Maalesef bu aralar işler çok yoğun okuyamıyorum bile bazen sizleri de merak ediyorumallah beterinden saklasın da bu mantar da geçmez bi şey galiba sirke önerdiler de eşim nimeti orana mı sürecen diye izin vermedi hadisi şerif var onun için dedi, bi fitil var tek kullanımlık onu yaptım düzeldi ama 15 gün sonra gene kaşıntı gene yeşil akıntı:2:
Selam Hayirli günler nasıldınız kizlar
Hullycim cok gecmis olsun kuzum
Kizlar dün gece iç çamaşırım ıslanmiş ben altıma kaçırdım zannettim lavobaya gittim baktım yok o öyle birsey degil kökü falan yok su resmen neyse gittim yatağa yattım bı akıntı geldi bu istek dısı baktım azıcık daha su gelmiş acaba nedir kizlar bebeğimde hareket halindeydi o vakitte
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?
Eki Görüntüle 661754 Eki Görüntüle 661755
cok fena grıp ooldum
malesef calısmaya devam
bır an once 32. haftaya gelmek ıstıorm
ondan sonrada her yerı gezcem ınsalalh
sen naptın basladın artık ıyıce hazırlıklara sanırım
Birincisi göze daha çok hitap ediyor ama ikincisi de çok tatlı
Maalesef bu aralar işler çok yoğun okuyamıyorum bile bazen sizleri de merak ediyorumallah beterinden saklasın da bu mantar da geçmez bi şey galiba sirke önerdiler de eşim nimeti orana mı sürecen diye izin vermedi hadisi şerif var onun için dedi, bi fitil var tek kullanımlık onu yaptım düzeldi ama 15 gün sonra gene kaşıntı gene yeşil akıntı:2:
bence eşin yanlış düşünüyor. netice dünyadaki her nimet insanlara hizmet için yaratılmış. hem keyfi değil şifa niyetine... ona bakarsan suyu da kullanmayalım. işe yarayacaksa dene derim ben. amma doğru amma yanlış kıt aklımla böyle düşünüyorum, yinede içinin rahat etmesi için dini bilgisi geniş biri varsa sormayı deneyebilirsin
korse : ben gögüs altına kadar olan külotlu dikişsiz lohusa korsesi alıcam bi krem bi siyah. internette de var mağazalarda da... sadece göbeğimi sararsa rahatsız olurum gibi geliyor o yüzden bütün alıcam.
mustela : kızlar pişik önleyici krem, saç ve vücut şampuanı ve bebek losyonu almayı planlıyorum mustela marka. fikri olan var mı? sadece eczanelerde satılıyor. 3 al 2 öde kampanyası var da şuanda bizim eczanede eğer iyi bişeyse alayım diyorum. ne dersiniz?
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?
Eki Görüntüle 661754 Eki Görüntüle 661755
Cnm ben de bebeğin suyu korkusuyla gitmiştim arada idrar sızıntısı olabiliyomuş ama gene de kültür aldı ben de idrar yolu enfeksiyonu ve mantar çıkmıştı o ıslanmalar ilaçlardan sonra geçti
mrblar güzel haziran annişleri ve sabırsız bebişlerinasılsınız inş sizlerde bebişlerde iyidir.Biz dün yoktuk doktora gittik doktorumuz paşamın döndüğünü söyledi kafa aşağı şuan çok svindik tabi bu duruma ters pozisyonda çok rahatsız ediodu bni böbreğimede baskı yapıodu sağ böbreğimde de problem çıkmadı allaha şükür artık yukarılardan tepikler atmaya başladık sertleşti iyice hareketleri.Ordan anneannemize gittik orda kaldık bgn evimizdeyiz brzda oğluşuma ciciler aldık babasıyla sonuç olarak iyiyiz mutluyuz ay sonu kontrol var tekrar bide kan uyuşmazlığı testimiz tekrarlanıcak ben negatif eşim pozitif ara ara tam idrar tahlili veriyoruz sıkıntı çıkmadı enfeksiyon mantar vs. yok tek oğlumu bekliorum sabırsızlıkla hemen geçse şu 3 ay
Cok sevindim cnm ya hadi gözün Aydın herseyim iyinilmadina sevindim oğlunun cicilerini de güle güle giyindir
Cnm bende seçmen uyuşmazlığı var bende - kocan + bu ay gittiğimde test yapıldı bana sorun çıkmadı he ya bende sabirsizlaniyorum artık geçsin su aylar da bebeklerimizi kucaklarımıza alsak :)
mrblar güzel haziran annişleri ve sabırsız bebişlerinasılsınız inş sizlerde bebişlerde iyidir.Biz dün yoktuk doktora gittik doktorumuz paşamın döndüğünü söyledi kafa aşağı şuan çok svindik tabi bu duruma ters pozisyonda çok rahatsız ediodu bni böbreğimede baskı yapıodu sağ böbreğimde de problem çıkmadı allaha şükür artık yukarılardan tepikler atmaya başladık sertleşti iyice hareketleri.Ordan anneannemize gittik orda kaldık bgn evimizdeyiz brzda oğluşuma ciciler aldık babasıyla sonuç olarak iyiyiz mutluyuz ay sonu kontrol var tekrar bide kan uyuşmazlığı testimiz tekrarlanıcak ben negatif eşim pozitif ara ara tam idrar tahlili veriyoruz sıkıntı çıkmadı enfeksiyon mantar vs. yok tek oğlumu bekliorum sabırsızlıkla hemen geçse şu 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?