2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
heves et tabiii:)bende sevmem kırmızıyıı..ama kırmızı şart..bende bitane edindimm..
pijama takımına sende karar veremedin sanırımm kolay gelsin canım

havuzlu hana bakayımda öle. bende kapalıyım. o yüzden düşünmemiştim taç. ama alayım bi tane. evde takarım :)

dün bi kaç yere daha baktım ama havuzluhanı görmeden almayayım diorum. 70 tl ye pijama takımı vardı güzel ama sabahlığı yoktu. sabahlığı olsa iyi olur.

evet canım 25.haftalardan sonra geliyor genelde.. benimde ara ara akıyor,çamaşır değiştirdiğimde görüyorum..
hiç dokunmamak gerekiyor ama, rahim kasılmalarını tetikler sıkmak..
yavrular geldiğinde, ilk ağız sütü olacak işte.. şifaymış bu ilk ağız sütü..

en iyi yaptıkları şey zaten :))
bu arada duvar kağıdını kime yaptırmayı düşünüyorsun?? Eşim ben yaparım diyor ama öyle kolay bir şey değil bence...

Ben senin fotodaki gibi bir şey bulursam duvar kağıdı yaptırırım.. Kayınbabam inşaat işleriyle uğraşıyor ve çevresi var sanırım o bir usta gönderebilir ona yaptırırız.. Sen ne zaman yaptıracaksın?

tşkrler tatlım sıkmamak gerek demek bunu bilmiodum

Canım hepsi çok güzel zaten en mantıklı olanı düşünmüşsün ama bana sorarsan üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun derim :)
Ben de kırmızı takım aldım bugün geldi.. Loğusa tacıyla da uyumlu..

Kızlar busabah annem, babam ve abim geldiler bana sürpriz yaptılar sonunda geldiler çok mutluyum veeee yarın bizde havuzluhan seferi yapıcaz cicler biciler eksiğimiz olan herşeyi alıcaz inşallah çünkü bidaha ben alışverişe falan çıkamam zaten oralarda bana çok uzak, bugün azıcık gezdik dolaştık ben öldüm bittim yani okadar yoruldum kasıklarıma sancı girmeye başladı taksiye binerek eve döndük çok ağrım vardı bide ayaklarımın üstüne basamadım. Buarada annem, büyük teyzeme çok güzel bebe hırkaları, yelekleri ve patikleri ördürmüş 11 parça örgü hırkamız-patiğimiz var çok ciciler bi de annem hastane çıkışı almış ona da bayıldım cnm annem, annelik farklı bişey, yarında havuzluhan da herşeyi annem alacak ay çok mutluyum cnm annem

aaaaaaa ben de 99 güne düşmüşüm çok mutlu sevindirik oldum, şu 30lu haftaları da bi görsem :119::124::124::119::118:

Son düzenleme:

Gözün aydın canım, sıkıntılıydın azıcık sürpriz ziyaret sana iyi gelmiş, bir alış veriş günü de herşeyi siler süpürür :))
Ama dikkat et madem ağrın oluyor alış veriş yaparken dinlenerek yap.. Ailenle birlikte iyi gezmeler size :)

ben pembeli tk ı beğendim canım. dantel sevmem de... bunları nereden buldun? netten mi?

bu tacını biliyorum da şalına eklenmiş halini görmek istedim. yana doğru mu ekleyeceksin nasıl olacak?

Teşekkür ederiz, bu sitelerde de çok güzel şeyler var.. Alışveriş gurusu zeyyyno :))
Bu arada kutuların bitmiş hali çok güzel el emeği gibisi yok canım, malzemelerimi aldım sizlerden heveslenip bende başlamayı düşünüyorum becerebilirsem :))

Saol cnm evet çok mutlu oldum sıkıntı üzüntü kalmadı Zaten bugün gördüler halimi artık her 15 dk da bir dinlenme molası ağır vasıtayım sonuçta

akşam akşam güldürdün beniii rica ederim ne demek..

canım şekerler için tşk ederim begenmene sevindim ben yapacagından eminim, bitince foto isterizz

Son düzenleme:

canım sadece 2 kilo mu aldın? süpersin... gebeliğe başlangıç kilon neydi?

canım ikiside benim çok beğendiğim modeller ama kocişim modern tip arabaları beğenmiyor bebek içinde eğreti duruyormuş öyle diyor.keşke beğense bende symbioyu alırdım kesin.

bende çamaşırımı değiştirirken görüyorum böyle kurumuş sarı kabuk gibi şeyler var meme ucumda,annem sütümün gelmiş olabileceğini söyledi ve elleme sakın dedi. sıkma canım sende sakın. 7.aydan sonrada memelerle pek oynamamak gerekiyormuş erken doğumu tetikliyormuş

Canım ben şampuanını aldım onda var şampuan alanlar bi baksın...
hangi şampuanı aldın canım sen? ben bundan almayı düşünüyordum hem saç hem vücut yıkanıyormuş.

bende soldaki kırmızılıyı beğendim canım:)

aa kimse bana öyle bir şey söylememişti canım... valla hatırlattığın iyi oldu bir hafta sonraki yüklemede 3 saat beklicekmişim o zaman gezmeyeyim bari oturur gazete filan okurum artık .

canım burda paylaşmıştık şeker yüklemesinde ne yapmak ne yapmamak gerektiğini.gözden kaçırmışsın sanırımaslında yapan kişilerinde uyarıda bulunması gerekiyordu.birde bişeyler yedim demişsin önceki mesajında,1. saat sonunda yedin değil mi?yani tüm kan alınmalar bittikten sonra:26:

Eki Görüntüle 657657

Kızlar ben bez olarak bundan aldım bi tane... Dogru mu aldım primanın farklı bezleri de var galiba yeni dogan için?

canım 1 numarası yenidoğan diye geçiyor.senin pakette 2 yazıyor.ama zaten bunada sıra gelicek.birde 1 numarasını alıverirsin

bende gecelik almak istemiorum ama bulunsun diorlar.

birde bişi merak ediorum. doğumdan önce ne giyilior. hastaneye giderken olsun, muayene sırasında olsun.

ya bu havuzluhanı merak ettim doğrusu..:44: tabi git gör,uzağında kalmıyorsan canım ya.. çok beğendiysen al pijama takımınıda, üstüne tekli sabahlık bulabilirsin..o kolay iş yani

doğumdan önce ne giyiliyor diye sormuşsun.. hastaneye giderken rahat giyinir gidersin canım..yatış yaptığında,doğuma hazırlıyorlar seni..sadece ameliyat önlüğü giyiyorsun .. doğumdan çıkıncada anestezinin etkisi geçincede, pijamalarını giyersin.. sezaryen olanlar hep gecelik önerir ama,ben pijamaylada çok rahat ettim..geceliği evde giymiştim her ikiside rahat olur, sadece bebeği emzirme için pratik olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…