Tesekkür ederim.. 2 tane arkadasim bunlardan kullaniyor birtaraftan mutfakta yemek yaparken diger tarafta bebek kucaginda oluyor.. Banada onlar tavsiye etti.. Sen bilirsin tabi yine de ben fikir vermek istedim :)
Bebek yer değiştiriyor gibi oluyor canım. Başlarda ayırt edemiyordum ama yer değiştirirken daha yumuşak hareket ediyor.Kasılma olarak hissettiğim daha sert. Son 3 gündür var.
selam kızlar bayadır okusamda cevap yazamıyrum..inşallah herkes iyidir?
Bugün bebek arabalarına baktık..kraft atlanta 3013 ve baby 2 go proton 8809 modellerini daha çok inceledik..ama netten baktığım kadarıyla pek memnun kalan yok..şimdi şaşırdım kaldım ne alsam diye..arabaya çok para veremem en fazla 350 ..hafiflik,rahatlık kolay katlanabilir olması önemli..kraft 9 kg imiş.. baby 2 go hafif 6 kg gibi bişey ama arabanın dar olduğuınu ve çocuk büyüdükçe içinde rahat yatamadığını yazmışlar..
sizler ne tavsiye edersiniz kızlar?
selam kızlar bayadır okusamda cevap yazamıyrum..inşallah herkes iyidir?
Bugün bebek arabalarına baktık..kraft atlanta 3013 ve baby 2 go proton 8809 modellerini daha çok inceledik..ama netten baktığım kadarıyla pek memnun kalan yok..şimdi şaşırdım kaldım ne alsam diye..arabaya çok para veremem en fazla 350 ..hafiflik,rahatlık kolay katlanabilir olması önemli..kraft 9 kg imiş.. baby 2 go hafif 6 kg gibi bişey ama arabanın dar olduğuınu ve çocuk büyüdükçe içinde rahat yatamadığını yazmışlar..
sizler ne tavsiye edersiniz kızlar?
bebk kıyafetinde eksiklerimiz var ben daha kendime hiçbir şey almadım pijama gecelik taç vs. Taşınma işimizz de cıktı ama daha zaman var dimi kızlar??
Telaş yapma cnm bende senin gibiyim henuz kendime birsey almadım beegime iki takım iki zibin aldım daha zaten etrafındaki herkes cok alma çabuk büyüyorlar giydikce alırsınız dedi zaten yaz bebeği bol bol zibin almayı düşünüyorum fazla ayaklı tulum ve takım almicam hala zamanımız var alırız yeter ki maddi sıkıntı olmasın
Kiz ahsen yatakta ekmek kırığının ne işi var ki?:))))
Acemipericik bence dokunarak almak en mantiklisi birde ne kadar kilo ile doguma gideceğiz hangi beden almam lazım bilmiyorum o yüzden son ay almayı düşünüyorum
canım çok anlayamadım yinede ama değişik bişey olsa anlardım sanırım şimdiye kadarsanada çok geçmiş olsun.ilaçlarını ihmal etme
hiiiç yalnız değilsin canım bende varımm, benimde çok ihtiyacım var bu tavsiyelere çünkü benimde çoğu şeyi eksik olanlarıda annem aldı sağolsun üst baş, yelek battaniye, beşiğine kadar annem aldıönceki gün şeker yüklemesi için doktoruma gittim kızlar.
açlık:83 tokluk:150 çıktı.
sonuç şüpheliymiş onun için tekrarlanacak bir hafta sonra. ama ben rahatım çünkü zannımca son iki gün yediğim tulumbalar yüzünden yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum.
bir de kan verirken aç olduğum için tansiyonum düştü bayılıyordum az kalsın hemen yatırdılar beni rahat ettim o zaman. sonra da kantine gidip bişeyler yedim hemen kendime geldim gözüm açıldı. bu şişko patates açlığa hiç gelemiyor anlayacağınız .
neyse geleyim asıl konuya. şeker yüklemesinde beklediğim o bir saatte gittim bebek arabalarına baktım. burda özdellerin mağazası var kocaman bebek için her şey var orda hem de uygun fiyatlara. bir ara burdan bir arkadaş bahsetmişti özdellerin internet mağazasına bakmış şaşırmıştı fiyatlara hani.. heh işte o özdeller. her markadan araba vardı ben de saf saf bakındım şaştım acaba hangisi daha iyidir ki diye çünkü seçenek çok çok fazlaydı. kraft twis indirimdeydi 1200 den 820 ye düşmüş ama ben o kadar para veremem malesef arabaya. hoş güya kaynanamlar alıcaklardı arabayı ama ne zamandır ne ses var ne seda kimse arabanın lafını etmiyor. kendimiz alıcaz yani. max 400 civarı diyorum ben fazlası zorlar çünkü kredilerimiz var...
bir de chicco liteway i duymuştum hem baston gibiymiş rahatmış filan diye. istanbulda haşim işcan mıydı işhanı mıydı bi yerde o araba için 149 tl demişti buradan biri. ama burda sordum kız 300 küsür dedi. ben mi yanlış anladım acaba dedim yoksa istanbuldak fazla mı uygun bu arabalar filan :44:. güzel bişeye benziyordu ama bilemedim ki ah kızlar ben mi böyleyim bitek yaa kızımın daha ne arabası var ne odası . sadece hastane çıkışları battaniyeleri üstü başı var yani onlar da hep hediye. biz daha hiçbir şey almadık yavrucağıza. borçlar da zorluyor onun da etkisi var. annemler hep yardım etmek istiyorlar sağolsunlar ama ben de onlara yüklenmek istemiyorum ki... ayyh içim sıkıldı gene .
neyse sonuç olarak bu araba konusunda siz ne tavsiye edersiniz anneler? hatta oda konusunda bile tavsiyeye ihtiyacım var beşik konusunda filan. çok şey istedim dimi bıdı bıdı susmadım gene.
kızlar bişey sorucam dünden beri göğslerimden süt geliyor az az normal midir acaba yaşayan var mı :s erken değil mi ki daha aslında bi açıdan heyecanlandım sütüm geldi die ama bilemedim göğsünden açık sarı ve devamında beyaz süt gelen var mı acaba ?
bebiş iyi yani gözün aydın canımm benimde bi sonraki kontrolüm 4 nisanda güzel haberlerle geliriz inşallahhhBiz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı.Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.
Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.
Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi.Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.
kızlar çok canım sıkkın kayınvalidemlere çok kızgınım şu an bir sorun yaşadık ve ben çok kötü oldum ensemden ateş fışkırdı sanki kasıklarım karnım taş gibi oldu çok korktum.. şimdi biraz geçti ama yine kasıklarım ağrıyor gibi allahım bebeğimi korusun nolur dua edin oğluma bir zarar gelmemiş olsun.. korkuyorum bişey olmamıştır dimi..
siz böyle mantıklı konuşunca evet diyorum doğru olan bu ama hemen hemen bütün herşeyini tamamlayanları gördükçe benim hiiiç birşeyim yok henüz diye endişe ediyorum biraz fazla hamileyim galibaa:90:
canım bebek arabasında tek önerim,eşim çok araştırdı....
wollex.... ve bu markanın farkı tekerleklerinin çıkabiliyor olması ve youtube da katlanması ve bebek arabasının kurulumuna dair video da var.... Fiyat da 600-700 civarı....
kızlar gerçekten güzel araba iyi yorumlarda var ama bizim 2. bebeğimiz ve daha önce arabamız vardı ama malesef hiç memnun kalmadık..şimdi tekrar araba almak zorundayız eşim bi daha o kadar para dökemem diyor..uygun bişey bul,iyi bişey olsun araştır diyor..bakalım inşallah yine hayal kırıklığı yaşamayız...biz internetten wolex marka aldık.550 liraya +kdv geldi çok beğendik araba koltuğuda var istersen bir bak canım.
Eki Görüntüle 657896
Allah iyiliğini versin canım yaa çok güldürdün benibiraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladımeşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık
Eki Görüntüle 657932 Eki Görüntüle 657933
kızlar gerçekten güzel araba iyi yorumlarda var ama bizim 2. bebeğimiz ve daha önce arabamız vardı ama malesef hiç memnun kalmadık..şimdi tekrar araba almak zorundayız eşim bi daha o kadar para dökemem diyor..uygun bişey bul,iyi bişey olsun araştır diyor..bakalım inşallah yine hayal kırıklığı yaşamayız...
canım birde morhipo diye bir site var %65 indirim diyor bu araba için doğrumu acaba 160 tl gibi bi fiyat var sanki
Allah iyiliğini versin canım yaa çok güldürdün beni
güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben daha kendime ve bebeğime hiçbir şey almadım bana bi list yazar mısınız neler almalıyım nelere dikkat etmeliyim hastane de lazım olacak şeyler veya çantamda olması gereken şeyler neler bi yardım edin bilinçli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?