2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tesekkür ederim.. 2 tane arkadasim bunlardan kullaniyor birtaraftan mutfakta yemek yaparken diger tarafta bebek kucaginda oluyor.. Banada onlar tavsiye etti.. Sen bilirsin tabi yine de ben fikir vermek istedim :)

anladım cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için güle güle iyi günlerde kullan cnm

Bebek yer değiştiriyor gibi oluyor canım. Başlarda ayırt edemiyordum ama yer değiştirirken daha yumuşak hareket ediyor. Kasılma olarak hissettiğim daha sert. Son 3 gündür var.

canım çok anlayamadım yinede ama değişik bişey olsa anlardım sanırım şimdiye kadarsanada çok geçmiş olsun.ilaçlarını ihmal etme

selam kızlar bayadır okusamda cevap yazamıyrum..inşallah herkes iyidir?

Bugün bebek arabalarına baktık..kraft atlanta 3013 ve baby 2 go proton 8809 modellerini daha çok inceledik..ama netten baktığım kadarıyla pek memnun kalan yok..şimdi şaşırdım kaldım ne alsam diye..arabaya çok para veremem en fazla 350 ..hafiflik,rahatlık kolay katlanabilir olması önemli..kraft 9 kg imiş.. baby 2 go hafif 6 kg gibi bişey ama arabanın dar olduğuınu ve çocuk büyüdükçe içinde rahat yatamadığını yazmışlar..
sizler ne tavsiye edersiniz kızlar?

biz internetten wolex marka aldık.550 liraya +kdv geldi çok beğendik araba koltuğuda var istersen bir bak canım.

canım bebek arabasında tek önerim,eşim çok araştırdı....
wollex.... ve bu markanın farkı tekerleklerinin çıkabiliyor olması ve youtube da katlanması ve bebek arabasının kurulumuna dair video da var.... Fiyat da 600-700 civarı....

bebk kıyafetinde eksiklerimiz var ben daha kendime hiçbir şey almadım pijama gecelik taç vs. Taşınma işimizz de cıktı ama daha zaman var dimi kızlar??

benimde eksiğim çoook bebeğinde eksiği çok, dün eşime dedim bebeğinde benimde hiç bir şeyim yok diye sitem ettim, çıkalım alalım pazar günü ne dert ediyosun bir günde alırız ne olacak dedi, biz kadınlar heves ediyoruz işte böyle yada ben biraz fazla paniğim aslında hiç bir şeyi yok değil az çok bişeyler aldım ama ben istiyorumki her hafta bir eksiğini alayım çookk heyecanlıyım galiba ben

siz böyle mantıklı konuşunca evet diyorum doğru olan bu ama hemen hemen bütün herşeyini tamamlayanları gördükçe benim hiiiç birşeyim yok henüz diye endişe ediyorum biraz fazla hamileyim galibaa:90:

canım çok anlayamadım yinede ama değişik bişey olsa anlardım sanırım şimdiye kadarsanada çok geçmiş olsun.ilaçlarını ihmal etme

Canım farklı bir şey olsa anlardın muhakkak.
Bebek tek tarafa toplanıyormuş gibi bir his. Yer değiştirdiğinde de benzer şeyler hissediyorsun ama bu daha sert ve gergin oluyor. Çok tarif edilebilecek gibi bir şey değil.

Bu haftalarda bu kasılmalar normalmiş ama önemli olan düzenli aralıklarla olmamasıymış. Dikkatli olmak lazım.

hiiiç yalnız değilsin canım bende varımm, benimde çok ihtiyacım var bu tavsiyelere çünkü benimde çoğu şeyi eksik olanlarıda annem aldı sağolsun üst baş, yelek battaniye, beşiğine kadar annem aldı bazılarııda sadece tavsiye veriyor şunu al şunu alma diye hiiiçç yardımcı olduğu yok(kaynanama duyrulur ) anlayacağın bende panikledim

aaa çok şaşırdm önceden yaşanıyomuki böyle şeyler, bende olmadı

bebiş iyi yani gözün aydın canımm benimde bi sonraki kontrolüm 4 nisanda güzel haberlerle geliriz inşallahhh

bebişine bişey olmamıştır canım sen kendini üzme sakin ol, hiiiç değmezler boşver bazıları böyle anlayışsız oluyor işte böyle bir dönemde üzüyorlar seni, kafana takmamaya çalış canımm

siz böyle mantıklı konuşunca evet diyorum doğru olan bu ama hemen hemen bütün herşeyini tamamlayanları gördükçe benim hiiiç birşeyim yok henüz diye endişe ediyorum biraz fazla hamileyim galibaa:90:

inan ki benimde çok eksiğim var bir hafta öncesine kadar hiç birşeyim yoktu internetten yatağını ve arabasını aldım ve bebeğime iki takım giysi 2 zıbın ve iki yelek aldım aslında biz anne olarak herşeyimiz tam olsun diye acele ediyoruz ben ilk defa anne oluyorum neler daha kullanışlı nelerden çok almalıyım neyi az almalıyım bilmitorum o yüzden çok ihtiyaç olan şeyleri alıp diğerlerini sonra almayı düşünüyorum doğduktan sonra ne gerekiyorsa alırım çok cabuk büyüyorlar aldıklarımı giydiremezsem üzülürüm bu sefer de o yüzden sende telaş yapma sonradan gördüğümüzü beğendiğimizi alırız

biz internetten wolex marka aldık.550 liraya +kdv geldi çok beğendik araba koltuğuda var istersen bir bak canım.
Eki Görüntüle 657896
kızlar gerçekten güzel araba iyi yorumlarda var ama bizim 2. bebeğimiz ve daha önce arabamız vardı ama malesef hiç memnun kalmadık..şimdi tekrar araba almak zorundayız eşim bi daha o kadar para dökemem diyor..uygun bişey bul,iyi bişey olsun araştır diyor..bakalım inşallah yine hayal kırıklığı yaşamayız...
canım birde morhipo diye bir site var %65 indirim diyor bu araba için doğrumu acaba 160 tl gibi bi fiyat var sanki

Son düzenleme:
biraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladım eşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık

Allah iyiliğini versin canım yaa çok güldürdün beni
güle güle kullansın bebeğin aldıklarını

Kanz 650 Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 77728333
cnm ben bundan aldım fiyatı uygun kullanmadım henuz ama iyi görünüyor sende bak istersen işine yarar belki

Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname

bak böyle bloglarda tecrübeli anneler yazmış ben böyle yerleri okuyarak kendimce birşeyler aldım.birde yenidoğum yapan arkadaşlara sordum sık sık ne yapmam gerektiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…