ya farkında olmadan ne guzel dostluklar kurmusuz
bırımıze bısı olsa hemen hepımız ılgılenıorz
oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
dun kabus gıbıydı benım ıcın
aksam balık yedım bebegımın en sevdıgı besın
ne zaman balık yesem bızımkı duramazdı yerınde
sonra gıttım ozellıkle yatak odasına uzandım
2 saat boyunca tık yok yıne husran
son olarak bal yedım ,yaklasık 5 dk sonra haraket ettı ama bu bole eskısı gıbı guclu tekmeler degıl
karnımı sallıo sadece
tekme yok
gecede bır ıkı defa tekme hıssettım
sımdılık dr a gıtmıcem bakalım
bugunde bı konrtrol edıcem haraketlerı
Kısa değil canım ben baktım. Bu hatunlar 1,80 olunca kısa durmuş ama ben 1,60 şım bana göre iyi boyuGecelik çok rahat oluyormuş özellikle tavsiye etti arkadaşlar. Bir de sezeryan olursa gecelik şart dediler. Pijama da alacağım. Pijamada da şunu beğendim
Eki Görüntüle 657449
Bu da Haluk Bayram marka. Taksitli 85-90 arasında fiyatı. Peşin 75'e buldum bunu da.Pijamanın üst kımında pullar var. Penyesi de yumuşacık
zeynoo, loğusa takımın hayırlı olsun..güle güle giy cnm..
bende baktığım yerlerde beğenemedim..
internette dediğin siteden de beğendiğim olmuştu,ama internetten kendim için almak konusunda tereddütlüydüm..hani beden konusunda şuan bi istikrarım yok diyehangi beden uygun olur ki diye.. fotolarda kulandıkları bedenleride belirtmiyorlar ki kıyaslama yapayım.. ama tel.de yardımcı oluyorlar beden konusunda demişsin, daha alıcı bakayım o zaman..
şekerlerin bittimi,son hallerini çok şirin olmuştur muhakkak..
Ben mağazadan baktım canım. Beden sorun olur değiştirmek zorunda kalırım diye düşündüm. Bir de penyesinin kalitesine ve inceliğine bakmak istedim. Normalde bu ürünler kış sezonu diye geçiyor uzun kollu olduğu için ama penyeleri ince. Yazlık deyince kısa kollu yapıyorlar sanırımAcemiperi; anladım cnm ama bana göre gecelikle rağbet edemeyecekmisim gibi geliyor yatarken kalkarken açılır diye tereddütlerim var binana daha toplu geliyor birde internetten kendime hiç birsey almadım bu Zamana kadar beden tutar mı ya beğenmezsen diye almaya cesaret edemiyorum sanırım mağazadan alicam ama pijama takımları guzel cnm
Tugok; Evet haklisin hemen hemen herkeste aynı sorunlar oluyor bel sırt ve ayak ağrıları dediğin gibi 30. Haftaları bı görsek günler yaklaştıkça endişeler de artıyor Rabbim hepimize Hayirli sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Güle güle kullan. Ben de tuttum bu takımı, alacağım sanırımbende bu pijama takımını aldım canım penyesi dediğin gibi yumuşacık ama benim ki pullu değil üzerinde biberon var baby yazıyo çok şeker
MERHABA KIZLARRRR
BU GÜN KONTROLÜMÜZ VARDI DOKTORUMUZLA :) KIZIM 1400 GRAM OLMUS BOYU DA 40 CM OLMUŞ GELİŞİMİ 10 GÜN ÖNCEDEN GİDİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR ALLHIMA HERSEY YOLUNDA ŞUAN TAM NORMAL DOĞUM POSİZYONUNDA DEDİ BEBEĞİN EŞİ RAHIM AGZINDA AMA UMARIM DÖNER DEDİ BIR DAHA KI KONTRLE İDRARIN SIKIŞIK GEL DEDİ İNŞ DÖNERDE NORMAL DOĞUM OLUR :)))
canım çok tşk ederim.çok dolaştım çok baktım ama hep kış sezon gecelikleri var piyasada. ben kısa kollu ve yazlık bişi olmasını istedim. nette bunu görüncede açıkçası çok begendim sipariş ederken tereddüt etmedim, olmazsa iade ederim diye düşündüm. baktım aynı gün aradılar ve beden konusunda baya bilgilendirdiler. şu an ki kilomu, boyumu, kaçıncı haftada oldugumu hepsini sordular. ben 40 beden istemiştim. satış danışmanı evet bu şartlarda size 40 ideal fakat bu ürünlerin kalıpları biraz küçük onun için 42 gönderelim , olmazsa geri gönderirsiniz 40 yollarız diye öneride bulundular. bende tamam dedim. ürünler ertesi gün geldi gerçekten dedigi gibi 42 çok idealmiş. artı esnek ve güzel bir kumaşı var.. ürünler çok kaliteli açıkçası iyiki almışım sende almak istersen ödemeyi kapıda bile yapabiliyorsun.. kapıda kredi kartı yada kapıda nakit şeklinde. begendigin bişey varsa şiddetle tavsiye ediyorum
şekerlerim bitti canım bu son halii
bebk kıyafetinde eksiklerimiz var ben daha kendime hiçbir şey almadım pijama gecelik taç vs. Taşınma işimizz de cıktı ama daha zaman var dimi kızlar??
Nm ne kadara aldın ve Hagi site bı link atar misin bende bakayım belki fikrim değişir
Bu arada cok guzel olmuş şekerlerin rengine bayıldım:)))
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657396 Eki Görüntüle 657395
Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
geçmişte paylaşmıştım sanırım görmedin bu gecelik ve pijama takımını, taç ve terlikle beraber 150 tl ye aldım.
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
burdan bakabilirsin canım . şekerler içinde çok tşklerr
canım çok tşk ederim.çok dolaştım çok baktım ama hep kış sezon gecelikleri var piyasada. ben kısa kollu ve yazlık bişi olmasını istedim. nette bunu görüncede açıkçası çok begendim sipariş ederken tereddüt etmedim, olmazsa iade ederim diye düşündüm. baktım aynı gün aradılar ve beden konusunda baya bilgilendirdiler. şu an ki kilomu, boyumu, kaçıncı haftada oldugumu hepsini sordular. ben 40 beden istemiştim. satış danışmanı evet bu şartlarda size 40 ideal fakat bu ürünlerin kalıpları biraz küçük onun için 42 gönderelim , olmazsa geri gönderirsiniz 40 yollarız diye öneride bulundular. bende tamam dedim. ürünler ertesi gün geldi gerçekten dedigi gibi 42 çok idealmiş. artı esnek ve güzel bir kumaşı var.. ürünler çok kaliteli açıkçası iyiki almışım sende almak istersen ödemeyi kapıda bile yapabiliyorsun.. kapıda kredi kartı yada kapıda nakit şeklinde. begendigin bişey varsa şiddetle tavsiye ediyorum
şekerlerim bitti canım bu son halii ucuna birde mandal takmıştım ama onu eşim begenmedi sade olsun deyince çıkardım bende
Acemipericik bence dokunarak almak en mantiklisi birde ne kadar kilo ile doguma gideceğiz hangi beden almam lazım bilmiyorum o yüzden son ay almayı düşünüyorum
Geceliğini giydin tam yatacakken canın bişeyler yemek istedi güzel güzel yedin ve o arada üzerinde bi parça kırıntı kaldı sen farketmedin yatağına gittin ve yattın kırıntıda yatağa girdiiiiii gördün mü bak ne işi varmış kırıntıya sor şimdi
yaaaaaaaaaaaa
bız ne zaman dogurcaz yaaaaaa
Canım telden giriyorum kaçıncı haftandasın ?
ne güzel canım normal doğum istemen. allah gönlüne göre verir inşallah..
cnm gözün aydınn masallh kısçeneeeeebende yarın ogluşumu görmeyeee gidicemmm bakaalım
kaç gr olmuş tosbammmm
İnşallah doner cnm masallAh kızına da ben 20 gün once gittiğimde 620gr 30cm boyu vardı simdi 1 kilo olmuştur inşallah:)
EVet cnm ya eskisi kadar takip edemiyorum girdigimdede konular alıp basını gidiyor gecmisi okuyamiyorum iyi oldu cok tesekkur ederim bende bı göz atayım bu arada güle Güle kullan cnm:)))
bende bi kaç yere baktım..3lü takım istiyorum..
önceden,lazım olursa diye aldığım pijama tk ve geceliklerim var o zaman giyilebilecek..ama baharda giyilebilecek sabahlıklı olsun istiyorum.. baktıklarımdan yerini beğendiklerimden; dediğin gibi ya kalınlar kışlıklar..yada kısa koldan öte çok çok inceler..incede olsa sabahlıkla sorun değilde..almak istediğim takımı hastanede giymek istiyorum..ee koridorlarda gezintilerimiz olur doğumdan sonra.. içi görünmese çok iyi olur.. ne durumda olacağız bilmiyoruz o yüzden kamufle edebilecek takım istiyorum..
ama sitede bi kaç takımı beğendim,hoşuma gitti.. ürünlerden tam pamuklu zaten,bu da önemli.. tuttum yani bu fikri
eve,çocuğa,bebeğe alışveriş yaparken iyi yapıyorum internetten, ama hamişken kendim için girişimim olmadı:) sağol yardımcı olduğun için canım
şekerindee çok güzel olmuşşş.. ellerine sağlık...
annesinin oğluşuuu için emeklerii işte...el emeği,göz nuru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?