2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm yaa bende de bel ve bacak ağrısı oluyor , en son hafasonu biraz dolaştım topuklarım halaaa bile ağrıyooo , benim ki kesin hareketsizlikten yoksa çok yediğimi düşünmüyorum benyaa:26:
Aynen aynen bende cnm ne giyersem giyeyim ayaklarım ağrıyor üzerine fazla basamıyorum acaba bende mı sorun var derken demek ki normalmiş Allah'tan şişme yok bence biz düzenli yürüyüş yapmalıyız artık cnm zaten doğumda yaklasiyor faydasını görürüz birden bı yürüyoruz haklıyırız böyle iste

Ben hamilelikte yaşadığım rüyaları yorumlamıyorum aslında bunlar vücuttaki sıkıntılardan dolayı gördüğümüz sıkıntılı rüyalar bir mana aranmaması gerekiyor bence sadece o an insanı tedirgn ediyor ama yorumlamamak lazım hamilelik boyunca görülen rüyaları

MERHABA KIZLARRRR

BU GÜN KONTROLÜMÜZ VARDI DOKTORUMUZLA :) KIZIM 1400 GRAM OLMUS BOYU DA 40 CM OLMUŞ GELİŞİMİ 10 GÜN ÖNCEDEN GİDİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR ALLHIMA HERSEY YOLUNDA ŞUAN TAM NORMAL DOĞUM POSİZYONUNDA DEDİ BEBEĞİN EŞİ RAHIM AGZINDA AMA UMARIM DÖNER DEDİ BIR DAHA KI KONTRLE İDRARIN SIKIŞIK GEL DEDİ İNŞ DÖNERDE NORMAL DOĞUM OLUR :)))

hamilelik psikolojisi işte kötü olan bende yemeden uyanıyorum yoksa aklıma bile gelmez hain rüyalar aklına düşürüyolar insanın

Ah ahsen ak okumadığım dua mı kalıyor ki ama yine d görüyorum gecen daha tam köpek beni kovalıyordu tam isiracakken Allahtan uyandım

Neyse ben ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum normalde cnm birsey çekse de yiyemesem gece rüyamda yiyordum valla:)))

Aha aha cok komik ben anlatsam bu kadar saçma rüya görmedim dersin cnm ben hamileliğin baslarında hergün düşük veya erken dogum yapıyordum geçenlerde de dogum yapmişim ama cocuk bı türlü uyumuyor devamlı ağlıyor yemiyor icmiyor mama yapıyorum yemiyor memeyi almıyor çıldırmak üzereyken uyandım ohh dedim ruyaymış:))))

cnm gözün aydınn masallh kısçeneeeee bende yarın ogluşumu görmeyeee gidicemmm bakaalım kaç gr olmuş tosbammmm

İnşallah doner cnm masallAh kızına da ben 20 gün once gittiğimde 620gr 30cm boyu vardı simdi 1 kilo olmuştur inşallah:)

Canım telden giriyorum kaçıncı haftandasın ?

pericim yapınca ekler misin bana da fikir olur. bu konuyu napacağımı hala bilemiyorum keşke hazır bişeyler olsa...

Tatlım daha önce de eklemiştim bak bu yaptığım taç:

arzu-mu güzel bir konuya değinmişsin. Ben de rapor almayacağım, alsam bile belki 15 gün alırım o da maaşı tam almak için. Uzun raporlarla 5-6 ay idare edenleri biliyorum ki bana hak yemek gibi geliyor.

Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildim Bir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.

Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)

Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?

Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:

bence pembeli olan daha güzelllllllll

Resimlerde pembe renk göze daha çok hitap etmiş ama ben kırmızı alıcam. Sizce ikili takımı mı alayım? Tuba da bir parmak dantel var ya ona vuruldum ben

Cnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorum

Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar

aynı dert herkeste var sanırım bende geçen gün bi yarım saat dinlene dinlene yürüdüm çok bel ve kasık sancım oldu korktum ama geçti sonra.. gerçi benim 2 aydır ara ara oluyor. doktorum en son geçen ctesi rahim ağzına baktı alttan bişey yok dedi hamdolsun. ama sağlıkla bi 32.haftayı falan görsek hayırlısıyla bende tedirgin oluyorum bazen çok.

kızlar ya,doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ben :18::18:
sizde de varmı böyle bişey?

bazen bende de oluyor canım hatta dün arkadaşlar kendi doğum hikayelerini anlattılar rüyama bile girdi Ben normal doğuma bebekle ilgili risklerinden dolayı ve belki de beni yüreklendirecek birileri olmadığından cesaret edemiyorum ama gerçekten isterdim. epidural sezeryan de korkutuyo heyecanlı bir insanım bir de bu tüp bebek sürecinde nefes daralmalarım oldu çok zor atlattım tekrarlanırsa diye korkuyorum. dayanabilir miyim bunalrı mıyım bilmiyorum.. ama herkes nasıl doğuruyorsa biz de bir şekilde doğurucaz ve hepsi gülerek anlatılan anılar olacak böyle dşünüp rahatlamaya çalışalım.. :18: :18: :18:

Cnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorum
Kısa değil canım ben baktım. Bu hatunlar 1,80 olunca kısa durmuş ama ben 1,60 şım bana göre iyi boyu Gecelik çok rahat oluyormuş özellikle tavsiye etti arkadaşlar. Bir de sezeryan olursa gecelik şart dediler. Pijama da alacağım. Pijamada da şunu beğendim

Bu da Haluk Bayram marka. Taksitli 85-90 arasında fiyatı. Peşin 75'e buldum bunu da.Pijamanın üst kımında pullar var. Penyesi de yumuşacık

eliss maşaallah kızınaa.. serpilmiş annesiii yavruu daha zaman var,inş şartlar olması gerektiği gibi olur da normal doğum yaparsın cnm..

tokoyay bugün randevun varmış.. bak bakalım senin delikanlı ne kadar olmuşş annesii.. haberlerini bekliyoruz.. iyisiniz annesi umarımkaç kere yazdım sana ama gözden kaçıyor yazdıklarım sanırım,arada kaynıyor:) .. kasık ağrısı benide yokluyor arada..yorulunca oluyor ama.. birde yürürken tutuluyor bazen,rahim kasıldığında bende kasılıp kalıyorum..duruyorum yada oturuyorum ,geçince rahatım
ama bu gece ilk defa kramptan bacaklarım mahvoldu,uykum kaçtı gece gece.. birde 3.aydan bu yana mg kullanıyorum,kullanmasam nolurdu acaba..şimdi sanki km lerce yol yürümüşüm gibi bacaklarım ağrıyor..gece kasıldıklarından sanırım..canımız sağolsun ne diyelimm.. kendinize iyi bakınnn annesii:79:

minikuss çok şükür muayenen iyi geçmiş..çok sevindimm.. şeker yüklemende iyi geçmiş..
Allahım esirgesin cümlesinii.. akıllı akıllı dursun yavrular..yaramazlık yapmasınlar...
bu arada cicilerinde çok hoş olmuş.. güle güle giyersin canım inş..çok yakışmıştır muhakkak..
hala karar veripte bi takım alamadım zaten kendime..o da ayrı konu

zeynoo, loğusa takımın hayırlı olsun..güle güle giy cnm..
bende baktığım yerlerde beğenemedim..
internette dediğin siteden de beğendiğim olmuştu,ama internetten kendim için almak konusunda tereddütlüydüm..hani beden konusunda şuan bi istikrarım yok diyehangi beden uygun olur ki diye.. fotolarda kulandıkları bedenleride belirtmiyorlar ki kıyaslama yapayım.. ama tel.de yardımcı oluyorlar beden konusunda demişsin, daha alıcı bakayım o zaman..
şekerlerin bittimi,son hallerini çok şirin olmuştur muhakkak..

hully, çok şükür bebişinle iyisinizz.. yavrucuğun inzivaya çekilmiş annesiii çalışmaktan,odaklanamamışsındır hareketlerede .. uyusun da büyüsünler:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Kırmızı hoşuma gitti benimde..Ama pijamada okadar değilde gecelik alınacaksa eğer sabahlık alınmalı görüşündeyim..
Dün pijama dünyasında pijama sabahlık takım 69 liraydı.Piyasaya göre fiyatlar iyi geldi.Almayı düşünüyorum.Birde gecelik alacam.Pijamanın sabahlığını kullanırım onada..Kompedanda 29,90 liraya hamile geceliği beğendim.

Kompedanda 30 liraya uzun gecelik göremedim. Bir tane önü tümden düğmeli pijama takımı var 30 ya da 40 tl, onu beğendim.

Kaliteli bir pijama bir tane de gecelik takımı alacağım. Birer tane de yedek almayı düşünüyorum. Pijamanın yedeğini aldım bugün. Diğerlerini de çok gecikmeden alayım diyorum

o zaman yatağını kontrol et canım ekmek bisküvi kırıntısı varsa ondan da olur :26: ayy keşke hep görüyorum tam sofra kuruluyo oturduk oturcaz hoop uyanıyorum tüh diyorum gitti güzelim yemekler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…