- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
yazini görmemisim cnm ya gec fark ettim benim nette sorun var gidip geliyor herseyi karistirmis yine :)
bende cok arastirmadan hemen 4 d istiyorum dedim daha önce duymustum gerci 4d daha iyi diye daha kaliteli göruntu aliniyormus hemsirede anlatmadi dogru duzgun birsey gecen hafta cekti doktor bes dk surmedi cok sasirdim bukadarmi dedimevet simdilik bukadar dedi nasil yani dedim hergelmende cekilecek dedi o yuzden kisa suruyor dedi bende oyle 20 30 dk cekilecek bir anda zannetmistim
sizin orasi gercekten cok pahaliymis ALLAH yardimciniz olsun.
Hoşbulduk canım biz iyiyiz eşim nöbetçi bu gece bende bilgisayarda takılıyorum işte
Sen nasılsın iyi misin minnoşun nasıl başlaıdn mı alışverişe
Ônemli degil canim bende bu saaatler de tlf dan bakiyorum takilip duruyoe arasira.
İlk hamileliginmi bilmiyorum ama ben dogum bir kenara 4d icin bile cok heyecanliyim :)
Gecen bildigimiz organscreening yapildigin da parmaklarini teker teker saydik yutkunmasini gördüm falan bayilicaktim neredeyse :)
rica ederim cnm ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana . biz merveyle gececiz zaten surekli minikkus ta olurdu ama sanirim oda bugun yorgun. ben uyuyamiyorum geceleri gunduz uyuyorum diyecem ama bguun sabah 7 den beri ayaktayim yine uyku gelmedi
alismis bünye galiba uyumamaya
bugun senidemi uyku tutmadi, unutma kötu kaka seyler düüsnmek yok cici seyler düsünecegiz öyle uyuyacagiz< bunun gibi
Sorma canım yalnızlığa sessziliğe çok alışmışım ya kadıramadı bünyem ne yapayım alışkın değilim narinim bende kızçemdehimmmm sen gezmeye degil uyumaya gitmisin yanisessizlige alisinda sohbetler bile gürültü oluyor malesef rahatsiz ediyor anlayabiliyorum o durumu.
kiyafetlerde bulunuyor cnm hello kity gerci tr nasil bilmiyorumda. mutlaka bulursun yinede cok hos seyler.
ben gecen emzigine takmak icin buldum birtane cok guzel hemen aldim tabiki kacarmi
gercekten hepsini cok begendim cok guzel duruyorlar. evet dedigin gibi sade ve SIK duruyorlar.
hepsinden önemlisi senin icinde sinmesi zaten se begendikten sonra gerisi mühimm degil.
bebisiginide kurunca mutlaka resmini cekip gönder bakalim nasil olmus
Ohh masallAh size TATLIM Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür alışveriş yavaş yavaş başladı gibi bana kalsa bitmişti sagolsun esım beni firenliyo:)). Aldıkların cok guzel beğendim kızın cicislerini güle güle kullansin
Anladım cnm onceden bende gececiydim ama kimse gece nurda olmazdı gece girmeyeli gece kuşları artmiş:))) yok ya benim esım 3 vardıya çalışıyorlar bügünde gececi eşim gündüz onunla bayağı uyudum uykum yok şimdide isti bende gececiyim ohhh:)))
anladım canım olsun beşiği 3-4 sene kullansam yeter zaten öyle çok da pahalı bir beşik değil. sonrasında güzel korumalıklı bir yatak alırım tamam işte.
aslında bir ara ne düşündüm biliyor musun, yine ikeadan korumalıklı tek kişilik çocuk yataklarından alsam da onda mı yatırsam acaba dedim çünkü benim kuzen öyle yapmıştı normal tek kişilik yatak aldı, ilk 6-8 ay zaten yatak odasında yanında kalıyor bebek genelde, sonra da koydu koca yatağa çocuk döne döne yattı. ama sonradan vazgeçtim dedim ne gerek var...
Sorma canım yalnızlığa sessziliğe çok alışmışım ya kadıramadı bünyem ne yapayım alışkın değilim narinim bende kızçemde
Bende bulurum gibime geliyor çünkü göz gezdirmiştim mağazaları vardı
ne buldun emziğine takmak için söyle söylee
Sağol canım benimde eşim heyecanlanıyor hadi şu beşiği felan kuralım diyor
Teşekkür ederim beğenmene sevindim daha güzelleri senin kuzucuğuna inşallah canım:13:
dayanamadım gece gece bir tane halley yedim sonra da pişman oldum
aslında yerken de pişmandım ama bu yememi engelleyemedi :26:
saçımı başımı yolasım var.
Sorma canım yalnızlığa sessziliğe çok alışmışım ya kadıramadı bünyem ne yapayım alışkın değilim narinim bende kızçemde
Bende bulurum gibime geliyor çünkü göz gezdirmiştim mağazaları vardı
ne buldun emziğine takmak için söyle söylee
Sağol canım benimde eşim heyecanlanıyor hadi şu beşiği felan kuralım diyor
Teşekkür ederim beğenmene sevindim daha güzelleri senin kuzucuğuna inşallah canım:13:
dayanamadım gece gece bir tane halley yedim sonra da pişman oldum
aslında yerken de pişmandım ama bu yememi engelleyemedi :26:
saçımı başımı yolasım var.
ohh gece kuslari cogaldi desene. benim esim uyuyor evde suan ama ara sira oda gece ise gidebiliyor gitmesedeo yatip uyuyor erkenden , eee napsin benden fayda yok coktandir en iyisi uyumak diyor:26:
bazi geceler kimse olmuyor sessiz oluyor bazen kimse yazmiyor okuyo cikiyor hergun böyle olmuyor yani sanslisin bugun bence
yok cnm benim 3 bebisim olcakama aradan 10 yil gecince ilk kadar heyacanlaniyor insan bende her gittimde agzim acik bakyorum ekrana ama ne yaziki benim nazli kizim kendisini cok iyi göstermiyor yine hevesim kursagimda geliyorum eve
ya bizim doktor hic oyle parmagini fln saymadi
Ne güzel esleriniz yaninizda, benim kocisim haftalarca yurt disinda görevde malesef
Ya benim esın internetten alış verise karsı birsey aldirmiyo bana izmire gideriz toptan alırız diyor ya nasıl sabrediyorum bı görsen artık bende herseyimi almak istiyorum
Rica ederim cnm hele beşiğine bittim ya tam kiz beşiği güle güle yatsın kızın bende kraftin oyun parkını aldım bir hafta oldu gelir gelmez kurdum odada dürüyor gelip gidip bakıyorum))
ah canım bana kalsa iki üç tane daha yerdim ama zaten şimdiden 8-9 kilo aldım dedim iyice yuvarlanıcan en iyisi bir taneyle nefsi köreltmek. millet bir ısırıkla köreltir, benim nefis de şişko demek ki ancak bir taneyle köreldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?