2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım tecrübeli bir anne olarak tavsiyem ne ihtiyacın varsa şimdi al doğum sonrası dışarı çıkarken 2 kez düşünüyıorsun çünkü..rüzgarlımı terlermi? birde yolda ikide bir ağlar emzirmek için yer ara..yani dışarı çıkmak ilk aylarda eziyet diyebilirim..

sssüüüppeerrrsinn canım yaa :119:

Tesekkur ederim canim anladım zaten bir iki aylık yetecek seyler alırım ama fazlasını Alman burada iki tane bebek mağazası var cok pahalı zaten dışarı çıkmam internette hersey var ve uygun fiyatlara bende oturduğum yerden akis verişimi yaparım diye düşünüyorum :)))

Anneleeeer

Herkesin keyfi yerindedir inşallah.. Aldığım kilolara bakıp kendime fren çektim artık geceleri mutfağa gitmek yok

Şeker yüklememi yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı şükür.. Fındığımda büyümüş her doktora hemşireye tepik atmayı adet edindi..

İhtiyaç listemizde eksiğimiz kalmadı gibi birşey. Bu ayın sonunda odamızıda hazırlamaya başlayacağız inşallah

Vakit yaklaşıyor heyecan artıyor.. Rabbim haziran sonunda hepimizin yüzünü gülenlerden eyler inşallah..

Herkese sevgiler bizden..

Ayy kimleri görüyorum tatli Hamiş ve oğluşu ben iyiyim cnm sen nasılsın iyi çıkmış şekerin sevindim masallAh nazar değmesin oğluna aldıklarınıza iyi günlerde kullan cnm amin inşallah

benimde annemler geldi
geçen hafta hastaydım annem gelmişti çarşamba günü
babam da bu pazartesi geldi
biz de cumartesi günü havuzluhana gideceğiz.

ben oligafer-fol diye bi kan ilacına başladım. eczacı günde 2 kere yazmış. kullanan var mı?
doktor ne kadar önerdi bilmiyorum. bir tane yeterli mi ki? kullanan var mı kızlar.

sorma canım aç aç saatlerce beklemek çok sıkıntılı .
en iyisi bir yerde kıpırdamadan oturup enerji sarfiyatını minimuma indirmek .

bu nub teorisi ne derece doğruymuş, bakalım bir iki hafta sonra cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman görürürz gerçek mi, fos mu?

slmlar cnm benım noldu öğrendınmı cınsıyetını :) bugun 2li test yaptırdım dr erkek olabılır dedı ama nub a gore kız :) sen teorıyı curuttun mu nasıl cıktı meraklardayım

aynen öyle canım yaa kaynanamlar lafa gelince dünyayı alıyorlar ama iş icraate gelince fıss .
bizim de beşiğimizi annemler alıcak allahtan. ama araba bize kaldı gibi bakalım . kredilerimiz olmasa rahat rahat alırdık her şeyi ama bu ara sıkıntılıyız biraz. hayırlısı olsun kızım kısmetiyle gelicek inşallah hepsi hallolur .

odasını ikeadan düşünüyoruz zaten. bir tane hensvik gardrop, bir de alt açma ünitesi o kadar. ama beşiğe karar veremedik. hensvikin beşiği var ama sallanmıyor. acaba problem olur mu sonradan bilemedim. park yatak istemiyorum çok dandik gibiler haşır huşur...
sen ne yapmayı düşünüyorsun odası ve arabası için?

anladım canım. chicco liteway güzel gibi ama galiba çift yönlü değil. acaba sorun olur mu ki bu? katlanınca da ufacık kalması iyi çünkü bizim arabanın bagajı ancak onu alır.
pierre cardinin modelleri de uygun gibi ama işte bir türlü karar veremiyorum napıcaz bakalım .

Güzel anne adaylarimizin neredeyse hepsi uyudu sanirim ben yine de duramadim yazayim dedim 2 gündür falan oglusum nerdeyse hic hareket etmiyordu bugün tam 5 saattir en fazla 10 dk durdugu oldu :)
Ayy cok mutlu yaaa kuzum benim annesi kurban olsun..

Canım çok sevindim inanki sorunsuz bir şekilde atlatmışsın.gözünaydın darısı nisandaki randevuna inşallah

yatmadan önce cokmu ac oluyorsun cnm yoksa . bende as erdigim seyleri göruyordum daha cok ziyafet görmedim hic
Eeee kim hazirliyacak tmecbur mutfaga yol gözukuyor sabahlari

evet cnm cok guldumm sayende sagol. aminn rabbim kimseyi mahrum etmesin gulmekten:) cnm yatmadan önce korkunc seyler dusunmeden uyumaya calis yada en cok sevdigin seyleri dusun mesala bebisini düsün ise yariyacaktir mutlaka.

masalllah filim gibi desene kaldigi yerden devam ediliyor birde reklam arasi giriyor arada süpermis. ah su hormanlar bir düzelsede uykumuzda normala girse artik

durdugu yerde kendiligindenmi geliyor cnm yoksa gögüslerini SIKIYORMUSUN eger öyle birsey yapiyorsan sakin yapma cok tehlikeli mutlaka duymusundur sende bunu. :) kendigilinden gelebilir ama cok yogun geliyorsa doktoruna danis mutlaka.

4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
bende yaptirmaya basladim 4d yi ilerde hatira kalsin bebisime diye yaptiriyorum . bende bir defada cekilecek saniyordum
öyle degilmis her gitmemde kisa kisa göruntuler alinacakmis aslinda normalda tek bir defa daha ultrasyon hakkim vardi
4 d olunca sanirim bu degisiyor her gitmemde gircem galiba sen nerde yasiyorsun cnm sizin orda ucret cok fazlaymis benden 60 euro talep ettiler sadece.
canım çok anlayamadım yinede ama değişik bişey olsa anlardım sanırım şimdiye kadarsanada çok geçmiş olsun.ilaçlarını ihmal etme

kasilma bendede oluyor bu bebegin hareketleriyle alakasi hic yok kasildigi zaman nefesim kesiliyor sanki nefes alamiyorum karnim catliyacak zannediyorum doktora soyledim ilac vercekti guya yazmamis haftaya gidince tekrar sorcam

denizkizi

benimde annemler geldi
geçen hafta hastaydım annem gelmişti çarşamba günü
babam da bu pazartesi geldi
biz de cumartesi günü havuzluhana gideceğiz.

gözunuz aydin kizlar ailelerinize kavusmusunuz ne mutlu sizin adiniza cok sevindim. annenizle guzel guzel alisverisler yaparsiniz
insallah iyi gezmeler size. denizkizi icin de guzel bir morel olmus gercekten cok sevindim cnm.

gülmekten yikildim cnm resmen. esinde hemen senin olayini cözmus masallahh gözumun önunde hemen bir erkek bir kadin dizisi canlandi bi ara bebege bakiyorlardi bebek sussun dyie kredi kartini vermisti ozan. siz kadinlari cözdüm yediden yetmise olay ayni demisti alisveris olsun yeterki

Canım bizde hensvık aldık beşiğini dolabını çok tatlı zaten o renk ve modele uygun başka beşik yok ıkeada
Ben özellikle sallanmıyor diye tercih ettim zaten

Ayy kimleri görüyorum tatli Hamiş ve oğluşu ben iyiyim cnm sen nasılsın iyi çıkmış şekerin sevindim masallAh nazar değmesin oğluna aldıklarınıza iyi günlerde kullan cnm amin inşallah

Daha güzelleri hepimizin yavrularına inşallah canım Herşey onlar için zaten.. Çok şükür iyiym inşallah senin içinde herşey yolundadır.. Oğluma gelin arıyorum Ama bulamadım daha

Canim burda bir defa 15-20 dk sadece malesef
Ben avusturyada yasiyorum sen almanyadasin sanirim.
Aslinda 3d 90 euro ama 4d ile 3d arasindaki farki tam olarak bilmedigimden 4d e karar verdim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…