Zeynom listemde şunlar var;
2 Adet hastane çıkışı(10lu)
3 adet penye battaniye
1 adet örgü battaniye 1 adet kadife battaniye
Uyku seti, bide hello kityli battaniye görmüştüm onu almazsam çatlarım
bornoz seti banyo havlusu
4-5 Adet ikili takım
4-5 adet evde giyebileceği pijama tarzı şeyler:)
Bol bol çıt çıtlı body
1-2 adet penye yelek
ana kucağı
Alt açma seti
Benim için bebek çantası
bebe sabunu şampuanı bakım ürünleri banyo küveti ve filesi
emzik cam biberon bunları nuk alacağım kararımı verdin inş
benim içinde 1 adet gecelik
2 adet pijama takımı
2 adet terlik bol bol iç çamaşırı
3 adet emzirme sütyeni 3 adet emzirme atleti
Zaten beşiğini dolabını ıkeadan aldık biliyosun
Bebek şekeri sepeti kapı süsü çerçeve pelüş oyuncağımız dönencesi cibinliği bunlar alındı
işte böyle eksiklerimizzzzzzzzzzzzz
aa sen bugün ikili rakamlara düşmüşsün, 99 gün
ne güzel ben de öğretmenim ama atanamadığım için çalışmıyorum,özelde çok yoğun olduğu için çalışmak istemiyorum. keyfini çıkar bence ,çaışmak güzel şey..koşullar rahatsa tabi:)
Zeynom listemde şunlar var;
2 Adet hastane çıkışı(10lu)
3 adet penye battaniye
1 adet örgü battaniye 1 adet kadife battaniye
Uyku seti, bide hello kityli battaniye görmüştüm onu almazsam çatlarım
bornoz seti banyo havlusu
4-5 Adet ikili takım
4-5 adet evde giyebileceği pijama tarzı şeyler:)
Bol bol çıt çıtlı body
1-2 adet penye yelek
ana kucağı
Alt açma seti
Benim için bebek çantası
bebe sabunu şampuanı bakım ürünleri banyo küveti ve filesi
emzik cam biberon bunları nuk alacağım kararımı verdin inş
benim içinde 1 adet gecelik
2 adet pijama takımı
2 adet terlik bol bol iç çamaşırı
3 adet emzirme sütyeni 3 adet emzirme atleti
Zaten beşiğini dolabını ıkeadan aldık biliyosun
Bebek şekeri sepeti kapı süsü çerçeve pelüş oyuncağımız dönencesi cibinliği bunlar alındı
işte böyle eksiklerimizzzzzzzzzzzzz
Yanimda oglumda bakiyordu, arabalar cok guzel dedi hangiis daha guzel diye sordum birinci resimdeki üstü beyaz olani begendi
oglum cok zevklidir zevkine guvene bilirsin :))) bencede o daha guzel duruyor yinede tercih senin tabiki..
Bugün birkaç mağazada pijama ve gecelik baktım. Hiç içime sinmedi. Güzel olanlar pahalı zaten. 25-30 liraya önden düğmeli gecelik bulurum sanmıştım yedek olsun diye. Ama o fiyata işe yarar bir şey yok
Bu ay sonunda gecelik alışverişimi de bitirmek istiyorum. Çantaları hazırlayacağım artık.
Bugün de akşam ettik. Oğluşum yine kendince oynadı kıpırdandı. Artık eve gitme vakti
Bugün birkaç mağazada pijama ve gecelik baktım. Hiç içime sinmedi. Güzel olanlar pahalı zaten. 25-30 liraya önden düğmeli gecelik bulurum sanmıştım yedek olsun diye. Ama o fiyata işe yarar bir şey yok
Bu ay sonunda gecelik alışverişimi de bitirmek istiyorum. Çantaları hazırlayacağım artık.
Bugün de akşam ettik. Oğluşum yine kendince oynadı kıpırdandı. Artık eve gitme vakti
bencede zevkliymiş canım oğluşunteşekkür ediyoruuum...babamıza da beğendirebilirsek bende onu almayı düşünüyorum. ilk resimdeki 3 araba aynı araba,değişik şekillerde oluyor çok sevdim bu özelliğini zaten
bende atanamamış bir öğretmenin canım,bu senede sınava giremeyeceğim malumama can kurban bebişime sen ne öğretmenisin canım?
Eki Görüntüle 656637 Eki Görüntüle 656638
Kızlar Merhaba,
uygun fiyatlı gecelik ve sabahlık için ben de bir fikir vereyim istedim size. eğer Beşiktaşa yolunuz düşerse Büyük Beşiktaş çarşısı var Beşiktaş meydanda, onun birinci katında Motherland var oradan
bu sabahlığı 20 tl ye aldım.
bu geceliği 15 tl ye aldım ikisinin de markası elija
oldukça uygundu piyasaya göre
ya kızlarrrrrrrr
2 gundur oglum hıc hareket etmıo
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
eskıden vururdu ne yapıosm yok
bence hemen doktora gitmelisin 2 gün uzun bir zaman Allah korusun inşallah bir aksilik yoktur
korkma cnm hemen birseyy yoktur bugun benimkide cok tembeldi hic hareketlrini hissemedim desem yeridir, simdi yazarken kimildadi bak anladi odabir arada hickirmisti o zaman anladim iyi oldugunu yoksa hareket etmiyordu.
seninkide tembellik yapmistir bugun endiselenme hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?