2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ônemli degil canim bende bu saaatler de tlf dan bakiyorum takilip duruyoe arasira.

İlk hamileliginmi bilmiyorum ama ben dogum bir kenara 4d icin bile cok heyecanliyim :)
Gecen bildigimiz organscreening yapildigin da parmaklarini teker teker saydik yutkunmasini gördüm falan bayilicaktim neredeyse :)

Hoşbulduk canım biz iyiyiz eşim nöbetçi bu gece bende bilgisayarda takılıyorum işte
Sen nasılsın iyi misin minnoşun nasıl başlaıdn mı alışverişe

Ohh masallAh size TATLIM Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür alışveriş yavaş yavaş başladı gibi bana kalsa bitmişti sagolsun esım beni firenliyo:)). Aldıkların cok guzel beğendim kızın cicislerini güle güle kullansin

yok cnm benim 3 bebisim olcak ama aradan 10 yil gecince ilk kadar heyacanlaniyor insan bende her gittimde agzim acik bakyorum ekrana ama ne yaziki benim nazli kizim kendisini cok iyi göstermiyor yine hevesim kursagimda geliyorum eve

ya bizim doktor hic oyle parmagini fln saymadi

Anladım cnm onceden bende gececiydim ama kimse gece nurda olmazdı gece girmeyeli gece kuşları artmiş:))) yok ya benim esım 3 vardıya çalışıyorlar bügünde gececi eşim gündüz onunla bayağı uyudum uykum yok şimdide isti bende gececiyim ohhh:)))

anladım canım olsun beşiği 3-4 sene kullansam yeter zaten öyle çok da pahalı bir beşik değil. sonrasında güzel korumalıklı bir yatak alırım tamam işte .
aslında bir ara ne düşündüm biliyor musun, yine ikeadan korumalıklı tek kişilik çocuk yataklarından alsam da onda mı yatırsam acaba dedim çünkü benim kuzen öyle yapmıştı normal tek kişilik yatak aldı, ilk 6-8 ay zaten yatak odasında yanında kalıyor bebek genelde, sonra da koydu koca yatağa çocuk döne döne yattı . ama sonradan vazgeçtim dedim ne gerek var...

Sorma canım yalnızlığa sessziliğe çok alışmışım ya kadıramadı bünyem ne yapayım alışkın değilim narinim bende kızçemde
Bende bulurum gibime geliyor çünkü göz gezdirmiştim mağazaları vardı
ne buldun emziğine takmak için söyle söylee

Sağol canım benimde eşim heyecanlanıyor hadi şu beşiği felan kuralım diyor
Teşekkür ederim beğenmene sevindim daha güzelleri senin kuzucuğuna inşallah canım:13:

ohh gece kuslari cogaldi desene. benim esim uyuyor evde suan ama ara sira oda gece ise gidebiliyor gitmesedeo yatip uyuyor erkenden , eee napsin benden fayda yok coktandir en iyisi uyumak diyor:26:

bazi geceler kimse olmuyor sessiz oluyor bazen kimse yazmiyor okuyo cikiyor hergun böyle olmuyor yani sanslisin bugun bence

Canım ya ne bileyim o benim hoşuma gitmedi sırasıyla olmalı bence bebeklik sonra çocukluk
Her şey vaktinde güzel o çocuk bir daha bebek olup beşikte yatamayacak
Ne bileyim ben öyle düşünüyorum kıyamam ona düşer müşer daha çok küçük
Mis kokusuna kurban olduğum her şey feda olsun onlara değil mi
Zaten çok pahalı bişey değil dediğin gibi ne olacak her ay nelere vermiyoruzki 250 lirayı demi

dayanamadım gece gece bir tane halley yedim sonra da pişman oldum
aslında yerken de pişmandım ama bu yememi engelleyemedi :26:
saçımı başımı yolasım var .

Ya benim esın internetten alış verise karsı birsey aldirmiyo bana izmire gideriz toptan alırız diyor ya nasıl sabrediyorum bı görsen artık bende herseyimi almak istiyorum

Rica ederim cnm hele beşiğine bittim ya tam kiz beşiği güle güle yatsın kızın bende kraftin oyun parkını aldım bir hafta oldu gelir gelmez kurdum odada dürüyor gelip gidip bakıyorum ))

Haha Ha cok hoşsun cnm ya pişman olma şifa olsun yarasın bebişine bak aklıma getirdin şincik bende mı yesem:))

evet canim yalnizliga alisinca öyle oluyor bende öyleyim ne yazikki gece otur gunduz uyu zaten kimseyi göremeiyorsun bu durumda düzenim bozuldu iyice benimde . tsk ederim cnm saol bende siparis verdim eklerim resmini kapi susu fln ee biz internetten verince tmm istedigim gibi olmuyor ne yazikki neyse yinedefena degil istediklerimde.
besigini bende ikeadan alcam belki ayni besiigi begenmisizdir

kiz emzige takmak icin sey iste ismini bilce yazcamda emzik takisi kolyesi kurpu sapi anla iste :26:
yarin resmini cekip eklerim . aldiklarimi coktandir eklemiyrum bende tembellik yaptim buara baya:26:

afiyet olsun cnm yarasin bebisine senin seker yuksek cikmadiydi dimi . cikmadiysa korkma canin ne cekiyorsa ye tutma kendini
ay korkmayin kizlar kilo alacam veremiyecem diye dogumdan sonra hemen gidiyor. benim ikisinde oyle olmustu ilk hamileligimde 25 kilo aldim iki ay icinde eski kiloma döndüm hemen 55 le hamile kalmistim

Bencede:)) sizde olmasaydınız bende eşimle konuşur sonrada yatarsın ne yapayım topiği bekleyecek Halim yok ya:))) anladım en iyisi ama eşim evde olunca pek takilamiyirum bizimki pek Nazlı ilgi alaka onda olsun istiyor zaten benmi hamileyim yoksa onu anlamış değilim ))

Canim bunu hastanede yapiyorlar doktor yönlendiriyor bende bütün organlarina tam 30 dk bakti cok hareketliydi o anda elini agzina götürmesi el-ayak parmaklarina kadar hepsini görmüstük oglumun tabi normal ultraschal siyah beyaz :)
10 sene masallah canim bayagi ara vermissin yine sen tecrübelisin ahh ben nasil korkuyorum dogum ve sonrasindan

ah canım bana kalsa iki üç tane daha yerdim ama zaten şimdiden 8-9 kilo aldım dedim iyice yuvarlanıcan en iyisi bir taneyle nefsi köreltmek . millet bir ısırıkla köreltir, benim nefis de şişko demek ki ancak bir taneyle köreldi .

Al​
Ne güzel esleriniz yaninizda, benim kocisim haftalarca yurt disinda görevde malesef

Allah kavuştursun cnm anıtım is sebebi ile yurtdışında valla benim elimde olsa gece hiç ise gitmesini istemiyorum yalnızım evde Allah yardimcin olsun zor seninki((

Yaa hadi amaaaa sende koy resimmm bak ben koydummm sende koyy isterizzzz

Aman boşver kiloları herkes alıyor unutma sen ne yersen bebeğinde onu yer demekki bebeğinin canı çekmiş ohh afiyet olsun doğumdan donra veririz kiloları ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım bu ayda 5 kilo almişim dudun bir ayda bes kilo alırsam doguma kadar ne hale gelirim Allah bilir aman dert etmiyorum kızım sağlıklı olsunda:)))Keske benimde cnm birşeyler ceksede şişko nefisli olsamda yesem vende de iştah yok yediklerim ot gibi sanki tadi yok zorla yiyincede böyle hersey lezzetdiz iste(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…