ksinlikle ayıcıklı olan. hatta nereden buldun bunu diye sorsam??
Eki Görüntüle 661887 Eki Görüntüle 661888 Eki Görüntüle 661889
bugun paşamla görüş günümüz vardııı dr amcamız çok guzel fotolar yakaladı :))boyu 35.7 kıosu da 1200 gr olmus şafağımız da 75 gun kalmış 2. szeryanım oldugu ıcın ben şafak saymaya baslıyorumm :))
masallah 1200 gr saka gıbı gelıo bana ama ben bu fotodan bısı anlamadım neresı neresı kı
HERKESE MERHABA... SADECE 3 GÜN GİRMEDİM .OOOHHHH NELER YAZILMIŞ ÖLE...
Bu arada Hully tebrik ederim 99.u görmüşsün...
Minikuşş ; 03 nisanda umarım herşey yolunda olur
Bende 37 haftaya kadar çalışacağım allah izin verirse...ve biliyormusunuz bilmiyorum ama diyelimki 38. haftada doğum yaptınız 2 hafta daha doğum iznine ekleniyor...
Eki Görüntüle 661887 Eki Görüntüle 661888 Eki Görüntüle 661889
bugun paşamla görüş günümüz vardııı dr amcamız çok guzel fotolar yakaladı :))boyu 35.7 kıosu da 1200 gr olmus şafağımız da 75 gun kalmış 2. szeryanım oldugu ıcın ben şafak saymaya baslıyorumm :))
Hmmm aklima gelen tek konu suan kocislerinize hamile oldugunuz müjdesini nasil verdiniz özel birsey yaptinizmi
yoksa benim adamin isten gelmesine kadar sabredip son 10 dk kala dayanamayip alo askim hamileyimmi dediniz damdan düser gibi
canim cok bulanik görüntüler nedenki... mesela benim birtane en siradan ultraschall görüntüsü Eki Görüntüle 661931
cnm biliyosun bu mobilyaları kayınvalidemler almıştı, alırken ikeadan içine şu yatagı aldılar.
yatak < VYSSA SKÖNT | IKEA Türkiye
bende ayrıca yataşdan 60x120
YATAŞ / Bebek Yatakları / Miniko bu yatagı aldım.
aslında ikedaki de ideal almasaymışım olurmuş.ben ikisinide begeniyorum açıkçası..
kızlar dün loyadan pijama takımı aldım 3 lü set pijama takımı ve sabahlıkhemde 50 tl süper kalıte kosun alın :)
ben öğrendiğimde eşimin doğum günü yakındı. 1 hafta 12 gün mü ne vardı. tabi ben dayanamadım 7 gün sonra söledim.
o gün doktora gittim. keseyi gördüm. sonrasında bi alışveriş merkezinde buluştuk eşimle. dr. a gittiğimi bilmiodu tabi. yemek yedik. ben ufak bi pasta almıştım. o günde alışveriş merkezinde canlı müzik vardı. açık alanda pastasını verdim. çevredekilerden utandığımdan mum falan yakmadım tabi. öle yedik. sonra hediyesini verdim.
hediyesi tuttuğu takımın bebek çıtçıtlı badisiydi. ve bebeğimizin ağzından ona bi not yazmıştım. dışarda olduğumuz için beklediğim gibi olmadı. bi tuhaf oldu. havalara uçmadı :) şimdi babamı oluyorumun kaygısı vardı sanki. ilk kez yüksek sesle birine hamileyim demiştim. o yüzden bende bir tuhaf oldum.
sanki 18 aydır büyük bir istekle bekleyen bir çift değilde , lise de ailelerden habersiz hamile kalmış bi çift gibiydikkara kara düşünceler aldı bizi napcaz diye
çünkü ben siirt te yaşıyorummm :)) buraya göre en iyi ultrason göruntusu bu dr da :)) hersey ımkanlar dogrultusunda...
ilk foto eli ikinci profılden yuzu 3. de ayagı :))
kızlar ben bı yedıklerımı yazayım mı oglen yemegı ıcın
bana cok gıbı geldı ama yemıs bulundum bakalım sızdemı aynı dusunuosnz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
Canım ben eklenmiyor diye biliyorum. doğumdan sonra izin 8+5 yani 13 haftayı geçemiyor diye biliyorum yani 38.haftada doğum yaparsak 2 haftamız yanıcak ona göre izin alın dediler bana ama mevzuata yönetmeliğe de bakmadım açıkçası bakmak lazım
1 tabak kuru fasulye
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?