hamilelikten demek ki,bende korkuyordum canımgeceleri oluyor ÖZELLİKLE.GÜN İÇİNDEDE AYAKLARIM ÇOK YANIYOR.
Ben de mustela alacaktım ki onda yokmuş ama bugün boş bulundum bitkisel diye aldım cok da kullanan biliyorum...Mustela da bayagı pahalı...Bübchen sebamed 500ml 17 22 arası mustela 200ml 25 lira...
aa hiç duymadım bu dediğini ben bütün ürünlerini bübchen aldım ve herkes tavsiye ediyor,tam tersi sadece bebişler için ürün yapan çok kaliteli bir marka..sen bilirsin tabi ama bence değiştirme..
Canım içeriğine bak şampuanın... dediğim madde yazıyor o sebamedde de var onada baktım... Phenoxyethanol: Deri tahrişine, böbrek ve karaciğer hasarına sebep olabilen koruyucu madde.
Hayır canım süsü ben yapmadım hazır aldım tabi koyarım fotoğrafları birazdan çekeyimde ekleyeyim
günaydın kızlarrrrr
Hully canım sevindim bebişin oynamasınahadi geçmiş olsun.
bunlarda benim oğluşum cicileri, fotoları çok zor çektimçok yorucuymuş :111:
oglum bugun haraket edıo cok masallah
sanırım 2 gundur farklı pozısyondaydı
dun cektıgım uzuntuyu allah kımseye yasatmasın
kızlar ya,doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ben :18::18:
sizde de varmı böyle bişey?
artık tekmeleri hissediyoruz ya daha rahatım çok şükür, ilk zamanlar her hafta gidesim vardı :) artık oturup göbeğimi izliyorum yerim ben onu canım sıpam benim :) her sabah kalkmadan oğluma bir "günaydın" diyorum önce :)
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657396 Eki Görüntüle 657395
Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
Kısa değil canım ben baktım. Bu hatunlar 1,80 olunca kısa durmuş ama ben 1,60 şım bana göre iyi boyuGecelik çok rahat oluyormuş özellikle tavsiye etti arkadaşlar. Bir de sezeryan olursa gecelik şart dediler. Pijama da alacağım. Pijamada da şunu beğendim
Eki Görüntüle 657449
Bu da Haluk Bayram marka. Taksitli 85-90 arasında fiyatı. Peşin 75'e buldum bunu da.Pijamanın üst kımında pullar var. Penyesi de yumuşacık
önceki gün şeker yüklemesi için doktoruma gittim kızlar.
açlık:83 tokluk:150 çıktı.
sonuç şüpheliymiş onun için tekrarlanacak bir hafta sonra. ama ben rahatım çünkü zannımca son iki gün yediğim tulumbalar yüzünden yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum.
bir de kan verirken aç olduğum için tansiyonum düştü bayılıyordum az kalsın hemen yatırdılar beni rahat ettim o zaman. sonra da kantine gidip bişeyler yedim hemen kendime geldim gözüm açıldı. bu şişko patates açlığa hiç gelemiyor anlayacağınız .
neyse geleyim asıl konuya. şeker yüklemesinde beklediğim o bir saatte gittim bebek arabalarına baktım. burda özdellerin mağazası var kocaman bebek için her şey var orda hem de uygun fiyatlara. bir ara burdan bir arkadaş bahsetmişti özdellerin internet mağazasına bakmış şaşırmıştı fiyatlara hani.. heh işte o özdeller. her markadan araba vardı ben de saf saf bakındım şaştım acaba hangisi daha iyidir ki diye çünkü seçenek çok çok fazlaydı. kraft twis indirimdeydi 1200 den 820 ye düşmüş ama ben o kadar para veremem malesef arabaya. hoş güya kaynanamlar alıcaklardı arabayı ama ne zamandır ne ses var ne seda kimse arabanın lafını etmiyor. kendimiz alıcaz yani. max 400 civarı diyorum ben fazlası zorlar çünkü kredilerimiz var...
bir de chicco liteway i duymuştum hem baston gibiymiş rahatmış filan diye. istanbulda haşim işcan mıydı işhanı mıydı bi yerde o araba için 149 tl demişti buradan biri. ama burda sordum kız 300 küsür dedi. ben mi yanlış anladım acaba dedim yoksa istanbuldak fazla mı uygun bu arabalar filan :44:. güzel bişeye benziyordu ama bilemedim ki ah kızlar ben mi böyleyim bitek yaa kızımın daha ne arabası var ne odası . sadece hastane çıkışları battaniyeleri üstü başı var yani onlar da hep hediye. biz daha hiçbir şey almadık yavrucağıza. borçlar da zorluyor onun da etkisi var. annemler hep yardım etmek istiyorlar sağolsunlar ama ben de onlara yüklenmek istemiyorum ki... ayyh içim sıkıldı gene .
neyse sonuç olarak bu araba konusunda siz ne tavsiye edersiniz anneler? hatta oda konusunda bile tavsiyeye ihtiyacım var beşik konusunda filan. çok şey istedim dimi bıdı bıdı susmadım gene.
Pdnk; tahlili yaptiklari yerde beklerken fazla hareket etmemen gerektigini soylemediler mi sana canim? Normalde sekeri dusurmek icin yuruyus, ekstra hareket vs yapiliyor. Sen tekrar kan alinmadan onceki saatte yurudugun, birseyler yaptigin icin sekerin oldugundan daha dusuk cikmistir. Yani aslinda 150'den yuksektir. Bunu talil yapan yere ya da doktoruna sorsan tahlili tekrarlarken. Bn oyle biliyorum naczane.önceki gün şeker yüklemesi için doktoruma gittim kızlar.
açlık:83 tokluk:150 çıktı.
sonuç şüpheliymiş onun için tekrarlanacak bir hafta sonra. ama ben rahatım çünkü zannımca son iki gün yediğim tulumbalar yüzünden yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum.
bir de kan verirken aç olduğum için tansiyonum düştü bayılıyordum az kalsın hemen yatırdılar beni rahat ettim o zaman. sonra da kantine gidip bişeyler yedim hemen kendime geldim gözüm açıldı. bu şişko patates açlığa hiç gelemiyor anlayacağınız .
neyse geleyim asıl konuya. şeker yüklemesinde beklediğim o bir saatte gittim bebek arabalarına baktım. burda özdellerin mağazası var kocaman bebek için her şey var orda hem de uygun fiyatlara. bir ara burdan bir arkadaş bahsetmişti özdellerin internet mağazasına bakmış şaşırmıştı fiyatlara hani.. heh işte o özdeller. her markadan araba vardı ben de saf saf bakındım şaştım acaba hangisi daha iyidir ki diye çünkü seçenek çok çok fazlaydı. kraft twis indirimdeydi 1200 den 820 ye düşmüş ama ben o kadar para veremem malesef arabaya. hoş güya kaynanamlar alıcaklardı arabayı ama ne zamandır ne ses var ne seda kimse arabanın lafını etmiyor. kendimiz alıcaz yani. max 400 civarı diyorum ben fazlası zorlar çünkü kredilerimiz var...
bir de chicco liteway i duymuştum hem baston gibiymiş rahatmış filan diye. istanbulda haşim işcan mıydı işhanı mıydı bi yerde o araba için 149 tl demişti buradan biri. ama burda sordum kız 300 küsür dedi. ben mi yanlış anladım acaba dedim yoksa istanbuldak fazla mı uygun bu arabalar filan :44:. güzel bişeye benziyordu ama bilemedim ki ah kızlar ben mi böyleyim bitek yaa kızımın daha ne arabası var ne odası . sadece hastane çıkışları battaniyeleri üstü başı var yani onlar da hep hediye. biz daha hiçbir şey almadık yavrucağıza. borçlar da zorluyor onun da etkisi var. annemler hep yardım etmek istiyorlar sağolsunlar ama ben de onlara yüklenmek istemiyorum ki... ayyh içim sıkıldı gene .
neyse sonuç olarak bu araba konusunda siz ne tavsiye edersiniz anneler? hatta oda konusunda bile tavsiyeye ihtiyacım var beşik konusunda filan. çok şey istedim dimi bıdı bıdı susmadım gene.
Merhaba arkadaslar...
Sürekli takip etmisligim var burayi ama ilk kez yaziyorum merak ettigim birsey var Türkiyede her haftami kontrole gidiyorsunuz yoksa ayda birkez falanmi... bazi konulara bakiyorum bayanlarin nerdeyse her hafta kontrolden bahsediyor
Merhaba arkadaslar...
Sürekli takip etmisligim var burayi ama ilk kez yaziyorum merak ettigim birsey var Türkiyede her haftami kontrole gidiyorsunuz yoksa ayda birkez falanmi... bazi konulara bakiyorum bayanlarin nerdeyse her hafta kontrolden bahsediyor
oyle bısı yok
cogumuz ayda 1 kez gıdıorz genelde
rısklı olan gebelıkler harıcınde
ama merak edersek bı sorun falan olursa 1 ayı beklemek zorunda degılız
merhabalar canım 7.aya kadar ayda bir gidiliyor yani en azından ben öyle gidiyorum. ama 7.aydan sonra sıklaşıyormuş kontroller
kızlarr
sıze bı sorum olcak
acaba bu son 3 ayı hıc kılo almadan atlatmak mumkun mu gercekten merak edıorm cok
benim doktorumda 15günde bi çağırıyor 1ay dayanamazdım zaten ayda bir muayene ücreti alıyor 15günde kontrole çağırıyor doğum yaklastıkca 10günde haftada 1cağırcakmış
Ya ilk defa duyuyorum cok ilginç cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin cnm o zaman bı tane kızıma bı tane de bana kırmızı taç alayım ben Rabbim hepimizi korusun hamileliğimde bile cok korkunç rüyalar gördüm esım gece vardiyası çalıştığında tv açık uyuyorum valla bu alı bı yakalarsam bende onu basacam:))))
ya benim hiç aklımda yoktu lohusa tacı almak. ama heves ettim sayenizde. :) bende alayım evde takarım :) ama ben geceliği yada pijama takımını pembe almayı düşünüorum. pembe alırım tacıda. hiç sevmem kırmızıyı
Cnm sanırım sende kapalisin pempeliler guzel ama bana kısa gibi geldi rahat edebilirsen al ama ben rahat edemem gibi zaten gecelik düşünmüyorum ben iki tane pijama takımı almayı düşünüyorum
graconun iki model arabası var signature 850-900 tl civarı anakucaklı, symbio da 1150 tl ama indirim yapacaklar o da anakucaklı, ikisi de güzel ama karar veremiyorum yaaa...concord neo da güzel gibi ama 1100 tl indirimini kaçırdığım için artık alamam diyorum siz ne aldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?