kızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..
olmamıştır bişicik kuzuya korkma canım,ama stres yaramaz bebişe etkilenir o da ister istemezkızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..
anladım içerikleri aynıdır ama di mi? neyse yaa ne bileyim :44: bende hiç olumsuz yorum okumamıştım bübchen hakkında ama sen öyle deyince birazcık düşünmedim değil.Eki Görüntüle 657699
Be benm aldıgım canm
kızlar napıosunuz ya. yeniliorum yeniliorum sayfada değişim yok :) sıkılıorum ya :)
Yok canım girmedim. Gerek duymadı. Uzanınca ilk işi karnımı eliyle yoklamak oluyor doktorumun. Sertleşmesine gevşemesine bakıyor.
Geçen sefer girmiştim nst ye ama bu sefer gerek görmedi. Çok hızlı hareket etme tek isteğim bu dedi.Yiğit Ali Bey başını yaslamış yine sol kasığıma. Ayaklar havada.
Soldaki daha ince, sagdaki daha kalın. Dolayısıyla sagdakinin emiciliği daha fazla, kakası veya çişi dışarı taşmıyor. Bir de ne derece doğru bilemem ama sağdakini organik pamuklu falan diye pazarlıyorlar.
olmamıştır bişicik kuzuya korkma canım,ama stres yaramaz bebişe etkilenir o da ister istemez
anladım içerikleri aynıdır ama di mi? neyse yaa ne bileyim :44: bende hiç olumsuz yorum okumamıştım bübchen hakkında ama sen öyle deyince birazcık düşünmedim değil.
Kayınvalidezedeler klubune hoşgeldin.. İstersen anlat rahatla, bebeğine bir şey olmaz böyle bir durumda sadece psikolojik ve fiziksel olarak sen zorlanırsın, bebeğin yaşadığın stresten etkilenir, devamlı olmamasına dikkat etmen gerekir..
olmamıştır bişicik kuzuya korkma canım,ama stres yaramaz bebişe etkilenir o da ister istemez
anladım içerikleri aynıdır ama di mi? neyse yaa ne bileyim :44: bende hiç olumsuz yorum okumamıştım bübchen hakkında ama sen öyle deyince birazcık düşünmedim değil.
cnm değer mi canını sıkmaya boşver sen onları sıkma canını bak erken doğum falan olur böyle şeyler cok etkiliyor Rabbim yavrunu korusun birşey olmaz inşallah sende bol bol oku bebeğine hiçbirşeyin seni ve bebeğini üzmesine müsade etme çok geçmiş olsun
Sunny Baby Alya Ana Kucağı GittiGidiyor'da 77722425
kızlar bu anakucağı nasıl almayı düşünüyorum da fikir verirseniz sevinirim birde ana kucakları kullanışlı oluyor mu
kızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..
Biz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı.Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.
Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.
Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi.Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.
evet canım benim kan alma işlemleri vs bittikten sonra yedim. 1 saatliğe zor dayandım bakalım bir hafta sonraki 3 saatlik yüklemede nasıl durucam aç aç .
canım maşallah oğluşunabenim doktorum öyle bir kontrol yapmıyor.bende de var mı acaba?kasılmalarını nasıl tanımlarsın?
canım en erken saatte kan vereceğin yere git,çok oyalanmamış olursun.
ranana;bence güzel bir model.ama ben henüz emin olamadım,belki doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum.birde otomatik sallananlar var ama onlarda azıcık pahalı
canım maşallah oğluşunabenim doktorum öyle bir kontrol yapmıyor.bende de var mı acaba?kasılmalarını nasıl tanımlarsın?
Bu anakucagini bilmiyorum ama genel de kullanisli oluyorlar ben de aldim birtane.. Kisa süreli biryere cikarken falan cok ise yariyor.. Düzgün birtane alirsan mesela isin var evde ama bebegin yaninda olmadigin da bebek agliyor alirsin ana kucagina mutfakta ki isini falan bile yaparsin..
Benim aldigim bu meselaEki Görüntüle 657813
güle güle kullan cnm bu anakucağı ile iş yapabilir misin ki b modeli bana yaramaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?