2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Oda ve bebek arabası dışında başka birşey yok

Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?

Mantikli aslinda ne kadar kilo alacagimi kestiremiyorum daha 3 ay var en azindanalinirsada dogumdan sonra almak daha dogru buyuk olur yada kucuk olu falan.

cnm kilo alsanda almasanda göbek kısmında bir düşüklük söz konusu oluyormuş.. tabi dedigin gibi çok yada az onu bilemiyoruz şimdidenn... onun için hastane çantanda bulundurursun benim gibi duruma göre sararsın,

saolunnn kızlarr yaa valla içimi rahatlattınızzz..bende acaba yeterince özen göstermiyormuyum diye düsünüp üzülüyordumm..hullly ben 37. haftama kadar calısacağğım inş bi aksilik olmazsa bu mayısın ortası oluyor cok geç bi tarih dimi

daha bebek odası ağırlıklı dimi?
bu arada nasılsın huly ne zamandır görüşemiyoruz

cok fena grıp ooldum
malesef calısmaya devam
bır an once 32. haftaya gelmek ıstıorm
ondan sonrada her yerı gezcem ınsalalh
sen naptın basladın artık ıyıce hazırlıklara sanırım

Kızlar işlerim yoğun yazamıyorum umarım iyisnizdir. Günde 2 3 kere çamaşır değiştrmeme fitil de kullanmış olmama rağmen tekrarlayan bir mantarım var bebeğe bi zararı olmaz diyolar ama geçiremedim bi türlü var mı öyle sorunu olan :26:

Selam Hayirli günler nasıldınız kizlar

Hullycim cok gecmis olsun kuzum

Kizlar dün gece iç çamaşırım ıslanmiş ben altıma kaçırdım zannettim lavobaya gittim baktım yok o öyle birsey degil kökü falan yok su resmen neyse gittim yatağa yattım bı akıntı geldi bu istek dısı baktım azıcık daha su gelmiş acaba nedir kizlar bebeğimde hareket halindeydi o vakitte

İyiyiz cnm sen nasılsın nerelerdesin fün aksam aklıma geldi bu kiz yok nerelerde diye cok gecmis olsun cnm bende öyle bı sorun yok ama birsey duydum ne kadar gercek bilmiyor ama çörekler yağı varmış ve mantarları bakterileri götürüyormuş bı araştır istersen itilecekler varmış

Doğum sonrasında, özellikle sezeryan olunmuşsa, bato külot denilen geniş külotları tavsiye ediyorlar. Ben zaten genelde bato kullanıyorum gebeliğimde. Çok rahat.

Bütün hepsi aynı tornadan mı çıkmış nedir benimki de şeker hastası ama diyete gelince kesinlikle söz konusu değil, arada pilavı fazla kaçırıp acillik oluyor hemen telefon ama sağlıklı günlerinde hiç benim ve bebeğin sağlığını sormaz ilk kız torunu bi de

Bencede ilki tatlım :)

o zaman kaldır totonu ve başlaa bir an öncee

ben ikisinide begendim, ikiside çok güzelll...

Pöff bende çok istiyorum ama tek çarem eşim onla çıkabilşyoruz oda yğun ve erken diyor ben abartıyorum sanki gıcık oluyorum buhranlardayım dopurunca alırım artık ben

Maalesef bu aralar işler çok yoğun okuyamıyorum bile bazen sizleri de merak ediyorum allah beterinden saklasın da bu mantar da geçmez bi şey galiba sirke önerdiler de eşim nimeti orana mı sürecen diye izin vermedi hadisi şerif var onun için dedi, bi fitil var tek kullanımlık onu yaptım düzeldi ama 15 gün sonra gene kaşıntı gene yeşil akıntı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…