2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hepimizin adına sormuş oldum cnm az buçuk birşeyler biliyoruz ama insan yinede acaba birsey eksik kaldı mı diye telaş yapıyor benim annem yok kayınvalidem uzakta çıkta net birsey bilmiyorum yani kac tane yatak picamasi gerekir mesela bir tane hastane çıkışı yeterli oluyor mü deneyimli ve bilinçli arkadaslarımızdan bekliyoruz henuz hiç bı hazırlığım yok bu iki ayımı ona ayırmak istiyorum

slm canım;seninle adet başlangıçımız aynı..Seninde iki haneli rakamlar hayırlı olsun:) senin bebişin cinsiyeti ne merak ettim aynı gün olunca cinsiyetlerde aynı olurmu acaba diye :)))

canım benim teşekkür ederim bugün çok mutluyuz biz Allah nasip ederse inş minik bir adam bekliyoruz aynımıymışızz annesi:44:

Çok üzülüyorum ve korkuyorum böyle haberler duydukça Allah kimselere yaşatmasın
Ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ve mümkün olduğunca böyle şeyleri okumaktan kaçınıyorum
Arkadaşının da başı sağolsun umarım biraz da olsa atlatabilmiştir.

bende aynı durumdayım canım dünkü tavsiyelerden sonra telaş bile yaptım geç mi kaldık diye ama şehirler arası bi taşınma söz konusu olunca bebişimizi ihmal ettik biraz ama vaktimiz var daha hallederiz inş

listen gayet kapsamlı ve yeterli görünüyo canım teşekkür ederiz

canım benim teşekkür ederim bugün çok mutluyuz biz Allah nasip ederse inş minik bir adam bekliyoruz aynımıymışızz annesi:44:
evet evet bizde minik bir adam bekliyoruz :))
benim iki arkadaşım var aynı gün başlangıçları onların ikisi de kız bekliyo.Acaba varmı bi alaka bilemedim ama bak bizde aynıyız..

evet evet bizde minik bir adam bekliyoruz :))
benim iki arkadaşım var aynı gün başlangıçları onların ikisi de kız bekliyo.Acaba varmı bi alaka bilemedim ama bak bizde aynıyız..

bence tek alaka ve ortak nokta nasip canım yoksa hepiciğimiz aynı olurduk

piştim resmen evin içinde açtım heryeri:)) gerçekten çok güzel bugün hava .üşendim ben de çıkmayasen de ankaradasın dimi canım ,çalışmıyor musun?

çalışıyorum çalışıyorum canım sabahçıyım 12.15 te evde oluyorum sabah kalkması biraz zorluyor ama napalım alıştım artık.

kızlar canım kahve istedi ya, nasıl içeyim sizce? türk kahvesi mi, neskafe mi,sütlü mü, sütsüz mü hangiisi en zararsız olur ki? haftada en fazla iki içiyorum ama çok istedi şimdi canım burnuma geliyo

paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Rabbim sabrımı verir inşaallah..(bu siteye bugün ilk girdim..foruma yazmayı bilmiyorum umarım doğru şekilde iletişim kurabilirim..)
doktorum hiç bir sebebi yok.kalbi durmuş dedi..otopsiye göndermedim.parçalamalarını düşünemezdim...doktorum eğer dünyaya gelseydi belkide beşiğinde ölüsünle karşılaşablirdin dedi..Allahım hayırlı evlat versin inşaallahh

kızlar canım kahve istedi ya, nasıl içeyim sizce? türk kahvesi mi, neskafe mi,sütlü mü, sütsüz mü hangiisi en zararsız olur ki? haftada en fazla iki içiyorum ama çok istedi şimdi canım burnuma geliyo

nescafeye göre türk kahvesinde daha az kafein var, ben her gün ögleden sonra 1 tane mutlaka içiyorum. doktorda bir sakıncası olmadıgını söylüyor. rahatlıkla iç bence türk kahvesini sütle yaparsan aynı zamanda sütte aradan çıkmış olur

teşekkr ederim canım ya o zaman sütlü yapayım, hazır olanlardan var evde, onlardan yapıversem ne olur ki? hani sütü koyup içine direk karıştırıversem?

Türk kahvesini içmende bir sakınca yok demişti benim doktorumda. Sadece benim her daim çarpıntım olduğundan 2 günde bir içmeye dikkat et demişti o kadar.

Yazdıklarınızı okudum da daha bi heyecanlandım. arada kötü olaylarda geçiyo ama onların ilk cümlesini okudum ve gerisini getirmedim. Allah sabır versin bir daha yaşatmasın ama ben bu durumlardan biraz fazla etkilenenlerdenim. belki de bir önceki gebeliğimde yaşadığım sorunlardan kaynaklıdır bilemiyorum ama kötü şeyler okumak istemiyorum. kimbilir bazılarınız kızıcak belki bana ama o arkadaşlardan ricam kötü şeyleri bu bölümde değil de başka bölümde paylaşabilirler mi?? insan kötü şeyler yaşadığı zaman biliyorum manevi desteğe çok ihtiyaç duyuyor. bunu en iyi bilenlerden biriyim ben. ama biliyorsunuz hamileyken zaten bazı endişeleri fazlasıyla yaşıyoruz. bir de kötü şeyler okuyunca bir karamsarlığa düşüp ister istemez bebeğimizi de etkileyebiliriz.
Allahım kimseye ama kimseye bebekleriyle ilgili kötü tecrübeler yaşatmasın. Allah herkesin bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar öncelikle hepinizi allah kurtarsın iii doğumlar olsun bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı allah nasip etsin
ben 2008 eylül annesi ve 2012 agustos annesiyim bir kızım bir oğlum var sizin ve bebğinizin ihtiyaç listesini yazayım sizede hem fikir olmuş olur

anne ihtiyaç listesi
lohusa süyten lohusa iç çamaşırı adet size bağlı yada büyük anane kilotları hastaneye giderken yanınıza siyah renk iç çamaşı alın daha rahat edersiniz göğüs pedi lohusa tacı lohusa gecelik pijama yada önden düğmeli gecelik pijama süt pompası ben manuel bebedorun aldım çok memnun kaldım göğüs ucu süt saklama poşetleri göğüs çatlak kremi

bebek ihtiyaç listesi
hastane çıkışı çıtçıtlı bady bolca alın çok küçük kıyafetler almayın hemencecik büyüyorlar tulum eldiven yaz bebişleri olduğundan bereye sanırım ihtiyaç yok 2 takım pike linensn outletinde çok güzel bebek nevresim takımları var 20 tl sanırım biberon emzk emzik zinciri emzirme minderi şiddetle tavsiye ederim emzirirken sizin kurtarıcınız ve bebiş hafiften oturmaya başlayınca destekliyor alt açma minderi unıbaby bebek ıslak mendil sebamed pişik kremi pirima yenidoğan altlı üstü takımlar pijama takımları kusmuk mendili banyo havlusu ve suyunu çeksin diye tülbent siz yapın bolcana önlük alın ana kucağı ben dandini beşik aldım kendiliğinden sallananlardan çok rahat ettim yatak olarak oyunpark yatak iazabellada bebek yatağıda mevcut mama sandalyesi biberonları cam alın özellikle biberon stelize makinası aklıma gelenler bunlar

hastane için

2 adet gecelik takımı yada pijama sezeryan olacaklar için gecelik en güzeli terlik sabahlık hastane verir ama ilk afta hasta bezi yanınaza ped göğüs pedi süt pompası çorap iç çamaşırı siyah özellikle kolonya havlu ıslak mendil lohusa tacınız kamera fto makinası
hastaneden çıkışınızda rahat bir kıyafet

bebek için
benim hast kıyafet herşeyi vermişti
hastane çıkışı tulum çtçıtlı body pike battaniye çorap eldiven bere kusmuk mendili önlük emzik biberon bez unıbay ıslak mendil biberon

bebeklerinizde gaz olursa kolikte derler genelde 40 cı günden snr sancılar başlar özellikle erkek bebeklerde daha çok görülür inş hiçbiriniz bebişi kolik olmaz kolikin en güzel ilacı tamamen bitkisek nurse harvey günde 4 kere 1 tatlı kaşığı yada 1 çay fincan suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı ucuyla kimyonla kaynat içine 1 çay kaşı ucuyla şeker koyup ılıttıktan snr tülbentten geçirip biberonla bebişe meme yada mamadan önce içirin günde 3 kere yeterli

kabız olursa 1 çay kaşıği meme yada mamadan önce içirin yada mamanın içine katın yada zeytinyağı ile popoyu uyarın masaj yapın eğer 3 yada 4 gün olduysa fitil bazen azcık yapıyorlar en güzeli kalıp sabunda azcık alıp sokmak lavman görevni yapıyo snr normale giriyor

ben yaptımm hastaneye lohusa şerbeti lousa bardk bebek şekerleri hatane kapısüs bunlar size kalmış kadıköy bahariyede boğanın orda özcan ambalaj var eminönünde 1 lira pahalı gezmeye yorulmaya değmez herşey var bebek şker süslerinde hastanesi mevlüdü netten siparişte veriliyo benden bukadar kızlar

teşekkr ederim canım ya o zaman sütlü yapayım, hazır olanlardan var evde, onlardan yapıversem ne olur ki? hani sütü koyup içine direk karıştırıversem?

cnm hazır olan türk kahvesi mi anlayamadım :26: ben bir fincanlık sütün içine 2 çay kaşıgı türk kahvesi koyup karıştırıyorum ondan sonrada kısık ateşde köpürene kadar tutuyorum. bu kadar

Merhabalar Hayirli günler kizlar bugun nasilsiniz inşallah
Benim bı sorum olacak hastaneye giderken çantamıza neler koymalıyız ne gerekiyor bilinçli arkadaşların cevaplarını bekliyorum:)

ÇANTA HAZIRLIĞI

Anne için
-2 adet emzirmeye uygun gecelikya da pijama, 1 ad. Sabahlık
-2 adet çorap
-1 adet terlik
-2 adet emzirme atleti, 2 adet emzirme sütyeni, 5-6 adet külot
-disposeble külot (tek kullanımlık) (hasta bezi için)
-Göğüs ucu pedi, kremi (lansinoh’u sürdükten sonra göğsün yıkanmasına gerek yok doğal)
-1 paket klasik ped ve hasta pedi
-tarak,diş fırçası-macunu-makyaj malzemeleri-bakım ürünleri-ayna
-antibakteriyel el temizleme jeli
-Eve dönüş için emzirmeye uygun kıyafet

Bebek için
-2 takım hastane çıkış seti (battaniye, önlük,eldiven ve şapkaları içinde)
-2 iç zıbın takımı
- 2 adet çorap
-ağız mendilleri, çok amaçlı kullanım için ince tülbentlerden birkaç adet
-1 adet yelek
-1 adet yedek battaniye
-Alt değiştirme örtüsü yastıklı - kumaş olan
-1 paket bebek bezi
-Pişik kremi , ıslak mendil 2 paket
-emzirme yastığı
-1 adet emzik
-1 yenidoğan biberonu

ben bu listeye göre hazırlıyorum ekleme çıkarma yapabilirsiniz

Bu gittigimiz 3. Doktor en son bunda karar kilmistik ama simdi yine tereddute düştüm. 5 6 aydir ayni doktora devam ediyorum ama dedigim gibi herseyi ben sorup talep ediyorum. Kan uyusmazligini da ilk gorusmemizde ustune basa basa soyledim ama gel de test yapalim demedi.yine dayanamadim Bugun arayip sordum bu hafta gel de yapalim dedi. Allah razi olsun lutfetti!!! Ne deyim(

Sezeryan doğum yapıcaklar için ayrıca bir şey gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…