- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(
günaydın kızlarrrr
yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm(((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm
Bilmiyorum ki. Netten baktım biraz ama çoğu eski anneanne yöntemi çarşaf falan sarmış. Korse kullananlar nasıl bir şey alıyor merak ediyorum
Doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak lazım yani :26:
iyidir cnm merak etme benimde bebeğim bikaç gündür az hareket ediyoo :26: bende endişelendim doğrusu ama sanırım bu haftalarda tembellik ediyolar
hully kızzzsende 99 'u gördün desene hadi hayırlsısı bakalımmmm
kızlar cuma günü bebeğimi görmeye gitmiştim , 1350 gr olmuş tosbammm ama hiç yüzünü göstermedi oğluşumayaklarını kafasına cekmiş mümkün değil ensenden başka bisey görmedik çok sükür ama iyiydi doktor kiloya dikkat et dedi bidee yaaaa
15 kilo almış bulunmaktayımmmm günde 2 tl su ve yarım saat yürüyüş farz oldu banaaaa :26:
günaydın kızlarrrr
yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm(((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm
Merhaba hanımlar dün benim minik kızçemle kontrol günümüzdü
Miniğim büyümüş 29+0 dık ve boyumuz 41cm kilomuz ise 1550gr olmuş maşallah ona!
BDT 3 Haziran ama 22-23 Mayıs gözüküyor doktorumuzda 15 inden sonra bebişimiz beklenir dedi
Çok şükür herşey yolunda Allahımıza şükür artık son haftalar
Göbeği saran külot m? Bunu sorayım çamaşırcılaraVe korse konusuna gelince hamilelik sonrası sezeryan bile olsa göbeği saran killotlar var dikiş yerlerini acıtmayanmış daha yumuşakmış o bölge, bende havuzluhanda görmüştüm
Seninki de benim yaramaz gibi yapıp saklamış kendiniiyidir cnm merak etme benimde bebeğim bikaç gündür az hareket ediyoo :26: bende endişelendim doğrusu ama sanırım bu haftalarda tembellik ediyolar
hully kızzzsende 99 'u gördün desene hadi hayırlsısı bakalımmmm
kızlar cuma günü bebeğimi görmeye gitmiştim , 1350 gr olmuş tosbammm ama hiç yüzünü göstermedi oğluşumayaklarını kafasına cekmiş mümkün değil ensenden başka bisey görmedik çok sükür ama iyiydi doktor kiloya dikkat et dedi bidee yaaaa
15 kilo almış bulunmaktayımmmm günde 2 tl su ve yarım saat yürüyüş farz oldu banaaaa :26:
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm(((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm[/QUObak ne dıcem
ben ızmırlıyım
kemeraltına falanda gıdıcem ben
bu bebegın sekerlerı oda suslemesı
banyosu gıbı esyalarıda almak ıcın
senın ıcın sorun yaratmazsa
bırlıkte gıdelım
ben 1 mayıs ıtıbarı ıle calısmayacagım
hoşgeldin sekerrr , ama geçmişi okumayaaa bayaaa biszaman lazım vallaaa yetişemezsin söyliyiymmm ben ucunu kaçırdım mı fransız olup cıkıyorummmKızlar 3-4 gündür giremedim nete annemlerle ilgileniyorum, gezmeye gidiyoruz, Misafir geliyo hiç fırsatım olmadi ama sizi özledim, herkes iyidir inşallah,geçmişi de okuyamadm şuan hastanedeym şeker yüklememi yaptırdm bekliyorum, cepten girdim . Şimdi enazından son 10sayfayı okuyim birikmiş 80sayfa var ...
kızzzzzzzzzzzzzz sunun surasında ne kaldı beee , valllaaa benden söylemesi son aylarda strese girmee derimmmgünaydın kızlarrrr
bende 99 u gordum golgencım
hepınızden once dogurcam
desene sende 15 kıloyu gördün hadi bakalım hayırlısı
saka yapıorm cnm ama senınde benden kalır yanın yok
ekmek yemeee
bende daha hiiiç bir şey almadım . gelen hediyeler var sadece 28.haftamı bekliorum. oda yapsam mı yapmasam mı ona bile karar veremedim hala
masallah annesı
ama foto yokmuuu
mlsvt cnmmmm 41 kere maaşalllhhhh
o korse , kilot vb seylerden bende alamk istiyorummmyaaaaaa haftaya havuzluhana bende gitsem iyi olacak
bebişlerinize benden kocaman maşallahhh
cnm bunun için ekstra bişi almana gerek yok bence.. şu elimiz kolumuz incindiginde sargı niyetine lastik gibi bişi sarıyorlar ya.. onun biraz kalın olanını alıcam ben, ve onu belime dolicammannemde aynı fikirde, hem sıkı hemde sağlam tutar.. yani eski anneanne yöntemii
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?