2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugün birkaç mağazada pijama ve gecelik baktım. Hiç içime sinmedi. Güzel olanlar pahalı zaten. 25-30 liraya önden düğmeli gecelik bulurum sanmıştım yedek olsun diye. Ama o fiyata işe yarar bir şey yok

Bu ay sonunda gecelik alışverişimi de bitirmek istiyorum. Çantaları hazırlayacağım artık.

Bugün de akşam ettik. Oğluşum yine kendince oynadı kıpırdandı. Artık eve gitme vakti

liste kabarıkmış evet :111: inş hepsini bir günde alabilirsin aldıklarınıda foto çeker koyarsın bekliyoruz

listeleriniz cok guzel olmus bende ihtiyac listesi vermek isterdim ama gördügüm kadariyla burdakiyle turkiyedeki cok durum cok farkli oluyor ben bebege mesala sadece hastaneden eve dönuste giydirmek icin bir giysi alcam okadar birde battaniyeyle anakucagi. kendim icinde olanlar pijama terlik özel ihtiyaclar dsinda cok fazal sey gerekmiyor .))

bende atanamamış bir öğretmenin canım,bu senede sınava giremeyeceğim malum ama can kurban bebişime sen ne öğretmenisin canım?

canım acaba dolap ve beşiğin resmini bir de bebek şekerlerininin kapı süsünün resimlerini ekleyebilir misin?
bi de şekerleri sen mi yaptın süslü olarak yoksa yaptırdın mı?

YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII biz 80 gune dusmusuz bugun 200 gün geride kalmis

bian önce gecse günler artik hic enerjim kalmadi hemen dogsun istiyorum artik bende hullyy gibii

Yanimda oglumda bakiyordu, arabalar cok guzel dedi hangiis daha guzel diye sordum birinci resimdeki üstü beyaz olani begendi

oglum cok zevklidir zevkine guvene bilirsin :))) bencede o daha guzel duruyor yinede tercih senin tabiki..

bencede zevkliymiş canım oğluşun teşekkür ediyoruuum...babamıza da beğendirebilirsek bende onu almayı düşünüyorum. ilk resimdeki 3 araba aynı araba,değişik şekillerde oluyor çok sevdim bu özelliğini zaten

canım kampanya bitti mi bilmiyorum ama ben antares dagi den aldım bitane yedek iki hafta önce, kısa kollu , pembe, gecelik takımı, emzirme kolaylığı olan fena değil ama büyük bedenler kalmıştı sadece, eşim de al rahat edersin işte bol bol gecelik sonucta dedi aldım fiyatı da çok uygundu 25 tl. Bi bak istersen.

ben de gecelik baktım geçenlerde ama hepsi incecik kalın olanlar yaşlı işi şöyle hem spor hem normal kalınlıkta bir gecelik istiyorum ve ondan bir parça daha kalın sabahlık... pahalıların içinde bile bulamadım

evet oyledir biz de tsk ederiz teyzesi.. insallah begenir babasida bebisinin. ayni olduugnu tahmin etmistim ben zaten cok guzel bencede bu özeliigi insalah alirsiniz bebisinle gule gule gezersiniz :)

bende atanamamış bir öğretmenin canım,bu senede sınava giremeyeceğim malum ama can kurban bebişime sen ne öğretmenisin canım?

amann ben sınava girme işini bıraktım zaten olmuyor işte zorlamamak lazım ingilizce öğretmeniyim ben canım ,bakalım ilerde çok yoğun olmayan bişeyler bulmaya çalışıcam..senin branşın nedir canım?

Kızlar Merhaba,

uygun fiyatlı gecelik ve sabahlık için ben de bir fikir vereyim istedim size. eğer Beşiktaşa yolunuz düşerse Büyük Beşiktaş çarşısı var Beşiktaş meydanda, onun birinci katında Motherland var oradan

bu sabahlığı 20 tl ye aldım.
bu geceliği 15 tl ye aldım ikisinin de markası elija

oldukça uygundu piyasaya göre

ya kızlarrrrrrrr
2 gundur oglum hıc hareket etmıo
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
eskıden vururdu ne yapıosm yok

çok iyi bir fiyata almışsın gerçekten :) çok hoş...

Ahsennnn : lütfen böyle düşünmeyin ya yazmasaydım keşke, en sinir olduğum şey bu zamanlarda endişeye kapılmak, endişelenme. doktor onlar sonuçta, en kötüsü bizden çok biliyordur. bir sıkıntı olsa zaten uyarırdı. hem belki erken dönemde yapılan testler arasındadır da haberin yoktur. öyle düşün.

mrvgnlp : dert etme, gidince sakince sor, ben söylemeseydim yapacak mıydık, ne zaman? geç kalmış olmayacakmıydık diye... hsumeyye de söylemiş onun doktoru da yaptırıyormuş ama inan ne sıklıkta gerekli ve ne zmn yapılmalı bilmiyorum. ben sadece doktorumdan duyduğumu ilettim.

HGORGULU : ben hiç okumuyorum, korkmayayım diye öyle şeyleri...

kntsz : yenidoğan almıcak mıyız? ben öyle biliyordum. yanlış mı biliyorum ?

kuzukulagim: bence çoook güzel. güle güle kullan.

ya kızlarrrrrrrr
2 gundur oglum hıc hareket etmıo
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
eskıden vururdu ne yapıosm yok

korkma cnm hemen birseyy yoktur bugun benimkide cok tembeldi hic hareketlrini hissemedim desem yeridir, simdi yazarken kimildadi bak anladi oda bir arada hickirmisti o zaman anladim iyi oldugunu yoksa hareket etmiyordu.
seninkide tembellik yapmistir bugun endiselenme hemen

insallah dedıgın gıbıdır
ama vajınamda sankı bısı varmıs gıbı hıssedıorm
offffffff

kızlar bende geceligi, pijama takımını, tacı ve terligi 150 tl ye aldım.. isterseniz bir bakın.. lohusashop.com

aldıktan sonra arıyorlar ve beden konusunda bilgi veriyorlar. ben normalde 40 beden seçmiştim fakat arayan satış danışmanı ürünlerin kalıplarının biraz küçük oldugunu ve 42 göndermelerinin daha iyi olacagını söyledi.ayrıca kilonuzu ve boyunuzuda soruyorlar. bende tamam siz bilirsiniz dedim. ertesi gün kargoyla geldi gercekten kalıp ve kalite çok güzell, markası AQUA. almak isterseniz gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.

Eklentiler

• $aqua lohusa pp-horz.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…