Aynen aynen bende cnm ne giyersem giyeyim ayaklarım ağrıyor üzerine fazla basamıyorum acaba bende mı sorun var derken demek ki normalmiş Allah'tan şişme yok bence biz düzenli yürüyüş yapmalıyız artık cnm zaten doğumda yaklasiyor faydasını görürüz birden bı yürüyoruz haklıyırız böyle istecnm yaa bende de bel ve bacak ağrısı oluyor , en son hafasonu biraz dolaştım topuklarım halaaa bile ağrıyooo , benim ki kesin hareketsizlikten yoksa çok yediğimi düşünmüyorum benyaa:26:
rüya konusunda şu dönemde hormonlardan hepimiz kaçık gibiyiz ama şuan ve her zaman için en doğru kötü görülen rüyaların anlatılmamasıymış.çünki yorumlandığı üzere şekil alır gerçekleşirmiş.rüyalar konusunda çok hassasım ille de anlatıcaksanız hayra yoracak kişilere anlatın deniliyor :44:
hamilelik psikolojisi işte kötü olan bende yemeden uyanıyorum yoksa aklıma bile gelmez hain rüyalar aklına düşürüyolar insanın
Rüya konusu benimde canımı sıkıyor saçma sapan şeyler görüyorum , lavaboya kalkıyorum geri yatıorum kaldığım yerden deam ediyorum birde
Geçen gece doğum yapmışım ama ikiz olmuşlar arkadaşım bakıyor ben daha hiç görmemişim çocuklarımı sonra çocuklarımı arkadaşımdan almaya gidiyoruz annemle ama çocuklar bir çirkin bir çirkin anne diyorum bunlar benim çocuklarım olamaz , o kadar da tuhaflar ki konuşuyor yeni doğmuş bebekler kendi aralıarında sohbet falan ediyorlar Allah'ım iyice sapıttım ben ya
MERHABA KIZLARRRR
BU GÜN KONTROLÜMÜZ VARDI DOKTORUMUZLA :) KIZIM 1400 GRAM OLMUS BOYU DA 40 CM OLMUŞ GELİŞİMİ 10 GÜN ÖNCEDEN GİDİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR ALLHIMA HERSEY YOLUNDA ŞUAN TAM NORMAL DOĞUM POSİZYONUNDA DEDİ BEBEĞİN EŞİ RAHIM AGZINDA AMA UMARIM DÖNER DEDİ BIR DAHA KI KONTRLE İDRARIN SIKIŞIK GEL DEDİ İNŞ DÖNERDE NORMAL DOĞUM OLUR :)))
MERHABA KIZLARRRR
BU GÜN KONTROLÜMÜZ VARDI DOKTORUMUZLA :) KIZIM 1400 GRAM OLMUS BOYU DA 40 CM OLMUŞ GELİŞİMİ 10 GÜN ÖNCEDEN GİDİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR ALLHIMA HERSEY YOLUNDA ŞUAN TAM NORMAL DOĞUM POSİZYONUNDA DEDİ BEBEĞİN EŞİ RAHIM AGZINDA AMA UMARIM DÖNER DEDİ BIR DAHA KI KONTRLE İDRARIN SIKIŞIK GEL DEDİ İNŞ DÖNERDE NORMAL DOĞUM OLUR :)))
MERHABA KIZLARRRR
pericim yapınca ekler misin bana da fikir olur. bu konuyu napacağımı hala bilemiyorum keşke hazır bişeyler olsa...
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657396 Eki Görüntüle 657395
Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
Cnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorumBugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
Gecmis olsun cnm benimde sırtım ve bekim ağrıyor zaten bir is yapana kadar nefes nefese kalıyorum öyle çabuk yoruluyorum cok hızlı yürümedim de ama ağrıdı acaba birden cok mü yüklendik yada düzenli yurumedihimiz icin mı oldu bilmiyorum
Merhaba cnm bu kilo merkezi bende de var benim bünyem müsait kilo almaya suana kadar 5 kilo almişim istahsizim fazla yiyemiyorum 2 kiloyu su iki haftada almişim sadece acaba hareketsizlikten mı aldım diyorum yoksa aşırı yemek yemem yok gece atistirmalarim da yok benim düzenli bir sekilde yürüyüş yapmam lazım ama dün biraz eşimle yürüyüş yaptik belim cok ağrıdı ve biraz yürüdükten donra alta kasıklarına dogru bı sancı oluyor sizlerde de oluyor mü acaba kizlar...
Kızlar ya bu gece hiç uyuyamadım, bebiş çok hareketliydi ve adet sancısının hafifi bir ağrım vardı ödüm koptu bebiş erkenden gelecek diye sizin de var mı öyle ağrılar
kızlar ya,doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ben :18::18:
sizde de varmı böyle bişey?
Kısa değil canım ben baktım. Bu hatunlar 1,80 olunca kısa durmuş ama ben 1,60 şım bana göre iyi boyuCnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorum
MERHABA KIZLARRRR
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Eki Görüntüle 657399
Kompedanda 30 liraya uzun gecelik göremedim. Bir tane önü tümden düğmeli pijama takımı var 30 ya da 40 tl, onu beğendim.Kırmızı hoşuma gitti benimde..Ama pijamada okadar değilde gecelik alınacaksa eğer sabahlık alınmalı görüşündeyim..
Dün pijama dünyasında pijama sabahlık takım 69 liraydı.Piyasaya göre fiyatlar iyi geldi.Almayı düşünüyorum.Birde gecelik alacam.Pijamanın sabahlığını kullanırım onada..Kompedanda 29,90 liraya hamile geceliği beğendim.
Ah ahsen ak okumadığım dua mı kalıyor ki ama yine d görüyorum gecen daha tam köpek beni kovalıyordu tam isiracakken Allahtan uyandım
Neyse ben ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum normalde cnm birsey çekse de yiyemesem gece rüyamda yiyordum valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?