2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm değer mi canını sıkmaya boşver sen onları sıkma canını bak erken doğum falan olur böyle şeyler cok etkiliyor Rabbim yavrunu korusun birşey olmaz inşallah sende bol bol oku bebeğine hiçbirşeyin seni ve bebeğini üzmesine müsade etme çok geçmiş olsun

olmamıştır bişicik kuzuya korkma canım,ama stres yaramaz bebişe etkilenir o da ister istemez

anladım içerikleri aynıdır ama di mi? neyse yaa ne bileyim :44: bende hiç olumsuz yorum okumamıştım bübchen hakkında ama sen öyle deyince birazcık düşünmedim değil.

ohh ohh maşallah kerataya annesi keyfine düşkün desene senin yiğitin:))) çok geçmiş olsun doktorun dediğini yap bol bol dinlen cnm

Soldaki daha ince, sagdaki daha kalın. Dolayısıyla sagdakinin emiciliği daha fazla, kakası veya çişi dışarı taşmıyor. Bir de ne derece doğru bilemem ama sağdakini organik pamuklu falan diye pazarlıyorlar.

peki bunların fiyatı ne sağdaki daha iyi gibi geldi bana.)))

ben bu markayı ilk kez duyuyorum bende sebamedin ürünlerinden almayı düşünüyordum sizce hangisi daha iyi siz ne aldınız tavsiyeleriniz neler?

sağol canım anlatmasam daha iyi tekrar tekrar canım sıkılsın istemiyorum.. ben bu kadar canımı sıkmazdım aslında ama bu sefer çok kötü oldum zaten ilk kasık ağrılarım başladığında da bişeye üzülmüştüm.. biraz önce de karnım sertleşince birden çok korktum.. allahın izniyle bişey olmaz inşallah ama ben tedirgin oldum rahatlamaya çalışıyorum hala salak gibi çok kastım kendimi.. evladıma bişey olmasın kasılma falan başlamasın da allah korusun başka birşey istemiyorum.. allah hepimizin evladına sağlık versin sana da desteğin için çok teşekkür ederim.

sağol canım allah büyük bu kadardan bişey olmaz diye düşünmeye başladım bende rahatladım birazcık... çok teşekkürler..

allah korusun canım rabbime emanet zaten siz de sağolun birbirimize dua edelim valla allahım korusun evlatlarımızı....

Sunny Baby Alya Ana Kucağı GittiGidiyor'da 77722425
kızlar bu anakucağı nasıl almayı düşünüyorum da fikir verirseniz sevinirim birde ana kucakları kullanışlı oluyor mu

Bu anakucagini bilmiyorum ama genel de kullanisli oluyorlar ben de aldim birtane.. Kisa süreli biryere cikarken falan cok ise yariyor.. Düzgün birtane alirsan mesela isin var evde ama bebegin yaninda olmadigin da bebek agliyor alirsin ana kucagina mutfakta ki isini falan bile yaparsin..
Benim aldigim bu mesela

yok canım birazcık üzüntüden sinirden bişey olmaz bebeğine.korkmana gerek yok.ne yaptı ya da ne dedi çok merak ettim şimdi bu kadar ensenden alev fışkırtacak kadar.

canım maşallah oğluşunabenim doktorum öyle bir kontrol yapmıyor.bende de var mı acaba?kasılmalarını nasıl tanımlarsın?

evet canım benim kan alma işlemleri vs bittikten sonra yedim . 1 saatliğe zor dayandım bakalım bir hafta sonraki 3 saatlik yüklemede nasıl durucam aç aç .

canım en erken saatte kan vereceğin yere git,çok oyalanmamış olursun.

ranana;bence güzel bir model.ama ben henüz emin olamadım,belki doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum.birde otomatik sallananlar var ama onlarda azıcık pahalı

iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben daha kendime ve bebeğime hiçbir şey almadım bana bi list yazar mısınız neler almalıyım nelere dikkat etmeliyim hastane de lazım olacak şeyler veya çantamda olması gereken şeyler neler bi yardım edin bilinçli anneler

anladım cnm çok sağol ben kraftın oyun parkını aldım çok büyük yanımda taşıyabilecek bir şeye ihtiyacım var e malum tekim işlerim de olacam mutfağa gidince yanıma da götürebilmeliyim salıncaklara baktım onlarda biraz yer kaplıyor benim mutfağımda küçük işime yarar diye düşünüyorum fiyatıda uygun daha çok eksiğim var fiyatı beni zorlamayacak birşey olmalı

canım maşallah oğluşunabenim doktorum öyle bir kontrol yapmıyor.bende de var mı acaba?kasılmalarını nasıl tanımlarsın?

Bebek yer değiştiriyor gibi oluyor canım. Başlarda ayırt edemiyordum ama yer değiştirirken daha yumuşak hareket ediyor. Kasılma olarak hissettiğim daha sert. Son 3 gündür var.

güle güle kullan cnm bu anakucağı ile iş yapabilir misin ki b modeli bana yaramaz ama

güle güle kullan cnm bu anakucağı ile iş yapabilir misin ki b modeli bana yaramaz ama

Tesekkür ederim.. 2 tane arkadasim bunlardan kullaniyor birtaraftan mutfakta yemek yaparken diger tarafta bebek kucaginda oluyor.. Banada onlar tavsiye etti.. Sen bilirsin tabi yine de ben fikir vermek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…