2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

denizkızııı,gözünaydınn..annenler gelmiş ne güzell..
annen bi güzel bakar sana artıkk:))
yarın büyük gün hıı.. alışveriş günüymüş... kolay gelsinn sizlere..
bebişinde cicilerini güle gülee giysinnn annesii

kendım ıcın ole plan yapıorm da kızlar ınsallah tutar
dıyetı bebek gelene kadar bozmassam belkı bu kılom ıle doguma gıderım
o zman da benden mutlusu olmaz valla

nasil bir diyet uyguluyorsun? benim bildigim hamileyken diyet yapmak cok sakincali bebegin gelisimi acisindan ama doktor kontrolunde falansa sorun olmaz heralde. bende ilk baslarda hizla aldim ama simdi durdu diyet falanda yapmiyorum canim ne isterse yiyorum. fazla bir kilom yok cok sukur. birde birazcik kilo gerekliymis dogum sonrasi icin. bana doktorum oyle dedi ama belkide zayif oldugum icin demistir. herkesin bunyesi ve ihtiyaclari farkli cunku.

en az 32 haftalik hamile olmam gerekiyor yani beklemedeyiz. cekilsin haber veririm zaten

4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?

ase teşekkürler verdiğin bilgi için.

benim bacağıma bu ara kramp çok girior ya. gece olmuştu. demin gene oldu. üstelik lavabodaydım . masajda yapamadım ayağıma.

normalde bugün doktor randevum vardı ama ameliyatı varmış. salıya erteledi

4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?

ayrıntılı ultrason zamanından bir kare pozumuz var bizim. eskiden o resmine çok bakıodum. artık bakmıorum fazla. gelişim halinde, daha çok değişir :)

27 nisanda Allah izin verise 4 d olarak ozel bir merkezde gorucez oglumuzu insallah. tam olarak yuzunu falan gorebilecekmisisz. bize oyle dediler. daha cok var ama sabirla heyecanla bekliyoruz. Allah saglik versinde insallah zaman bir sekilde geciyor.

Bende 14 Nisan da randevu aldim 4d icin.. 15 dakika sürüyor 120 euro ve cd üzerinde fotograflariyla videolarini vericeklermis. Burda genelde cok fazla kisi yaptiriyor ama coguda cok gereksiz ha 1-2 ay önce görmüssün bebegini veya 1-2 sonra bebek ayni bebek falan deyince kafam karisti ne bileyim...

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Biz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı. Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.

Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.

Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi. Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.

evet canım benim kan alma işlemleri vs bittikten sonra yedim . 1 saatliğe zor dayandım bakalım bir hafta sonraki 3 saatlik yüklemede nasıl durucam aç aç .

Hoşgeldiniz.. Kocaman olmuş Yiğit Ali maşallah artık ölçülmüyor bile tosuncuk :)
Nts'ye mi girdin kasılmalar için?

kızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..

evet canım benim kan alma işlemleri vs bittikten sonra yedim . 1 saatliğe zor dayandım bakalım bir hafta sonraki 3 saatlik yüklemede nasıl durucam aç aç .

Ben de yeni yaptırdım canım aç gidince ve kan verince tansiyonum düştü ama en zoru aç aç öğlene kadar beklemek oldu, yanımdakileri ısırasım geldi :S Aç kalmak gerçekten zor ama dayanıyorsun bir şekilde

Kayınvalidezedeler klubune hoşgeldin.. İstersen anlat rahatla, bebeğine bir şey olmaz böyle bir durumda sadece psikolojik ve fiziksel olarak sen zorlanırsın, bebeğin yaşadığın stresten etkilenir, devamlı olmamasına dikkat etmen gerekir..

Hoşgeldiniz.. Kocaman olmuş Yiğit Ali maşallah artık ölçülmüyor bile tosuncuk :)
Nts'ye mi girdin kasılmalar için?

Yok canım girmedim. Gerek duymadı. Uzanınca ilk işi karnımı eliyle yoklamak oluyor doktorumun. Sertleşmesine gevşemesine bakıyor.

Geçen sefer girmiştim nst ye ama bu sefer gerek görmedi. Çok hızlı hareket etme tek isteğim bu dedi. Yiğit Ali Bey başını yaslamış yine sol kasığıma. Ayaklar havada.

kızlar napıosunuz ya. yeniliorum yeniliorum sayfada değişim yok :) sıkılıorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…