Canım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.
yakalarimmm ben benden kacmaz
madem oyle hakkini helal et kiz benim gunahlarim bana yeter
Deli etti beni net çok yavaş birazdan düzelir eklerim inşallah
Helal olsun o nasıl laf kız olur mu öyle şey:):)
Canim ben kapali oldugum icin ozellikle hastanede giyeceklerimin uzun kollu ve uzun boylu olmasina, yakanin salla esarpla kapatilabilecek kadar acik olmasina dikkat ediyorum. O zaman da secenekler sinirlaniyor. Biraz anneanne isi bile oluyorcanım kampanya bitti mi bilmiyorum ama ben antares dagi den aldım bitane yedek iki hafta önce, kısa kollu , pembe, gecelik takımı, emzirme kolaylığı olan fena değil ama büyük bedenler kalmıştı sadece, eşim de al rahat edersin işte bol bol gecelik sonucta dedi aldım fiyatı da çok uygundu 25 tl. Bi bak istersen.
Geceliklerde ben de sasirdim. Asiri ince. Tamam yaz gunu icin ince olmasi iyi de sanki camasirim falan oldugu gibi gorunecek, oyla duruyor. Hele krem rengi hic yaramaz bana. Ben giydigimde icimdekileri belli etmeyecek, vucuduma yapismayan ayni zamanda da goze hitap eden seyler istiyorum. Cok sey mi istiyorum yaniben de gecelik baktım geçenlerde ama hepsi incecik kalın olanlar yaşlı işişöyle hem spor hem normal kalınlıkta bir gecelik istiyorum ve ondan bir parça daha kalın sabahlık... pahalıların içinde bile bulamadım
Cok iyi fiyata almissin. Gule gule kullan. Ben hem Ankaradayim hem de bu kol ve etek boyu bana uymuyor malesefbu sabahlığı 20 tl ye aldım.
bu geceliği 15 tl ye aldım ikisinin de markası elija
oldukça uygundu piyasaya göre
Yeni duyuyorum. Ben de en az kimyasal iceren bubchen diye biliyordum ve cok guvenerek aldimCanım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.
album yap istersen bakan bakar istersen silersin sonra
Ay canım beklettim ama netim çok yavaş yüklemiyor fotoğrafları
Eşimde maça gidecek bi yandanda o çağırıyor şortum nerde cartım nerde curtum nerde diye
Yarın yüklerim inş tamam mı
canım kampanya bitti mi bilmiyorum ama ben antares dagi den aldım bitane yedek iki hafta önce, kısa kollu , pembe, gecelik takımı, emzirme kolaylığı olan fena değil ama büyük bedenler kalmıştı sadece, eşim de al rahat edersin işte bol bol gecelik sonucta dedi aldım fiyatı da çok uygundu 25 tl. Bi bak istersen.
herkese Floridadan sevgiler.
geriden biraz okudum ama cok okuyamadim. aslinda minikkusu falan cok merak ettigim halde nete giremedim. burda vergi zamani ve 1 aydir canima okudu resmen ama bitti sonunda cok sukur:)
bu arada ben Lamaze sinifina gittim esimle birlikte. inanilmaz seyler ogrendim. hepsini sizlerle paylasmak istiyorum. ayrica bana hastane listesi falanda verdiler. hem sezeryan hemde normal dogumu gosterdiler. sezeryan daha cok korkuttu beni:))
oncelikle bebeklerin yedigimiz seylerin tadina gore aninda tepki vermediklerini ogrendim. onlarin aninda tepki verdikleri sey yedigimiz yada ictigimiz seylerin mideye dustugu andaki sesiymis. tadini almalari zaman aliyormus. mesela bunu bilmiyordum.
nefes alip verme tekniginin gercekten ise yaradigini gostermek icin bir test yaptilar inanamadim. hakkaten aciyi belirgin bir sekilde azalttigini gordum. super bisey.
sanci aninda sicak cay ve jelo gibi seyler iyi gelirmis ama yanimda goturmem gerekiyor. onlar vermiyolar. birde yurumek ve sicak dus almak iyi gelirmis.
buradaki hastaneler asiri soguk tutulduklari icin termal coraplar ve battaniye getirmemi tavsiye ettiler. onlarin verdigi battaniyeler cok sicak tutmuyormus.dogum yapacagim ve sonrada kalacagim odalari gosterdiler superdi. bebek dogar dogmaz neler yaptiklarini gostererek anlattilar acaip heyecanlandim. dogar dogmaz gobegimin uzerine koyuyolarmis esi dusene kadar. gobeginide en az 3 dk sonra kesiyolarki butun gidalari ve yararli bakterileri alsin diye. sonra hemen emzirmemi istiyolar. emzirdikten sonra isitmali ozel bir bebek yataginda temizliyolar ve gozlerine vitamin K damlatiyolar. bebek hazir olunca beni ve bebegi kalacagim odaya cikariyolar. ilik bir dus aliyorum ve dinleniyorum. bebek ozel bi rahatsizligi falan yoksa 24 saat yanimdaki karyolasinda oluyor. odayi suslemeye izin vermiyolar ama zaten oda cok guzel banyosu hatta mutfagi bile var. ve hastane yemekleride baya iyiydi. saglikli seyler veriyolar. 24 saat icinde sunnet ediyolar ve 1 gun daha kalip cikiyosun. toplam iki gun ve bu sure zarfinda esim hep yanimda olacak onun ayri yatagi falan var. dogum anindada yanimda olmasi gerekiyor onada gorev veriyolar. hepsini ogrettiler cok hosuma gitti.
15 nisandada epidural konsultasyon var. turkcesini dogrumu yazdim emin degilim:) ordada epidural ne zaman yapilmali bacaklar az hissettigi icin bebegi itmek icin ne gibi teknikler kullanilmali onlari anlatacaklar. insallah hersey yolunda gider dogum yaklastikca beni heyecan basiyor.
bebegimizin odasi erken basladigimiz halde daha bitmedi. daha oncede soylemistim elimiz cok agir diye:))
bitince resim koyarim insallah. alisverisleride tamamlayamadim henuz oda yavas gidiyor. mayisin sonunu bulacak hazirliklarin tamamlanmasi. iyikide erken baslamisiz yoksa hic yetismezmis:))
hastanedekiler babannelerimizin kullandiklarindan ama ben daha modern olanlarindan aldim.iste bebisimin kundaklari:)
hastanedekiler babannelerimizin kullandiklarindan ama ben daha modern olanlarindan aldim.iste bebisimin kundaklari:)
arkadaşlar geçmişe baktım ama gözümden kaçmış olabilir, hully'den cevap geldi mi? bebeğini hissetmiş mi? merak ettim... inşallah herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?