2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hulycim bi yerde okumuştum hamileyken çikolata yiyince bebekler hareket ediyormuş, dene istersen

Acemiperi; anladım cnm ama bana göre gecelikle rağbet edemeyecekmisim gibi geliyor yatarken kalkarken açılır diye tereddütlerim var binana daha toplu geliyor birde internetten kendime hiç birsey almadım bu Zamana kadar beden tutar mı ya beğenmezsen diye almaya cesaret edemiyorum sanırım mağazadan alicam ama pijama takımları guzel cnm

Tugok; Evet haklisin hemen hemen herkeste aynı sorunlar oluyor bel sırt ve ayak ağrıları dediğin gibi 30. Haftaları bı görsek günler yaklaştıkça endişeler de artıyor Rabbim hepimize Hayirli sağlıklı doğumlar nasip eylesin

Son düzenleme:

bende bu pijama takımını aldım canım penyesi dediğin gibi yumuşacık ama benim ki pullu değil üzerinde biberon var baby yazıyo çok şeker

canım çok tşk ederim. çok dolaştım çok baktım ama hep kış sezon gecelikleri var piyasada. ben kısa kollu ve yazlık bişi olmasını istedim. nette bunu görüncede açıkçası çok begendim sipariş ederken tereddüt etmedim, olmazsa iade ederim diye düşündüm. baktım aynı gün aradılar ve beden konusunda baya bilgilendirdiler. şu an ki kilomu, boyumu, kaçıncı haftada oldugumu hepsini sordular. ben 40 beden istemiştim. satış danışmanı evet bu şartlarda size 40 ideal fakat bu ürünlerin kalıpları biraz küçük onun için 42 gönderelim , olmazsa geri gönderirsiniz 40 yollarız diye öneride bulundular. bende tamam dedim. ürünler ertesi gün geldi gerçekten dedigi gibi 42 çok idealmiş. artı esnek ve güzel bir kumaşı var.. ürünler çok kaliteli açıkçası iyiki almışım sende almak istersen ödemeyi kapıda bile yapabiliyorsun.. kapıda kredi kartı yada kapıda nakit şeklinde. begendigin bişey varsa şiddetle tavsiye ediyorum

şekerlerim bitti canım bu son halii ucuna birde mandal takmıştım ama onu eşim begenmedi sade olsun deyince çıkardım bende

Eklentiler

• $Fotoðraf0887.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Ben mağazadan baktım canım. Beden sorun olur değiştirmek zorunda kalırım diye düşündüm. Bir de penyesinin kalitesine ve inceliğine bakmak istedim. Normalde bu ürünler kış sezonu diye geçiyor uzun kollu olduğu için ama penyeleri ince. Yazlık deyince kısa kollu yapıyorlar sanırım
bende bu pijama takımını aldım canım penyesi dediğin gibi yumuşacık ama benim ki pullu değil üzerinde biberon var baby yazıyo çok şeker
Güle güle kullan. Ben de tuttum bu takımı, alacağım sanırım

ne güzel canım normal doğum istemen. allah gönlüne göre verir inşallah..

bebk kıyafetinde eksiklerimiz var ben daha kendime hiçbir şey almadım pijama gecelik taç vs. Taşınma işimizz de cıktı ama daha zaman var dimi kızlar??

Nm ne kadara aldın ve Hagi site bı link atar misin bende bakayım belki fikrim değişir
Bu arada cok guzel olmuş şekerlerin rengine bayıldım:)))

bebk kıyafetinde eksiklerimiz var ben daha kendime hiçbir şey almadım pijama gecelik taç vs. Taşınma işimizz de cıktı ama daha zaman var dimi kızlar??

Telaş yapma cnm bende senin gibiyim henuz kendime birsey almadım beegime iki takım iki zibin aldım daha zaten etrafındaki herkes cok alma çabuk büyüyorlar giydikce alırsınız dedi zaten yaz bebeği bol bol zibin almayı düşünüyorum fazla ayaklı tulum ve takım almicam hala zamanımız var alırız yeter ki maddi sıkıntı olmasın

Kiz ahsen yatakta ekmek kırığının ne işi var ki?:))))

Acemipericik bence dokunarak almak en mantiklisi birde ne kadar kilo ile doguma gideceğiz hangi beden almam lazım bilmiyorum o yüzden son ay almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Nm ne kadara aldın ve Hagi site bı link atar misin bende bakayım belki fikrim değişir
Bu arada cok guzel olmuş şekerlerin rengine bayıldım:)))

geçmişte paylaşmıştım sanırım görmedin bu gecelik ve pijama takımını, taç ve terlikle beraber 150 tl ye aldım.

Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...

burdan bakabilirsin canım . şekerler içinde çok tşklerr

Eklentiler

• $aqua lohusa pp.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 20

kırmızı olana bayıldım....

Geceliğini giydin tam yatacakken canın bişeyler yemek istedi güzel güzel yedin ve o arada üzerinde bi parça kırıntı kaldı sen farketmedin yatağına gittin ve yattın kırıntıda yatağa girdiiiiii gördün mü bak ne işi varmış kırıntıya sor şimdi

EVet cnm ya eskisi kadar takip edemiyorum girdigimdede konular alıp basını gidiyor gecmisi okuyamiyorum iyi oldu cok tesekkur ederim bende bı göz atayım bu arada güle Güle kullan cnm:)))

bende bi kaç yere baktım..3lü takım istiyorum..
önceden,lazım olursa diye aldığım pijama tk ve geceliklerim var o zaman giyilebilecek..ama baharda giyilebilecek sabahlıklı olsun istiyorum.. baktıklarımdan yerini beğendiklerimden; dediğin gibi ya kalınlar kışlıklar..yada kısa koldan öte çok çok inceler..incede olsa sabahlıkla sorun değilde..almak istediğim takımı hastanede giymek istiyorum..ee koridorlarda gezintilerimiz olur doğumdan sonra.. içi görünmese çok iyi olur.. ne durumda olacağız bilmiyoruzo yüzden kamufle edebilecek takım istiyorum..
ama sitede bi kaç takımı beğendim,hoşuma gitti.. ürünlerden tam pamuklu zaten,bu da önemli.. tuttum yani bu fikri
eve,çocuğa,bebeğe alışveriş yaparken iyi yapıyorum internetten, ama hamişken kendim için girişimim olmadı:) sağol yardımcı olduğun için canım

şekerindee çok güzel olmuşşş.. ellerine sağlık...
annesinin oğluşuuu için emeklerii işte...el emeği,göz nuru..

Acemipericik bence dokunarak almak en mantiklisi birde ne kadar kilo ile doguma gideceğiz hangi beden almam lazım bilmiyorum o yüzden son ay almayı düşünüyorum

Ben normal giydiğimden bir beden büyük alacağım. Erken doğum olur hazırlıksız yakalanırım diye korkuyorum. Gezme imkanım da varken alayım dedim. 8.ayı beklemek de mantıklı.

Allah iyiliğini versin kiz ahsen senin amma da sanaryo yazdın ha ben gecelik giymiyorum ki hemde gece yemek yeme huyum yok ki TATLIM bu söylediklerin biraz uyumaya oldu ama güldürdün beni cok sagol dikkat ederim kırıntılara :)))

Canım telden giriyorum kaçıncı haftandasın ?

LİMONAGAC canım 28+4 günüm bu gün.

ne güzel canım normal doğum istemen. allah gönlüne göre verir inşallah..

TUGOK hemde çok isityorum inş normal olur.

cnm gözün aydınn masallh kısçeneeeee bende yarın ogluşumu görmeyeee gidicemmm bakaalım
kaç gr olmuş tosbammmm

GOLGEN cim canım benm eminim olmuştur seninde oğluşun tosuncuk :)

İnşallah doner cnm masallAh kızına da ben 20 gün once gittiğimde 620gr 30cm boyu vardı simdi 1 kilo olmuştur inşallah:)

RANANA inş döner canım ya sezeryan olmak istemiyorum bir an düşündüm ama sonrası nasıl toparlanırım diyede düşünüyorum hayırlıs artık

EVet cnm ya eskisi kadar takip edemiyorum girdigimdede konular alıp basını gidiyor gecmisi okuyamiyorum iyi oldu cok tesekkur ederim bende bı göz atayım bu arada güle Güle kullan cnm:)))

canım çok tşk ederim. bak sen umarım işine yarar bişiler bulursun

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım sende içine sinen bişiler bulursun
benim sabahlıgım oldugu için almadım, evlenmeden önce almıştım bir kere bile kullanmadım.. oda %100 pamuk, şimdi işe yarasın dimii şekerleri kendim yaptım ya birileri begenince çok daha fazla mutlu oluyorum :119:begenmene çok sevindim bunun için tekrar çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…