konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum..benim bebeğim 38.hafta da yani doğuma 2 hafta kala öldü..tespit ise sadece Kalbi durmuş denildi..yani o muhtemel 3 nedenden hiçbirisi nedeni değildi..olay gerçekleşeli 58 gün oldu bugün..ama ben kendimi toparlayamıyorum..ya yine aynısını yaşarsam korkusu evlat sahibi olmamı etkileyecek ...ne olur konu hakkında biligisi olan yada aynı şeyi yaşayan varsa bana dönebilir mi??
oo süpermiş özendim vallaben de evde olmaktan bunaldım azıcık bebişim biraz büyüsün istiyorum çalışmak..senin az kalmış 12 lere kadar uyumana,tadını çıkarırsın bol bol
kızlar canım kahve istedi ya, nasıl içeyim sizce? türk kahvesi mi, neskafe mi,sütlü mü, sütsüz mü hangiisi en zararsız olur ki? haftada en fazla iki içiyorum ama çok istedi şimdi canım burnuma geliyo
Yazdıklarınızı okudum da daha bi heyecanlandım. arada kötü olaylarda geçiyo ama onların ilk cümlesini okudum ve gerisini getirmedim. Allah sabır versin bir daha yaşatmasın ama ben bu durumlardan biraz fazla etkilenenlerdenim. belki de bir önceki gebeliğimde yaşadığım sorunlardan kaynaklıdır bilemiyorum ama kötü şeyler okumak istemiyorum. kimbilir bazılarınız kızıcak belki bana ama o arkadaşlardan ricam kötü şeyleri bu bölümde değil de başka bölümde paylaşabilirler mi?? insan kötü şeyler yaşadığı zaman biliyorum manevi desteğe çok ihtiyaç duyuyor. bunu en iyi bilenlerden biriyim ben. ama biliyorsunuz hamileyken zaten bazı endişeleri fazlasıyla yaşıyoruz. bir de kötü şeyler okuyunca bir karamsarlığa düşüp ister istemez bebeğimizi de etkileyebiliriz.
Allahım kimseye ama kimseye bebekleriyle ilgili kötü tecrübeler yaşatmasın. Allah herkesin bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar bugün hiiç tadım yok azıcık ağrım var şu plesenta previa çok canımı sıkıyor. Her an birşey olacak diye aklım çıkıyor. Ayın 26 sında bebeğin ekosu 27 sinde de kontrolümüz var. İnşalllah güzel şeyler duyarım. Benim de izinim normalde mayısın ilk haftası ama ben dayanamıyorum artık yolum çok uzak 1.sınıf 45 çocuk tahammülüm kalmadı artık. Ben rapor isteyeceğim doktorumdan evde dinlenmek istiyorum( Zaten panik atağım var sürekli kendimi dinliyorum çok korkuyorum çoooookkk:' 43:
Ay hadi şu ayın 15'i gelmedi gitti yaa hevesim kaçacak diye korkuyorum
Bende istiyorum alışveriş yapmak çılgınlar gibi hemde
Hep rüyama giriyor doğum yapıyormuşum ama kızımın bi hastane çıkışı bile yokmuş
Eşimi boğuyorum tabi o an hep senin yüzünden diye uyanıncada epey fırça attım
Ama onunda suçu yokki suç ayın 15inde
gelir hayatımm şunun şurasında ne kaldı kiineler alıcaksın yaptın mı listenii
premium care 1 numara aldım 2-5 kilo yazıyor:26:...Prematüreler içinde 0 yazıyordu
ben 3-5 kilo olandan aldım. 1 numara aldım diye ben dedim ama kilosuna bakmıştım. yanlış aklımda kalmış galiba. benimki ikidir o zaman. kilosuna bakarak aldım çünkü
netten baktım tekrar benimki bir. üzerinde 2-5 kilo dio.
bi paket bez ne kadar gidior bilen var mı
yaa benimki 3-6 ymış 1 numara alayım o zamançok teşekkürler ilgin için
Bende prima premium care 1 numara aldım yeni dogan 0 numara pramatüre bebekler için ama olsun kullanırsın cok bır fark yoktur herhalde buyuk gelırse 1 numarasını alırsın nasıl olursa 3 4 5 numaralara da gecıcez canını sıkma :)
biz de kıskandık
kızlar selamlar çok kararsız kaldım bebek arabasında.
ben kraft twist rlx beğeniyordum ama dönen mekanizması kırılıyormuş dediler
Eki Görüntüle 656489 Eki Görüntüle 656490
eşim ise graco mirage ı beğendi canlı gördüğümüzde.bi de alışveriş merkezinde 3kişiden birinde nerdeyse bu araba vardıbende kullanan bi anneye sordum çok memnun olduklarnı söyledi.
Eki Görüntüle 656491
sizce hangisi kızlar? duyumları olan ya da almış olanlar varsa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?