Canım senin ikea beşiğinin yan tarafı açılıyordu diye hatırlıyorum hangi modeldi onu hatırlayamadım..
Ben de yakın zamanda almaya gitmeyi planlıyorum o modele de bakmak istiyorum daha kullanışlı geldi bana..
Tebrik ediyorum seni ve oğlunu 99. gününüz kutlu olsun ama pastanızı 32. haftada kesicez ona göre :))
bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye
cnm benim yatagım bu,, evet kenarı çıkıyor, kenarı çıktıktan sonra o kenara yatak kenarı oluyor ya uzun tahtası onuda takabiliyorsun.. oda içinden çıkıyor..
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
CANIM VALLA BENDE ÜSTTEKİNE BAYILDIM YAW DAHA CIVIL CIVIL GELDİ BANA AMA TABIKI SENIN KARARIN :)
UCONN canım internetten aldım pijama takımlarımı ................. diye bır siteden .
GÜNAYDIN BU ARADA KIZLAR
İçinin yatağını da ikeadan mı aldın? hangi yatağı kullanacaksın?
cnm biliyosun bu mobilyaları kayınvalidemler almıştı, alırken ikeadan içine şu yatagı aldılar.
yatak < VYSSA SKÖNT | IKEA Türkiye
bende ayrıca yataşdan 60x120
YATAŞ / Bebek Yatakları / Miniko bu yatagı aldım.
aslında ikedaki de ideal almasaymışım olurmuş.ben ikisinide begeniyorum açıkçası..
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Günaydın arkadaşlar hatıra amaçlı 4 d ultroson çektirmek istiyorum sanırım 28 .haftada yapılıyormuş.anadolu yakasında ümramiye ataşehir civarında yapana arkadaşlar varmı acaba.adres verebilirseniz çok sevinirim😊
Tamam canım teşekkür ederim.. Sanırım bizim de odamızı kayınvalidemler alacak o yüzden ne seçeceğime karar vermek istiyorum İkea'yı alt üst edebilecek gibi olmadığımdan hazırlıklı gitmem lazım
Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı isteyen herkesemerhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Bilmiyorum ki. Netten baktım biraz ama çoğu eski anneanne yöntemi çarşaf falan sarmış. Korse kullananlar nasıl bir şey alıyor merak ediyorumTam da kac gündür kafamikurcalayan seyi sordun arkadasim tesekkür ederim :)
Ben de kac gündür buna bakip duruyorum dogumdan sonra icin diye yaziyor ama acaba böyle birseymi Eki Görüntüle 661676
Doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak lazım yani :26:kızlar lohusa korsesi dogumdan sonra göbegin sarkmaması ve sıkı durması için takılan bişi.. ama sezeryan dogum yapanlar kullanamıyorlar diye biliyorum.
Hangi markaymış ki? Ben baktığımda 90-100 tl ydi.kızlar dün loyadan pijama takımı aldım 3 lü set pijama takımı ve sabahlıkhemde 50 tl süper kalıte kosun alın :)
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?