2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kızlar.
Herkes iyidir umarım..

Ablam sezeryan doğum yaptı.Birkaç saat sonra hastanede çarşaf gibi birşeyle belini sardılar sıkı sıkı..Evdede korse giy dedi doktoru.Ablam o korse olmasaydı ben bu kadar çabuk ayaklanamazdım diyor..

Vajinanı elma sirkesiyle silmeni öneririm canım.Benim kurtarıcımdır elma sirkesi.Zamanında mantar sorunu çok yaşadım artık fitil fayda etmiyordu.Elma sirkesi denedim.2 günde geçti..

Cnm ben de bebeğin suyu korkusuyla gitmiştim arada idrar sızıntısı olabiliyomuş ama gene de kültür aldı ben de idrar yolu enfeksiyonu ve mantar çıkmıştı o ıslanmalar ilaçlardan sonra geçti

cok fena grıp ooldum
malesef calısmaya devam
bır an once 32. haftaya gelmek ıstıorm
ondan sonrada her yerı gezcem ınsalalh
sen naptın basladın artık ıyıce hazırlıklara sanırım

geçmiş olsun
bende çalışmaya devam
ama artık evimde olmak istiyorum
cumartesi-pazar tatil olmasına rağmen
dinlenemiyorum
dün müdürüm gayet iyi görünüyorsun
istersen izne çıkmayı uzatabilirsin dedi
kafayı yemiş olmalı
bende doğru düzgün gezemedim
bikere kemeraltına gittim
jokere gittim o kadar
hazırlıkları kafamda tasarlıyorum ilk önce
çok güzel şeyler var
bilseydim daha çok para biriktirirdim

bence eşin yanlış düşünüyor. netice dünyadaki her nimet insanlara hizmet için yaratılmış. hem keyfi değil şifa niyetine... ona bakarsan suyu da kullanmayalım. işe yarayacaksa dene derim ben. amma doğru amma yanlış kıt aklımla böyle düşünüyorum, yinede içinin rahat etmesi için dini bilgisi geniş biri varsa sormayı deneyebilirsin

Şifa için aslında caizdir diye düşünüyorum çoğu ilaç yiyecek madddesi zaten bu gece deneyecem ya

mustelayı herkes çok övüyor ve hiç şikayet duymadım araştırmalarım sonucunda. bende ona kara vermiştim. ta ki kuzenimle konuşana kadar. 2012 haziran annesi kendisi ve bübchen kullanmış ne konak ne pişik hiç bişi olmadı kıızçesi bende bübchen alıcam galiba biraz daha ucuz hem.

bende eğer oda yaparsam 2. halıyı alıcam büyük boy olanından. kullananlardan duyduğum kadarıyla temizliği çok kolay oluyormuş. ama paspas olarak düşünüyorsan 1. daha uygun gibi geldi bana

HERKESE MERHABA... SADECE 3 GÜN GİRMEDİM .OOOHHHH NELER YAZILMIŞ ÖLE...
Bu arada Hully tebrik ederim 99.u görmüşsün...
Minikuşş ; 03 nisanda umarım herşey yolunda olur

Bende 37 haftaya kadar çalışacağım allah izin verirse...ve biliyormusunuz bilmiyorum ama diyelimki 38. haftada doğum yaptınız 2 hafta daha doğum iznine ekleniyor...

Amin cümlesini insallah cnm sen esine ne bakıyorsun tamam nimet ama Rabbim hastalık vermiş dermanınıza vermiş arayın bulun diyor eğer fayda edecekse yap sen birsey olmaz bence senin saglıgın daha önemli çekilmez böyle

mrblar güzel haziran annişleri ve sabırsız bebişleri nasılsınız inş sizlerde bebişlerde iyidir.Biz dün yoktuk doktora gittik doktorumuz paşamın döndüğünü söyledi kafa aşağı şuan çok svindik tabi bu duruma ters pozisyonda çok rahatsız ediodu bni böbreğimede baskı yapıodu sağ böbreğimde de problem çıkmadı allaha şükür artık yukarılardan tepikler atmaya başladık sertleşti iyice hareketleri.Ordan anneannemize gittik orda kaldık bgn evimizdeyiz brzda oğluşuma ciciler aldık babasıyla sonuç olarak iyiyiz mutluyuz ay sonu kontrol var tekrar bide kan uyuşmazlığı testimiz tekrarlanıcak ben negatif eşim pozitif ara ara tam idrar tahlili veriyoruz sıkıntı çıkmadı enfeksiyon mantar vs. yok tek oğlumu bekliorum sabırsızlıkla hemen geçse şu 3 ay

Cnm ben de bebeğin suyu korkusuyla gitmiştim arada idrar sızıntısı olabiliyomuş ama gene de kültür aldı ben de idrar yolu enfeksiyonu ve mantar çıkmıştı o ıslanmalar ilaçlardan sonra geçti

Yok cnm ya cok şükür bende öyle mantar bakteri yok bende ne olduğunu anlamadım neyse kontrole gidince doktoruma sorarım

Cok sevindim cnm ya hadi gözün Aydın herseyim iyinilmadina sevindim oğlunun cicilerini de güle güle giyindir
Cnm bende seçmen uyuşmazlığı var bende - kocan + bu ay gittiğimde test yapıldı bana sorun çıkmadı he ya bende sabirsizlaniyorum artık geçsin su aylar da bebeklerimizi kucaklarımıza alsak :)

sağol tatlım valla stresim gtti sezaryenden çok korkuodum allah var hepimiz sağlıkla giydirelim inş bende de bi sorun çıkmaz 2 aylıkken yaptırdık çıkmadı tekrarlanması gerekmiş hayırlısı be tatlım

çok sevindim canım gözün aydın..

İdrar tahlilimin sonuçları geldi.

Lökosit, protein, glukoz hepsi negatif.
Bir tek keton pozitif: 15mg/dL çıkmış.

Doktorumla konuştum. Az su içiyorsun, suyu arttır dedi. Şeker yüklemeni bir daha istiyorum dedi. Yarın tekrar yapılacak.

İnternette araştırdım. Şekerden mi yükseldi diye korkmuştum ama sanırım değil.

Glukoz +, Keton 0 ise: Kanda glukoz seviyesi yüksek veya daha fazla insüline ihtiyaç var

Glukoz +, Keton + ise: İnsülin yetersiz

Glukoz 0, Keton + ise: Alınan gıda yetersiz

demek diyor internette.

Yani gluzkozum da pozitif çıksaydı o zaman şekerimle ilgili diyebilirdik sanırım. Ama o negatif. :44:

Ketonum çok mu yüksek ki şimdi benim.

İyi beslenemiyor muyum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…