2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Akraba cok aile genis olunca malum canim.. Neuss ta hauptplatz da cok kahve içmiştim, fabrikalar vardi sanirim cok mesela bundan 2 yil önce esimle taa burdan almayaya yolculuk yaptik ama neuss a sokmamisti polisler bizi ikna edene kadar ölmüstük fabrikada yangin cikmisti sanirim öyle birseydi hatirlarsin sen :)

Arkadasim yesil cay da bitki cayi ve doktorum bana isrardaki enfeksiyon icin bitkisel çay verdi günde 2-3 fincan olmak sartiyla.. Ben de tereddüt ettim simdi bak.. Bunun da zarari varmidur acaba

Arkadasim yesil cay da bitki cayi ve doktorum bana isrardaki enfeksiyon icin bitkisel çay verdi günde 2-3 fincan olmak sartiyla.. Ben de tereddüt ettim simdi bak.. Bunun da zarari varmidur acaba

Doktorun yesil cay mi verdi yoksa baska bitkisel bir cay mi verdi?Sonucta doktor verdiyse bir bildigi vardir zararli olacak birseyi vermez ama suna karsiyim mesela kayinvalidem gidiyor aktardan zayiflama caylari birseyler aliyor yada ilaclar bunlar bitkisel deyip tuketiyor yok oyle birsey zehirli otlarda var onlarda bitkisel madem oyle onuda ye yada ic.Mesela o zayiflama ilaclari yada otlari metebolizma hizlandirici ve bu herkese icin uygun degil mesela benim annem hipertiroid hastasi ve oyle bir hastanin boyle seyler kullanmasi olume kadar goturur.Yada bizim tum organlarimizin calisma omru var atiyorum bir lambanin ne kadar sure yanma omru oldugu belli iste bizimkilerde oyle kimimizin karacigri 15 yillik kimimizin 50 yillik sen o otlarla metebolizmayi hizlandiricam derken organlarini yorup yuk bindiriyorsun yapmayin derim tuketecekseniz gercek uzman birine danisin kararinda tuketin.Ama senin doktorun ne bitkisel cay verdi bilmiyorum ama bir bildigi vardir bir baska doktorada sorup teyit edebilirsin.

Benim doktor kaldigim yerdeki (Baskent) en iyi kadin doktoru kendisi 30 yil en büyük hastane de bashekimlik yapmis Prof. ama cok ilgisiz adam basindan atmak ister gibi acele acele kontrol.. Malesef burda birdefa doktora karar verdigin zaman o doktora gitmeyi birakmali ve 3 ay bekledikten sonra baska doktora görünebilirsin hastane disin da. Baska doktor biraz zor yani..

Bana verdigi cayin üzerin de isirgan otu- at kuyrugu karisimindan yaziyor.. Sirf eczaneden temin edilebilen insallah bir zarari yoktur

İsirgan otu cayini lohusayken bol tuketin derler cunku bol sut yaparmis ama gebelikde durum nedir bilmiyorum.Prof sonucta ilac verse dicem adam firmayla anlasmali ama bitkisel birsey bir doktor oneriyorsa sana yada bebege zararli olacak birseyi vermez.Ben bugun doktora gidicem eger unutmazsam soz vermiyim ama sorabilirsem burdan iletirim bakalim o nediyecek.

Canim çay idrari ve böbrekleri temizlemek icinmis tamamen, bebislerimize hicbir zarar gelmesin de yeterki.. Doktor tecrübeli ama böyle basindan atar gibi muayene edince falan insan huzursuz oluyor biryerde haliyle.
Ve cok tesekkür ederim doktoruna soramasan da ayni sekil de düsünmen yeterli

günaydın kızlar ,
nasılsınız bugun , benim canım hiç çalışmak istemiyooooo artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

minikkuşum günaydın :119: bana küsmemişsin çok sevindim:124::124: msjıma cevap atmayınca kızdın sandım . berbat bir hafta sonuydu benim ki .kayınvalidemin hastalık numaraları diyebilirim

minikkuşum günaydın :119: bana küsmemişsin çok sevindim:124::124: msjıma cevap atmayınca kızdın sandım . berbat bir hafta sonuydu benim ki .kayınvalidemin hastalık numaraları diyebilirim

Aşkolsun canım olur mu öyle şey.. Kayınvalide alarmları hepimiz için olabilecek şeyler
Sağlık olsun biz yine görüşürüz.. Naptın nasıl geçti ? Nasılsın?

Bu arada ben de annemdeydim hafta sonu çok yoğun geçti dönemedim sana.. eğlendik oğlumla gezdik bişiler aldık falan..

Son düzenleme:
Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(

Çok şükür 99 U gördük . Rabbim sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş ayda yılda 1 gibi( iyidir değil mi kızım teteleri;(

Merak etme canım normalde de az hareket ediyorsa sorun olmaz benim bebeğim çok hareketli ama bazen öyle günler oluyor ki bir iki hareketten başka bir şey göremiyorum.. Ben de dürtüyorum :) Bakıyorum ki tepki veriyor kendi haline bırakıyorum..

Aşkolsun canım olur mu öyle şey.. Kayınvalide alarmları hepimiz için olabilecek şeyler
Sağlık olsun biz yine görüşürüz.. Naptın nasıl geçti ? Nasılsın?

Aman bee nasıl geçebilir sence. kayınvalidem şeker hastası... normal de ilacını bir gün arayla alması gerekiyor çünkü farklı hastalıklarını da tetikliyor ilacı her gün içerse.onunda şekeri düşmüş ilacı 3 gün üst üste içmiş tabii komalara girmiş.ama bu bildiğimiz koma değil onun söylemesine göre ölmüş geri gelmiş.ay numara hepsi bee valla bak numara.sırf eşimi huzursuz etmek için duygu sömürüsü yapıyo.ertesi gün ben onun yanında durdum aaa bir baktım hatun sapa sağlam e oğlu işe gitti ya kime naz yapıcak. yok anacım bunlar bizi mezara gömer bak buraya yazıyorum...

Günaydın arkadaşlar hatıra amaçlı 4 d ultroson çektirmek istiyorum sanırım 28 .haftada yapılıyormuş.anadolu yakasında ümramiye ataşehir civarında yapana arkadaşlar varmı acaba.adres verebilirseniz çok sevinirim😊

bızde 99 oldukkkkk
sonunda ya
hadı kutlayalım
Kralkayacım benım de oglum oyleydı
cuma dayanamayıp dr a gıttım
bısycık yok cok sukur
bebegın pozısyonuyla alakalıdır
sakın korkma
bırak canı ne zaman ısterse o zaman kıprassın

ha bebeğin gazı var, ha kayınvalidenin.. bebek bakımı öğretisi burada başlıyor bunları yapmaya başladın mı gerisi geliyor..
Napalım yaşlılar ve eşlerimizin anneleri mutlaka nazlarını çekiyoruz canım..
Yine de geçmiş olsun diyelim.. Bazı insanların ilacı sadece ilgi olabiliyor :)

Tebrik ediyorum seni ve oğlunu 99. gününüz kutlu olsun ama pastanızı 32. haftada kesicez ona göre :))

Canım senin ikea beşiğinin yan tarafı açılıyordu diye hatırlıyorum hangi modeldi onu hatırlayamadım..
Ben de yakın zamanda almaya gitmeyi planlıyorum o modele de bakmak istiyorum daha kullanışlı geldi bana..

günaydın herkese...

benimde oğlum cuma gününden beri çok az hareketli ve çoooook aşağıda. Göbek hizamda bir tek tekmesi bile yok. çıkıvercekmiş gibi gelio. bende çok tırsıyorum. bugün yüz görüntüleri için ayrıntılı ultrosona gidicem. dr sorucam bakalım neden oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…