2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
önceki gün şeker yüklemesi için doktoruma gittim kızlar.
açlık:83 tokluk:150 çıktı.
sonuç şüpheliymiş onun için tekrarlanacak bir hafta sonra. ama ben rahatım çünkü zannımca son iki gün yediğim tulumbalar yüzünden yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum .
bir de kan verirken aç olduğum için tansiyonum düştü bayılıyordum az kalsın hemen yatırdılar beni rahat ettim o zaman. sonra da kantine gidip bişeyler yedim hemen kendime geldim gözüm açıldı . bu şişko patates açlığa hiç gelemiyor anlayacağınız .

neyse geleyim asıl konuya. şeker yüklemesinde beklediğim o bir saatte gittim bebek arabalarına baktım. burda özdellerin mağazası var kocaman bebek için her şey var orda hem de uygun fiyatlara. bir ara burdan bir arkadaş bahsetmişti özdellerin internet mağazasına bakmış şaşırmıştı fiyatlara hani.. heh işte o özdeller. her markadan araba vardı ben de saf saf bakındım şaştım acaba hangisi daha iyidir ki diye çünkü seçenek çok çok fazlaydı. kraft twis indirimdeydi 1200 den 820 ye düşmüş ama ben o kadar para veremem malesef arabaya. hoş güya kaynanamlar alıcaklardı arabayı ama ne zamandır ne ses var ne seda kimse arabanın lafını etmiyor. kendimiz alıcaz yani. max 400 civarı diyorum ben fazlası zorlar çünkü kredilerimiz var...
bir de chicco liteway i duymuştum hem baston gibiymiş rahatmış filan diye. istanbulda haşim işcan mıydı işhanı mıydı bi yerde o araba için 149 tl demişti buradan biri. ama burda sordum kız 300 küsür dedi . ben mi yanlış anladım acaba dedim yoksa istanbuldak fazla mı uygun bu arabalar filan :44:. güzel bişeye benziyordu ama bilemedim ki ah kızlar ben mi böyleyim bitek yaa kızımın daha ne arabası var ne odası . sadece hastane çıkışları battaniyeleri üstü başı var yani onlar da hep hediye. biz daha hiçbir şey almadık yavrucağıza. borçlar da zorluyor onun da etkisi var. annemler hep yardım etmek istiyorlar sağolsunlar ama ben de onlara yüklenmek istemiyorum ki... ayyh içim sıkıldı gene .

neyse sonuç olarak bu araba konusunda siz ne tavsiye edersiniz anneler? hatta oda konusunda bile tavsiyeye ihtiyacım var beşik konusunda filan. çok şey istedim dimi bıdı bıdı susmadım gene .

Acemiperi; cnm bana normalden bir beden fazlasının olacağını tahmin etmiyorum tabi senin erken dogum riskin varsa ona göre akıyorsan bilmem ama biraz daha beklemeden yanayım aldıklarını ve alacaklarını güle güle iyi günlerde kullan cnm.:)

Hully; kiz sen kac ayliksin merak ettim valla bu ne sabırsızlık bizde hayecanla o gunumuzungelecegini bekliyoruz ama sen pek bı acelecisin:)))

Golgen:) rica ederim canim cok sagol hoşuma giderse bende alirim bikac bişey:)))

Elis; inşallah istediğin olur cnm bende normal doğumdan yanayım aksi bı durum olmaz da inşallah normal yaparız hakkımızda hayırlısı olsun herseyin:)

Merhaba arkadaslar...
Sürekli takip etmisligim var burayi ama ilk kez yaziyorum merak ettigim birsey var Türkiyede her haftami kontrole gidiyorsunuz yoksa ayda birkez falanmi... bazi konulara bakiyorum bayanlarin nerdeyse her hafta kontrolden bahsediyor

geceleri oluyor ÖZELLİKLE.GÜN İÇİNDEDE AYAKLARIM ÇOK YANIYOR.
hamilelikten demek ki,bende korkuyordum canım

Ben de mustela alacaktım ki onda yokmuş ama bugün boş bulundum bitkisel diye aldım cok da kullanan biliyorum...Mustela da bayagı pahalı...Bübchen sebamed 500ml 17 22 arası mustela 200ml 25 lira...

aa hiç duymadım bu dediğini ben bütün ürünlerini bübchen aldım ve herkes tavsiye ediyor,tam tersi sadece bebişler için ürün yapan çok kaliteli bir marka..sen bilirsin tabi ama bence değiştirme..

Canım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.

ee kızlar şimdi bübchen almayalım mı yani?mustelanın içeriği n acaba evet pahalı ama ilk 6 ay kullanırdık hiç olmazsa:44:

Hayır canım süsü ben yapmadım hazır aldım tabi koyarım fotoğrafları birazdan çekeyimde ekleyeyim

çok sevinirim canım

günaydın kızlarrrrr

Hully canım sevindim bebişin oynamasına hadi geçmiş olsun.

bunlarda benim oğluşum cicileri, fotoları çok zor çektim çok yorucuymuş :111:

oğluşlarımızın bi çok şeyi aynıymış çok cicişler,hayırlısıyla sağlıkla giysinler inşallah

oglum bugun haraket edıo cok masallah
sanırım 2 gundur farklı pozısyondaydı
dun cektıgım uzuntuyu allah kımseye yasatmasın

amin canım...çok sevindim,bebişin tembellik yapmış demek ki

kızlar ya,doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ben :18::18:
sizde de varmı böyle bişey?

benim daha var ama bende korkmaya başladım

beni de genelde oğluşum tekmeleriyle uyandırıyor karnı acıkıo galiba bende günaydın oğluşum tamam kalkıyorum diyorum

kırmızılı olandaki dantel detayı falan daha hoş ama ötekide sabahlıklı:44:

pijamalara bayıldım ya çok güsellermiş

chicco litewayler 300 küsür civarı olması lazım canım,şimdi birde yenidoğduğu andan itibaren kullanılması için ana kucaklı travel sistemi çıkacakmış.haşim işcan o kadar ucuz değil ama pazarlık yapma şansın çok fazla.
bende bebek arabası arayışındayım,çok zor gerçekten:44:

Pdnk; tahlili yaptiklari yerde beklerken fazla hareket etmemen gerektigini soylemediler mi sana canim? Normalde sekeri dusurmek icin yuruyus, ekstra hareket vs yapiliyor. Sen tekrar kan alinmadan onceki saatte yurudugun, birseyler yaptigin icin sekerin oldugundan daha dusuk cikmistir. Yani aslinda 150'den yuksektir. Bunu talil yapan yere ya da doktoruna sorsan tahlili tekrarlarken. Bn oyle biliyorum naczane.

oyle bısı yok
cogumuz ayda 1 kez gıdıorz genelde
rısklı olan gebelıkler harıcınde
ama merak edersek bı sorun falan olursa 1 ayı beklemek zorunda degılız

merhabalar canım 7.aya kadar ayda bir gidiliyor yani en azından ben öyle gidiyorum. ama 7.aydan sonra sıklaşıyormuş kontroller

oyle bısı yok
cogumuz ayda 1 kez gıdıorz genelde
rısklı olan gebelıkler harıcınde
ama merak edersek bı sorun falan olursa 1 ayı beklemek zorunda degılız

merhabalar canım 7.aya kadar ayda bir gidiliyor yani en azından ben öyle gidiyorum. ama 7.aydan sonra sıklaşıyormuş kontroller

Birkac bayan arkadasta görünce hani dedim acaba bizim burasi dahami ilgisiz diye :) burda hamileyken toplamda 6 muayene oluyor kendi doktorunda... bugün 5. sine gittim. 4-5 defa da hastanede muayene var ama istersen mecburiyet yok.. tabi dogumdan sonra bu sefer de bebegimizin doktor randevulari olucak devamli 5 yasina kadar...

kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok

kilo almamak mümkün değil bence çünkü bebeğin ağırlığı suyu fazlalasacak ayrıca rahmimizin ağırılığı 1kilo civarında olucak en az 3kilo alırsın diye düşünüyorum eğer bende 3kilo alırsa hamileliğimi 5 kiloyla tamamlamış olucam bu benim için çok güzel

benim doktorumda 15günde bi çağırıyor 1ay dayanamazdım zaten ayda bir muayene ücreti alıyor 15günde kontrole çağırıyor doğum yaklastıkca 10günde haftada 1cağırcakmış

ben aldığım bübchen pişik kremine baktım da bahsedilen o madde yok :44:

benim doktorumda 15günde bi çağırıyor 1ay dayanamazdım zaten ayda bir muayene ücreti alıyor 15günde kontrole çağırıyor doğum yaklastıkca 10günde haftada 1cağırcakmış

Ben de hic dayanamiyorum bazan ama burda 9 ay icin de toplamda 6-7 randevu veriyorlar malesef... özellikle 2 gündür deli olucaktim meraktan oglusumun 2 gün icin de sadece cok yavas bir sekilde bir defa hareketini hissettim normal de cok hareketli güm güm tekmelerdi. neyseki bugün sabah 1 saate yakin hic durmadi cok sükür.. doktor bu ay ultrasona gerek yok ama istersen yapmami yine de 50 euro ödemen gerek dedi... normal ultrason yerine bende 4d icin randevu aldim ozamana kadar sabredicem bakalim

aa kimse bana öyle bir şey söylememişti canım... valla hatırlattığın iyi oldu bir hafta sonraki yüklemede 3 saat beklicekmişim o zaman gezmeyeyim bari oturur gazete filan okurum artık .

graconun iki model arabası var signature 850-900 tl civarı anakucaklı, symbio da 1150 tl ama indirim yapacaklar o da anakucaklı, ikisi de güzel ama karar veremiyorum yaaa...concord neo da güzel gibi ama 1100 tl indirimini kaçırdığım için artık alamam diyorum siz ne aldınız...

Eklentiler

• $graco signature.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $graco-symbio-cift-yonlu-_3573_.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 22

ya benim hiç aklımda yoktu lohusa tacı almak. ama heves ettim sayenizde. :) bende alayım evde takarım :) ama ben geceliği yada pijama takımını pembe almayı düşünüorum. pembe alırım tacıda. hiç sevmem kırmızıyı

heves et tabiii:)bende sevmem kırmızıyıı..ama kırmızı şart..bende bitane edindimm..
pijama takımına sende karar veremedin sanırımm kolay gelsin canım

kızlar bişey sorucam dünden beri göğslerimden süt geliyor az az normal midir acaba yaşayan var mı :s erken değil mi ki daha aslında bi açıdan heyecanlandım sütüm geldi die ama bilemedim göğsünden açık sarı ve devamında beyaz süt gelen var mı acaba ?

Cnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorum

bende gecelik almak istemiorum ama bulunsun diorlar.

birde bişi merak ediorum. doğumdan önce ne giyilior. hastaneye giderken olsun, muayene sırasında olsun.

kırmızılı çok hoşmuş aslında öbürüde estetik duruyor ama cnm çok değil mi ya fiyatı 1 yaşına girince yürüycekler tutabilene aşkolsun snra arabaya binmezler 400 500 e de çok hoş modeller var pierre cardinde falan bak fatihte aziz bebe mağazası var 2 katlı çok güzel araba ve anakucakları vardı ben bi anakucağı beğendim pierre cardinin indirimde 130liraydı bu aralar gidip alıcam kısmetse bbek arabasıda 300 e kdr bişey düşünüyorum masrafları çok çnkü bebişlerin hergün bi eksiği çıkıyor ama illa bunu alıcaksan kırmızı çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…