2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar 3-4 gündür giremedim nete annemlerle ilgileniyorum, gezmeye gidiyoruz, Misafir geliyo hiç fırsatım olmadi ama sizi özledim, herkes iyidir inşallah,geçmişi de okuyamadm şuan hastanedeym şeker yüklememi yaptırdm bekliyorum, cepten girdim . Şimdi enazından son 10sayfayı okuyim birikmiş 80sayfa var ...

Ve korse konusuna gelince hamilelik sonrası sezeryan bile olsa göbeği saran killotlar var dikiş yerlerini acıtmayanmış daha yumuşakmış o bölge, bende havuzluhanda görmüştüm

Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(

iyidir cnm merak etme benimde bebeğim bikaç gündür az hareket ediyoo :26: bende endişelendim doğrusu ama sanırım bu haftalarda tembellik ediyolar

hully kızzz sende 99 'u gördün desene hadi hayırlsısı bakalımmmm

kızlar cuma günü bebeğimi görmeye gitmiştim , 1350 gr olmuş tosbammm ama hiç yüzünü göstermedi oğluşum ayaklarını kafasına cekmiş mümkün değil ensenden başka bisey görmedik çok sükür ama iyiydi doktor kiloya dikkat et dedi bidee yaaaa

15 kilo almış bulunmaktayımmmm günde 2 tl su ve yarım saat yürüyüş farz oldu banaaaa :26:

günaydın kızlarrrr

yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm (((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm

daha bende yapmadım
az daha sabret ben ısı bırakınca beraber yapalım alısverısı

Yabanci forumlar da falan herkes kemer gibi sarilan yerine bu tür bir seyi öneriyorlar... normal dogum veya sezeryan hic farketmeden ikisinden sonra da kullanilabiliyor ve söylediklerine göre hepsi memnunmus ise yariyor 5-6 ayda toparliyormus göbegi..

Bilmiyorum ki. Netten baktım biraz ama çoğu eski anneanne yöntemi çarşaf falan sarmış. Korse kullananlar nasıl bir şey alıyor merak ediyorum

Doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak lazım yani :26:

cnm bunun için ekstra bişi almana gerek yok bence.. şu elimiz kolumuz incindiginde sargı niyetine lastik gibi bişi sarıyorlar ya.. onun biraz kalın olanını alıcam ben, ve onu belime dolicamm annemde aynı fikirde, hem sıkı hemde sağlam tutar.. yani eski anneanne yöntemii

bende 99 u gordum golgencım
hepınızden once dogurcam
desene sende 15 kıloyu gördün hadi bakalım hayırlısı
saka yapıorm cnm ama senınde benden kalır yanın yok
ekmek yemeee

günaydın kızlarrrr

yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm (((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm

canım benım hıc telaşlanma.
bende kendı adıma bebegıme bırsey almadım.
annem yorgan - yastık yaptı. kıyafet alındı bol bol. ama hep kızkardesım , annem , kayınvalıdem falan aldılar.
ılk iş bebek odasımı yapacaksın yoksa beşik mi alacaksın yatak odana ona karar ver. sonra hastane cıkış setı, ılk 6 ayına yetecek kadar kıyafet, banyo setı, uyku setı falan derken bır bebek mağazasına gır onlar sana ıstemedıgın kadr hazırlık yaptırır:)
bunları söluyorum ama bende bırsey almadım. bebek arabası ve bebek odasına karar verdım ama almadım. puset ve bebek banyosu setı bırde ana kucagı alacagımmmm :)

mlsvt cnmmmm 41 kere maaşalllhhhh

o korse , kilot vb seylerden bende alamk istiyorummmyaaaaaa haftaya havuzluhana bende gitsem iyi olacak

masallah annesı
ama foto yokmuuu

bebişlerinize benden kocaman maşallahhh

Ve korse konusuna gelince hamilelik sonrası sezeryan bile olsa göbeği saran killotlar var dikiş yerlerini acıtmayanmış daha yumuşakmış o bölge, bende havuzluhanda görmüştüm
Göbeği saran külot m? Bunu sorayım çamaşırcılara
Seninki de benim yaramaz gibi yapıp saklamış kendini

günaydın kızlarrrr

bende daha hiiiç bir şey almadım . gelen hediyeler var sadece 28.haftamı bekliorum. oda yapsam mı yapmasam mı ona bile karar veremedim hala

hoşgeldin sekerrr , ama geçmişi okumayaaa bayaaa biszaman lazım vallaaa yetişemezsin söyliyiymmm ben ucunu kaçırdım mı fransız olup cıkıyorummm
günaydın kızlarrrr

kızzzzzzzzzzzzzz sunun surasında ne kaldı beee , valllaaa benden söylemesi son aylarda strese girmee derimmm
saka bisyanaaa 1 haftada halledersin cnm beee sıkma canınıı
bende 99 u gordum golgencım
hepınızden once dogurcam
desene sende 15 kıloyu gördün hadi bakalım hayırlısı
saka yapıorm cnm ama senınde benden kalır yanın yok
ekmek yemeee

hullycm ekmek de yeniyomm valalaaa azcık yiyorum bikaç gündür yaaa , hayır kiloyu dert etmicem de ödem yapmaya başladı bideee offfffffff bidoğrusak vallaaa rahatlıcammmm artık
bende daha hiiiç bir şey almadım . gelen hediyeler var sadece 28.haftamı bekliorum. oda yapsam mı yapmasam mı ona bile karar veremedim hala

valaaa bana pek bihediye gelmedi bu zamana kadar , kayınvalidem geldi gecenlerde ne aldın diye bana soruyooo hatun bide babaanne olcak ortada bisey yok annem sağolsun biseyler alıp yapıyoo flan filan ama hediye gelcek diye de hiç ümitlenmiyorum doğrusu, varsa kırnağım kaşıırm kafamııı oğluşumun canı sağolsunnnn

masallah annesı
ama foto yokmuuu

Yok tatlım ya siyah beyaz bide göstermedi gül yüzünü naz yaptı bu sfer kızmış yine birşeye ama

mlsvt cnmmmm 41 kere maaşalllhhhh

o korse , kilot vb seylerden bende alamk istiyorummmyaaaaaa haftaya havuzluhana bende gitsem iyi olacak

Saol tatlım senin ve bütün bebişlerimize maşşallah
Oda çok büyümüş yesinler onu
Bende kısmetse nisan da havuzluhan çıkartması yapmayı düşünüyorum

bebişlerinize benden kocaman maşallahhh

Çok saol tatlım az kaldı doğurcaz bile

Mantikli aslinda ne kadar kilo alacagimi kestiremiyorum daha 3 ay var en azindanalinirsada dogumdan sonra almak daha dogru buyuk olur yada kucuk olu falan.

hazırlık yapmayan kızlar,
herşey 3 günde hallolur yeter ki para olsunn eger maddiyat sınırlıysa işte o zaman zor.. çünkü herşey 5-10-20 tl derken ki daha fazla dünya para tutuyor.. imkanlar sınırlıysa hevesler 2. plana atılsın sadece temel ihtiyaçlara öncelik verilsin.. eger imkanlar elverişliyse hiç birşey içinizde kalmasın diye düşünüyorum...

eger oda takımı yapılmayacaksa en önemli şey bebegin yatacagı yatak.. karyolası,içine yatagı, uyku seti ve en az.2 ad. nevresim takımı .. sonra küveti, şampuanlarıi pişik kremi... havlusu yada bornozu hastane çıkışı, enaz 2 takım, iç zıbınları, ve patikli tulumları.. sonra bebiş için evde çantanız yoksa mutlaka bir çanta edinmelisniz. gezme çantası diyorum ben ona en az 1 tane biberon, emzik.. (her ihtimale karşı) ateşölçer, iyi yada kötü bir bebek arabası, anne kendi için gecelik, pijama takımı, gögüs kremi... vss...

bu kabaca aklıma gelenler bile dünya para tutuyor.. onun için daha fazla ertelemeden bi köşesinden başlayın derim ben

korse : ben gögüs altına kadar olan külotlu dikişsiz lohusa korsesi alıcam bi krem bi siyah. internette de var mağazalarda da... sadece göbeğimi sararsa rahatsız olurum gibi geliyor o yüzden bütün alıcam.

mustela : kızlar pişik önleyici krem, saç ve vücut şampuanı ve bebek losyonu almayı planlıyorum mustela marka. fikri olan var mı? sadece eczanelerde satılıyor. 3 al 2 öde kampanyası var da şuanda bizim eczanede eğer iyi bişeyse alayım diyorum. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…