2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım başın sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın ama neden otopsi felan yapılmadı siz mi istemediniz
bELKİDE Genetik bir sorun vardı
Şu linki tıkla ve buradaki konuları oku senin gibi bu durumu yaşamış arkadaşlar var malesef
Belki fikir olur sana.Tekrar başın sağolsun

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim-f496/

kızlar canım kahve istedi ya, nasıl içeyim sizce? türk kahvesi mi, neskafe mi,sütlü mü, sütsüz mü hangiisi en zararsız olur ki? haftada en fazla iki içiyorum ama çok istedi şimdi canım burnuma geliyo

Off deme ya benimde canım çekti şimdi 1 fincan türk kahvesi içebilirsin canım hatta içmişsindir bile
Afiyet şeker olsun

dilca Tatlım yaşlı insanların genelinde var bu karışma huyu malesef Onlar bizden daha tecrübeli oldukları için herşeyi daha iyi bildiklerini daha da kötüsü bizim hiç bişey bilmediğimizi sanıyolar Dolayısıyla karışmayı en doğal hakları olarak görüyolar :122: karışmasınlar da saçma sapan işler mi yapalım onlara göre :86: Ben eşimin uyguladığı taktiği çok beğeniyorum ben de uygulamaya başladım walla bugüne kadar faydasını gördüm zerre kadar zararını görmedim :109: Eşim kendi ya da bizimle ilgili hiçbişeyini paylaşmaz sorulan sorulara bile öyle bi cevap verir ki içinde sorunun cevabı yok Böyle alıştırmış etrafındakileri onlar da üsteleyemiyolar Bebeğe annem bi sürü şey aldı/ördü hiçbirini eşim ve ben dışında kimseye görmedi Ki isabet olmuş k.v annem yanıma gelince elinde 2 farklı iş görünce yeter 3 tane daha örme falan diye karışmaya başladı bi de aldığı kıyafetleri görse neler dicek Allah bilir Velhasıl eşinle sen birbirinize yetersiniz :123: kendi ailen karışmıyosa onlarla da paylaşırsın sevincini heyecanını Eşinin ailesi de bilmeyiversin sorduklarında da yuvarlak cevaplar veririsin benim İstanbul'a ne zaman gideceğimi bile hala kimse bilmez halbuki biletim zaten açık biletti ve günü de kararlaştırdık

Kahve konusunda da için rahat olsun doktorlar çarpıntı vs. bi sıkıntı olmadığı sürece günde bir fincana izin veriyo :114: Ben sütümü hep chikori diye kahve çikolata karışımı bi tozla içiyorum yoksa hiç içemiyorum çünkü :97:

geridonusumkutusu
Islak mendil kullanmicam yazmak istemiştim canım girmeye girmeye unutmuşum edit de edemedim mesajı kaldı öyle :26: Dayanabildiğim kadar göğüs pedlerini suyla ıslatıp onlarla silicem popişini oğluşum inş Bi kaç paket doğal olanlarından alıp seyahatte ve piknikte kullanmayı düşünüyorum sadece
borealis Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ben de eşime destek olacağı konusunda güveniyorum bi yandan da acıyorum Eşimin anlayışı sayesinde birbirimize çabuk uyum sağladık çok şükür Gurbette olmakla farklı kültürden bi aile karışmak+gurbette olmak baya farklıymış :97: Eşimle aramda bir problem olmasın, ailesine de saygıda kusur etmiyim gerisi sıkıntı değil :82:

keremcik bence önemli olan senin beğenmen sade bir takım tabi ama sen sade seviyosan ve beğendiysen problem yok bence Tabi millet aaaa bu ne böyle azıcık resimli falan olsaydı bari dediğinde moralini bozmayacaksan

patara87 Bak sen de 87'liymişsin ben de 87 Eylül doğumluyum Bence görümcenin ve kızlarını bebiş için bişeylr düşünmesi güzel bişey Onlardan habersiz bişeyler yapmak yerine onlarla beraber fikir alışverişi yapmak daha mantıklı geldi bana Hem onlar hem sen nasıl bişeyler düşündüğünüzü paylaşırsınız beğenmediğin fikirleri olursa ben şu şekilde hayal etmiştim, böyle olmasını istiyorum dersin İletişim her derde deva Ve de haklısın artık eski enerjimiz yok biran önce alışveriş işlerini halletmek lazım Ben de senin gibi önce 3-4 yaşa kadar kullanabileceği klasik bir beşik ve dolap alıcam daha sonra inşallah kardeşine hamile kaldığımda da oğluşuma onun istediği gibi bi oda yapmak istiyorum

mnsrz Ayy ne sevinmiştir eşin insan sevdikleri için bişey yaparken bi güç geliyo dimi

zeyyyno, keremcik maşallah tam tombalaklarıza 1,5 kilo olmuşlar resmen

mrvgvnlp ben doktorumun isteği üzerinde kan uyuşmazlık testini her yaptırıyorum

dasiran Öncelikle başın sağolsun Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın Forumda bebeğini kaybedenlerin topicleri de var ordakiler seninle aynı şeyleri yaşadıkları için sana daha çok destek olabilirler Biz ne kadar durumundan etkilensek de senin hissettiklerini anlamamız imkansız Allah kimseye de böyle acı bi tecrübe yaşatmasın inşallah

Canım ama arkadaşta bilememiş yeni üye olmuş buraya derdine bir çare arıyor ne yapsın
Çok zor evlat acısı yaşamak hasret çekmek.Belki bir cümle bile onu teselli edecek bilemeyiz
Bizde burada neler paylaşıyoruz neler.Hiç gözüme batmadı.Çaresizlik çok zor çünkü

Ay üzüldüm şimdi ya valla canım sen en iyisi rapor al evde dinlen bir müddet baksana tahammülün kalmamış.
Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Kaderimizde bu çocukları kucağımıza almak varsa alırız ne olursa olsun

Ay hadi şu ayın 15'i gelmedi gitti yaa hevesim kaçacak diye korkuyorum
Bende istiyorum alışveriş yapmak çılgınlar gibi hemde
Hep rüyama giriyor doğum yapıyormuşum ama kızımın bi hastane çıkışı bile yokmuş
Eşimi boğuyorum tabi o an hep senin yüzünden diye uyanıncada epey fırça attım
Ama onunda suçu yokki suç ayın 15inde

gelir hayatımm şunun şurasında ne kaldı kii neler alıcaksın yaptın mı listenii

ben bir numara büyük almışım tatlım seninki doğru günde ortalama 6 kez yaparmış yeni doğanlar kaçlık aldıysan ona göre hesapla

ne bileyim büyük gelince de dışkı taşmasın eşime de anlatamam hastenede falan 1 numara 2-5 falan diye garip garip şeyler alır strese sokar beni o

Zeynom listemde şunlar var;

2 Adet hastane çıkışı(10lu)
3 adet penye battaniye
1 adet örgü battaniye 1 adet kadife battaniye
Uyku seti, bide hello kityli battaniye görmüştüm onu almazsam çatlarım
bornoz seti banyo havlusu
4-5 Adet ikili takım
4-5 adet evde giyebileceği pijama tarzı şeyler:)
Bol bol çıt çıtlı body
1-2 adet penye yelek
ana kucağı
Alt açma seti
Benim için bebek çantası
bebe sabunu şampuanı bakım ürünleri banyo küveti ve filesi
emzik cam biberon bunları nuk alacağım kararımı verdin inş
benim içinde 1 adet gecelik
2 adet pijama takımı
2 adet terlik bol bol iç çamaşırı
3 adet emzirme sütyeni 3 adet emzirme atleti

Zaten beşiğini dolabını ıkeadan aldık biliyosun
Bebek şekeri sepeti kapı süsü çerçeve pelüş oyuncağımız dönencesi cibinliği bunlar alındı
işte böyle eksiklerimizzzzzzzzzzzzz

Yanimda oglumda bakiyordu, arabalar cok guzel dedi hangiis daha guzel diye sordum birinci resimdeki üstü beyaz olani begendi

oglum cok zevklidir zevkine guvene bilirsin :))) bencede o daha guzel duruyor yinede tercih senin tabiki..

ayyy cnmmm bunlar ne kadar guzel seyler ya bayildim cok hos duruyorlar güle güle giysin bebisin bu ayicikli olan sanirim yan yatirma yasitig oluyor. burda bu tür süslü seyleri bulmak cok zor ya tutmayin beni ben turkiyeye gelmek istiyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…