2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kapı süsümüz::)

Buda dönencemiz eşim tuttu ben çektim

Ikeadan aldğım çerçeve fiyatı çok uygundu:)

babamız geçen kuzucuğumuza ilk ayakkabısını aldı:)
Buda yatağı ben böyle bişey tercih ettim Ikeadakiler bana ince geldi

Eklentiler

• $IMG_0817.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 27
Ohh gözün aydın canım benim anneciğine babacığına kavuşmuşsun

köfte haber vermedin ama bak ben yine yakaladim
hepsi cok guzel MASALLAH saglikla dogsunda kullansin INSALLAH hepsini ayakkabilarda cok tatli,
o besikmi yoksa gecici yatakmi ney o tuylu olan :26:

köfte haber vermedin ama bak ben yine yakaladim
hepsi cok guzel MASALLAH saglikla dogsunda kullansin INSALLAH hepsini ayakkabilarda cok tatli,
o besikmi yoksa gecici yatakmi ney o tuylu olan :26:

özel mesaj kutuna baktınmıda sen
Canım o bebek şekerlerini koymak için sepet misafir geldiğinde onun içinde ikram ediliyor yada hastaneye götürüyorsun doğumda

sen aldın mı canım çok merak ettim kurdun mu peki aldıklarını?
kurduysan resimlerini paylaşabilir misin?
ben de ikeadan halledicem odasını gibi görünüyor bakalım nasıl olucak .

sen aldın mı canım çok merak ettim kurdun mu peki aldıklarını?
kurduysan resimlerini paylaşabilir misin?
ben de ikeadan halledicem odasını gibi görünüyor bakalım nasıl olucak .

Evet aldım kuzum ben daha kutularında kurmadık kirlenmesin çizilmesin diye
25 martta kontrolümüz var inşallah ondan sonra kuralım artık diyoruz
İnşallah kurarsam resimlerini paylaşırım ama çok tatlı bi renk tonu var
Beşiği çok sevimli kesinlikle tavsiye ederim mobilyaların üstünde bir gram koku yok
Masif ağacından zaten tavsiye ederim

özel mesaj kutuna baktınmıda sen
Canım o bebek şekerlerini koymak için sepet misafir geldiğinde onun içinde ikram ediliyor yada hastaneye götürüyorsun doğumda

ay cok cahilim ben onu bebegin besigi sandim kucukken yatak odasinda kullanacaksin hatta dedim o tuyler bebegin bogazina kacmazmi diye

bide sepettenmi besik diyede dusundumm

Son düzenleme:
ay cok cahilim ben onu bebegin besigi sandim kucukken yatak odasinda kullanacaksin hatta dedim o tuyler bebegin bogazina kacmazmi diye

bide sepettenmi besik diyede dusundumm

Yok estağfurllah cücüğüm olur mu öyle şey bende bunların hiçbirini bilmiyordum
Buradaki arkadaşlardan öğrendim sordum araştırdım öyle aldım
Resimdede iri çıkmış baya ondan böyle düşündün galiba
Ama doğru var öyle sepetten beşikler

anacim ne bileyim oyle guzel gorunduki gozume suslu puslu besiginide kendisinide gorecez INSALLAH

cnm bende aklimdan seni geciriyorudum merve bugun hic gözukmuyor nerelerde acaba diyecokkkkk guzeller cnm gule gule kullanmak nasip olsun insallah. ayakabilarda cok hos. ama sasirdim hic hello kitty yok

saka saka herseyde olcak degil tabiki. yatagi bende ikeadan almayacam benimde hic hosuma gitmedi baska biryerde daha kaliteli ve guzeli var biraz pahali ama olsun kizim icin deger besigini yani tahtasini sadece ikeadan alcam baska bulamadim napim

anacim ne bileyim oyle guzel gorunduki gozume suslu puslu besiginide kendisinide gorecez INSALLAH

İnşallah canım darısı senin başına
Bende bakacağım böyle yiğenimin hazırlık fotoğraflarına inşallah demi

Talıaam bugün ev gezmesindeydim anacığım gittim ama sesi kaldıramadım kadınların çenesinden
Geçtim öbür odaya fosur fosur uyumuşum misafirlikte bi uyandım akşam olmuş ev sahibide kıyamamış uyandırmaya
Ay yok anacımm bulamıyorum hello kityli bişey ben arıyorum ya bulunmaz zaten
işte kıyafet alışverişine çıkarsak
Lisanslı ürünleri görmüştüm battaniyesini felan onları alacağım inşallah
Beğendin mi gerçekten çok sevindim beğenmene
Öyle abartılı değil sade şeyler ama hepside içime sindi alırken
Beşik çok tatlı görsen biz çıkartıyoruz kurar gibi yapıyorusz eşimle çok hoş oluyor

Son düzenleme:
Mutlu_mutlu Allah iyilikler verdin dize cnm cok şükür bizde iyiyiz sen iyi bı kaynana olursun ben seve seve dünür olurum seninle:)

TALLİA; cnm güldürebildimse ne mutlu bana evet dediğin mantıklı zaten bebegimle yatıp bebeginle kalkıyorum
Verdigin linke bakarım cnm ilgin cevabın icin cok tesekkur ederim cnm sagol sende gececisin:)))

Mervecim hosgeldin kizcen nasıl sen nasılsın bakim:))

Canim burda bir defa 15-20 dk sadece malesef
Ben avusturyada yasiyorum sen almanyadasin sanirim.
Aslinda 3d 90 euro ama 4d ile 3d arasindaki farki tam olarak bilmedigimden 4d e karar verdim bakalim

yazini görmemisim cnm ya gec fark ettim benim nette sorun var gidip geliyor herseyi karistirmis yine :)

bende cok arastirmadan hemen 4 d istiyorum dedim daha önce duymustum gerci 4d daha iyi diye daha kaliteli göruntu aliniyormus hemsirede anlatmadi dogru duzgun birsey gecen hafta cekti doktor bes dk surmedi cok sasirdim bukadarmi dedim evet simdilik bukadar dedi nasil yani dedim hergelmende cekilecek dedi o yuzden kisa suruyor dedi bende oyle 20 30 dk cekilecek bir anda zannetmistim

sizin orasi gercekten cok pahaliymis ALLAH yardimciniz olsun.

Hoşbulduk canım biz iyiyiz eşim nöbetçi bu gece bende bilgisayarda takılıyorum işte
Sen nasılsın iyi misin minnoşun nasıl başlaıdn mı alışverişe

ay çok sevindim canım içine sinmesine ben de rahatladım artık rahat rahat gidebilirim ikeaya .

rica ederim cnm ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana . biz merveyle gececiz zaten surekli minikkus ta olurdu ama sanirim oda bugun yorgun. ben uyuyamiyorum geceleri gunduz uyuyorum diyecem ama bguun sabah 7 den beri ayaktayim yine uyku gelmedi
alismis bünye galiba uyumamaya
bugun senidemi uyku tutmadi, unutma kötu kaka seyler düüsnmek yok cici seyler düsünecegiz öyle uyuyacagiz < bunun gibi

ay çok sevindim canım içine sinmesine ben de rahatladım artık rahat rahat gidebilirim ikeaya .

Canım Ikeada gözüme koyu gelmişti beşiğin dolabın rengi
Meğersem herkes elleye elleye rengi kararmış mobilyaların
Hergün gidip bakıyorum elliyorum dokunuyorum seviyorum mobilyalarını
Ama 60*120 bebek karyolası haberin olsun Öyle çok çok büyük bişey değil
Ordaki personel 3-4 yaşına kadar kullanabileceğimiz söyledi Rabbim ömür verirse
Zaten ondan sonrada çocuk odası yaparım

himmmm sen gezmeye degil uyumaya gitmisin yani sessizlige alisinda sohbetler bile gürültü oluyor malesef rahatsiz ediyor anlayabiliyorum o durumu.
kiyafetlerde bulunuyor cnm hello kity gerci tr nasil bilmiyorumda. mutlaka bulursun yinede cok hos seyler.
ben gecen emzigine takmak icin buldum birtane cok guzel hemen aldim tabiki kacarmi

gercekten hepsini cok begendim cok guzel duruyorlar. evet dedigin gibi sade ve SIK duruyorlar.
hepsinden önemlisi senin icinde sinmesi zaten se begendikten sonra gerisi mühimm degil.
bebisiginide kurunca mutlaka resmini cekip gönder bakalim nasil olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…