyorsa uyansın die. vurdum vurdum :) sonra haraket geldi
bugün hava çoookkk güzelllben de kendimi enerjik hissediyorum ama bişey yapcak halim yok, zaten çok ağır ağır yapıyorum , bi yere gideyim desem iki saat hazrlancam , çıkcam gözümde büyüyor en iyisi camdan dışarı bakmak
benim dr. da bahsettiğin testleri istemedi hiç. ama ben güveniorum ona. risk durumu varsa istiodur bence. yoksa benim kalp ekolarımı bile inceledi önemli olabilir diye. diğerlerinde risk görmediği için istemedi diye düşünüorum
Rahat bırakın bebişleri yerm onları bennnn kuzucuklar uyuyorlar işte benım oglum da cok hareket etmez korkmayın bişeycik olmaz allahın izini ile :)
bu testler sana bakıp risk olup olmadığı anlaşılabilecek testler değil. kızamıkçık, su çiçeği gibi bir takım hastalıklara 1- bağışıklığının olup olmadığına bakılıyor 2- o anda bu mikrobu taşıyıp taşımadığına bakılıyor. hamileliğin sürecinde bu mikrobu taşıyor isen ki küçük bir ihtimal allah korusun bebekte ciddi sorunlar teşkil edebiliyor. eğer bağışıklığın varsa ne güzel hiç sorun yok. bağışıklığın yok ise o zmn dikkatli olman konusunda seni uyarıyor neler yapmaman gerektiğini söylüyor.
örneğin toksoplazma çiğ et ve kedi köpekten bulaşan bir mikrop. benim bu mikroba bağışıklığım çıktı. ama bir arkadaşım var 4 gün arayla doğum yapıcaz gibi duruyor. onun testlerinde toksoplazmaya bağışıklığı yok çıktı. doktoru hiçbir şekilde çiğ et yememesini, et yediğinde de çok iyi pişmiş olmasına çok dikkat etmesi, kedi köpek sevmemesi ve beslendiği evlerde falan bulunmamasını tembih etti. 40 günde bir de test yeniliyor ve yenilenecek doğuma kadar Allah korusun bu arada mikrobu kapıp kapmadığına bakıyorlar. Kızcağız diyordu ki benim kesin bağışıklığım vardır, evde kediyle büyüdüm ama yokmuş işte.
Neyse kafanı karıştırmak için anlatmadım bunları yanlış anlama lütfen. sadece bil diye... doktoruna güveniyorsan sorun yok. ondan daha iyi bilecek değiliz. illaki biliyordur ve önlem alıyordur hastaları için.
piştim resmen evin içinde açtım heryeri:)) gerçekten çok güzel bugün hava .üşendim ben de çıkmayabugün hava çoookkk güzelllben de kendimi enerjik hissediyorum ama bişey yapcak halim yok, zaten çok ağır ağır yapıyorum , bi yere gideyim desem iki saat hazrlancam , çıkcam gözümde büyüyor en iyisi camdan dışarı bakmak
konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum..benim bebeğim 38.hafta da yani doğuma 2 hafta kala öldü..tespit ise sadece Kalbi durmuş denildi..yani o muhtemel 3 nedenden hiçbirisi nedeni değildi..olay gerçekleşeli 58 gün oldu bugün..ama ben kendimi toparlayamıyorum..ya yine aynısını yaşarsam korkusu evlat sahibi olmamı etkileyecek ...ne olur konu hakkında biligisi olan yada aynı şeyi yaşayan varsa bana dönebilir mi??
konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum..benim bebeğim 38.hafta da yani doğuma 2 hafta kala öldü..tespit ise sadece Kalbi durmuş denildi..yani o muhtemel 3 nedenden hiçbirisi nedeni değildi..olay gerçekleşeli 58 gün oldu bugün..ama ben kendimi toparlayamıyorum..ya yine aynısını yaşarsam korkusu evlat sahibi olmamı etkileyecek ...ne olur konu hakkında biligisi olan yada aynı şeyi yaşayan varsa bana dönebilir mi??
Merhabalar Hayirli günler kizlar bugun nasilsiniz inşallah
Benim bı sorum olacak hastaneye giderken çantamıza neler koymalıyız ne gerekiyor bilinçli arkadaşların cevaplarını bekliyorum:)
Merhabalar Hayirli günler kizlar bugun nasilsiniz inşallah
Benim bı sorum olacak hastaneye giderken çantamıza neler koymalıyız ne gerekiyor bilinçli arkadaşların cevaplarını bekliyorum:)
Keşke tek başıma çıkabileceğim bi yer olsa da çıksammburda yerler yollar hep buz eve gelene kadar ne badireler atlatıyoruz o yüzden oturuyoruz oturduğumuz yerde ve bizde etkinlik olarak camdan bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?