- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
aaaaa cok sasirdim senin buralara kadar gelcegini hic dusunmemistim cnm. kimler acaba cok merak ettim belki taniyor olabilirim ben bilmezsin belki diye yazmamisitm neuss te kaliyorum tmm olarakdüsseldorfa 15 dklik mesafe gecen hafta alis veris icin oraya gittim bazen kölne gidiyorum mönchengladbach, krefeld e gidiyorum daha cok duisburg biraz mesafeli kaliyor bize
Yesil cay asla tuketmiyoruz simdi internetden baktim.Bebekler ilk dogdugunda kalplerin diktus denilen bir aciklik olurmus, yesil ca bu diktusun anne karninda kapanmasina sebep olurmus bebeginkalp sagligini etkileyen birsey normalde bingildakta oldugu gibi bebek dogduktan sonra kapanmasi gerekirmis.Bilginize
Arkadasim yesil cay da bitki cayi ve doktorum bana isrardaki enfeksiyon icin bitkisel çay verdi günde 2-3 fincan olmak sartiyla.. Ben de tereddüt ettim simdi bak.. Bunun da zarari varmidur acaba
Yesil cay asla tuketmiyoruz simdi internetden baktim.Bebekler ilk dogdugunda kalplerin diktus denilen bir aciklik olurmus, yesil ca bu diktusun anne karninda kapanmasina sebep olurmus bebeginkalp sagligini etkileyen birsey normalde bingildakta oldugu gibi bebek dogduktan sonra kapanmasi gerekirmis.Bilginize
Doktorun yesil cay mi verdi yoksa baska bitkisel bir cay mi verdi?Sonucta doktor verdiyse bir bildigi vardir zararli olacak birseyi vermez ama suna karsiyim mesela kayinvalidem gidiyor aktardan zayiflama caylari birseyler aliyor yada ilaclar bunlar bitkisel deyip tuketiyor yok oyle birsey zehirli otlarda var onlarda bitkisel madem oyle onuda ye yada ic.Mesela o zayiflama ilaclari yada otlari metebolizma hizlandirici ve bu herkese icin uygun degil mesela benim annem hipertiroid hastasi ve oyle bir hastanin boyle seyler kullanmasi olume kadar goturur.Yada bizim tum organlarimizin calisma omru var atiyorum bir lambanin ne kadar sure yanma omru oldugu belli iste bizimkilerde oyle kimimizin karacigri 15 yillik kimimizin 50 yillik sen o otlarla metebolizmayi hizlandiricam derken organlarini yorup yuk bindiriyorsun yapmayin derim tuketecekseniz gercek uzman birine danisin kararinda tuketin.Ama senin doktorun ne bitkisel cay verdi bilmiyorum ama bir bildigi vardir bir baska doktorada sorup teyit edebilirsin.
Benim doktor kaldigim yerdeki (Baskent) en iyi kadin doktoru kendisi 30 yil en büyük hastane de bashekimlik yapmis Prof. ama cok ilgisiz adam basindan atmak ister gibi acele acele kontrol.. Malesef burda birdefa doktora karar verdigin zaman o doktora gitmeyi birakmali ve 3 ay bekledikten sonra baska doktora görünebilirsin hastane disin da. Baska doktor biraz zor yani..
Bana verdigi cayin üzerin de isirgan otu- at kuyrugu karisimindan yaziyor.. Sirf eczaneden temin edilebilen insallah bir zarari yoktur
İsirgan otu cayini lohusayken bol tuketin derler cunku bol sut yaparmis ama gebelikde durum nedir bilmiyorum.Prof sonucta ilac verse dicem adam firmayla anlasmali ama bitkisel birsey bir doktor oneriyorsa sana yada bebege zararli olacak birseyi vermez.Ben bugun doktora gidicem eger unutmazsam soz vermiyim ama sorabilirsem burdan iletirim bakalim o nediyecek.
minikkuşum günaydın :119: bana küsmemişsin çok sevindim:124::124: msjıma cevap atmayınca kızdın sandım. berbat bir hafta sonuydu benim ki .kayınvalidemin hastalık numaraları diyebilirim
Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(
Aşkolsun canım olur mu öyle şey.. Kayınvalide alarmları hepimiz için olabilecek şeyler
Sağlık olsun biz yine görüşürüz.. Naptın nasıl geçti ? Nasılsın?
Aman bee nasıl geçebilir sence. kayınvalidem şeker hastası... normal de ilacını bir gün arayla alması gerekiyor çünkü farklı hastalıklarını da tetikliyor ilacı her gün içerse.onunda şekeri düşmüş ilacı 3 gün üst üste içmiş tabii komalara girmiş.ama bu bildiğimiz koma değil onun söylemesine göre ölmüş geri gelmiş.ay numara hepsi bee valla bak numara.sırf eşimi huzursuz etmek için duygu sömürüsü yapıyo.ertesi gün ben onun yanında durdum aaa bir baktım hatun sapa sağlame oğlu işe gitti ya kime naz yapıcak. yok anacım bunlar bizi mezara gömer bak buraya yazıyorum...
bızde 99 oldukkkkk
sonunda ya
hadı kutlayalım
Kralkayacım benım de oglum oyleydı
cuma dayanamayıp dr a gıttım
bısycık yok cok sukur
bebegın pozısyonuyla alakalıdır
sakın korkma
bırak canı ne zaman ısterse o zaman kıprassın
Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?