2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya kızlarrrrrrrr
2 gundur oglum hıc hareket etmıo
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
eskıden vururdu ne yapıosm yok

cnm endişelenme bazen banada oluyor.. her zaman hareket etmiyorlar.. kahve,süt yada bir parça çikolata atıp agzına uzanmaya çalış bir yere.. yinede oynamazsa en yakın hastanede gidip bir baktır. en azından için rahatlar :26:

Son düzenleme:
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm

Canım eve gidince minik bir parça çikolata at ağzına. Ya da süt iç.
Soluna doğru uzan. Bak o zaman kıpırdayacaktır minnakın.

Yine kıpırdamazsa doktoruna haber ver bir kontrole git derim.

evet oyledir biz de tsk ederiz teyzesi.. insallah begenir babasida bebisinin. ayni olduugnu tahmin etmistim ben zaten cok guzel bencede bu özeliigi insalah alirsiniz bebisinle gule gule gezersiniz :)

inşallah canım çok sağolasın

bende biyoloji öğretmeniyim canım. 2 kere girdim bende,sonuncuda 83.750 aldım ama işe yaramadı tabi.çok az alım var bizim bölümden

ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm

canım tatlı birşeyler ye ve bebeğin normalde en çok ne tarafına tekme atıosa o tarafına uzan,sıcak ballı sütte işe yarıo.ama hala hareket etmezse doktora git istersen.inşallah sadece tembellik yapmıştır bebişin. bende annemin karnındayken günlerce hareket etmediğim oluyormuş

iyi akşamlar kızlar, kaç saattir geçmişi okumaktan yazamadım :)
dün dr.daydık. yakışıklı oğlum kocaman olmuş yerim ben onu :) 1200gr 35 cm
suyum fazlaymış şekere çok dikkat et, dedi..

kızlar maşaallah bebişlerinize.. serpildiler artık yavrularr... uyusunlarda büyüsünlerr
Allahım esirgesin

deryaf, bi diyetin varsa dikkat et cnm o zaman beslenmeye.. su fazlalığı içinde; yine istirahat etmeye,yorulmamaya,uzun süre ayakta kalmamaya çalış annesi..

Lohusa geceliği/pijaması Kızlar ben bu işi çeyizimden hallettim çok şükür Kom'un outlet'inden sabahlık gecelik takımı almıştım, bi de ince triko hırkası olan krem rengi pembe karışımı bi pjima takımım vardı annem gelince yazlıkları biraz karıştırdık bi baktık ikisi de önden düğmeli hemen ayırdık. Hem gecelik hem pijama hem de lizöz işi hallolmuş oldu Yenibosna'da Star City'in orda Kom'un fabrika satış mağazası var alt katında da outleti var oraya bakın derim hem kalitesi çok güzel hem de modelleri babanne modeli değil. Tabi böyle bebek motifli falan istiyosanız o ayrı...

merve02 Hadi gözün aydın az kalmış ayın 15'ine 2 gün bişey kaldı gün parası ya da toplu ödeme falan mı alacaksın özel değilse ne özelliği var ayın 15'inin merak ettim ??? Bu arada 10'lu hastane çıkışlarının içinde zaten battaniyesi oluyo diye biliyorum :26: 3 penye 1 örgü 1 kadife 1 hellokity'li e 2 de hastane çıkışında var ne yapacaksın 8 tane battaniyeyi???

Kralkaya Aldıklarının hepsine tek tek bayıldım çıtı pıtı bıcır bıcır çok şekerler ay bunu doğurayım da bi tane de kız doğurayım dedim walla

TALIAA Sen nerde yaşıyosun canım Ben de bütün alışverişimi İstanbul'a bıraktım 8. ayımda Eminönü'nde bi mağaza bi tuvalet bi mağaza bi tuvalet gezerim artık

Hully Sen bebeğinin hangi besinlere tepki verdiğini daha iyi bilirsin onları tüket bi kendini dinle bakalım hala kıpırdamazsa ve 2 gündür hiç ama hiç hareket etmemişse artık doktora gitme/arama vaktidir :18: bu saatten sonrası evham değil tedbirdir diye düşünüyorum

bende biyoloji öğretmeniyim canım. 2 kere girdim bende,sonuncuda 83.750 aldım ama işe yaramadı tabi.çok az alım var bizim bölümden

ah o puanı ben alsam çok iyi puanın ama işte sizin bölümün sıkıntısı..olsun canın sağolsun bebişine bakarsın rahat rahat ...herşeyin hayırlısı sağlığımız yerinde olsun yeterki

ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm

aa görmedim canım mesajını yeni görüyorum
kesnlkle hemen bacaklarını uzat
uzan
iyice uzat , sırtüstü yatar pozisyonda dinle bebişini
hemen tepki verecekktir.

ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm

çalıştığın için, hareketlere odaklanamıyorsundur belki cnm..
o kımıldansa da işten dolayı farkedemiyor olabilirsin..birde uyku halleride fazla oluyor bu yavruların..
eve gidince sessiz ortamda;şekerli bişeyler tüketip soluna yat, bekle..hareketlenecektir

sonrasında duruma göre doktoruna ulaş

ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm

çikolata yiyip uzanmayı bir dene bakalım canım uyuyodur oğluşun,uyanır belki..bu akşam da bir bak bakalım olmazsa yarın doktora görünürsün..Allahın izniyle iyidir inşallah bebişin

ah o puanı ben alsam çok iyi puanın ama işte sizin bölümün sıkıntısı..olsun canın sağolsun bebişine bakarsın rahat rahat ...herşeyin hayırlısı sağlığımız yerinde olsun yeterki

canım aslında alınmayacak bir puan değil bence azcık çalışsan yaparsın sende,ama hep daha fazlasını yapmak gerekiyor rakipleri elemek için:18:
doğru diyorsun en önemlisi sağlık,eşimde öyle diyor;bebişi büyüt sonra yine girersin sınava üzülme diyor. nasip bakalım hayırlısı.oğluşum sağlıkla hayırlısıyla doğsunda inşallah

biz de kıskandık ( ay bu canavar da çok çirkinmiş) nerelerden aldın canım internetten mi, yoksa sen de ankaradasın yanlış hatrlamıyosam? :44:

:) Teşekkürler tetesi:)) evet Ankaradayım ben de:)) İnternetten almadım dokunmadan alamıyorum yaaa:)) hepsini farklı farklı yerlerden aldım ama genel itibari ile çukurambar toker, mathercare, C-A, WAİKİKİ nerde hoşuma giden bir şey görsem alıyorum bunlar bazıları:)) kıyafet olayı bitti büyük parçalar kaldı:))

Canım benim senin yazdıklarını okuyunca rahatladım desem:))) Benim de kız 2 gündür pek el ense hareket edecek mi diye dinlemekten yoruldum çok nadir şööle halın hatırın kalmasın kıpırtısı o kadar. Bir de hafif sancı veeeeeeeeee aşağıdan bişi çıkacakmış hissi:))) Haftamızla ilgili demek ki:))) İkiz olmadığımıza göre :)) Rahatlat hadi sen de kendini:)) Allah ve melekleri bizimle:))

doğru söylüyorsun tabi çalışınca alınır mutlaka ama benden geçti artık onu çok iyi biliyorum 5 sene oldu mezun olalı,filoloji mezunuyum zaten eğitim bilimleriyle alakam yok inşallah bebişim olcak artık atanırsam nası giderim eşimde istemiyor zaten,bebişime öğretirim artık,kpss ye nanik

merve02 Havuzluhan'a gideceksin galiba bebek kıyafeti alışverişi için annemler siparişlerim üzerine bana o kapının önündeki sepetlerin içinden öyle harika şeyler bulmuşlar ki inanamazsın eşim fotograf makinasını kv'gilden bi getirse resim paylaşıcam da kaç aydır hala getircek 5'li Takım falan bile yapmışlar öyle şekerler ki hem fiyatları askıdakilere göre çok daha uygun olmuş bi de hastane çıkışını kendileri set yapmışlar nedense daha uyguna denk gelmiş bi tek kutusu yok o da zaten şart değil yıkayıp ütüleyip götüricez sonuçta atılacak hem de tam takım yani biri bi türlü öteki başka türlü değil aynı tavşandan var hepsinde

Alışveriş yaparken aklında bulunsun şekerim :80:

Banyo Havlusu konusundan da ya içi tülbentli olanları tercih et ya da ayrıyeten tülbent kumaşı (mermerşahi) al havlunun ölçülerine göre dik/diktir Çünkü tülbent suyu daha çabuk çekermiş bebiş üşütmeden hemen kurularız Annem ayrı dikmeyi tercih etti kurutması kolay olsun diye bi de banyo havlusu ilerde battaniye olarak da kullanılabilsin diye Anacığım sağolsun herşeyi düşünür canım benim

Hully Merak ediyoruz canım seni bizi habersiz bırakma :18: inşallah tembellik yapmıştır kuzu içerde keyfi yerindedir annesini tepiklemeye başlar biran önce

anladım canım sen özelde de daha kolay iş bulursun ingilizceye talep çok
kpssye bi nanikte benden

sendede mi panik atak var?ben zorlanmasam doğuma kadar çıkmam aslında ne zaman evde kalsam kendimi dinlemeye o zaman başlıyorum.birde doğuma yakın artık ben en ufak sancıda ne senaryolar yazarım ne senaryolar.bu arada baya benziyoruz senle bende öğretmenim bende 1. sınıf okutuyorum

oLMAZ OLSUN O PANİK ATAK. ÖMRÜMÜ YİDİ ÖMRÜMÜ:))) KİMDE NE DUYSAM NERDE NE OKUSAM HEPSİ BENDE ANAM, NE YAPAYIM HASTAYIM ELİMDE DEĞİL

dün akşamdan beri ateş basmalarım oluyor,birde yanaklarım falan ateşleniyor.içimden alevler çıkıyor sanki.sizde de oluyor mu kızlar?

oLMAZ OLSUN O PANİK ATAK. ÖMRÜMÜ YİDİ ÖMRÜMÜ:))) KİMDE NE DUYSAM NERDE NE OKUSAM HEPSİ BENDE ANAM, NE YAPAYIM HASTAYIM ELİMDE DEĞİL

benimde son 4 yıldır var ama bütün ömrüm boyunca varmış gibi yerleşti benliğime.ben daha kötü olurum hamilelikte diye düşünüyordum ama sandığım gibi olmadı allahtan.ilaçsız idare ediyorum aylardır.dahada doğurana kadar ve emzirme olayı bitene kadar hastalanma lüksüm yok diye zorluyorum kendimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…