heves et tabiii:)bende sevmem kırmızıyıı..ama kırmızı şart..bende bitane edindimm..
pijama takımına sende karar veremedin sanırımmkolay gelsin canım
kızlar bişey sorucam dünden beri göğslerimden süt geliyor az az normal midir acaba yaşayan var mı :s erken değil mi ki daha aslında bi açıdan heyecanlandım sütüm geldi die ama bilemedim göğsünden açık sarı ve devamında beyaz süt gelen var mı acaba ?
en iyi yaptıkları şey zaten :))
bu arada duvar kağıdını kime yaptırmayı düşünüyorsun?? Eşim ben yaparım diyor ama öyle kolay bir şey değil bence...
evet canım 25.haftalardan sonra geliyor genelde.. benimde ara ara akıyor,çamaşır değiştirdiğimde görüyorum..
hiç dokunmamak gerekiyor ama, rahim kasılmalarını tetikler sıkmak..
yavrular geldiğinde, ilk ağız sütü olacak işte.. şifaymış bu ilk ağız sütü..
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657396 Eki Görüntüle 657395
Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
ben aldığım bübchen pişik kremine baktım da bahsedilen o madde yok :44:
Kızlar busabah annem, babam ve abim geldiler bana sürpriz yaptılar sonunda geldiler çok mutluyum veeee yarın bizde havuzluhan seferi yapıcaz cicler biciler eksiğimiz olan herşeyi alıcaz inşallah çünkü bidaha ben alışverişe falan çıkamam zaten oralarda bana çok uzak, bugün azıcık gezdik dolaştık ben öldüm bittim yani okadar yoruldum kasıklarıma sancı girmeye başladı taksiye binerek eve döndük çok ağrım vardı bide ayaklarımın üstüne basamadım. Buarada annem, büyük teyzeme çok güzel bebe hırkaları, yelekleri ve patikleri ördürmüş11 parça örgü hırkamız-patiğimiz var çok ciciler bi de annem hastane çıkışı almış ona da bayıldım cnm annem, annelik farklı bişey, yarında havuzluhan da herşeyi annem alacak ay çok mutluyum cnm annem
aaaaaaa ben de 99 güne düşmüşüm çok mutlu sevindirik oldum, şu 30lu haftaları da bi görsem:119::124::124::119::118:
Bugün biraz daha gecelik baktım ve daha makul fiyatlarla karşılaştım. En azından 30 liraya gecelik bulabildimBir tane pijama aldım önden düğmeli 29,5 tl. Resmini çekebilirsem eklerim.
Yalnız gecelik konusunda aklıma takılan bir şey oldu. Size sorum hanımlar cicikom markalı bu gecelik sabahlık mı (kırmızı rengi olacak)
Eki Görüntüle 657396 Eki Görüntüle 657395
Yoksa Tuba markalı bu gecelik mi?
Eki Görüntüle 657399
Cicikom gecelik 30, sabahlık 30 toplam 60 tl peşinde. Tuba markalı olan gecelik de peşin 45 tl. Tubayı daha çok beğendim ama 15 lira daha verip bir takım mı almak mantıklı yoksa bu geceliği alıp üstüne başka sabahlık almak mı bilemedim :26:
Tatlım daha önce de eklemiştim bak bu yaptığım taç:
Eki Görüntüle 657394
arzu-mu güzel bir konuya değinmişsin. Ben de rapor almayacağım, alsam bile belki 15 gün alırım o da maaşı tam almak için. Uzun raporlarla 5-6 ay idare edenleri biliyorum ki bana hak yemek gibi geliyor.
kızlar ikea da duvar kagıdı satılmıyor.. sizin istediginiz gibi duvar kagıdı yani benzerlerine bu siteden bakabilirsiniz
Çocuk Odası Sticker - Dekorasyon - Sticker - 3 - evmanya.com
Dekorjinal Çocuk Sticker 37.2TL - evmanya.com
buda begendiginize yakın bir model
Gözün aydın canım, sıkıntılıydın azıcık sürpriz ziyaret sana iyi gelmiş, bir alış veriş günü de herşeyi siler süpürür :))
Ama dikkat et madem ağrın oluyor alış veriş yaparken dinlenerek yap.. Ailenle birlikte iyi gezmeler size :)
Teşekkür ederiz, bu sitelerde de çok güzel şeyler var.. Alışveriş gurusu zeyyyno :))
Bu arada kutuların bitmiş hali çok güzel el emeği gibisi yok canım, malzemelerimi aldım sizlerden heveslenip bende başlamayı düşünüyorum becerebilirsem :))
kilo almamak mümkün değil bence çünkü bebeğin ağırlığı suyu fazlalasacak ayrıca rahmimizin ağırılığı 1kilo civarında olucak en az 3kilo alırsın diye düşünüyorum eğer bende 3kilo alırsa hamileliğimi 5 kiloyla tamamlamış olucam bu benim için çok güzel
canım ikiside benim çok beğendiğim modeller ama kocişim modern tip arabaları beğenmiyor bebek içinde eğreti duruyormuş öyle diyor.keşke beğense bende symbioyu alırdım kesin.graconun iki model arabası var signature 850-900 tl civarı anakucaklı, symbio da 1150 tl ama indirim yapacaklar o da anakucaklı, ikisi de güzel ama karar veremiyorum yaaa...concord neo da güzel gibi ama 1100 tl indirimini kaçırdığım için artık alamam diyorum siz ne aldınız...
bende çamaşırımı değiştirirken görüyorum böyle kurumuş sarı kabuk gibi şeyler var meme ucumda,annem sütümün gelmiş olabileceğini söyledi ve elleme sakın dedi. sıkma canım sende sakın. 7.aydan sonrada memelerle pek oynamamak gerekiyormuş erken doğumu tetikliyormuşkızlar bişey sorucam dünden beri göğslerimden süt geliyor az az normal midir acaba yaşayan var mı :s erken değil mi ki daha aslında bi açıdan heyecanlandım sütüm geldi die ama bilemedim göğsünden açık sarı ve devamında beyaz süt gelen var mı acaba ?
hangi şampuanı aldın canım sen? ben bundan almayı düşünüyordum hem saç hem vücut yıkanıyormuş.Canım ben şampuanını aldım onda var şampuan alanlar bi baksın...
graconun iki model arabası var signature 850-900 tl civarı anakucaklı, symbio da 1150 tl ama indirim yapacaklar o da anakucaklı, ikisi de güzel ama karar veremiyorum yaaa...concord neo da güzel gibi ama 1100 tl indirimini kaçırdığım için artık alamam diyorum siz ne aldınız...
aa kimse bana öyle bir şey söylememişti canım... valla hatırlattığın iyi oldu bir hafta sonraki yüklemede 3 saat beklicekmişim o zaman gezmeyeyim bari oturur gazete filan okurum artık.
Eki Görüntüle 657657
Kızlar ben bez olarak bundan aldım bi tane... Dogru mu aldımprimanın farklı bezleri de var galiba yeni dogan için?
bende gecelik almak istemiorum ama bulunsun diorlar.
birde bişi merak ediorum. doğumdan önce ne giyilior. hastaneye giderken olsun, muayene sırasında olsun.
havuzlu hana bakayımda öle. bende kapalıyım. o yüzden düşünmemiştim taç. ama alayım bi tane. evde takarım :)
dün bi kaç yere daha baktım ama havuzluhanı görmeden almayayım diorum. 70 tl ye pijama takımı vardı güzel ama sabahlığı yoktu. sabahlığı olsa iyi olur.
kızlar ya,doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ben :18::18:
sizde de varmı böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?