Hully; bazen rahim birden buyuyor ama bebek birden buyumedigi icin hareketlerini cok hafif ya da hic hissetmeyebiliyorsun. Ben ilk hamileligimde cok stres olurdum boyle durumlar oldugunda ama simdi alisigim. Bir de kendini cok yorunca ya da besinlerden aldigin enerji azalinca da bebegin hareketleri azaliyor. Sen de yediklerine dikkat ediyorsun bu ara, bu yuzden de olabilir. Soluna yat, kucuk bir kacamak yapip 1-2 lokma tatli birsey ye, sut ic, bence hissedersin. Ama yine de hissetmiyorsan doktoruna git canim.
Hiçbir fikrim yok canım.Eltim 28 den beri 2 haftada 1 gidiyor ama o 28+2 de ciddi bir sorun yaşadı. Kanaması oldu ve rahim ağzı kasılmalardan yumuşamıştı. Riskli olduğu için kontroller 2 haftada 1 e düşmüştü. Şimdi çok şükür 34 bitti. Haftada 1 e indi kontrolleri. Tüm bildiğim bu. Belki her doktorun tarzı farklıdır. Bakalım benimkinin tarzı ne?
Gözun aydin canim aksam cok merak etmistim seni iyi olduguna sevindim bebisinin, dün ben dedemistim dimi
tembellik etmistir bebisin diye. benimkide öyle oldu cünkü kesin ters pozisyonda kalmistir uzun süre.
birde snein morelin bozuksa sinirliysen yada üzgünsen bunlarda cok etkiliyor bebegin hareketleri azaliyor .
cnm benim bu ay basladi iki haftada bir gitmem gecen hafta ayin 5 de gitmistim doktora simdi haftaya 19 da gitcem
bundan sonra iki haftada bir gidiliyor 35 haftadan sonra sanirim haftada bir gidilmeye basliyordu diger arkadaslar yanlis hatirliyor galiba.
Kullan at külot mu var?
ayyyyyy benım hayatımdakı en onemlı kısı oglummus
allahım dha gormeden bıle nasıl sevmısım onu
cok sukurler olsun kı oglumu verdı bana
Harikasin canim. Boyle kararli ve iradeli anne adaylarina ben sahsen bayiliyorum. Opuyorum seni de bebegini de.evet ya ben de dıyet yuzunden olabılcegını dusundum acıkcası
ama neysekı bugun bıraz olsun hıısettırıo arada bır vuruo
bu arada 74 kılo oldum
10 gundr kılo verıyorum azar azar ama almıorm cok sukr
ınsallah
4 kılo daha verırı ve bu kılomla yada 75 le doguma gıderım
Bende de aynı şeyler var canımevet ya ben de dıyet yuzunden olabılcegını dusundum acıkcası
ama neysekı bugun bıraz olsun hıısettırıo arada bır vuruo
bu arada 74 kılo oldum
10 gundr kılo verıyorum azar azar ama almıorm cok sukr
ınsallah
4 kılo daha verırı ve bu kılomla yada 75 le doguma gıderım
Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar
Bende de aynı şeyler var canım
biliyosun bende diyetteyim.ve geçen haftaya diyet öncesi zamana göre bebeği daha az hissediyordum.Akşam kontrole gideceğim doktora soracağım bu konuyu bide yine şeker testi yapılacak.Yarın haber veririm sana da diyetin etkisi mi diye
bende bu gece çok rahatsız oldum ama sancıları ayırt edebiliyorum Allahtan ki gaz sancısı olduğunu biliyodum rahatsızlık verse de rahattım bi nevi.ama senin yaşadığın türden sancıları da yaşıyorum ve o günlerde karnımın biraz daha büyüdüğünü hissediyorum tamamen benim tesbitim ama büyük ihtimal öyle gibi geliyo :44:
kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok
kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok
Evet gaz sancısından biraz farklıydı şiddetlenmedi şükür, dün gece babayla biraz yaramazlık yaptık ondan oldu galiba
öyleyse normaal canım siz misiniz yaramazlık yapan hmmmmkasılma falan da oluyo o zamanlarda karın sertleşiyo afacan kendini top gibi yapıyo böyle yarım saat bi saat sürdüğü bile oluyo bende ama sabaha geçiyo
Canım bebek son üç ay kilo alımını artırdığı ve rahim de genişlediği için mümkün değil bence. En azından sağlıklı değil diye düşünüyorum. Çünkü aynı kiloda kalmak için senin kilo vermen bebeğin kilo alması lazım. Gebelikte en çok kiloyu son üç ay alıyorlar zaten. Hele son haftalarda haftada 2-3 kilo alınıyormuş. 35-37. haftadan sonra izin alıp evde duran arkadaşlarım hep yaşadı bunu. İlk 5 ay kilo almayıp doğuma 14 kilo fazlayla giren 3-4 arkadaşım var.kızlarr
sıze bı sorum olcak
kendım ıcın ole plan yapıorm da kızlar ınsallah tutar
dıyetı bebek gelene kadar bozmassam belkı bu kılom ıle doguma gıderım
o zman da benden mutlusu olmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?