2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bugun paşamla görüş günümüz vardııı dr amcamız çok guzel fotolar yakaladı :))boyu 35.7 kıosu da 1200 gr olmus şafağımız da 75 gun kalmış 2. szeryanım oldugu ıcın ben şafak saymaya baslıyorumm :))

Canım ben eklenmiyor diye biliyorum. doğumdan sonra izin 8+5 yani 13 haftayı geçemiyor diye biliyorum yani 38.haftada doğum yaparsak 2 haftamız yanıcak ona göre izin alın dediler bana ama mevzuata yönetmeliğe de bakmadım açıkçası bakmak lazım

Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi

yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi

ben öğrendiğimde eşimin doğum günü yakındı. 1 hafta 12 gün mü ne vardı. tabi ben dayanamadım 7 gün sonra söledim.

o gün doktora gittim. keseyi gördüm. sonrasında bi alışveriş merkezinde buluştuk eşimle. dr. a gittiğimi bilmiodu tabi. yemek yedik. ben ufak bi pasta almıştım. o günde alışveriş merkezinde canlı müzik vardı. açık alanda pastasını verdim. çevredekilerden utandığımdan mum falan yakmadım tabi. öle yedik. sonra hediyesini verdim.

hediyesi tuttuğu takımın bebek çıtçıtlı badisiydi. ve bebeğimizin ağzından ona bi not yazmıştım. dışarda olduğumuz için beklediğim gibi olmadı. bi tuhaf oldu. havalara uçmadı :) şimdi babamı oluyorumun kaygısı vardı sanki. ilk kez yüksek sesle birine hamileyim demiştim. o yüzden bende bir tuhaf oldum.

sanki 18 aydır büyük bir istekle bekleyen bir çift değilde , lise de ailelerden habersiz hamile kalmış bi çift gibiydik kara kara düşünceler aldı bizi napcaz diye

bende senn k.validenin aldığından aldım. beğenmedim değiştircektim ama beşiğin içine koyunca ii oldu. bir iki santim daha kalın olaydı iyiydi. yatsan dan baktım yatağa. onlar 20 cm . ikea ya zaten olmaz

Sen yine 7 gün sabredememissin diyorum ya ben sadece bir 10-20 dk daha bekleyemedim

o: efendim ceylanim
ben: alo askim hamileyim
o:.........
ben:askim ?
o: ya askim böylemi haber verilir ya offf birde bana odun diyorsun

sende benim gibi yapmissin yaa.. ben de dogum günün de esimin bebeklik fotografini oglusumuza aldigim bir badiye baski yaptirip hediye etmistim...

kızlar ben bı yedıklerımı yazayım mı oglen yemegı ıcın
bana cok gıbı geldı ama yemıs bulundum bakalım sızdemı aynı dusunuosnz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt

Bende eşim uyuyorken erken gebelik testlerinden yapmıştım.Görünmeyen bir ikinci çizgi gördüm tabi eşime göstersem yine saçmaladığımı sölicekti.Bende kalktım ecz<neye gittim farklı bir markanın erken gebelik testinden aldım dönerken de kahvaltı için birşeyler almıştım .Elim kolum dolu geldim yani.Önce bir tereddüte düştüm acaba kahvaltıyı hazırladıktan sonra mı testi yapsam diye ama bu sefer de eşim kızıcaktı çünkü bir gün önce de 2 tane erken gebelik testi yapmıştımEn iyisi o uyanmadan yapiim negatif çıkarsa atarım çöpe dedim.Elimdekileri mutfağa bıraktım koştum lavaboya .Testi yaptım kenara koydum ellerimi yıkadım ve mutfağa kahvaltı hazırlamaya geçtim.İçim rahat etmedi gidip bakim en iyisi dedim veeeeeeeee çoook silik 2. çizgiyi artık net görebiliyordum.Ağlamaya başladım eşime koştum uyan aşkım hamileyim kalk kalk kalk dedim.Şaşkın kocacım boş boş baktı önce sonra testi istedi baktı dedi ki dur hemen umutlanma çok silik bu çizgi dedi ben dinlermiyim hemen annemleri aradım haber verdim babam kan testi yaptır hemen dedi kapadım telefonu giyinmeye başladım ama kocam hala saf saf teste bakıyo yüzünde hiç bir ifade yok çünkü bize tüp bebekle bebeğiniz olur demişlerdi biz de 1 ay sonra tüp bebek denicektik Aslında denemeye başlayalı 3 ay olmuştu ama genel kontrollerde doktorlar hemen tüp bebeğe yönlendirdi bizi.Sonra en yaın hastaneye gittik kanımızı verdik ve eve döndük beklemeye başladık sonuçlar internette yayınlandıktan sonra kocacımmm sevincini gösterdi hemen evi süpürmeye başladıbu seferde tuhaf tuhaf davrandı arabayı yıkatıcam ben gidiyorum falan dedi sevgili kocacım kısa süreli bi şuur kaybı yaşadı bencee

Hala hamile olduğmu öğrendiğim ay yaptığım onlarca testi saklıyorum
Bakıp bakıp kendime gülüyorum ne kadar çok test yapmışım hiçbirine de pozitif çıkana kadar inanmamıştım ama
Hamile olduğumu öğrendiğimde adet günüme daha 4 gün vardı bu aradaa

1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt

Canım bu menü çok değil. Kuru fasülye yeyince rahatsız etmiyor mu? Ben gaz sancısından duramıyorum. O yüzden yemiyorum artık

Bunu okuyunca kafam karıştı açıkcası..Ben 37. haftada izin alıp hemen sezeryan yapılsa daha çok bebeğimin yanında kalırım diye düşünüyordum.Nette baktımda yanıyormuş 3 hafta izin ozaman...35 haftada falanmı çıkmak lazım izne:26:

1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt

Bence gayet normal sen benim gecen gün yediklerimi görsen krize girerdin sanirim
aksama da hafif seyler atistirirsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…