kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok
sagol canım
oyle cok sert degıl haraketlerı ama vuruo arada[/QUOT
ben geçen ay bir üzüntü yaşamıştım benim bebeğimde 1 gün boyunca hiç hareket etmedi daha sonraki günde az hareket etti ama sonra toparlandı acaba stres altında falan mısın ondan da olabilir eğer öyleyse hiçbirşey bize emanet olan yavrularımızdan kıymetli değil
yok kız ne stresı
ben oyle sıkılıp uzulmuorm cok
sınırlencek bıle olsam uzak duruorm
yok cnm lohusa taci cokta önemli degil. eskiden al basmasi olur derlerdi o yüzden anne yaninda kirmizi renkte esarp veya ona benzer birsey bulundursa iyi olur basmaz derlerdi sanirim bu tac olayida o yüzden cikti :)
Yinede anneler eskilerin lafina kulak verip yanina kirmizi renkte birsey bulundursa iyi olur.
ben ilk kizimi dogurdugumda bilmiyordum lohusa tacini aniden hastenye gidincede kirmizi birsey dusunemedim
dogduktan sonra gece uykumda baya bir korkutmuslardi hic unutamiyorum o geceyi :) Alakasi nekadar var tabi bilemiyorum
lohusa tacini bu defa ben kendim yaptim kizimin kullanmadigi tac ve tokalariyla guzel oldu ama sonra icime sinmedi geri siparis verdim kirmizi ve beyaz renginden sende esarbina yada salina o tur tokalarla bir susleme yapabilrisin bence cok SIK durur.
Günaydın kızçeler.
Bugün kontrol günümüz akşam 6 da minnakımı görmeye gidicez inşallah.
Deneyimli annelere bir sorum var; kaçıncı haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşüyor? :44:
Birde hullycim, bebişin azıcık tembellik yapmak istemiş demek ki. Bugünde takip et bakalım.
Minikuss dün kontrole gidecekti, haber var m?
Kızlar gittim kontrole, ben suyumun azalmasından korkuyordum, bu aralar fazla hareketliyim su içmeyi ihmal ediyorum diye çok şükür iyi çıktı.. 100 gr şeker yüklemesi yapıldı biraz tansiyonum düştü ama uzanıp bekledim onun sonucu da fena çıkmadı sadece bir değer yüksek, onun için de bir daha ki kontrole gelmeden 3 gün önce açlık ve tokluk ölçümü yaptır gel dediler..
İlk kez NTS ye bağlandım:) dört nala koşan at gibi oğlumun kalp atışları :) Çikolata yedirdiler bizim ki çıldırdı
Tokoyay'cım sormuşsun canım beni artık iki haftada bir çağırdılar.. Yani bundan sonra iki haftada bir gidecekmişim ve her gidişim de NTS'ye bağlayacaklarmış çikolatanı meyve suyunu al hazırlıklı gel dediler..
Zaten ayrıca bir de kurula giriyoruz biliyorsunuz.. Şükür çok ektra bir şey çıkmadı bu sefer
Canım kopamazsın, o tarihte ben zaten senin dibine taşınmış oluyorum birlikte hallederiz artık :)
Ben bu duvar kağıdına bayıldım, bakındım ama sitede göremedim ben.. link falan varsa gönderir misin taşınmadan yaptırayım ben de duvar kağıdını..
Çok güzeller güle güle kullan, Beşiktaş çarşısı dediğin yer Sinan Paşa Pasajımı canım? Ben annemle oraya geçmeyi düşünüyorum gitmişken bir bakarım..
Butunduamvesenam; Canım bizi merak etmişsin, aylık kontrolümüz iyi çok şükür ama biz asıl kurulu bekliyoruz o da 3 Nisan'da umarım ondan da hayırlı haberler alırız..
Verdiğin bilgiler çok güzel biz de bir şeyler öğrenmiş olduk. Çok pahalı belki ama paranın karşılığını da alıyorsun bence.. Burada pahalı yerler de bile savsaklama olabiliyor.. Senin adına çok sevindim hamile bir kadın için doğum anında ki konfor çok önemli ve bebeğinle yaşayacağın ilk anların ..
hully; Canım benim dün giremediğim için göremedim yazdıklarını ama hissetmişsin bebeğini gözün aydın :)
Bebeklerimizin hareketleri her zaman çok istikrarlı olmuyor kuzucum üzülme.. Benim bebeğimde bazı günler az hareket ediyor dikkat kesiliyorum bir sorun mu var diye.. Bazı günler de yerinde durmuyor karnımın içi acıyor resmen o zaman da bir dur oğlum diyorum :))
canım hiiççç endişe etme tembellik etmiş işte yaramazya farkında olmadan ne guzel dostluklar kurmusuz
bırımıze bısı olsa hemen hepımız ılgılenıorz
oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
dun kabus gıbıydı benım ıcın
aksam balık yedım bebegımın en sevdıgı besın
ne zaman balık yesem bızımkı duramazdı yerınde
sonra gıttım ozellıkle yatak odasına uzandım
2 saat boyunca tık yok yıne husran
son olarak bal yedım ,yaklasık 5 dk sonra haraket ettı ama bu bole eskısı gıbı guclu tekmeler degıl
karnımı sallıo sadece
tekme yok
gecede bır ıkı defa tekme hıssettım
sımdılık dr a gıtmıcem bakalım
bugunde bı konrtrol edıcem haraketlerı
günaydın kızlarrrrr
Hully canım sevindim bebişin oynamasınahadi geçmiş olsun.
bunlarda benim oğluşum cicileri, fotoları çok zor çektimçok yorucuymuş :111:
MİNİKKUŞUM o duvar kağıdını ben nasıl bulmuşsam bir iki ay önce sitelerde araştırma yaparken buldum.şimdi bakıyorum tekrar bulamıyorum. ıkeaya gitmeyi çok istiyorum aslında orada buna benzer yada aynısını bulabiliriz. biz seninle en iyisi bir hafta sonu çıkıp ikeaya gidelim reyonları alt üst edelimbenim herifim hiç bir şeye baktırmıyor o reyonları yüzeysel gezmeyi sever bende ayrıntılı...
Olur canım, benim eşim de alış veriş diyince kaçacak yer arayan tiplerden :) Biz gidip bakıp beğenip alalım, onlarda gelip taşısınlar :))
Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar
kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok
Ya ilk defa duyuyorum cok ilginç cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin cnm o zaman bı tane kızıma bı tane de bana kırmızı taç alayım ben Rabbim hepimizi korusun hamileliğimde bile cok korkunç rüyalar gördüm esım gece vardiyası çalıştığında tv açık uyuyorum valla bu alı bı yakalarsam bende onu basacam:))))
ayy cnm ya cok hossun güldürdün benibenim icinde bas lütfen. bende öyle cnm esim olmadigi zaman uyuamiyorum bile hic
allahtan cok fazla korkunc ruya görmuyorum gecne gece haric cok kormustum yine
ayy cnm ya cok hossun güldürdün benibenim icinde bas lütfen. bende öyle cnm esim olmadigi zaman uyuamiyorum bile hic
allahtan cok fazla korkunc ruya görmuyorum gecne gece haric cok kormustum yine
bende rüyamda hep ziyafet sofraları görüyorum neredeyse haftada 4-5 gün.sonra bi uyanıyorum ziyafetten eser yok tıpış tıpış kahvaltı hazırlamaya gidiyorumöyle özledim ki hazır bi sofraya oturmayı oooof ooff
Merhaba cnm bu kilo merkezi bende de var benim bünyem müsait kilo almaya suana kadar 5 kilo almişim istahsizim fazla yiyemiyorum 2 kiloyu su iki haftada almişim sadece acaba hareketsizlikten mı aldım diyorum yoksa aşırı yemek yemem yok gece atistirmalarim da yok benim düzenli bir sekilde yürüyüş yapmam lazım ama dün biraz eşimle yürüyüş yaptik belim cok ağrıdı ve biraz yürüdükten donra alta kasıklarına dogru bı sancı oluyor sizlerde de oluyor mü acaba kizlar...
Ohh oh csına değsin iste güldürdüm seni:))) Gül Gül cnm Rabbim gülmekten geri kıymasın bizi e ne tapayım o mü hep bizi basacak bı yakalarsam fena basacağım gözüme gözükmesin :)))
Ya ben cok saçma rüyalar görüyorum bu gebelikte bazen cok komik bazende cok korkunç sonra da uyuyaniyorum benim ev sıcak oldugundan kısa tayt ve atletle yatıyorum üzerime de birsey almıyorum ateş basıyor beni alsamda gece üzerinden atıyorum inan bı gece uyuyorum yine esim iste gece o Halim'den rahatsız oldum lavobaya bile kalkmayan ben uykumdan uyandım sanki birileri beni gözlüyor gibi geldi kalktım banyo tuvaletin kapısını besmele çektim kapattım üzerime de çarşaf aldım yattım ama korkudan bir müddet uyuyanadim sabaha dogru sızmışim artık aman diyim sende dikkatli ol gece yatağa girdiğinde oku üfle yat:;(
Ahsencim sende cok şey istiyorsun be gülüm nerde ben hiç hazır sofraya oturmadım rüyalarımda bile ben hazırlıyorum ama nedense cogu kez yiyemeden uyanıyorum neyseki bı donra ki gece yine kaldığım yerden devam ediyorum:)))
Rüya konusu benimde canımı sıkıyor saçma sapan şeyler görüyorum , lavaboya kalkıyorum geri yatıorum kaldığım yerden deam ediyorum birde
Geçen gece doğum yapmışım ama ikiz olmuşlar arkadaşım bakıyor ben daha hiç görmemişim çocuklarımı sonra çocuklarımı arkadaşımdan almaya gidiyoruz annemle ama çocuklar bir çirkin bir çirkin anne diyorum bunlar benim çocuklarım olamaz , o kadar da tuhaflar ki konuşuyor yeni doğmuş bebekler kendi aralıarında sohbet falan ediyorlar Allah'ım iyice sapıttım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?