ya kızlarrrrrrrr
2 gundur oglum hıc hareket etmıo
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
eskıden vururdu ne yapıosm yok
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
evet oyledir biz de tsk ederiz teyzesi.. insallah begenir babasida bebisinin. ayni olduugnu tahmin etmistim ben zaten cok guzel bencede bu özeliigi insalah alirsiniz bebisinle gule gule gezersiniz :)
amann ben sınava girme işini bıraktım zaten olmuyor işte zorlamamak lazımingilizce öğretmeniyim ben canım ,bakalım ilerde çok yoğun olmayan bişeyler bulmaya çalışıcam..senin branşın nedir canım?
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
insallah dedıgın gıbıdır
ama vajınamda sankı bısı varmıs gıbı hıssedıorm
offffffff
kızlar iş çıkışı doktor kontrolümüz vardı, bebegim 40 cm, 1572 gr olmuşgelişimi 9-10 gün önde, bugun normalde 28+4 üm. ultrasona göre 30+1 çıkıyor birde doktorumuz senin bebiş tahmini hesaplarıma göre 3.800 gr civarında doğacaktır dedi.. :26:
iyi akşamlar kızlar, kaç saattir geçmişi okumaktan yazamadım :)
dün dr.daydık. yakışıklı oğlum kocaman olmuş yerim ben onu :) 1200gr 35 cm
suyum fazlaymış şekere çok dikkat et, dedi..
bende biyoloji öğretmeniyim canım. 2 kere girdim bende,sonuncuda 83.750 aldım ama işe yaramadı tabi.çok az alım var bizim bölümden
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
ya kızlarrrrrrrr
sızde hıc bole oldu mu
ben cok korkuorm
ah o puanı ben alsamçok iyi puanın ama işte sizin bölümün sıkıntısı..olsun canın sağolsun bebişine bakarsın rahat rahat ...herşeyin hayırlısı sağlığımız yerinde olsun yeterki
biz de kıskandık( ay bu canavar da çok çirkinmiş) nerelerden aldın canım internetten mi, yoksa sen de ankaradasın yanlış hatrlamıyosam? :44:
canım aslında alınmayacak bir puan değil bence azcık çalışsan yaparsın sende,ama hep daha fazlasını yapmak gerekiyor rakipleri elemek için:18:
doğru diyorsun en önemlisi sağlık,eşimde öyle diyor;bebişi büyüt sonra yine girersin sınava üzülme diyor. nasip bakalım hayırlısı.oğluşum sağlıkla hayırlısıyla doğsunda inşallah
doğru söylüyorsun tabi çalışınca alınır mutlaka ama benden geçti artık onu çok iyi biliyorum5 sene oldu mezun olalı,filoloji mezunuyum zaten eğitim bilimleriyle alakam yok inşallah bebişim olcak artık atanırsam nası giderim eşimde istemiyor zaten,bebişime öğretirim artık,kpss ye nanik
Merhaba kızlar bugün hiiç tadım yok azıcık ağrım var şu plesenta previa çok canımı sıkıyor. Her an birşey olacak diye aklım çıkıyor. Ayın 26 sında bebeğin ekosu 27 sinde de kontrolümüz var. İnşalllah güzel şeyler duyarım. Benim de izinim normalde mayısın ilk haftası ama ben dayanamıyorum artık yolum çok uzak 1.sınıf 45 çocuk tahammülüm kalmadı artık. Ben rapor isteyeceğim doktorumdan evde dinlenmek istiyorum( Zaten panik atağım var sürekli kendimi dinliyorum çok korkuyorum çoooookkk:' 43:
sendede mi panik atak var?ben zorlanmasam doğuma kadar çıkmam aslında ne zaman evde kalsam kendimi dinlemeye o zaman başlıyorum.birde doğuma yakın artık ben en ufak sancıda ne senaryolar yazarım ne senaryolar.bu arada baya benziyoruz senle bende öğretmenim bende 1. sınıf okutuyorum
oLMAZ OLSUN O PANİK ATAK. ÖMRÜMÜ YİDİ ÖMRÜMÜ:))) KİMDE NE DUYSAM NERDE NE OKUSAM HEPSİ BENDE ANAM, NE YAPAYIM HASTAYIM ELİMDE DEĞİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?