2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok

Hullycim keske mümkündür desem ama benim tespitlerine göre mümkün degil bebek bu zamana kadar boyuna veriyordu son aylarda ise kilosuna verecek bebişlerimiz kilo aldikca mecbur bizde alacağız ama bunu aza indirgemek bizim elimizde TATLIM sen bu kilo meselesine fazla takma düzenli dengeli beslen alirsanda doğumdan sonra hep beraber veririz:)))

Ya ilk defa duyuyorum cok ilginç cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin cnm o zaman bı tane kızıma bı tane de bana kırmızı taç alayım ben Rabbim hepimizi korusun hamileliğimde bile cok korkunç rüyalar gördüm esım gece vardiyası çalıştığında tv açık uyuyorum valla bu alı bı yakalarsam bende onu basacam:))))

MİNİKKUŞUM o duvar kağıdını ben nasıl bulmuşsam bir iki ay önce sitelerde araştırma yaparken buldum.şimdi bakıyorum tekrar bulamıyorum. ıkeaya gitmeyi çok istiyorum aslında orada buna benzer yada aynısını bulabiliriz. biz seninle en iyisi bir hafta sonu çıkıp ikeaya gidelim reyonları alt üst edelim benim herifim hiç bir şeye baktırmıyor o reyonları yüzeysel gezmeyi sever bende ayrıntılı...

canım hiiççç endişe etme tembellik etmiş işte yaramaz

Olur canım, benim eşim de alış veriş diyince kaçacak yer arayan tiplerden :) Biz gidip bakıp beğenip alalım, onlarda gelip taşısınlar :))

Olur canım, benim eşim de alış veriş diyince kaçacak yer arayan tiplerden :) Biz gidip bakıp beğenip alalım, onlarda gelip taşısınlar :))

en iyi yaptıkları şey zaten :))
bu arada duvar kağıdını kime yaptırmayı düşünüyorsun?? Eşim ben yaparım diyor ama öyle kolay bir şey değil bence...

HUlly cnm cok sevindim bebişin daha fazla üzmemiş seni bak bizde bilmeden etkiliyoruz yavrularımızı ben her yerde cok hareketli diye diye 2-3 gündür benim kızında pek hareket etmiyor tepik atmıyor annesine bende düşünmeden edemiyorum ama kötu düşünmeler istemiyorum cok fazla dinlendirneyelim bence nazar değmesin Rabbim korusun onları insallah

Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar

canım yaa bende bazen adet sancısının hafifini yaşıyorum ama çok kısa sürüyo, 10 dk falan sonra geçiyo birkaç gün sonra tekrar oluyor, acaba normalmi ki :26:

ayy cnm ya cok hossun güldürdün beni benim icinde bas lütfen. bende öyle cnm esim olmadigi zaman uyuamiyorum bile hic

allahtan cok fazla korkunc ruya görmuyorum gecne gece haric cok kormustum yine

ayy cnm ya cok hossun güldürdün beni benim icinde bas lütfen. bende öyle cnm esim olmadigi zaman uyuamiyorum bile hic

bende rüyamda hep ziyafet sofraları görüyorum neredeyse haftada 4-5 gün.sonra bi uyanıyorum ziyafetten eser yok tıpış tıpış kahvaltı hazırlamaya gidiyorum öyle özledim ki hazır bi sofraya oturmayı oooof ooff

Ohh oh csına değsin iste güldürdüm seni:))) Gül Gül cnm Rabbim gülmekten geri kıymasın bizi e ne tapayım o mü hep bizi basacak bı yakalarsam fena basacağım gözüme gözükmesin :)))
Ya ben cok saçma rüyalar görüyorum bu gebelikte bazen cok komik bazende cok korkunç sonra da uyuyaniyorum benim ev sıcak oldugundan kısa tayt ve atletle yatıyorum üzerime de birsey almıyorum ateş basıyor beni alsamda gece üzerinden atıyorum inan bı gece uyuyorum yine esim iste gece o Halim'den rahatsız oldum lavobaya bile kalkmayan ben uykumdan uyandım sanki birileri beni gözlüyor gibi geldi kalktım banyo tuvaletin kapısını besmele çektim kapattım üzerime de çarşaf aldım yattım ama korkudan bir müddet uyuyanadim sabaha dogru sızmışim artık aman diyim sende dikkatli ol gece yatağa girdiğinde oku üfle yat:;(

Ahsencim sende cok şey istiyorsun be gülüm nerde ben hiç hazır sofraya oturmadım rüyalarımda bile ben hazırlıyorum ama nedense cogu kez yiyemeden uyanıyorum neyseki bı donra ki gece yine kaldığım yerden devam ediyorum:)))

cnm yaa bende de bel ve bacak ağrısı oluyor , en son hafasonu biraz dolaştım topuklarım halaaa bile ağrıyooo , benim ki kesin hareketsizlikten yoksa çok yediğimi düşünmüyorum benyaa:26:

bildiğiniz bütün duaları okuyun kızlar özellikle felak,nas ve ayet-el kürsi.Allahın izniyle hiiiçbişey görmezsiniz öyle korkunç korkunç

Rüya konusu benimde canımı sıkıyor saçma sapan şeyler görüyorum , lavaboya kalkıyorum geri yatıorum kaldığım yerden deam ediyorum birde
Geçen gece doğum yapmışım ama ikiz olmuşlar arkadaşım bakıyor ben daha hiç görmemişim çocuklarımı sonra çocuklarımı arkadaşımdan almaya gidiyoruz annemle ama çocuklar bir çirkin bir çirkin anne diyorum bunlar benim çocuklarım olamaz , o kadar da tuhaflar ki konuşuyor yeni doğmuş bebekler kendi aralıarında sohbet falan ediyorlar Allah'ım iyice sapıttım ben ya

hamilelik psikolojisi işte kötü olan bende yemeden uyanıyorum yoksa aklıma bile gelmez hain rüyalar aklına düşürüyolar insanın

rüya konusunda şu dönemde hormonlardan hepimiz kaçık gibiyiz ama şuan ve her zaman için en doğru kötü görülen rüyaların anlatılmamasıymış.çünki yorumlandığı üzere şekil alır gerçekleşirmiş.rüyalar konusunda çok hassasım ille de anlatıcaksanız hayra yoracak kişilere anlatın deniliyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…