- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
hazırlık yapmayan kızlar,
herşey 3 günde hallolur yeter ki para olsunneger maddiyat sınırlıysa işte o zaman zor.. çünkü herşey 5-10-20 tl derken ki daha fazla dünya para tutuyor.. imkanlar sınırlıysa hevesler 2. plana atılsın sadece temel ihtiyaçlara öncelik verilsin.. eger imkanlar elverişliyse hiç birşey içinizde kalmasın diye düşünüyorum...
eger oda takımı yapılmayacaksa en önemli şey bebegin yatacagı yatak.. karyolası,içine yatagı, uyku seti ve en az.2 ad. nevresim takımı .. sonra küveti, şampuanlarıi pişik kremi... havlusu yada bornozu hastane çıkışı, enaz 2 takım, iç zıbınları, ve patikli tulumları.. sonra bebiş için evde çantanız yoksa mutlaka bir çanta edinmelisniz. gezme çantası diyorum ben onaen az 1 tane biberon, emzik.. (her ihtimale karşı) ateşölçer, iyi yada kötü bir bebek arabası, anne kendi için gecelik, pijama takımı, gögüs kremi... vss...
bu kabaca aklıma gelenler bile dünya para tutuyor.. onun için daha fazla ertelemeden bi köşesinden başlayın derim ben
Mantikli aslinda ne kadar kilo alacagimi kestiremiyorum daha 3 ay var en azindanalinirsada dogumdan sonra almak daha dogru buyuk olur yada kucuk olu falan.
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
paspas vb. küçük halıda koyabilirm
2 model arasında kaldım sizce hangisi?
Eki Görüntüle 661754 Eki Görüntüle 661755
Mrb kızlar
Oğluma yatak odamda beşiğini kurduktan sonra o köşeyi nasıl süslerim diye düşündüm
Oda ve bebek arabası dışında başka birşey yok
ben ikisinide begendim, ikiside çok güzelll...Mrb kızlar
o zaman kaldır totonu ve başlaa bir an öncee
ben ikisinide begendim, ikiside çok güzelll...
ılk halı daha hos sankı
daha bebek odası ağırlıklı dimi?
bu arada nasılsın huly ne zamandır görüşemiyoruz
Birincisi göze daha çok hitap ediyor ama ikincisi de çok tatlıMrb kızlar
korse : ben gögüs altına kadar olan külotlu dikişsiz lohusa korsesi alıcam bi krem bi siyah. internette de var mağazalarda da... sadece göbeğimi sararsa rahatsız olurum gibi geliyor o yüzden bütün alıcam.
Ben de nasıl çamaşır alalım diye soracaktım ya hani eğer sezeryan olursak onun için özel bi şey almalımıyız bana büyük pamuklu 5 6 adet külot al babanne külodu dediler de sezeryan olursak o sıkıntı olur mu burdaki mağazalardakilerde bilmiyo bi şey:44:
Kızlar işlerim yoğun yazamıyorum umarım iyisnizdir. Günde 2 3 kere çamaşır değiştrmeme fitil de kullanmış olmama rağmen tekrarlayan bir mantarım var bebeğe bi zararı olmaz diyolar ama geçiremedim bi türlü var mı öyle sorunu olan :26:
Aman bee nasıl geçebilir sence. kayınvalidem şeker hastası... normal de ilacını bir gün arayla alması gerekiyor çünkü farklı hastalıklarını da tetikliyor ilacı her gün içerse.onunda şekeri düşmüş ilacı 3 gün üst üste içmiş tabii komalara girmiş.ama bu bildiğimiz koma değil onun söylemesine göre ölmüş geri gelmiş.ay numara hepsi bee valla bak numara.sırf eşimi huzursuz etmek için duygu sömürüsü yapıyo.ertesi gün ben onun yanında durdum aaa bir baktım hatun sapa sağlame oğlu işe gitti ya kime naz yapıcak. yok anacım bunlar bizi mezara gömer bak buraya yazıyorum...
Mrb kızlar
o zaman kaldır totonu ve başlaa bir an öncee
ben ikisinide begendim, ikiside çok güzelll...
İyiyiz cnm sen nasılsın nerelerdesin fün aksam aklıma geldi bu kiz yok nerelerde diye cok gecmis olsun cnm bende öyle bı sorun yok ama birsey duydum ne kadar gercek bilmiyor ama çörekler yağı varmış ve mantarları bakterileri götürüyormuş bı araştır istersen itilecekler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?