inan ki benimde çok eksiğim var bir hafta öncesine kadar hiç birşeyim yoktu internetten yatağını ve arabasını aldım ve bebeğime iki takım giysi 2 zıbın ve iki yelek aldım aslında biz anne olarak herşeyimiz tam olsun diye acele ediyoruz ben ilk defa anne oluyorum neler daha kullanışlı nelerden çok almalıyım neyi az almalıyım bilmitorum o yüzden çok ihtiyaç olan şeyleri alıp diğerlerini sonra almayı düşünüyorum doğduktan sonra ne gerekiyorsa alırım çok cabuk büyüyorlar aldıklarımı giydiremezsem üzülürüm bu sefer de o yüzden sende telaş yapma sonradan gördüğümüzü beğendiğimizi alırız
biraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladımeşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık
Eki Görüntüle 657932 Eki Görüntüle 657933
canım tecrübeli bir anne olarak tavsiyem ne ihtiyacın varsa şimdi al doğum sonrası dışarı çıkarken 2 kez düşünüyıorsun çünkü..rüzgarlımı terlermi? birde yolda ikide bir ağlar emzirmek için yer ara..yani dışarı çıkmak ilk aylarda eziyet diyebilirim..
Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname
bak böyle bloglarda tecrübeli anneler yazmış ben böyle yerleri okuyarak kendimce birşeyler aldım.birde yenidoğum yapan arkadaşlara sordum sık sık ne yapmam gerektiğini.
Anneleeeer
Herkesin keyfi yerindedir inşallah.. Aldığım kilolara bakıp kendime fren çektim artık geceleri mutfağa gitmek yok
Şeker yüklememi yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı şükür.. Fındığımda büyümüş her doktora hemşireye tepik atmayı adet edindi..
İhtiyaç listemizde eksiğimiz kalmadı gibi birşey. Bu ayın sonunda odamızıda hazırlamaya başlayacağız inşallah
Vakit yaklaşıyor heyecan artıyor.. Rabbim haziran sonunda hepimizin yüzünü gülenlerden eyler inşallah..
Herkese sevgiler bizden..
Kızlar busabah annem, babam ve abim geldiler bana sürpriz yaptılar sonunda geldiler çok mutluyum veeee yarın bizde havuzluhan seferi yapıcaz cicler biciler eksiğimiz olan herşeyi alıcaz inşallah çünkü bidaha ben alışverişe falan çıkamam zaten oralarda bana çok uzak, bugün azıcık gezdik dolaştık ben öldüm bittim yani okadar yoruldum kasıklarıma sancı girmeye başladı taksiye binerek eve döndük çok ağrım vardı bide ayaklarımın üstüne basamadım. Buarada annem, büyük teyzeme çok güzel bebe hırkaları, yelekleri ve patikleri ördürmüş11 parça örgü hırkamız-patiğimiz var çok ciciler bi de annem hastane çıkışı almış ona da bayıldım cnm annem, annelik farklı bişey, yarında havuzluhan da herşeyi annem alacak ay çok mutluyum cnm annem
aaaaaaa ben de 99 güne düşmüşüm çok mutlu sevindirik oldum, şu 30lu haftaları da bi görsem:119::124::124::119::118:
bu nub teorisi ne derece doğruymuş, bakalım bir iki hafta sonra cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman görürürz gerçek mi, fos mu?
Canım çok sevindim inanki sorunsuz bir şekilde atlatmışsın.gözünaydın darısı nisandaki randevuna inşallahKızlar gittim kontrole, ben suyumun azalmasından korkuyordum, bu aralar fazla hareketliyim su içmeyi ihmal ediyorum diye çok şükür iyi çıktı.. 100 gr şeker yüklemesi yapıldı biraz tansiyonum düştü ama uzanıp bekledim onun sonucu da fena çıkmadı sadece bir değer yüksek, onun için de bir daha ki kontrole gelmeden 3 gün önce açlık ve tokluk ölçümü yaptır gel dediler..
İlk kez NTS ye bağlandım:) dört nala koşan at gibi oğlumun kalp atışları :) Çikolata yedirdiler bizim ki çıldırdı
Tokoyay'cım sormuşsun canım beni artık iki haftada bir çağırdılar.. Yani bundan sonra iki haftada bir gidecekmişim ve her gidişim de NTS'ye bağlayacaklarmış çikolatanı meyve suyunu al hazırlıklı gel dediler..
Zaten ayrıca bir de kurula giriyoruz biliyorsunuz.. Şükür çok ektra bir şey çıkmadı bu sefer
Canım kopamazsın, o tarihte ben zaten senin dibine taşınmış oluyorum birlikte hallederiz artık :)
Ben bu duvar kağıdına bayıldım, bakındım ama sitede göremedim ben.. link falan varsa gönderir misin taşınmadan yaptırayım ben de duvar kağıdını..
Çok güzeller güle güle kullan, Beşiktaş çarşısı dediğin yer Sinan Paşa Pasajımı canım? Ben annemle oraya geçmeyi düşünüyorum gitmişken bir bakarım..
Butunduamvesenam; Canım bizi merak etmişsin, aylık kontrolümüz iyi çok şükür ama biz asıl kurulu bekliyoruz o da 3 Nisan'da umarım ondan da hayırlı haberler alırız..
Verdiğin bilgiler çok güzel biz de bir şeyler öğrenmiş olduk. Çok pahalı belki ama paranın karşılığını da alıyorsun bence.. Burada pahalı yerler de bile savsaklama olabiliyor.. Senin adına çok sevindim hamile bir kadın için doğum anında ki konfor çok önemli ve bebeğinle yaşayacağın ilk anların ..
hully; Canım benim dün giremediğim için göremedim yazdıklarını ama hissetmişsin bebeğini gözün aydın :)
Bebeklerimizin hareketleri her zaman çok istikrarlı olmuyor kuzucum üzülme.. Benim bebeğimde bazı günler az hareket ediyor dikkat kesiliyorum bir sorun mu var diye.. Bazı günler de yerinde durmuyor karnımın içi acıyor resmen o zaman da bir dur oğlum diyorum :))
bende rüyamda hep ziyafet sofraları görüyorum neredeyse haftada 4-5 gün.sonra bi uyanıyorum ziyafetten eser yok tıpış tıpış kahvaltı hazırlamaya gidiyorumöyle özledim ki hazır bi sofraya oturmayı oooof ooff
Ohh oh csına değsin iste güldürdüm seni:))) Gül Gül cnm Rabbim gülmekten geri kıymasın bizi e ne tapayım o mü hep bizi basacak bı yakalarsam fena basacağım gözüme gözükmesin :)))
Ya ben cok saçma rüyalar görüyorum bu gebelikte bazen cok komik bazende cok korkunç sonra da uyuyaniyorum benim ev sıcak oldugundan kısa tayt ve atletle yatıyorum üzerime de birsey almıyorum ateş basıyor beni alsamda gece üzerinden atıyorum inan bı gece uyuyorum yine esim iste gece o Halim'den rahatsız oldum lavobaya bile kalkmayan ben uykumdan uyandım sanki birileri beni gözlüyor gibi geldi kalktım banyo tuvaletin kapısını besmele çektim kapattım üzerime de çarşaf aldım yattım ama korkudan bir müddet uyuyanadim sabaha dogru sızmışim artık aman diyim sende dikkatli ol gece yatağa girdiğinde oku üfle yat:;(
masalllah filim gibi desene kaldigi yerden devam ediliyor birde reklam arasi giriyor aradaRüya konusu benimde canımı sıkıyor saçma sapan şeyler görüyorum , lavaboya kalkıyorum geri yatıorum kaldığım yerden deam ediyorum birde
Geçen gece doğum yapmışım ama ikiz olmuşlar arkadaşım bakıyor ben daha hiç görmemişim çocuklarımı sonra çocuklarımı arkadaşımdan almaya gidiyoruz annemle ama çocuklar bir çirkin bir çirkin anne diyorum bunlar benim çocuklarım olamaz , o kadar da tuhaflar ki konuşuyor yeni doğmuş bebekler kendi aralıarında sohbet falan ediyorlar Allah'ım iyice sapıttım ben ya
kızlar bişey sorucam dünden beri göğslerimden süt geliyor az az normal midir acaba yaşayan var mı :s erken değil mi ki daha aslında bi açıdan heyecanlandım sütüm geldi die ama bilemedim göğsünden açık sarı ve devamında beyaz süt gelen var mı acaba ?
bende yaptirmaya basladim 4d yi ilerde hatira kalsin bebisime diye yaptiriyorum . bende bir defada cekilecek saniyordum4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
canım çok anlayamadım yinede ama değişik bişey olsa anlardım sanırım şimdiye kadarsanada çok geçmiş olsun.ilaçlarını ihmal etme
benimde annemler geldi
geçen hafta hastaydım annem gelmişti çarşamba günü
babam da bu pazartesi geldi
biz de cumartesi günü havuzluhana gideceğiz.
biraz önce benim canım sıkılıyo diye ağlamaya başladımeşim koşup kredi kartını getirdi bişeyler almak ister misin dedi olabilir aslında dedim ve english home dan bunları aldım şimdi foruma girmiş mutlu mutlu yazdıklarınızı okurken dank etti ne manyak bi hamileyim ben yaa Allah kocama sabır versin taktiği de öğrenmiş yazık
Eki Görüntüle 657932 Eki Görüntüle 657933
aynen öyle canım yaa kaynanamlar lafa gelince dünyayı alıyorlar ama iş icraate gelince fıss.
bizim de beşiğimizi annemler alıcak allahtan. ama araba bize kaldı gibi bakalım. kredilerimiz olmasa rahat rahat alırdık her şeyi ama bu ara sıkıntılıyız biraz. hayırlısı olsun kızım kısmetiyle gelicek inşallah hepsi hallolur .
odasını ikeadan düşünüyoruz zaten. bir tane hensvik gardrop, bir de alt açma ünitesi o kadar. ama beşiğe karar veremedik. hensvikin beşiği var ama sallanmıyor. acaba problem olur mu sonradan bilemedim. park yatak istemiyorum çok dandik gibiler haşır huşur...
sen ne yapmayı düşünüyorsun odası ve arabası için?
Ayy kimleri görüyorum tatli Hamiş ve oğluşu ben iyiyim cnm sen nasılsın iyi çıkmış şekerin sevindim masallAh nazar değmesin oğluna aldıklarınıza iyi günlerde kullan cnm amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?