2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye

cnm benim yatagım bu,, evet kenarı çıkıyor, kenarı çıktıktan sonra o kenara yatak kenarı oluyor ya uzun tahtası onuda takabiliyorsun.. oda içinden çıkıyor..

Hully sen heyecandan doğurucan yakında

Kızlar lohusa korsesi ne? Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyor musunuz?

merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

Hully sen heyecandan doğurucan yakında

Kızlar lohusa korsesi ne? Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyor musunuz?

Tam da kac gündür kafamikurcalayan seyi sordun arkadasim tesekkür ederim :)
Ben de kac gündür buna bakip duruyorum dogumdan sonra icin diye yaziyor ama acaba böyle birseymi

Tamam canım teşekkür ederim.. Sanırım bizim de odamızı kayınvalidemler alacak o yüzden ne seçeceğime karar vermek istiyorum İkea'yı alt üst edebilecek gibi olmadığımdan hazırlıklı gitmem lazım

Tebrik ederim arkadasim hersey gönlünce olmasi dilegiyle cok sevindim..

kızlar lohusa korsesi dogumdan sonra göbegin sarkmaması ve sıkı durması için takılan bişi.. ama sezeryan dogum yapanlar kullanamıyorlar diye biliyorum.

4 D yaptıran yokmu arkadaşlar&#128533;

kızlar dün loyadan pijama takımı aldım 3 lü set pijama takımı ve sabahlıkhemde 50 tl süper kalıte kosun alın :)

cnm zaten direk bebek bölümüne git, orada herşey kurulu oldugu için görüyorsun herşeyii... begendigin herşeyin üzerindeki kodunu mutlaka not al, tekrar geri döner bakarım diye düşünme geri dönmek zor oluyor çünküü dikkat etmen gereken tek şey renk tonlarıı.. eger karyolanın yanına başka bişi alacaksan örnegin şifonyer, aynı ürün grubundan seçmen gerkiyor. mesela SUNDVIK şifonyer, GULLIVER karyolayla uyum sağlamıyor.. SUNDVIK BİLDİGİN BEYAZ, GULLİVER DAHA KREMSİ TONDA..

İNŞ GÖNLÜNE GÖRE BULUR ALIRSIN CNM

Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı isteyen herkese
Tam da kac gündür kafamikurcalayan seyi sordun arkadasim tesekkür ederim :)
Ben de kac gündür buna bakip duruyorum dogumdan sonra icin diye yaziyor ama acaba böyle birseymi Eki Görüntüle 661676
Bilmiyorum ki. Netten baktım biraz ama çoğu eski anneanne yöntemi çarşaf falan sarmış. Korse kullananlar nasıl bir şey alıyor merak ediyorum
kızlar lohusa korsesi dogumdan sonra göbegin sarkmaması ve sıkı durması için takılan bişi.. ama sezeryan dogum yapanlar kullanamıyorlar diye biliyorum.
Doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak lazım yani :26:
kızlar dün loyadan pijama takımı aldım 3 lü set pijama takımı ve sabahlıkhemde 50 tl süper kalıte kosun alın :)
Hangi markaymış ki? Ben baktığımda 90-100 tl ydi.

kızlarr gunaydın

dun doktor kontrolum vardı
cok sukur hersey yolundaymıs
gelışımı gunuyle tam uyumlu suan. bılıyosunuz bır öncekı kontrolde 1 haftalık gerılık vardı. arayı proteın yıyerek kapatabılmısız
kızım suan 883 gr. boyuda 32 cm.
bu sabahda gıdıp aclık - tokluk sekerı ıcın kan verdım.
e tabı bıde tetanoz aşımın 2. dozunu oldum sağlık ocagında. delık deşik durumdayım yanı :)

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

günaydın kızlarrrr

yaaaa ben daha hiç hazırlık yapmadımmm (((( nasıl ve nerden başlayacağımıda bilmiyorumm..izmirde yanlızım annem ve kayınvalidemlerde başka şehirlerde ne yapcamm bilemiyormmm

Merhaba hanımlar dün benim minik kızçemle kontrol günümüzdü
Miniğim büyümüş 29+0 dık ve boyumuz 41cm kilomuz ise 1550gr olmuş maşallah ona!

BDT 3 Haziran ama 22-23 Mayıs gözüküyor doktorumuzda 15 inden sonra bebişimiz beklenir dedi

Çok şükür herşey yolunda Allahımıza şükür artık son haftalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…