Günaydın kızçeler.
Bugün kontrol günümüz akşam 6 da minnakımı görmeye gidicez inşallah.
Deneyimli annelere bir sorum var; kaçıncı haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşüyor? :44:
Birde hullycim, bebişin azıcık tembellik yapmak istemiş demek ki. Bugünde takip et bakalım.
Minikuss dün kontrole gidecekti, haber var m?
Cnm 28. haftadan sora tekrar 2 hafta da bir kontrol demişti benim doktorum.Muhtemelen sen bundan sonra 2 haftada bir kontrole gidiceksin
ya farkında olmadan ne guzel dostluklar kurmusuz
bırımıze bısı olsa hemen hepımız ılgılenıorz
oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
dun kabus gıbıydı benım ıcın
aksam balık yedım bebegımın en sevdıgı besın
ne zaman balık yesem bızımkı duramazdı yerınde
sonra gıttım ozellıkle yatak odasına uzandım
2 saat boyunca tık yok yıne husran
son olarak bal yedım ,yaklasık 5 dk sonra haraket ettı ama bu bole eskısı gıbı guclu tekmeler degıl
karnımı sallıo sadece
tekme yok
gecede bır ıkı defa tekme hıssettım
sımdılık dr a gıtmıcem bakalım
bugunde bı konrtrol edıcem haraketlerı
Günaydın kızçeler.
Deneyimli annelere bir sorum var; kaçıncı haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşüyor? :44:
Birde hullycim, bebişin azıcık tembellik yapmak istemiş demek ki. Bugünde takip et bakalım.
Zeyyyno; bence zaten aklindadir, buraya yazmayi unutmussundur ama yine de hatirlatayim dedim. Kulot ve ped gerekli. Kulot olarak ben Joker'den kullan-at'lardan almistim, sonra bir de onlari yikamak, temizleekle ugrasmamis oluyorsun.cnm bende çevreden duyduklarım kadarı ile hazırlıcam.
bebek için ; 2 takım hastane çıkışı ( 5'li) , battaniye, agız silme bezi, 125 ml biberon, emzik (her ihtimale karşı), şampuan, bebek yağı, pişik kremi, bebek bezi ve kundak havlusunu koymayı planlıyorum.
kendim için de ; gecelik, terlik, taç, 2 adet alt pijama (yedek), emzirme sutyeni, sabahlık, havlu, ıslak mendil, ped, süt sağma makinası(her ihtimale karşı) gögüs pedi, gögüs ucu kremi, makyaj çantam olarak planlıyorum.
eger listede eklenmesi gereken şeyler varsa söylerseniz sevinirim
Kullan at külot mu var?Zeyyyno; bence zaten aklindadir, buraya yazmayi unutmussundur ama yine de hatirlatayim dedim. Kulot ve ped gerekli. Kulot olarak ben Joker'den kullan-at'lardan almistim, sonra bir de onlari yikamak, temizleekle ugrasmamis oluyorsun.
hully gözünaydın akşamdan beri aklım sendeydi çok sevindim:)
Zeyyyno; bence zaten aklindadir, buraya yazmayi unutmussundur ama yine de hatirlatayim dedim. Kulot ve ped gerekli. Kulot olarak ben Joker'den kullan-at'lardan almistim, sonra bir de onlari yikamak, temizleekle ugrasmamis oluyorsun.
Hully bebeğin biraz tembellik etmiş. Ama bu durum birkaç gün daha sürerse doktora görünmekte fayda var.
Benim bildiğim 32.haftadan sonra 2 haftada bir muayeneye çağırıyor doktor.
Oğluşu içerde gerine gerine yerleşiyor, kendini en rahat konuma getiriyor. Dün akşam annemle izledik göbeğimi. Resmen yükseltiler, tepecikler oluşturuyor, karnımı bir o yana bir bu yana yamultuyor. Tekme atınca hoplatıyor orayı. Bu haftalar bebeğimin en faal olduğu haftalarmış. Zavallım birkaç haftaya sıkışacak ve daha az hareket edecekmiş. Şimdi yeri bolken şımarsın bakalım biraz
Sıkıntı yoksa 32. haftadan sonra 2 haftada 1 defa gidiliyor diye biliyorum, sonra haftalarda haftada 1 gidiliyor
ya farkında olmadan ne guzel dostluklar kurmusuz
bırımıze bısı olsa hemen hepımız ılgılenıorz
oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
dun kabus gıbıydı benım ıcın
aksam balık yedım bebegımın en sevdıgı besın
ne zaman balık yesem bızımkı duramazdı yerınde
sonra gıttım ozellıkle yatak odasına uzandım
2 saat boyunca tık yok yıne husran
son olarak bal yedım ,yaklasık 5 dk sonra haraket ettı ama bu bole eskısı gıbı guclu tekmeler degıl
karnımı sallıo sadece
tekme yok
gecede bır ıkı defa tekme hıssettım
sımdılık dr a gıtmıcem bakalım
bugunde bı konrtrol edıcem haraketlerı
Günaydın kızçeler.
insallah dedıgın gıbıdır
ama vajınamda sankı bısı varmıs gıbı hıssedıorm
offffffff
cnm benim bu ay basladi iki haftada bir gitmem gecen hafta ayin 5 de gitmistim doktora simdi haftaya 19 da gitcem
bundan sonra iki haftada bir gidiliyor 35 haftadan sonra sanirim haftada bir gidilmeye basliyordu diger arkadaslar yanlis hatirliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?