2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya ben internetten bişeyler alma konusunda çok tedirgin olan biriyim.bu sitede beğendiğim modeller olmuştu aslında.kumaş kalitesi falan nasıl canım?gecelik neysede pijamanın kalıbı olmazsa çok çirkin olur gibi geliyor bana.

Sizin kaçıncı haftanızdı , benim kızda aynı 2hafta filan önce tekme tokattı şimdi hep uykuda sanki, hep hadi kızım kıpırda da içime su sepilsin diyorum.,,,

80 günü kalanlara imreniyorum ayyy ne güselllll:)) darısı başımıza inşallah:))

canım kumaş kalitesi çok çok iyi, bundan emin olabilirsin. ben geceligide pijama takımınıda denedim çok güzel oldu, zaten kesimlerini begendigim bir marka AQUA. begenmezsen iade edersin.. ben çok begendim

Bübchen şamouan da phenoxyethanol diye bi madde var kızlar ve zararlı bi maddde bu ben aldım cogu insan da alıyor degiştirsem mi (

diyet derken, tatlıya girmemeye çalışmam gerekiyor :) zaten hamileliği yata yata geçirdim neredeyse. iyice uyuşuk olup çıkmazsam iyidir :) artık bebek doğunca kollar sıvanacak ve hareketlenecek yoksa olcam bir ton :) sağol canım Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah...

Cnm bende senin gibi gurbetteyim almanyada yasiyorum. Ben iki yil once ilk kez istanbula gitmistim eminönüneResmen asik olup gelmistim keske imkan olsada bir daha gitsem o zaman bebek planda yoktu olsaydi birsuruAlisveris yapardim ne guzel. Benim yerimede gezin bol bol guzel ve rahat alisverisler diliyorum sana ve istYasayanlara :)))

içeriğini mi okudun canım? bende almak istiyordum bübchen.diğer seçeneğimde mustelaydı.acaba onda da var mı bu madde?

Ben de mustela alacaktım ki onda yokmuş ama bugün boş bulundum bitkisel diye aldım cok da kullanan biliyorum...Mustela da bayagı pahalı...Bübchen sebamed 500ml 17 22 arası mustela 200ml 25 lira...

Bübchen şamouan da phenoxyethanol diye bi madde var kızlar ve zararlı bi maddde bu ben aldım cogu insan da alıyor degiştirsem mi (

aa hiç duymadım bu dediğini ben bütün ürünlerini bübchen aldım ve herkes tavsiye ediyor,tam tersi sadece bebişler için ürün yapan çok kaliteli bir marka..sen bilirsin tabi ama bence değiştirme..

içeriğini mi okudun canım? bende almak istiyordum bübchen.diğer seçeneğimde mustelaydı.acaba onda da var mı bu madde?

aa hiç duymadım bu dediğini ben bütün ürünlerini bübchen aldım ve herkes tavsiye ediyor,tam tersi sadece bebişler için ürün yapan çok kaliteli bir marka..sen bilirsin tabi ama bence değiştirme..
Canım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.

Hayır canım süsü ben yapmadım hazır aldım tabi koyarım fotoğrafları birazdan çekeyimde ekleyeyim

canım kumaş kalitesi çok çok iyi, bundan emin olabilirsin. ben geceligide pijama takımınıda denedim çok güzel oldu, zaten kesimlerini begendigim bir marka AQUA. begenmezsen iade edersin.. ben çok begendim

iyi günlerde giyin inşallah canım.bende dışarda bulamazsam son çare bu fobimi yenip internetten söylüycem.ya bu aqua'nın satıldığı mağazaları bilsem keşke

Hsumeyye; Canım ayın 15'inin özelliği eşimin maaş günü o yüzden
Havuzluhana gideceğimiz için peşin para gerek.Kredi kartıyla olmaz bu iş dedik
O yüzden ayın 15'ini bekliyoruz.Verdiğin bilgiler içinde çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…