cnm benimde bacaklarım ve topuklarım ağrıyooo en iyisi kocama aksamları ovdurmak valaaaa:))selam arkadaşlar. iki üç gündür belim ve bacaklarım ağrıyor. sizde durum ney ve nasıl bir çözüm buldunuz yada çözüm buldunuz mu ?
yaaa hanımlar bikac gundur takip edemedım ama bulusma istanbulda bana cok uzak bıyerde gerceklesıyomus
belki beylikkdüzü tarafındaki hatunlardan donuş olur da tanısırız ınsallh cok ıstemıstım oysa:26:
KIZLAR BENDE BEYLİKDÜZÜNDEYİM , BEYLİKDÜZÜ CIVARINDA BİZDE BİSEYLER YAPSAKKK NE GÜZEL OLURben o taraflardayım. floryaya falan mı gitsek :) yada torium falan olabilir.. :)
zeynoocum maasallh bebişineee bakalım benim veledim kaç kilo oldu cuma günü kontrole gideceğim bende
ÇANTA HAZIRLIĞI
Merhaba kızlar bugün hiiç tadım yok azıcık ağrım var şu plesenta previa çok canımı sıkıyor. Her an birşey olacak diye aklım çıkıyor. Ayın 26 sında bebeğin ekosu 27 sinde de kontrolümüz var. İnşalllah güzel şeyler duyarım. Benim de izinim normalde mayısın ilk haftası ama ben dayanamıyorum artık yolum çok uzak 1.sınıf 45 çocuk tahammülüm kalmadı artık. Ben rapor isteyeceğim doktorumdan evde dinlenmek istiyorum( Zaten panik atağım var sürekli kendimi dinliyorum çok korkuyorum çoooookkk:' 43:
çalışıyorum çalışıyorum canım sabahçıyım 12.15 te evde oluyorum sabah kalkması biraz zorluyor ama napalım alıştım artık.
paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Rabbim sabrımı verir inşaallah..(bu siteye bugün ilk girdim..foruma yazmayı bilmiyorum umarım doğru şekilde iletişim kurabilirim..)
doktorum hiç bir sebebi yok.kalbi durmuş dedi..otopsiye göndermedim.parçalamalarını düşünemezdim...doktorum eğer dünyaya gelseydi belkide beşiğinde ölüsünle karşılaşablirdin dedi..Allahım hayırlı evlat versin inşaallahh
kızlar ben prima premium care 2 numara aldım 3-5 kilo yazıyo1 numara olan prematüre bebekler için değil mi onda < 2.5 yazıyo 2.5 kilodan küçük bebekler için normal yenidoğanlara 2 numara almak gerekmez mi bazıları 1 numara almış da kafam karıştı :44:
Yazdıklarınızı okudum da daha bi heyecanlandım. arada kötü olaylarda geçiyo ama onların ilk cümlesini okudum ve gerisini getirmedim. Allah sabır versin bir daha yaşatmasın ama ben bu durumlardan biraz fazla etkilenenlerdenim. belki de bir önceki gebeliğimde yaşadığım sorunlardan kaynaklıdır bilemiyorum ama kötü şeyler okumak istemiyorum. kimbilir bazılarınız kızıcak belki bana ama o arkadaşlardan ricam kötü şeyleri bu bölümde değil de başka bölümde paylaşabilirler mi?? insan kötü şeyler yaşadığı zaman biliyorum manevi desteğe çok ihtiyaç duyuyor. bunu en iyi bilenlerden biriyim ben. ama biliyorsunuz hamileyken zaten bazı endişeleri fazlasıyla yaşıyoruz. bir de kötü şeyler okuyunca bir karamsarlığa düşüp ister istemez bebeğimizi de etkileyebiliriz.
Allahım kimseye ama kimseye bebekleriyle ilgili kötü tecrübeler yaşatmasın. Allah herkesin bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kızlar ben prima premium care 2 numara aldım 3-5 kilo yazıyo1 numara olan prematüre bebekler için değil mi onda < 2.5 yazıyo 2.5 kilodan küçük bebekler için normal yenidoğanlara 2 numara almak gerekmez mi bazıları 1 numara almış da kafam karıştı :44:
ben 3-5 kilo olandan aldım. 1 numara aldım diye ben dedim ama kilosuna bakmıştım. yanlış aklımda kalmış galiba. benimki ikidir o zaman. kilosuna bakarak aldım çünkü
netten baktım tekrar benimki bir. üzerinde 2-5 kilo dio.
bi paket bez ne kadar gidior bilen var mı
Merhaba kızlar bugün hiiç tadım yok azıcık ağrım var şu plesenta previa çok canımı sıkıyor. Her an birşey olacak diye aklım çıkıyor. Ayın 26 sında bebeğin ekosu 27 sinde de kontrolümüz var. İnşalllah güzel şeyler duyarım. Benim de izinim normalde mayısın ilk haftası ama ben dayanamıyorum artık yolum çok uzak 1.sınıf 45 çocuk tahammülüm kalmadı artık. Ben rapor isteyeceğim doktorumdan evde dinlenmek istiyorum( Zaten panik atağım var sürekli kendimi dinliyorum çok korkuyorum çoooookkk:' 43:
ne güzel ben de öğretmenim ama atanamadığım için çalışmıyorum,özelde çok yoğun olduğu için çalışmak istemiyorum. keyfini çıkar bence ,çaışmak güzel şey..koşullar rahatsa tabi:)
rahat rahat canım yürüme mesafesi 10 dk evime okulum, bu dönem de hamileyim diye az ders istedm sağolsunlar kırmadılar beni, 9 da gidip 12.15 gibi geliyorum çok şükür, tabi ki yorucu olmuyor değil de iznime de 1 aydan azcık fazla kaldı, son bir hafta da 5 günlük sevk alırım diyorum, zaten ilk sınavlar , projeler, performanslar derken zaman su gibi geçer.ama ben de senin gibi evde oturacağım günleri iple çekmiyor değilim, şöle 12 ye kadar uyucam diyorum izne ayrılınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?