2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet ya ben de dıyet yuzunden olabılcegını dusundum acıkcası
ama neysekı bugun bıraz olsun hıısettırıo arada bır vuruo
bu arada 74 kılo oldum
10 gundr kılo verıyorum azar azar ama almıorm cok sukr
ınsallah
4 kılo daha verırı ve bu kılomla yada 75 le doguma gıderım

eltine cok gecmis olsun insallah sag saglim bebegine kavusur. bu kontrollerin riskli olmasiyla alakasi yok bende bir sorun yok
ama su var tabiki ben yurt disinda yasiyorum siz turkiyede bu yuzden cok sey farkli olabiliyor. bakalim sende ne zaman basliyacak bende merak ettim simdi :) haberlerini bekliyorum.

ayyyyyy benım hayatımdakı en onemlı kısı oglummus
allahım dha gormeden bıle nasıl sevmısım onu
cok sukurler olsun kı oglumu verdı bana

ayyyyyy benım hayatımdakı en onemlı kısı oglummus
allahım dha gormeden bıle nasıl sevmısım onu
cok sukurler olsun kı oglumu verdı bana

anne olmak böyle birsey iste cnm daha rahmine düser düsmez onu koruma ic gudusu olusur

herseyden herkesden daha kiymetli olur dahah deli gibi asik oldugun cani verebilecegin esinden

hatta seni dunyaya getiren annenden bile yeri geliyor daha kiymetli oluyor :))

allah kimseye evlat acisi vermesin kimseyi cocugundan ayirmasin bu sevgiden kimse mahrum kalmasin insallah.

ay bunu yazarken birden keyfim kacti bir haftadir haberlerle gösteriyorlar bilmem göreniniz oldumu
hollandadaki ailelerin elinden alinan cocuklari bu aciyi korkuyuor ne yazikki bizlerde herzaman yasiyoruz

sürekli endise icinde cocuklarimiza birsey olcak elimizden alcaklar diye cok korkunc bir durum bu inanamazsiniz

kusura bakma hullyycim senin mutlugunu gölgelemis gibi oldum ama birden akliam gelince icim acidi yine

Harikasin canim. Boyle kararli ve iradeli anne adaylarina ben sahsen bayiliyorum. Opuyorum seni de bebegini de.

Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar

Bende de aynı şeyler var canım

biliyosun bende diyetteyim.ve geçen haftaya diyet öncesi zamana göre bebeği daha az hissediyordum.Akşam kontrole gideceğim doktora soracağım bu konuyu bide yine şeker testi yapılacak.Yarın haber veririm sana da diyetin etkisi mi diye

Son düzenleme:
Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar

bende bu gece çok rahatsız oldum ama sancıları ayırt edebiliyorum Allahtan ki gaz sancısı olduğunu biliyodum rahatsızlık verse de rahattım bi nevi.ama senin yaşadığın türden sancıları da yaşıyorum ve o günlerde karnımın biraz daha büyüdüğünü hissediyorum tamamen benim tesbitim ama büyük ihtimal öyle gibi geliyo :44:

aaaaa
lutfenn benı bılgılendır olur mu

kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok

Evet gaz sancısından biraz farklıydı şiddetlenmedi şükür, dün gece babayla biraz yaramazlık yaptık ondan oldu galiba

kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok

asıl bu aylarda alınıyor diyo tecrübeler ama gayet fit bi şekilde doğuma gidenleri de görmedik değil yani bünyeye göre yeme alışkanlıklarına göre vs vs değişir sanırım ama bana mümkün gibi geliyo

kızlarr
sıze bı sorum olcak

Ben şimdiye kadar cnm 3 buçuk kilo aldım bana herkes asıl bu aydan sonra alıcaksın deyip duruyo ama sanırım kilolar biraz şeker, tatlı hamur işi ile alakalı dikkat edersek o kadar da olmaz yanı

kendım ıcın ole plan yapıorm da kızlar ınsallah tutar
dıyetı bebek gelene kadar bozmassam belkı bu kılom ıle doguma gıderım
o zman da benden mutlusu olmaz valla

Evet gaz sancısından biraz farklıydı şiddetlenmedi şükür, dün gece babayla biraz yaramazlık yaptık ondan oldu galiba

öyleyse normaal canım siz misiniz yaramazlık yapan hmmmm kasılma falan da oluyo o zamanlarda karın sertleşiyo afacan kendini top gibi yapıyo böyle yarım saat bi saat sürdüğü bile oluyo bende ama sabaha geçiyo

öyleyse normaal canım siz misiniz yaramazlık yapan hmmmm kasılma falan da oluyo o zamanlarda karın sertleşiyo afacan kendini top gibi yapıyo böyle yarım saat bi saat sürdüğü bile oluyo bende ama sabaha geçiyo

Biz de bi acaibiz zaten yapıp yapıp pişman oluyoruzz:18: aman sağ salim bi doğursak

kızlarr
sıze bı sorum olcak
Canım bebek son üç ay kilo alımını artırdığı ve rahim de genişlediği için mümkün değil bence. En azından sağlıklı değil diye düşünüyorum. Çünkü aynı kiloda kalmak için senin kilo vermen bebeğin kilo alması lazım. Gebelikte en çok kiloyu son üç ay alıyorlar zaten. Hele son haftalarda haftada 2-3 kilo alınıyormuş. 35-37. haftadan sonra izin alıp evde duran arkadaşlarım hep yaşadı bunu. İlk 5 ay kilo almayıp doğuma 14 kilo fazlayla giren 3-4 arkadaşım var.

Sen bu dönemde doktor gözetiminde biraz kilo ver ama sonrasını takma kafana

kendım ıcın ole plan yapıorm da kızlar ınsallah tutar
dıyetı bebek gelene kadar bozmassam belkı bu kılom ıle doguma gıderım
o zman da benden mutlusu olmaz valla

Hiç kilo almamak mümkün mü bilmiyorum ama iki arkadaşım son 3 ayı 3 kilo alarak bitirdiler. Biri zaten hamileliğini 9 killoyla tamamladı ki normalde de çok zayıftı. Diğer arkadaşımda şeker çıktı 6. ayında son 3 ayı diyetle ve 3 kilo alarak kapattı. 6 aya kadar 12 kilo almıştı ama.

14 şubat - 14 mart arasını 1 kiloyla kapattım darısı kalan haftalara inşallah.

kızlar kilo konusu acılmısken ben sabahları çok ac oluyorum yaaa , birgüzel kahvaltı yapıyorum aksamları da az yemeye calısyorum ama kilo aldımmı derseniz son 1 ayda tartıya cıkmaya korkuyorum çünkü kesin aldım göbeğim iyice sivrildi benim.
aslında çok aşırı tatlı ve makarna , pilav tüketmiyorum az kaçamaklarım dışında
sanırım kilo meselesi bünyeyle de alakalı ... doğumdan sonra ciddi bir süreç bekliyor sanırım beni , bol bol yürüyüş ve bol sıvı alımı gibi

ha burada rüyamda oglumu gördüm o kadar küçükmüş ki...avuciçime sığacak kadar kücücüktü... oyyyy yerim ben onun totosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…