2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Mart annelerinde doğum hikayeleri,nts sancıları ,nişan görme falan....Ayyyy heyecanlandım birden ...bizde o günlere gelelim hemencecikk

kızlar nasılsınız maasallh size dünden beri neler konuşulmuş öyleee oku oku ancak bitirebildim

zeynoocum maasallh bebişineee bakalım benim veledim kaç kilo oldu cuma günü kontrole gideceğim bende

selam arkadaşlar. iki üç gündür belim ve bacaklarım ağrıyor. sizde durum ney ve nasıl bir çözüm buldunuz yada çözüm buldunuz mu ?
cnm benimde bacaklarım ve topuklarım ağrıyooo en iyisi kocama aksamları ovdurmak valaaaa:))
yaaa hanımlar bikac gundur takip edemedım ama bulusma istanbulda bana cok uzak bıyerde gerceklesıyomus
belki beylikkdüzü tarafındaki hatunlardan donuş olur da tanısırız ınsallh cok ıstemıstım oysa:26:

ben o taraflardayım. floryaya falan mı gitsek :) yada torium falan olabilir.. :)
KIZLAR BENDE BEYLİKDÜZÜNDEYİM , BEYLİKDÜZÜ CIVARINDA BİZDE BİSEYLER YAPSAKKK NE GÜZEL OLUR

kızlar selamlar çok kararsız kaldım bebek arabasında.

ben kraft twist rlx beğeniyordum ama dönen mekanizması kırılıyormuş dediler

eşim ise graco mirage ı beğendi canlı gördüğümüzde.bi de alışveriş merkezinde 3kişiden birinde nerdeyse bu araba vardı bende kullanan bi anneye sordum çok memnun olduklarnı söyledi.

sizce hangisi kızlar? duyumları olan ya da almış olanlar varsa???

kızlar ben prima premium care 2 numara aldım 3-5 kilo yazıyo 1 numara olan prematüre bebekler için değil mi onda < 2.5 yazıyo 2.5 kilodan küçük bebekler için normal yenidoğanlara 2 numara almak gerekmez mi bazıları 1 numara almış da kafam karıştı :44:

Merhaba kızlar bugün hiiç tadım yok azıcık ağrım var şu plesenta previa çok canımı sıkıyor. Her an birşey olacak diye aklım çıkıyor. Ayın 26 sında bebeğin ekosu 27 sinde de kontrolümüz var. İnşalllah güzel şeyler duyarım. Benim de izinim normalde mayısın ilk haftası ama ben dayanamıyorum artık yolum çok uzak 1.sınıf 45 çocuk tahammülüm kalmadı artık. Ben rapor isteyeceğim doktorumdan evde dinlenmek istiyorum( Zaten panik atağım var sürekli kendimi dinliyorum çok korkuyorum çoooookkk:'43:

Canım benimden Nisanın 3. haftası başlıyor ama bugün müdürümle konuştum mazeret izinlerimide kullanmama izin verdi çok şükür nisanda hiç çalışmayacağım inşAllah. Sende rapor izin kapatırsın olmazsa Allah sabır kolaylık versin..

çalışıyorum çalışıyorum canım sabahçıyım 12.15 te evde oluyorum sabah kalkması biraz zorluyor ama napalım alıştım artık.

ne güzel ben de öğretmenim ama atanamadığım için çalışmıyorum,özelde çok yoğun olduğu için çalışmak istemiyorum. keyfini çıkar bence ,çaışmak güzel şey..koşullar rahatsa tabi:)

DASİRAN

başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm..foruma yeni üye olmuşsun bilmediğin için açıklayayım dedim.ana sayfada konu başlıkları var oradan seninle bu durumu yaşayan sana yardımcı olacak birilerini bulabilirsin..burası haziran anne adaylarının sayfası heyecanımızı,endişelerimizi anlayışla karşılayabilirsin umarım zira burda böyle şeyler okumak bizi psikolojik olarak çok etkiliyor..senden ricam biraz daha incelersen forumu sana uygun sayfalarda bunu paylaşabilirsin..sen yazdığından beri canım çok sıkıldı gerçekten,zor kendime geldim...Allah kimseye yaşatmasın,umarım sağlıkla bebek sahibi olursun ..anlayışına teşekkürler.

premium care 1 numara aldım 2-5 kilo yazıyor:26:...Prematüreler içinde 0 yazıyordu

bende hemen etkilendim ağladım ya. okuduğum herşey başıma gelcek sanıyorum. genelde okumamaya çalışıorum. ölümün önüne geçemeyiz sonuçta. çok takmamak gerekior belki de. ama insan özellikle bu dönemde hassas oluyor korkuyor. inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ben 3-5 kilo olandan aldım. 1 numara aldım diye ben dedim ama kilosuna bakmıştım. yanlış aklımda kalmış galiba. benimki ikidir o zaman. kilosuna bakarak aldım çünkü

netten baktım tekrar benimki bir. üzerinde 2-5 kilo dio.

bi paket bez ne kadar gidior bilen var mı

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm merhaba boswer e bakarken denk geldım
bır paket bez 1 hafta gıdıyo ılk zamalar sureklı bı kak yapma durumu oluyo
bez bedenıne gelınce 1 numara fazla almayın derım hatta hıc almamışler dırek 2 alsınlar 3 6 kg cunku
ben o sekılde aldım elımde numune 1 numara vardı cok kucuk geldı kızıma oyuncak verdım

Bende prima premium care 1 numara aldım yeni dogan 0 numara pramatüre bebekler için ama olsun kullanırsın cok bır fark yoktur herhalde buyuk gelırse 1 numarasını alırsın nasıl olursa 3 4 5 numaralara da gecıcez canını sıkma :)

kızlar bıde ben ogluma c&a dan aldım cogu kıyafetını badılerı pamuklu yumusacı esnek tulumlarıda aynı sekılde su an cok guzel ındrım var 2 lı badıler 9.9tl ben 16 tl ye almıstım kıpa ıle c&a nın urunlerını tavsıye edrım
bıde beım yaptıgım hatayı yapıp ayaklı tulum takım cok almayın derım doyamadan kuculuyolar

neden mayısın ilk haftası canım, doğum tarihin 26.06 görünüyor, 26 nisan da değil mi o zaman?

rahat rahat canım yürüme mesafesi 10 dk evime okulum, bu dönem de hamileyim diye az ders istedm sağolsunlar kırmadılar beni, 9 da gidip 12.15 gibi geliyorum çok şükür, tabi ki yorucu olmuyor değil de iznime de 1 aydan azcık fazla kaldı, son bir hafta da 5 günlük sevk alırım diyorum, zaten ilk sınavlar , projeler, performanslar derken zaman su gibi geçer. ama ben de senin gibi evde oturacağım günleri iple çekmiyor değilim, şöle 12 ye kadar uyucam diyorum izne ayrılınca

oo süpermiş özendim valla ben de evde olmaktan bunaldım azıcık bebişim biraz büyüsün istiyorum çalışmak..senin az kalmış 12 lere kadar uyumana,tadını çıkarırsın bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…