kızlar bende geceligi, pijama takımını, tacı ve terligi 150 tl ye aldım.. isterseniz bir bakın.. lohusashop.com
aldıktan sonra arıyorlar ve beden konusunda bilgi veriyorlar. ben normalde 40 beden seçmiştim fakat arayan satış danışmanı ürünlerin kalıplarının biraz küçük oldugunu ve 42 göndermelerinin daha iyi olacagını söyledi.ayrıca kilonuzu ve boyunuzuda soruyorlar. bende tamam siz bilirsiniz dedim. ertesi gün kargoyla geldigercekten kalıp ve kalite çok güzell, markası AQUA. almak isterseniz gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
dün akşamdan beri ateş basmalarım oluyor,birde yanaklarım falan ateşleniyor.içimden alevler çıkıyor sanki.sizde de oluyor mu kızlar?
Canım benim senin yazdıklarını okuyunca rahatladım desem:))) Benim de kız 2 gündür pek el ense hareket edecek mi diye dinlemekten yoruldum çok nadir şööle halın hatırın kalmasın kıpırtısı o kadar. Bir de hafif sancı veeeeeeeeee aşağıdan bişi çıkacakmış hissi:))) Haftamızla ilgili demek ki:))) İkiz olmadığımıza göre :)) Rahatlat hadi sen de kendini:)) Allah ve melekleri bizimle:))
sizin kaçıncı haftanızdı , benim kızda aynı 2hafta filan önce tekme tokattı şimdi hep uykuda sanki, hep hadi kızım kıpırda da içime su sepilsin diyorum.,,,
80 günü kalanlara imreniyorum ayyy ne güselllll:)) darısı başımıza inşallah:))
ya ben internetten bişeyler alma konusunda çok tedirgin olan biriyim.bu sitede beğendiğim modeller olmuştu aslında.kumaş kalitesi falan nasıl canım?gecelik neysede pijamanın kalıbı olmazsa çok çirkin olur gibi geliyor bana.
Bübchen şamouan da phenoxyethanol diye bi madde var kızlar ve zararlı bi maddde bu ben aldım cogu insan da alıyor degiştirsem mi(
kızlar maşaallah bebişlerinize..serpildiler artık yavrularr... uyusunlarda büyüsünlerr
Allahım esirgesin
deryaf, bi diyetin varsa dikkat et cnm o zaman beslenmeye.. su fazlalığı içinde; yine istirahat etmeye,yorulmamaya,uzun süre ayakta kalmamaya çalış annesi..
Cnm bende senin gibi gurbetteyim almanyada yasiyorum. Ben iki yil once ilk kez istanbula gitmistim eminönüneResmen asik olup gelmistim keske imkan olsada bir daha gitsem o zaman bebek planda yoktu olsaydi birsuruAlisveris yapardim ne guzel. Benim yerimede gezin bol bol guzel ve rahat alisverisler diliyorum sana ve istYasayanlara :)))Lohusa geceliği/pijaması Kızlar ben bu işi çeyizimden hallettim çok şükür Kom'un outlet'inden sabahlık gecelik takımı almıştım, bi de ince triko hırkası olan krem rengi pembe karışımı bi pjima takımım vardı annem gelince yazlıkları biraz karıştırdık bi baktık ikisi de önden düğmeli hemen ayırdık. Hem gecelik hem pijama hem de lizöz işi hallolmuş olduYenibosna'da Star City'in orda Kom'un fabrika satış mağazası var alt katında da outleti var oraya bakın derim hem kalitesi çok güzel hem de modelleri babanne modeli değil. Tabi böyle bebek motifli falan istiyosanız o ayrı...merve02 Hadi gözün aydın az kalmış ayın 15'ine 2 gün bişey kaldı gün parası ya da toplu ödeme falan mı alacaksın özel değilse ne özelliği var ayın 15'inin merak ettim ??? Bu arada 10'lu hastane çıkışlarının içinde zaten battaniyesi oluyo diye biliyorum :26: 3 penye 1 örgü 1 kadife 1 hellokity'li e 2 de hastane çıkışında var ne yapacaksın 8 tane battaniyeyi??? Kralkaya Aldıklarının hepsine tek tek bayıldım çıtı pıtı bıcır bıcır çok şekerler ay bunu doğurayım da bi tane de kız doğurayım dedim walla tTALIAA Sen nerde yaşıyosun canım Ben de bütün alışverişimi İstanbul'a bıraktım 8. ayımda Eminönü'nde bi mağaza bi tuvalet bi mağaza bi tuvalet gezerim artık Hully Sen bebeğinin hangi besinlere tepki verdiğini daha iyi bilirsin onları tüket bi kendini dinle bakalım hala kıpırdamazsa ve 2 gündür hiç ama hiç hareket etmemişse artık doktora gitme/arama vaktidir :18: bu saatten sonrası evham değil tedbirdir diye düşünüyorum
içeriğini mi okudun canım? bende almak istiyordum bübchen.diğer seçeneğimde mustelaydı.acaba onda da var mı bu madde?
Bübchen şamouan da phenoxyethanol diye bi madde var kızlar ve zararlı bi maddde bu ben aldım cogu insan da alıyor degiştirsem mi(
içeriğini mi okudun canım? bende almak istiyordum bübchen.diğer seçeneğimde mustelaydı.acaba onda da var mı bu madde?
Canım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.aa hiç duymadım bu dediğini ben bütün ürünlerini bübchen aldım ve herkes tavsiye ediyor,tam tersi sadece bebişler için ürün yapan çok kaliteli bir marka..sen bilirsin tabi ama bence değiştirme..
bende atanamamış bir öğretmenin canım,bu senede sınava giremeyeceğim malumama can kurban bebişime sen ne öğretmenisin canım?
canım acaba dolap ve beşiğin resmini bir de bebek şekerlerininin kapı süsünün resimlerini ekleyebilir misin?
bi de şekerleri sen mi yaptın süslü olarak yoksa yaptırdın mı?
Hayır canım süsü ben yapmadım hazır aldım tabi koyarım fotoğrafları birazdan çekeyimde ekleyeyim
vaaay resim ekleyecen benim haberim yok
canım kumaş kalitesi çok çok iyi, bundan emin olabilirsin. ben geceligide pijama takımınıda denedim çok güzel oldu, zaten kesimlerini begendigim bir marka AQUA. begenmezsen iade edersin.. ben çok begendim
Kız yok senin topiğede ekleyecektim valla günahımı aldın:26:
Ajan gibi kadınsın hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?