Kızlar busabah annem, babam ve abim geldiler bana sürpriz yaptılar sonunda geldiler çok mutluyum veeee yarın bizde havuzluhan seferi yapıcaz cicler biciler eksiğimiz olan herşeyi alıcaz inşallah çünkü bidaha ben alışverişe falan çıkamam zaten oralarda bana çok uzak, bugün azıcık gezdik dolaştık ben öldüm bittim yani okadar yoruldum kasıklarıma sancı girmeye başladı taksiye binerek eve döndük çok ağrım vardı bide ayaklarımın üstüne basamadım. Buarada annem, büyük teyzeme çok güzel bebe hırkaları, yelekleri ve patikleri ördürmüş11 parça örgü hırkamız-patiğimiz var çok ciciler bi de annem hastane çıkışı almış ona da bayıldım cnm annem, annelik farklı bişey, yarında havuzluhan da herşeyi annem alacak ay çok mutluyum cnm annem
aaaaaaa ben de 99 güne düşmüşüm çok mutlu sevindirik oldum, şu 30lu haftaları da bi görsem:119::124::124::119::118:
kendım ıcın ole plan yapıorm da kızlar ınsallah tutar
dıyetı bebek gelene kadar bozmassam belkı bu kılom ıle doguma gıderım
o zman da benden mutlusu olmaz valla
kundağın çok sıkı olmadıktan sonra zararı değil faydası olduğunu düşünüyordum zaten bu açıklamanla daha da ikna oldum çok mantıklı gerçekten. bu arada kaç kişiye anlattım çevremde senin şu foto olayını. naptın ne zaman çekilecek? ayyy çok güzel olur eminim :) ekle mutlaka bekliyoruz :)
4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
27 nisanda Allah izin verise 4 d olarak ozel bir merkezde gorucez oglumuzu insallah. tam olarak yuzunu falan gorebilecekmisisz. bize oyle dediler. daha cok var ama sabirla heyecanla bekliyoruz. Allah saglik versinde insallah zaman bir sekilde geciyor.
kızlar ikea da duvar kagıdı satılmıyor.. sizin istediginiz gibi duvar kagıdı yani benzerlerine bu siteden bakabilirsiniz
Çocuk Odası Sticker - Dekorasyon - Sticker - 3 - evmanya.com
Dekorjinal Çocuk Sticker 37.2TL - evmanya.com
buda begendiginize yakın bir model
Biz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı.Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.
Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.
Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi.Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.
evet canım benim kan alma işlemleri vs bittikten sonra yedim. 1 saatliğe zor dayandım bakalım bir hafta sonraki 3 saatlik yüklemede nasıl durucam aç aç .
kızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..
Hoşgeldiniz.. Kocaman olmuş Yiğit Ali maşallahartık ölçülmüyor bile tosuncuk :)
Nts'ye mi girdin kasılmalar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?